Spenderade kvällen igår med Enesa, Carro och killarna och hade faktiskt väldigt roligt. Sov lite för länge idag men är iallafall igång med plugget som måste göras idag. Blir nog inte så mycket mer gjort denna söndag än att sitta med böcker i hela sängen, men sådana dagar behövs också!

Likes

Comments

Det är lördag och jag vet knappt själv vad jag har gjort idag. Var en stund hemma hos Natha och sedan försökt plugga. Blir nog en lugn kväll hemma idag och ska verkligen försöka komma igång ordentligt med min ledarskaps uppsats. Just nu är pluggmotivationen på topp, får ta vara på det helt enkelt!

Likes

Comments

Var två inställda lektioner denna underbara fredag så istället blev det lunch dejt med mamma, en sväng till optikern för att fixa glajjorna och en fika hos pappas kompis. Sedan jag kom hem har jag städat o fixat här hemma. Nu ska jag bara slappa hela kvällen och måste bli en hel del plugg i helgen och sovande!

Likes

Comments

Efter en skoldag med mycket information gick jag och Clara hem till mig för lite mellis och sedan ett HIIT pass. Fyfan vad grym min bästa vän är alltså, sprider sån enorm glädje och peppar en till 110%. Var iallafall otroligt nöjd efter dagens träningspass och har nu både duschat och ätit kvällsmat. Har landat i sängen och ska snart prata lite med Fia innan det är dags att sova. Imorgon är det fredag mina vänner!

Likes

Comments

Dagen startade med att vi fick vänta på bussen alldeles för länge, vilket totalt sabbade denna dagens humör. Har en inställd lektion och idrott, kan ju inte bli bättre än så. Ska umgås med Clara efter skolan och sen dra iväg och träna lite HIIT. Snart är det helg!

Likes

Comments

Jag är helt slut pumpad i kroppen efter Claras HIIT pass och full i magen efter alldeles för mycket tacos. Har suttit här med Clara och Julia en stund nu och gått igenom allt som hänt oss under jullovet. Nu ska jag mysa med mina tjejer och imorgon väntas brunch och skola.

Likes

Comments

Min favorit Ebba är äntligen hemma ifrån USA och äntligen fick jag träffa henne. Hon kom till mig en sväng och sedan gick vi till henne för att laga lite mat. Eller ja rättare sagt Ebba gjorde mat åt mig. Ligger på soffan hemma hos Ebba och kollar youtube och ska försöka dra mig hemåt snart för att tagga inför lite träning. Efter det blir det en snabb dusch och iväg till Clara för att äta tacos, sova, mysa med henne och Julia och imorgon äta brunch och gå till skolan. Jag är taggad faktiskt!

Likes

Comments

Spenderade kvällen igår med Moa och sedan blev det några timmars Skype med Fia. Sov alldeles för länge idag och fick nästan lite smått panik över det faktiskt. Har iallafall fått i mig lite lunch, städat undan i köket och satt mig i sängen för att påbörja en uppsats som ska vara inne om två veckor. Tycker om att börja i tid och kunna ta lång tid på mig istället för att stressa ihop något de sista dagarna innan det ska lämnas in. Hoppas alla får en fin måndag!

Likes

Comments

2016 är över och 2017 har äntligt startat! Inte lika skönt att jullovet strax är över men man får försöka tänka positivt iallafall. Jullovet har bestått utav körkorts plugg, lite jobb, mys med familjen och en vecka uppe i Katrineholm hos Fia. Hade en super mysig julafton, en riktigt rolig nyårsafton med nyfunna vänner och trevliga kvällar med vänner. Snart är det dags att återgå till plugg, träningar och helgjobb igen och jag är inte faktiskt ganska taggad! 2017 har så otroligt många bra planer och detta ska bli det bästa året har jag bestämt mig för och det ska det bli också!

Likes

Comments