Hej på er!
Vet att det var nästan en vecka sen jag skrev ett inlägg sist men har inte haft något att skriva om, vi har bara legat inne och bara vilat typ. Har egentligen inget att skriva om nu heller men lägger in bilder på hur jag myser själv ikväll, medans Hannes har en kompis här och sitter och spelar.
Vi hörs snart igen, ta hand om dig <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Kom på inatt att jag skulle skriva ett inlägg men kände att det var försent så jag skriver ett inlägg nu istället.
Igår var jag, familjen och grannarna i Säterdalen och myste i solen.
Några bilder från gårdagen kommer här.

jag och Hannes följde med Fredrik och Robin till borlänge senare på dagen också. Eftersom det var så fruktansvärt varmt ute så bjöd Fredrik på glass och vi testade redbull med redbullglass ihop, det var faktiskt gott.

Resten av dagen ska jag väll inte göra något speciellt så vi hörs väll när vi hörs!
Hejdå sålänge

Likes

Comments

Hej på er!
Kände inte att det var värt att lägga upp ett inlägg igår eftersom jag och Hannes bara spelade minigolf och sen inte gjorde något mer så slår därför ihop dagens inlägg med igår.
Som ni ser på bilden är vi väldigt dåliga på minigolf haha, Hannes vann med 6 poäng iallafall.

Och idag har vi inte gjort så mycket, vi var till Hannes mormor en stund och hjälpte henne på soptippen. Jag och Hannes tog även en promenad tidigare idag eftersom vi inte hade så mycket annat att göra. Imorgon bär det av hemåt så kommer väll förmodligen inget inlägg då.

Hejdå, ha en fortsatt trevlig dag! <3

Likes

Comments

Hej på er!
Jag vet att jag sa att jag skulle lägga upp ett inlägg igår men jag orkade verkligen inte hehe. Var så fruktansvärt trött när vi kom fram till Strängnäs. Jag och Hannes åt bara och sen låg vi framför tvn tills vi kunde gå och lägga oss.
Idag tog vi en myspromenad med upplevelser efter vägen. Vi gick efter hamnen och upp till väderkvarn och kollade lite på den, sen gick vi vidare mot domkyrkan där vi gick in och kollade runt lite och alltså det var såååå fint. Rekommenderar verkligen att gå dit om ni är i närheten. Nu ska jag och Hannes sova så vi hörs snart igen!
Hejdå<33
(Fotobomb från idag nedanför)

Likes

Comments

Hej på er!
Det var ett tag sen jag la upp något hehe. Men här är iallafall bilder från min mysdag! Imorgon åker jag och Hannes till hans pappa som bor i Strängnäs så jag skriver väll ett inlägg på kvällen då.
Vi hör imorgon igen!

Likes

Comments

Vi var upp till Garpenberg en sväng och blockade lite blåbär, vi hittade väll totalt en halv liter bara. Imorgon bär det av mot skärsjön där vi ska tälta och ha allmänt mys bara så jag skriver väll förmodligen ett inlägg imorgon om internetet klarar det annars skriver jag på söndag igen. Godnatt<3

Likes

Comments

Jag, Hannes och hundarna tog en promenad upp till skärsjön och det var så kvavt så gissa om vi svettades haha. Men alltså hur mysigt ser det inte ut att vara? Kan säga att det är hur mysigt som helst där. Lägger in några bilder så ni vår se hur det ser ut där, nu ska jag sova så vi hörs snart igen. Hejdå sålänge

Likes

Comments

Hej på er!
Igår var jag, Anna, Ida och Hannes ute på en liten promenad inne i stan bara. Anna tog några bilder som jag lägger in så ni kan titta. Bilderna är på sjön Hönsan som ligger här där jag bor, och några är även på gammelgården som för mig bara är ett par gamla hus hehe. Tidigare på dagen var jag också i stan och träffade några vänner som jag inte träffat på länge, lägger inte in någon bild eftersom jag inte vet om jag får.
Men vi hörs snart igen! Ha en fortsatt trevlig dag!

Likes

Comments

Hej på er!
Igår (tisdag) var jag, Mamma och Hannes i borlänge och handlade lite. Jag och Hannes köpte bara ett nytt tält och madrasser eftersom vi ska tälta i helgen (kommer förmodligen massa bilder då).
Jag fick övningsköra både till och från borlänge och det gick faktiskt bra tyckte jag (tyckte nog inte mamma hehe). Hursomhelst så tänkte jag att jag lägger upp mer inlägg nu i veckan även fast jag kanske inte jämt har så mycket att skriva om.
Hejdå sålänge så hörs vi snart igen!
(Lägger in nån bild som frestelse av mackan jag åt igår)

Likes

Comments