När Sambon och jag firade 2 år passade vi på att gå ut och äta, det blev Pinchos.
Jag säger bara vilket mysigt ställe! Söta små rätter och god mat. Kan verkligen rekomendera er att gå till Pinchos och äta om ni inte varit där någon gång. Finns i fler städer än Halmstad!

Likes

Comments

Här har det inte varit uppdaterat på väldigt länge!
Jag har haft väldigt mycket och varit sjuk osv men jag har lite bilder bakåt som jag ska uppdatera er med!

Ha det så bra sålänge!

Likes

Comments

Jag måste verkligen skärpa mig och bli bättre på att skriva här på bloggen!
Jag har ju denna för att ni läsare ska få följa mig i min vardag, men jag har ju även den för mig själv så jag kan gå tillbaka och titta på vad jag gjort.
Jag lovar jag ska bli bättre med uppdateringar!

Nu är jag hemma igen och är sjuk, fjärde gången på fem månader. Men denna gånger är de nog värst, så trött i hela kroppen, huvudet dunkar, de susar i öronen, gör ont i öronen och halsen ska vi inte prata om jag kan knappt svälja så svullen och ont den gör! Hoppas detta försvinner snart, inte roligt att må såhär dåligt. Ska snart ta och bege mig från soffan där jag sitter och kollar på Bones till sängen och sova, känner att jag behöver sova och dricks massa med vatten, känner mig lite uttorkad.

Men vi hörs imorgon, de lovar jag er :)

Likes

Comments

Hej på er alla där ute!
Idag är det tisdag, endast 39 dagar kvar till julafton, vad hände ?!
Ute är det mörkt grått och regnigt, riktigt höstväder med andra ord.
Den senaste månaden har jag känt mig så trött och orkeslös, såhär blir de för mig varje höst innan vinter och kylan kommer. När man kommer hem orkar man ingenting och hamnar i soffan eller sängen framför en film eller serie. Känns lite som att livet går på repekt just nu. Sover, går upp, åker tilljobbet, jobbar, hem, landar i sängen eller soffan och kollar på film, lagar mat, äter, soffan eller sängen sen dags att sova igen! Hur tråkigt som helst är det! Men orken finns inte där till att ta tag i mig själv och göra något annat heller. Hoppas att de ordnar till sig snart!
Nu var rasten slut så back to work, ha det à därute!

Likes

Comments

Jag har varit ifrån träningen ett väldigt långt tag nu, har inte tränat ordentligt sen i januari. Har blivit några strö träningspass hit och dit men inte mer. Jag var mycket mer motiverad innan, men frågan är hur jag ska hitta tillbaka.... Jag har ett kostschema jag utgick ifrån förut så får väl börja där och börja gå efter de igen så kommer kanske motivationen till träningen tillbaka också. De har ju inte hjälpt att jag är inne på tredje omgången med förkylning på tre månader heller...suck!

Vad gör ni för att hitta motivationen igen när den är i botten?

Likes

Comments

Idag har jag varit och klippt mig, helt otroligt jag har inte klippt mig sen mitten på januari i år och håret var ju långt och tjockt och gick inte att göra någonting med överhuvudtaget. Men nu är de nyklippt och fint, är sjuk idag så jag bjuder på en bild på håret en annan dag :)

Likes

Comments

Temat för denna dagen är en person som har påverkat mig till den person jag är idag.

Och den personen är min pappa!

När jag var lite var jag alltid med pappa i princip överallt; i bilverkstaden, uppe på taket, på byggnadsställningen ja överallt i princip. Min pappa har gjort inverkan på mig som gör att jag är den jag är idag. Jag har fått hans envishet, hans intresse för styrketräning och massa annat. Tyvärr förlorade jag min pappa den 30 december 2010...

Likes

Comments

Jaha då är vi på första dagen på bloggutmaningen och idag ska jag berätta lite om mig själv.

Mitt namn är Malin och jag är 26 år, bor i Halmstad där jag är uppvuxen.
Bor i hus med min sambo/fästman och våran franska bulldogg. Jag jobbar som förskollärare och tog examen i mitten av januari i år så har inte jobbar så länge som förskollärare.

På fritiden brukar jag läsa, lyssna på musik, titta på film, vara ute i skogen och gå promenader med hunden, fotografera och träna.

Är de något mer ni undrar om mig så får ni fråga :)

Likes

Comments

​Philips Söker 15 stycken testpiloter till att pröva deras tv.
Jag har ansökt här!

Sista ansökningsdagen är 16 oktober

Likes

Comments