Hej på er!
Det var över 1 månad sen jag la upp ett inlägg sist men jag har mina anledningar.
Just nu mår jag inte psykiskt bra och skulle behöva ta en paus från livet en stund. Jag är sönderstressad när det gäller skolan, ligger efter så mycket så vet inte riktigt vart jag ska börja med att ta igen. jag försöker att vara positiv till allt men det är inte så lätt när man varit stark för länge, senast igår bröt jag ihop och kunde inte hindra tårarna. Och det blir inte heller lättare när folk runt om en är arga och snackar en massa skit bakom min rygg om mig..
Hursomhelst imorgon åker jag med min klass till Stockholm för att gå på museum. Har tänkt att fota massor och sen lägga upp här på bloggen så vi hörs imorgon igen!
Godnatt<3

Likes

Comments

En av mina favoritårstiden är här! Hööst
Så mysigt och alla färger! Lööve it

2 av bilderna har Anna (svärmor) tagit ( den högra högst upp och den vänstra längst ner) och alltså hur bra är inte hon på att ta bilder?! :)
Nu ska jag snart ha lektion så hörs snart igen<3

Likes

Comments

Hej på er!
Det var ett tag sen jag skrev ett inlägg eftersom jag inte riktigt haft nått att skriva om. Så idag fick jag ett tips av en klasskompis att lägga upp på maskiner jag kört på gymmet och berätta lite om dem. Jag nappade och tänkte skriva om det idag. :)Vikterna är inte inställda efter mig utan jag tog kort innan jag började. Idag tränade jag mest armar men även lite rygg, sen gick jag en bit. Men på varje maskin/övning gör jag 15 gånger 3 och jag gör dem i en cirkel övning. Tänker att jag lägger bara in bilderna så har ni frågor får ni skriva dem nedanför eller kontakta mig på annat sätt. :)
Mail: karlssonliinnea@icloud.com
Snapchat: nea.karlsso
Instagram: karlssonliinnea

Och min middag idag. Dem jag åt med åt flott men kände mig tvungen att äta nyttigare eftersom det går bra för mig med nedviktgången :)
Hörs snart igen pusss<3

Likes

Comments

Tog inte kort på allt jag köpte så lägger bara upp det jag har kort på. Det jag inte visar är kläder, underkläder och presenter. Allt detta (om jag inte missat något) gick på 1031 kronor.

Nu ska jag åka och fiska lite kräftor så kommer ett inlägg imorgon med massa mysbilder.
Hörs imorgon!

Likes

Comments

Hej på er!
Det har inte kommit ett inlägg på ett tag och det är helt enkelt för att jag inte mår på topp just nu, har inte haft någon ork att skriva något. All fokus har legat på skolan och min hälsa.
Hur som helst så sitter jag just nu i bilen påväg hem från Ullared efter en väldigt lång dag. Vi kommer att ha suttit i bilen i ungefär 12 timmar och på det några timmar inne på varuhuset. Har knappt sovit heller så längtar hem till sängen!! Tänkte att jag lägger upp imorgon på det jag köpte för måste sova när vi kommer hem.
Nu är det ungefär 2 timmar kvar så vi hörs imorgon igen.
Pussss

Glömde knäppa kort på salladen innan jag åt så ni får en sliskbild.

Lillasyster<3

Likes

Comments

Hej på er!
Vet att det var nästan en vecka sen jag skrev ett inlägg sist men har inte haft något att skriva om, vi har bara legat inne och bara vilat typ. Har egentligen inget att skriva om nu heller men lägger in bilder på hur jag myser själv ikväll, medans Hannes har en kompis här och sitter och spelar.
Vi hörs snart igen, ta hand om dig <3

Likes

Comments

Kom på inatt att jag skulle skriva ett inlägg men kände att det var försent så jag skriver ett inlägg nu istället.
Igår var jag, familjen och grannarna i Säterdalen och myste i solen.
Några bilder från gårdagen kommer här.

jag och Hannes följde med Fredrik och Robin till borlänge senare på dagen också. Eftersom det var så fruktansvärt varmt ute så bjöd Fredrik på glass och vi testade redbull med redbullglass ihop, det var faktiskt gott.

Resten av dagen ska jag väll inte göra något speciellt så vi hörs väll när vi hörs!
Hejdå sålänge

Likes

Comments

Hej på er!
Kände inte att det var värt att lägga upp ett inlägg igår eftersom jag och Hannes bara spelade minigolf och sen inte gjorde något mer så slår därför ihop dagens inlägg med igår.
Som ni ser på bilden är vi väldigt dåliga på minigolf haha, Hannes vann med 6 poäng iallafall.

Och idag har vi inte gjort så mycket, vi var till Hannes mormor en stund och hjälpte henne på soptippen. Jag och Hannes tog även en promenad tidigare idag eftersom vi inte hade så mycket annat att göra. Imorgon bär det av hemåt så kommer väll förmodligen inget inlägg då.

Hejdå, ha en fortsatt trevlig dag! <3

Likes

Comments