Hejsan hörni, jag har funderat lite och bestämt mig för att jag ska byta portal till Devote.se, jag har känt att denna portal känns lite för nybörjare och känner att jag har bloggat ett tag och ville ta det steget längre och få lite nya utmaningar! Så från och med nu så hittar ni mig på http://www.devote.se/emeliekarlssons gå gärna in och kika, har även importerat min blogg härifrån dit så inget är försvunnet!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Känner att detta är ett ganska så viktigt ämne att ta upp och många känner sig speciellt nu när det har blivit en väldigt stor grej att man ska träna och vara fit men ändå så ska man kunna passa varje plagg och se ut som alla dessa skyltdockor och alla dessa pinnsmala modeller. Det är väldigt inne med att man ska vara väldigt genomtränad och att man bara ska träna för att man ska se bra ut. Men det som man då lämnar ute är det faktum att man inte mår bra av att träna 2-3 timmar varje dag och bara äta kvarg med massa tillskott för att hålla den "perfekta" kroppen. Men vad är då den perfekta kroppen egentligen? Jag tror att den perfekta kroppen får man om man självklart rör på sig, man behöver inte alls gå på ett gym för att må bra, man kan bara gå på en promenad. Men jag tror att man ska balansera kosten beroende på hur man tränar. Man kan inte träna sten hårt och bara äta som jag skrev kvarg för man får inte alls tillräckligt med näring och man sliter på kroppen. Jag tycker att man ska röra sig och äta och få i sig den mängden som man bör få i sig. Jag tror att man får den perfekta kroppen om man tar hand om den på ett sunt sätt!

Jag älskar verkligen att röra på mig och jag älskar att gymma! Jag tycker även om att äta nyttigt och vara väldigt kontrollerad i min kost. Men jag vet mycket väl, från egna upplevelser att det inte är bra att hålla på med sin kost så mycket eftersom att man lätt kan komma till en gräns att man inte tränar för att det är kul utanför att man vill känna sig nöjd, och då vill man ha snabba resultat så man börjar läsa välidgt mycket och tänker att man ska börja äta på ett visst sätt och jag ska bara äta såhär mycket varje dag och jag får aldrig äta något som har hög fetthalt och jag ska absolut inte äta godis och jag måste alltid hålla koll och räkna på hur många kalorier jag stoppar i mig varje dag. Jag har själv varit där och kan väl inte säga att jag har "kommit ur det" men jag har börjat fatta att det är ut ifrån detta som folk blir sjuka både fysiskt också psykiskt. Alla måste sluta tänka att man ska se ut på ett visst sätt och börja bry sig mer om hur man mår! Vi alla vill ju ha ett friskt och bra samhälle med ungdomar som kan äta precis vad dom vill och inte behöver sluta upp på ett ätstörningshem för att detta har blivit så sort.

Likes

Comments

Hejsan hörni! Jag tappade verkligen mitt blogg "sug" ett tag ,men nu har jag skrivit upp ett schema som jag ska följa så jag har planerat mina blogg inlägg. Jag har skrivit upp inlägg för en hel vecka! 

Men nu tänkte jag att jag ska dela med mig av vad jag har gjort nu på senaste tiden. Egentligen så har jag inte flyttat runt saker men jag har bytt gardiner och hittat ett nytt sätt att bädda sängen på.!

Idag så är jag ledig och är inne på min sista vecka på jobbet! Jag har typ inte gjort något idag bara tagit det lugnt, och vädret är jätte tråkigt..

Likes

Comments

Hejsan, förlåt för ett sent inlägg men jag har bara inte haft tiden till bloggen idag.. Började dagen med liten städning och sedan åkte jag direkt till gymmet för ett mage-rygg pass som gick jätte bra! Åt det vanliga till frulle idag, fil med banan och linfrön som topping!

Jag har precis fått veta att jag snart är ägare av en sån kamera som jag kollade på fast en Canon eos 1000d istället för en 700 d! Vet inte riktigt vad skillnaden är det blir nog as bra;-)

Har annars idag bara vart med Hanne som kom förbi och solade tränat som sagt och vart på Ica, imorgon väntar det jobb och jag måste även ringa en optiker imorgon till lämpen så jag kan börja övningsköra!

Likes

Comments

Saknar min andra halva.. Jobbigt att kolla på bilder man har tagit när man sover med varandra eller bara är i varandras närhet.. Att sakna någon som man vet att man får träffa senare är nog den tuffaste för då kan man inte ena tänka på annat.. Min lillaskrutt❤️

Likes

Comments

​Har precis ätit min middag och precis tränat. Idag blev det bröst och axlar. Tungt men riktigt roligt! Slutade som sagt på jobbet runt 15 tiden och är nu ledig som vanligt fram till Onsdag, men kan ju inte som jag brukar vara med hjärtat eftersom att han är borta...

Har inga planer för morgondagen förutom att städa lite och träna så, vi höres!

Likes

Comments

Precis kommit från jobbet och ätit min lunch, det blev en smoothiebowl men banan och hallon mixat ihop med kvarg och banan med hallon och linfrön som topping, ska bara göra mina tre timmar klart sen är jag ledig och de känns så himla skönt. Det tar emot att jobba hela sommaren men man får tänka att det bara är 4 veckor kvar(!!)

Likes

Comments

​1. Jag är perfektionist, allt jag ska göra ska vara perfekt och allt måste liksom vara precis som jag vill ha det innan jag kan vara nöjd.

2. Jag älskar inredning, det är typ en av de roligaste sakerna som finns. Gör om mitt rum hela tiden.

3. Jag har typ haft eller är påväg att bli av med ett sockerberoende. Ja vet att det låter konstigt eftersom att jag tränar osv med ja.

4. Jag och min kille har snart varit tillsammans ett år, sjukt vad tiden går fort.

5. Jag måste alltid ha rutiner på allt annars blir det jätte konstigt. Jag måste tillexempel alltid göra samma visa varje gång innan jag går och lägger mig på kvällen.

6. Jag hatar när det är stökigt, jag får typ panik och det kryper i mina fingrar, speciellt i mitt rum.

7. Jag är en badkruka, är alltid i vattnet sist..

8. Jag drömmer om att få flytta till USA och ha en fin villa.

9. Jag skulle typ vilja vara med i serien PLL, som då är min favorit. Eller typ Gossip girl.

10. Jag hatar att sova med skräp i sängen.. Typ små stickor eller fjun eller nått, haha

Likes

Comments

Alltså jag är så otroligt sugen på att åka till ett varmt land och bara få god mat och bara ta det lugnt känna värmen och allt som varma länder kommer med. Min familj kommer att åka utomlands i höst men jag kan inte följa med dom eftersom att jag pluggar och inte kan följa med. Känns inte alls kul men samtidigt vad ska dom göra åt det? Det är väl självklart att dom ska åka men det känns jobbigt att jag vill detta så mycket men inte kan följa med.. Men jag får tagga nästa höst (blir 18 då) då jag kan åka själv med Isak!​

Likes

Comments

Jag vaknade upp själv denna morgon efter som jag har sagt så åker ju Isak bort nu under en vecka eller mer. Men iallafall så åt jag en väldigt god frukost, väldigt enkelt bara vanlig fil med lite banan som topping och linfrön för att lugna ner magen lite. Idag så är väl planerna att jag ska antingen åka på gymmet eller fara ut på en löptur. Sedan blir det bara ta det lugnt

Likes

Comments