Her fortiden synes jeg bare alt, der har tern på sig er fedt! Ternede bukser, ternede blazers, ternede tasker, sko, ALT!

Tern er også bare let at style. Det er bare at smide en hvid oversized t-shirt inden under en blazer eller prop t-shirten ned i bukserne, og så med nogle fede sneaks og smykker, og så er du ellers klar. Jeg har faktisk også lige købt et par ternede bukser fra genbrugen, som jeg glæder mig til at få brugt!

Mange kram fra Karlsson på taget

Links til tøjet nedenfor

1.http://www2.hm.com/da_dk/productpage.0559851002.html

2.https://www.gestuz.dk/gestuz-terna-blazer-10902024.aspx

3.https://www.gestuz.dk/gestuz-terna-culotte-10902028.aspx

4.http://www2.hm.com/da_dk/productpage.0540591002.html
Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hvor får jeg min inspiration til outfits fra?

Jeg får rigtig meget inspiration ved at være på instagram, lige så snart jeg ser et billede der ser fedt ud, klikker jeg ind på det, og så trykker jeg videre ind på persons instagram, og kommer længere og længere ud i instagram verden. Jeg får også en del inspiration, af folk jeg ser på gaden. Jeg elsker at gå rundt i københavns gader uden at have et mål, men bare gå og få inspiration af alle de mange tusinder forskellige mennesker. Men når jeg går rundt i min shopping verden på strøget, køber jeg egentlig bare, det jeg synes er fedt! Jeg går næsten aldrig på shopping med et mål efter at finde noget bestemt, fordi så er jeg bare så uheldig, at jeg aldrig finder det, jeg leder efter.

Jeg kan ikke så godt lide ordet copycat, jeg tænker mere, at man får inspiration af hinanden, og det er fedt! Hvis nogen synes, at din jakke er fed og køber en lignende, kan man godt synes, at det er pisse irriterende, men det må vel betyde, at personen der købte en jakke magen til din, synes du er sej! Jeg synes, ordet copycat bliver brugt som noget negativt, men det er jo fedt, at der er en, der synes at din jakke var så fed, at hun selv blev nødt til at købe en lignende. Det må man kalde for et godt fund!

Det jeg ville sige med dette blogindlæg er, hvis nogen køber den bluse du har, så bare tænk, fedt hun synes at den bluse jeg har købt er fed!

"Twinning is winning"

Mange kram fra Karlsson på taget


Likes

Comments

Her på det sidste har jeg tænkt en del på, hvad er god stil? Er det når, man har de nyeste items fra Ganni, Baum und Pferdgarten og Chanel? Eller er det, når man bare tager det på, man synes er fedt, med et smil på læben?

Da jeg var yngre, tænkte jeg hele tiden på, hvad andre ville synes om mit outfit. Ville denne trøje blive for kedelig eller for meget, jeg syntes at, det var svært det der med, hvad ville andre synes om det? Så jeg brugte meget af min tid på at tænke på, hvad andre ville synes om det , og ikke om jeg faktisk selv kunne lide det. Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste, som har været, eller er usikker omkring påklædning.

Jeg har det ikke på samme måde mere, men af og til kan jeg da godt komme til at tænke på, hvad kommer han eller hun, til at synes, om det jeg har på i dag? Men så husker jeg lige mig selv på, det er mig, der skal have det på, så det kan sådan set godt være fuldkommen lige meget med hvad andre syntes om det tøj, jeg har på.

Jeg synes selv "at god stil " er meget mere end kun ens påklædning. God stil kan være den måde, du udstråler på og din væremåde. Hvis du kommer gående hen ad gaden med et smil på læben, kigger op, og har selvtillid, synes jeg, at det er god stil! Hvis du tværtimod nu bare kiggede ned i jorden, og har joggingtøj på, synes jeg godt, at det kan se lidt trist ud.

Men selvfølgelig når jeg går forbi nogen på gaden, kan jeg da godt tænke "wow hende der havde virkelig en fed tøjstil!"

Min mening med dette blogindlæg er - Gå i det tøj, du synes er fedt, og hav en god attitude, så skal du nok komme langt!

Mange kram fra Karlsson på taget ; )

Likes

Comments

Heej, Velkommen til min blog! Mit navn er Viola Karlsson og dette er mit første blogindlæg, så den kommer simpelthen til at omhandle mig! Jeg vil skrive nogle indlæg i ny og næ, omkring tøj, mode, tanker & meget mere. Neden for er nogle random facts om mig : )


1. Mit fulde navn er Viola Bunk Karlsson.

2.  Jeg bor to steder i København og i en lille by kaldt Præstø, da min mor og far ikke bor sammen.

3. I min fritid spiller jeg guitar, hygger med veninder, spiller fodbold, laver lektier og SHOPPER!

4. Jeg er ALTID i gang med en serie - lige pt ser jeg Jane the virgin og sex and the city - mine yndlings serier er The Carrie diaries, Atypical og 13 reasons why,

5. Jeg har ret meget tøj, og det jeg har mest af i mit skab er skjorter, men selvom jeg har meget tøj, kan man aldrig få nok.

6. Jeg husker alle de drømme, jeg drømmer på en nat.

7. Jeg har 4 virkelig gode og tætte veninder - Josephine, Freya, Martha og Emma.

8. Jeg ELSKER mad, især fisk, lækre salater, nybagt brød og is.

9. Mine yndlings farver er blå, rød og hvid

10. Min yndlings bog er if i stay, jeg læser ikke særlig mange bøger da jeg har svært ved at finde bøger der fanger mig.

11. Da jeg var mindre var jeg 100 % sikker på at en eller anden dag ville jeg kunne flyve eller snakke med dyr.

12. Mit kælenavn kun min familie kalder mig er Mullemeck, mulle, Violamus, røv eller lillehjertet

13. En sang der altid gør mig glad er independent women

14. Når jeg skal sove, elsker jeg at falde i søvn, imens jeg krammer en pude.

15. Jeg har altid ønsket mig en hund, men nu har jeg to katte, Budha og Nummigøj.

16. Jeg elsker at danse og høre musik i regnen, men 80% af regnen der falder i Danmark HADER jeg.

17. Hvis jeg kunne gå tilbage i tiden ville jeg rigtig gerne være teenager i 50'erne eller 60'erne, fordi jeg kan ikke lide at alt foregår på telefonen endda også forhold foregår over telefonen!! og selvfølgelig vil jeg også leve i den tidsperiode fordi deres tøj var vildt fedt!

18. Hvis jeg havde en superkræft, skulle det være at, jeg kunne flyve eller blive usynlig.

19. Jeg hader når folk snakker dårligt om andre, og især når de ikke kender personen.

20. Jeg elsker at rejse og opleve/se hvordan andres kultur er, og hvordan folk lever i de forskellige lande. Jeg elsker også at kigge på skyer, stjerner og kunst

21. Jeg er lidt af et ordens menneske, og det var meget slemt da jeg var mindre.

22. Jeg siger ofte min mening lige ud, selvom jeg ikke altid burde.

23. Mine yndlings dufte er når det ikke har regnet i lang tid, og så det begynder at regne. Min 2. yndlings duft er Palmolive deo med duft af bergamot, grapefruit & Orange blossom

24. Jeg har lyst kort hår, blå øjne, mellemrum mellem tænderne og små fregner i ansigtet.

25. Lige nu sidder jeg under dynen, med godnat te. Det rusker og regner udenfor - Rigtig efterårsvejr

26. Jeg er tosproget, så jeg taler flydende dansk og svensk. 

27. Jeg har boet i Malmø lidt over 6 år.


Det var alt for denne gang Mange kram fra Karlsson på taget : )


Det skal lige siges at denne blog er et skoleprojekt.


Likes

Comments