Jag hade 1 timmes väntan i Göteborg och där hittade jag ett jättemysigt café som serverade frukostbuffé. Det var helt magiskt! Precis sådan mat jag gillar! Det fanns Scones, smoothies, frukt, grönsaker, granola, bullar och ägg! Mums!

Nu har jag 2,5 timme kvar på en buss sen får jag äntligen träffa Nicholas

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Yes nu är jag äntligen på väg mot Åland! Det ska bli fantastiskt skönt med en veckas semester. Hela min sommar, från mitten av maj till mitten av augusti, har bestått av jobb.. plus lite träning då. Okej kanske inte bara jobb, jag var iväg en sväng till Linköping med mina gamla klasskompisar i mitten på juni <3

På Åland ska jag umgås med min sambo och hans familj. Imorgon ska vi äta kräftskiva och gå på en konsert med Jill Johnson. Nästa helg vankas det bröllop då Nicholas storasyster Cassandra ska gifta sig med sin Niklas.

Ska lägga ut massa bilder från Åland!

Kram på er

Likes

Comments

Första pingispasset på flera veckor. Det kändes bra att komma tillbaka till hallen och roligast är det såklart att träffa alla igen :)

Efter träningen käkade vi på ett av mina favoritställen i Halmstad som heter Spis & Deli. Jag åt en fetaostgratinerad zucchini med blomkålsris och Alex åt en blomkålspizza med kyckling. Mums!

Jag skulle egentligen vara ledig under eftermiddagen och fixa/ stöda hemma men Arenan ringde in mig så det fick bli en jobbkväll istället.

Likes

Comments

Måndag

Träna pingis. Fika på stan med Alex. Träna cirkelträning. Tvätta.

Tisdag

Rabalder 09:45-18:15. Springa Nissan.

Onsdag

Utegym med fokus på armar. Rabalder 11:45-18:15.

Torsdag

Pingis eller gym? Golfarenan 16:00-20:00

Fredag

Rabalder 09:45-16:15. Packa till Åland. Cirkelträning.

Lördag

08:18 resa till Åland.

Söndag

Kräftskiva + Jill Johnson konsert.

En bild från dukningen och sånghäftet från i lördags <3

Likes

Comments

Jag har svårt att beskriva gårdagen med ord. Jag är en kännande människa och jag känner extremt mycket för min familj. Detta relaterade till ett okontrollerbart vattenfall från mina ögon som aldrig slutade. Jag vet inte om jag var glad, ledsen, arg eller lycklig. Kanske var jag allt på en och samma gång.

Jag trot att alla skulle beskriva det som en väldigt lyckad fest. Det var många skratt, god mat, trubadur och grymma toast-masters som såg till att alla kommer att minnas den här festen.

Grattis mamma och pappa <3 Er bästa tid är nu

Likes

Comments

Detta är två bilder på mina favoritplatser som jag passerar när jag går min promenad runt Nissan.

Nu är jag påväg till Åmål för att träffa familj och vänner. Mamma och pappa fyller båda 60 i år och detta ska vi fira ikväll med en 120års fest! Jag sitter just nu på tåget och jag är framme om 30min. Jag är riktigt pirrig i magen och jag sitter och småler lite för mig själv när jag tänker på hur roligt vi kommer att ha ikväll. Lokalen som vi ska vara i är samma lokal som vi hade alla discon i när jag gick i mellanstadiet. Jag minns att jag var en riktigt jävel på tryckare. Jag vann till och med förstapris i tryckare på ett disco för många år sedan, jag är lika stolt än idag.

Kram på er!

Likes

Comments

Då vad det dags för andra blocket på min träningsplanering. Kommande två veckor har fokus på styrka där första passet igår bestod av backintervaller.

Let's do this!

Likes

Comments

Supermysig kväll med fina klasskompisar från PIKA! Två golfare, en cyklist och två pingisspelare <3

Det blev en tidig kväll för mig igår med god mat och dryck. Idag är jag på jobbet hela förmiddagen och i eftermiddag så ska jag bara ta det lugnt. Nu är jag klar med det tuffa träningsblocket och det känns i varenda muskel.. usch vilken träningsvärk. Det ska bli skönt med lite lägre intensitet på träningen de kommande tre veckorna innan nästa tuffa träningsblock.

Hoppas att allt är bra med er kram

Likes

Comments

Sista tentan är skriven. Jag går en morgonpromenad med ett leende på läpparna och lyssnar på flummig musik. Jag ska jobba fredag, lördag, söndag, måndag och tisdag men vad gör det när jag har Sveriges bästa uteserveringar 100meter från min lägenhet. Life <3

Likes

Comments

Hela förra veckan fram tills idag har jag försökt att prioritera plugget. Det skulle vara väldigt skönt om jag klarade tentan som vi ska skriva imorgon. Om jag klarar den så har jag klarat allt hittills under mina 2 år på högskolan. Vilken lycka det skulle vara att slippa tänka på skolan under hela sommaren.

Idag pluggade vi på Waynes och efter plugget gick jag runt i lite affärer och hittade faktiskt jättesöta och somriga plagg som jag skulle kunna ha på midsommar.
Hoppas att allt är bra med er kram 🌸

Likes

Comments