Borta bra men hemma bäst säger dom, men så är inte fallet. Tog mig en dusch direkt när jag kom hem, rakade benen och hade i silver inpackning. Så mycket mer än det har inte gjorts idag, lite plugg men inte mycket mer än så. Fick bli en kycklingtallrik till kvällsmat och ligger nu i en ny bäddad säng för att kolla ikapp alla Youtube-klipp som jag missat i helgen. Imorgon är det måndag igen, härligt!

Likes

Comments

Som alla helger så kom söndagen smygande också och bilen är påväg hem igen. Hade en super mysig kväll även igår med tacos, mello och massor utav skratt. Nu väntas en bilresa på 3h och sedan väntar skolböckerna på mig där hemma. Det är så otroligt jobbigt att behöva åka hem, man vill ju liksom spendera varenda minut med den man älskar. Längtar redan till nästa helg för då kommer hon ner till mig. Hoppas iallafall att alla haft en bra helg, för det har jag!

Likes

Comments

Blev en riktigt trevlig kväll igår, super roligt att vara här uppe igen. Idag har vi mest slappat, en riktig mys lördag helt enkelt. Tacos och mello väntas ikväll och timmarna ska spenderas fastklistrad på Fia, för imorgon rullar bilen hem mot Småland igen. Största önskan hade varit att bo närmare, för 30mil ifrån sin kärlek är inte rättvist.

Likes

Comments

Skoldagen är slut, huset är städat, väskan är packad och snart beger vi oss mot Katrineholm. Vädret är på topp och humöret likaså, detta ska bli en bra dag detta året. Hoppas alla får en super fin fredag!

Likes

Comments

Utvecklingssamtal, träning och matlagning gjordes igår och nu är det fredag. FN-rollspel är avklarat för dagen och nu återstår endast en lektion denna fredag. Ska stressa hem, städa, packa och sedan åker bilen mot Katrineholm och min Fia. Ska ha en super mysig helg där uppe tillsammans med Ebba och Julia, kan inte bli bättre!

Likes

Comments

Skoldagen och körlektionen är över, endast två saker kvar på listan denna dag. Jag och Clara har precis gjort en repris ifrån igår, gröt och ägg blev det till mellis! Ska vila lite på hennes soffa och sedan blir det ett HIIT pass. Har sån fruktansvärd träningsvärk ifrån igår, men det är bara på't igen. Sen hem för en snabb dusch och iväg på utvecklingssamtal, hoppas på det bästa.

Likes

Comments

Torsdagen är här och vädret är hittills otroligt bra. Några lektioner, en körlektion, HIIT pass och ett utvecklingssamtal ska jag försöka ta mig igenom idag. Största motivationen är väl ändå att det är fredag imorgon.

Likes

Comments

Då sitter vi här igen jag och Clara med varsin tallrik gröt och några ägg. Försöker ladda upp för träning och det går ganska bra måste jag säga! 20:20:20 står på dagens träning agenda och efter det kommer jag troligtvis vara helt död. Halva denna skolveckan är redan över och det är helt sjukt, känner hopp om att denna terminen kommer gå riktigt fort!

Likes

Comments

Det är onsdag och det betyder att skoldagen inte börjar förens vid 11:55, så otroligt skönt. Har legat i sängen alldeles för länge, ätit lunch och inväntar nu Clara. Två lektioner står på schemat, städning och sedan ett träningspass ikväll. Ska även försöka hinna med att övningsköra lite, har fått sån sjuk panik över körkortet och det är ungefär 2 månader kvar?! Typiskt mig att stressa över saker.

Likes

Comments