|| 1. Selfie från imorse || 2. Från häromdagen då syrran skulle tvätta bilen. || 3. Imorse ||

Äntligen jullov hurrni! Det firas med lite pluggande, haha nja inte riktigt. Men jag sitter dock och pluggar just nu, för har massa sena inlämningar och även en presentation som ska vara klar för att redovisas direkt efter jul. Så jag har lite att ta igen.

Sitter just nu och skriver på en julsaga som jag och Ida samarbetar med i svenskan. Vi kom gjorde förberedelserna tillsammans, men sen tog jag ansvaret att skriva sagan och att Ida får läsa igenom när jag kommit en bit och ändra något som behöver ändras.

Idag fick jag i alla fall jullov, t.o.m. 10:e januari. Hade bara en lektion idag och det var digitalt skapande, men jag valde att följa med min syrra till sjukhuset istället som moraliskt stöd. Sen åt vi frukost från Pressbyrån i bilen, åkte till Söråker för att syrran hade en klipptid hos frisören. Efter det så åkte vi plus mamma och våran lillebror till Dollarstore och sedan vidare till Jula. Sen åkte jag till skolan för att kolla på Julshowen.

Och nu är jag hemma och pluggar. Senare ska jag och mamma möjligtvis ut och övningsköra. Vi får se, båda är svintrötta.

Nu ska jag i alla fall fortsätta plugga. Hörs!

Likes

Comments

Hejhej! Nyligen haft en lektion i Bild & form, lika roligt som vanligt. Vi håller på med rutförstoring at the moment och jag har precis börjat med att måla/färglägga. Ser bra ut hittills.

Just nu så sitter jag i alla fall halvsovandes i skolans bibliotek och ska ge engelskan ett försök. Bara jag får ett flyt så kommer det gå asbra, förhoppningsvis. Är bara så jävla trött. Men nu ska jag börja plugga och hålla på tills klockan 13.00, då svenskan börjar.

Hörs!

Likes

Comments

Tjenatjena! Nu var det ett tag sedan senast jag skrev lite här. Det har varit så jäkla mycket i skolan och mina sömnvanor är så sjukt konstiga och har vart de så länge jag kan minnas. Men de är inte förrän nu som jag verkligen märkt av hur negativt dom påverkar min vardag. Längtar såsåsååå mycket tills jag får jullov så att jag kan plugga i lugn och ro, träna när jag vill och även sova när jag vill. Kommer bli jätteskönt!

Har tappat blogg-gamet lite känner jag, eller så sitter de i att jag är så ovan med långa naglar. Satt faktiskt igår kväll med lösnaglar, lim och silverglittrigt nagellack och fixa lite. Trodde de skulle gå åt helvetet, men jag är faktiskt nöjd. Men ovan.

Idag står 2 timmars bildlektion, 2,5 timmars hål och någon timmes svenska lektion på schemat. På hålet så har jag tänkt att först och främst komma nån vart med presentationen i engelskan som jag skjutit upp hur länge som helst nu, så att jag kan göra den på fredag. När jag är klar med den presentationen, då jävlar kommer jag kunna andas ut. För de resterande uppgifterna är skriftliga o de är inte deadline på dom/den förrän efter jullovet. Dock så är jag sen med en, men de flyter på där. Bara jag blir klar med engelskan så ska jag kunna sätta igång med dom andra och även sätta igång med körkortspluggandet igen. Har verkligen inte haft tid! :/ Men till jullovet, då ska jag försöka få ut mamma så att vi kan övningsköra också. Ska ju sätta igång med stadstrafik nu! Vill först köra lite på hemmaplan och plugga några timmar med boken innan jag bokar en ny körlektion, senaste var ju för flera månader sedan. Men har som sagt inte haft tid.

Nu ska jag börja sminka mig och fixa frillan, även välja kläder. Hörs mer någon annan dag!

Likes

Comments

Namn: Ida Sundström

Ålder: 17 år

Stjärntecken: Jungfru

Född: 20/09/1999

Bor: Timrå Kommun

Ögonfärg: Blå

Hårfärg: Blond

Min Familj: Mamma, pappa, Nilo (hund), farsans brutta & hennes son.


Mina intressen: Ströga omkring, lyssna på musik, va med dig (Felicia) & Mattias (boyfriend), plugga (när jag har feeling)

Favoritämne i skolan: Bild & form och Psykologi. Bild & form för att de är ett praktiskt ämne & psykologi för att man får lära sig mer om varför alla är som dom är.


Favoritfärg: “Alla färger tycker jag är fin!!” - Ida Sundström, 2K16, TiGy

Favoritmat: Tacos, plankstek, pizza och all annan skräpmat :)

Favoritfilm: L.O.L

Favoritbok: Ingen alls

Favoritidrott: Individuellt: gymma - Lagsport: Fotboll

Favoritprogram på TV: Familjen Annorlunda och PH

Favoritdjur: Hund

Favoritserie på TV: Andra Avenyn & OITNB


Jag tycker om: att bli överraskad (... med positiva saker)

Jag tycker inte om: “hoes”, “bitches” och allmänt dryga människor. Och folk som kollar snett och är äckliga. Och omogna killar.

Kändis jag skulle vilja träffa: Micke P

Jag skulle helst vilja bo: Franska Polynesien eller Bora Bora

Jag vill bli: Psykolog, något inom kriminologi eller sitta i receptionen på akuten (När ens mellannamn är Nicke Nyfiken)

Mitt drömyrke är: “Jag vet inte det än, de får vi se! Vi låter framtiden bestämma det tycker jag, jamen visst!” - Ida Sundström, 2K16, TiGy


Sociala medier: Instagram - sundstromida

Det här visste du inte om mig: Jag är coolare än man kan tro

Likes

Comments

|| Äckligaste jag druckit, efter Nocco's skumtomekick || atm || atm ||

Hej! Klockan är asmycket och jag sitter med en uppgift jag har i både svenska & samhälle, alltså är det både språket och innehållet som bedöms. Är inte klar på långa vägar och den ska skickas in imorgon, blir så jäkla handlingsförlamad när jag har mycket i huvudet och framför mig. Det var egentligen meningen att vi skulle ha skitmycket den veckan som varit nu, men det blev att lärare efter lärare sköt upp allt tills nästa vecka. Så det är fortfarande så sjukt mycket inklämt på en vecka.

Jag och Ida hade ju studydate förra söndagen, vi blev klar med våran presentation om mobbning ur ett biologiskt & socialpsykologiskt perspektiv och jag blev faktiskt väldigt nöjd med innehållet. Det hade ju dock kunnat gått bättre på själva presentationen, men jag tyckte i alla fall att vi hade roligt. Fast det kanske inte var så proffsigt, tur att det inte var svenska vi hade presentation i. Men det har vi däremot nästa vecka! Orkar inte.

Har nyligen, bara för någon timme sedan, lagt in en färgbomb i håret och såklart sköljt ur den. Så för tillfället är mitt hår lila. För er som inte vet, en färgbomb till håret är en slags hårinpackning fast med färgpigment i. Är i alla fall nöjd, kan ju lägga ut lite bilder när jag har tid och lust.

Men nu!! måste jag verkligen plugga. Ska bli klar med uppgiften i svenska & samhälle, sen är det bara en annan uppgift i svenska, presentation i engelska och matteplugg till provet på onsdag. Sen så! När jag är klar så kan jag kanske slappna av i någon dag, sen är det väl all in igen. Som vanligt.

Hörs mer någon annan dag!

Likes

Comments

Hej! Jag och min bästa vän har börjat podda. Vi har våran kanal på youtube där vi kommer att ladda upp ett avsnitt varje vecka, troligtvis varje fredag. Hoppas ni gillar det vi har att erbjuda och att ni fortsätter följa och lyssna på oss!

Hörs hej!

Likes

Comments

Hejhej!

Ligger just nu i sängen och äter chipsen som vart kvar från igår. Funderar på om jag ska dra ut och gå/jogga så att jag får någon slags träning gjord idag. Jag hinner inte åka till gymmet ikväll för ska plugga med Ida och göra klart det sista på en presentation vi ska ha i psykologi imorgon.

Vi kommer snacka om mobbning, varför man mobbar och vad mobbning är. Samt prata om ämnet ur ett socialpsykologiskt och ett biologiskt perspektiv.

Nu måste jag sluta slöa i sängen och istället städa lite snabbt och sen dra ut, vi hörs!

Likes

Comments