View tracker

Hade en lektion i skolan idag, gjorde mitt engelska prov och åkte sedan hem igen. Nu vankas ett bodypump pass med Clara och sedan kommer jag nog sova skönt inatt. Ska träffa Natha en sväng ikväll också så ska hon fläta mitt hår. Imorgon är det torsdag, skola, träning och en sväng till Värnamo för att hämta upp Fia väntas. Kommer bli en riktigt mysig helg!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Efter en super mysig och effektiv dag i Göteborg igår blev det lite festligheter hemma hos Matilda. Var så himla länge sedan jag festade med gänget och det var super roligt. Sov bort halva dagen idag och sitter för att försöka plugga. Judoträning ikväll och får väl se hur det går helt enkelt för har fortfarande träningsvärk...

Likes

Comments

View tracker

Efter en vecka med knappt några lektioner, städning efter skolan och väldigt mycket pluggande är det äntligen helg. Denna veckan har gått så otroligt fort, förstår inte riktigt vart den tagit vägen. Hade en super mysig kväll med tjejerna igår och var så roligt att umgås allihopa, precis som det var förr. Sitter iallafall på bussen tillsammans med Moa, mamma och min moster för en heldag i Göteborg. Har sån fruktansvärd träningsvärk och fryser redan, men blir nog en mysig dag iallafall!

Likes

Comments

Här ekar det tomt och det är inte så konstigt eftersom att jag haft mycket på hjärnan och att göra de senaste dagarna. Jobb, plugg och umgås med vänner har prioriterats. Har haft en otroligt mysig helg och jag är lycklig. Nu väntas 17 dagars skola och sen lite ledigt, jag längtar ihjäl mig efter jullov. Nu får tiden skynda på!

Likes

Comments

Efter ett besök hos läkaren i tisdags blev det konstaterat att jag har bihåleinflammation, kul. Är iallafall i skolan och kämpar på så gott jag kan. Livet är bra, lite för bra faktiskt. Snart är det helg och då väntas jobb, det är bara att kämpa på helt enkelt!

Likes

Comments

Jag är trött, jag har feber och jag känner mig som världens ofräschaste människa även fast att jag precis duschade. Har spenderat dagen i min säng som äntligen kom igår. Är så otroligt nöjd, väl spenderade pengar helt enkelt. Var hemma ifrån skolan i torsdags och fredags, åkte endast dit för en lektion i torsdags för att göra min natur redovisning som gick bättre än förväntat. Imorgon är det söndag och även den kommer väl spenderas i sängen. Vill inte vara sjuk, men vill ligga i min säng.

Likes

Comments

Efter en lång skoldag igår åkte jag och Ebba till Ullared för att fira att hon fått körkort. Bjöd henne på mat och spenderade inte alls så mycket pengar som jag förväntat göra. Somnade med en nervös känsla i magen igår för imorse satte jag in min spiral. Hade jag vetat hur ont det skulle göra hade jag nog övervägt det ännu en gång, för usch vad ont det gjorde. Blev ingen skola för mig idag helt enkelt och har sovit bort hela dagen. Ska snart äta lite kvällsmat, plugga, duscha och sova. Imorgon väntas sovmorgon och bio på kvällen, ska bli super mysigt!

Likes

Comments

Är äntligen hemma och får äntligen sova i min egna säng. Eller rättare sagt på min madrass, på golvet. Blev ett fika besök hos mina andra kusiner innan bilen rullade hemåt imorse och mat på jensens i Jönköping. Har packat upp min väska, träffat Moa en stund, duschat och träffat Enesa en sväng. Har precis lagt mig i sängen och ska snart sova. Imorgon är det dags att gå tillbaka till rutinerna, får kämpa på de sista veckorna som är kvar innan jul helt enkelt.

Likes

Comments

Det var länge sedan vi pratade du och jag mormor, men nu är det ju lite svårt att ringa dig. 9 månader har snart gått sedan du försvann ifrån oss allihop och det är något jag ännu inte kan förstå. Tänk hur lång tid det är egentligen, på 9 månader hinner en bebis bli till, så lång tid eller så lite tid beroende på hur man ser det har du varit igen oss. Jag önska att jag kunde säga till dig hur mycket jag faktiskt älskar dig, för det är något jag sagt alldeles för sällan och det var alldeles för länge sedan jag sa det.

Jag önska jag kunde krama om dig och prata om alla minnen vi har ihop. Alla kalla dagar i stallet, alla gånger du skrek på mig och Felicia att vi inte skulle springa runt nakna som tokar efter att ha badat i poolen och hur du förklarade för mig att det var min första mens som hade kommit den där sommaren hos dig och hjälpte mig med allt vad det innebär.

Det är inte rättvist att vi alla förlorat dig, men samtidigt vet jag att där uppe mår du äntligen bra. Där uppe finns det inget som får dig att må dåligt. Jag saknar dig och jag har inte riktigt insett ännu att du inte finns kvar här längre. Jag har inte insett att du aldrig mer kommer ringa på våran hemtelefon med din skrovliga röst i andra änden och fråga efter mamma. Ett ljus och lite blommor fick iallafall idag göra lite fint på din grav och det var jobbigt att gå dit för det gav en bekräftelse på att du inte finns kvar. Jag älskar dig och jag saknar dig så otroligt mycket. Min fina ängel.

Likes

Comments