Hej på er alla där ute, hoppas ni har en bra lördag!

Här hemma går vi bara och väntar på att lill plutten ska kolla ut, 7 dagar till BF och jag har ont lite överallt och hoppas snart att förlossningen drar igång.

Som ni ser försöker jag vara lite produktiv idag och bakar dubbel sats av kanelbullar så man har något gott hemma i frysen. Jag har även hållt på att göra om i hallen sen i onsdags så jag tänkte jag skulle bjuda er på lite bilder hur det blev sen när jag är klar och tänkte även att jag kanske ska göra en liten film på hur det blev med, men det får bli imorgon för min rygg skriker på mig så det blir inte så mycket mer gjort idag är att baka bullar och ligga i soffan och läsa och vila. Behöver samla energi för när väl förlossningen drar igång.

Hoppas ni får en mysig lördagkväll!

Kram 💜

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla där ute!
Idag är det lördag och ute här i Halmstad har det regnat konstant hela dagen. Så vi är bara inne, sambon spelar och jag ligger i sängen och försöker fördriva tiden med bok och tv. Vi väntar ju bara på att den lilla plutten ska komma ut nu; "Den eviga väntan"! Dagarna denna månaden har kännts oändligt långa, men så är det väl när man väntar på något speciellt och detta toppar ju alla julaftonsmorgnar när man var liten 😜 Hade rätt mycket molande värk igår både i mage och i ryggen och en del förvärkar, men idag har jag bara molande värk under magen och lite ont i ryggen, men är otroligt trött då jag hade väldigt svårt att somna inatt av någon anledning.

Resten av kvällen lär väl spenderas på samma sätt med tv, bok och vila i sängen.
Ha en fortsatt bra lördagskväll!

Kram 💜

Likes

Comments

Hej på er!

Idag blev det en långpromenad på stranden med mamma, lillasyster och hunden som avslutades med fika på Söderpiren. Det var så skönt, men det kändes i magen och fogarna när jag kom hem, blev ändå en promenad på 2,5 timme fram och tillbaka. Bjuder på lite härliga bilder från promenaden.

Kram 💜


Likes

Comments

Hej på er!

Idag hade jag ordnat en överrasknings Daddy shower för min sambo. Vi fikade rosa och blå kakor, lekte lekar; gissa bebismat, drick snabbast ur en nappflaska och sätt på blöjan snabbast på dockan med ögonbindel. Han blev väldigt överraskad och det blev väldigt lyckat 😊

Kram💜

Likes

Comments

50% på allt hela dagen imorgon!

Kolla redan nu på hemsidan!

*Gäller endast den 25 augusti 2017, på produkter som har ordinarie pris eller lägre rabattsats. Dock ej NovAge, Wellness, LImited Edition eller accessoarer.

Likes

Comments

Hej alla fina!

Igår blev jag överraskad med babyshower av min mamma, lillasyster, kompis, kusiner och fastrar.
Mamma hade lurat mig med att vi skulle lura min lilla syster att vi skulle åka till Pinchos och äta mat för att hon ska flytta till Göteborg i slutet av månaden, men det var jag som blev lurad istället! Blev helt ställd med allt de hade fixat och alla presenter. Låter bilderna tala lite för sig själv!

Kram 💜 👶

Likes

Comments

Hej alla där ute!

Idag gick vi in i gravidvecka 35 (34+0), känns som det är en evighet tills lillplutten kommer! Men jag kämpar på även om det börjar bli lite tungt nu och kroppen är trött och jag sover dåligt på nätterna!

Kram💜

Likes

Comments

Hej alla därute!

Idag har jag jobbat halv tid för andra dagen av 3 veckor, känns väldigt konstigt att bara gå hem efter 4 timmar på jobbet när man är van vid att jobba 8 timmar, men det är samtidigt väldigt skönt!

Har väldigt ont i huvudet idag så ska ta mig en dusch och sen gå och lägga mig och läsa i sängen. Jag använder mig av Nextory och just nu läser har jag börjat läsa Föda utan rädsla av Susanna Heli. Ska bli spännande att läsa hennes bok och berättelse!

Kram 💜

Likes

Comments

Godmorgon alla där ute!

Idag ska jag tvätta pluttens alla kläder och hänga in i garderoben. Vi har i princip köpt alla kläder vi behöver i storlek 56, 62 och 68, så vi har kläder fram tills plutten är ungefär 6 månader beroende på hur stor hen är när hen kommer ut.. Känns skönt att få det gjort och kunna boka av på listan.

Kram 💜

Likes

Comments