Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hade turen att få vakna upp till detta this morning, tacksam.

Godmorgon & glad alla hjärtans dag på er ❤ Hur ska ni spendera denna dag? Glöm inte att ta hand om varandra och visa kärlek och uppskattning mot familj, pojkvän, flickvän, bästa vän, syskon, släkt osv. Puss på er!  

Likes

Comments

Två bilder från middag på Pitcher's ​i lördags med Anna & Isabelle, supergott och mysigt. 

Likes

Comments

Godmorgon, eller ska jag säga goddag? Är faktiskt ledig denna fina tisdag och har precis tagit en riktig sovmorgon följt av frukosten ovan samtidigt som jag tittat på några Gossip Girl avsnitt. 

Snart ska jag åka till gymmet innan jag ska hem duscha, städa och plugga lite. Ska även försöka fixa lite med bloggen då den blivit lite stillastående på senaste tiden, det ska det bli ändring på nu!

Hoppas ni får en fin dag oavsett vad ni har för er. Vi hörs senare, puss.​

Likes

Comments

Gissa vem som blev väldigt glad här om dagen när jag kom hem och det visade sig att mamma och pappa hade en överraskningspresent till mig? - Det var denna urfina kofta från Oddmolly som jag suktat efter länge ur deras nya kollektion. Tacksam♥ 

Likes

Comments

Har ni testat Xlash? Ett fransserum som ska ge tätare, tjockare och längre fransar.

Jag fick hem min första förpacknig i våras, började använda den varje kväll och upptäckte, inte långt efter att jag börjat, hur långa och snygga mina fransar blev. Har testat alla möjliga serum, min mamma har testat flera osv. och vet inget som funkar lika bra som Xlash! I love it! Finns att köpa på xbeuaty.com för ca 369:- nu när de har rabatt på sina produkter. Stort tips!

Likes

Comments