Fredagen är kommen, vilket menar att jag tillsammans med min käre far och farbror ska åka till München. Blev ett litet stopp på jobbet för att äta frukost och nu beger vi oss mot Göteborg och Landvetter.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det har varit en lång torsdag, riktigt lång faktiskt. Sociologi provet är avklarat, några inlämningar är skrivna och några timmars jobb hann jag även med. Har tagit mig en lång dusch, börjat packa väskan och inväntar att min farbror ska komma så att vi kan äta kvällsmat här hemma. Imorgon är det fredag och imorgon drar vi mot München! Är så otroligt taggad! Får bli en gosig bild på mig och min favorit Ida i favorit staden denna torsdag! Ha en fin kväll!

Likes

Comments

Efter en mysig eftermiddag med Clara och ett riktigt tufft spinningpass är jag helt slut. Kom hem till min favorit mat, så denna onsdag kan inte bli mycket bättre. Ska ta mig en dusch och plugga in i det sista inför mitt sociologi prov imorgon, för att sedan sova. Snart tar jag helg och helg helt till 110% denna gång!

Likes

Comments

Vad har vi gjort idag, absolut inget. Slutare skolan halv 4, har hunnit hänga upp en maskin tvätt och är nu hemma hos Clara för att plugga och tagga inför ett spinningpass. Men först, lite mellis!

Likes

Comments

Blev en mysig sushi dejt med min efterlängtade Ebba och herregud vad mycket vi hade att prata om. Har precis kommit hem och landat i soffan för att som vanligt kolla på idol. Nu är vi halvvägs genom även denna skolveckan, vilket känns oerhört bra.

Likes

Comments

Sovmorgon samt att sista lektionen var inställd resulterar i en nöjd Emelie. Det mest produktiva jag lyckats göra idag är att skriva några rader på min engelska uppsats, vilket inte krävde så mycket ansträngning. Har lagt mig i sängen för att kolla lite youtube, samt för att försöka plugga. Senare blir det sushi dejt med Ebba och herregud vad jag saknat henne! Invigde även min nya tröja från Justins kollektion hos H&M, tycker den är riktigt fräsig.

Likes

Comments

Clara följde med mig hem efter skolan, så vi åt lite mellis samt slappade i sängen tills det var dags för träning. Hur grym är inte min bästa vän som två gånger i veckan häller i HIIT pass?! Blir så sjukt peppad och motiverad till att träna tack vare henne. Har duschat, ätit och hamnat i soffan framför idol. Måndagen är härmed över!

Likes

Comments

Helgen är slut och vi har återvänt till skolan för ännu en vecka. Blir dock endast fyra dagar denna veckan för mig, för på fredag åker jag till München för att gå på oktoberfest. Vilket får mig att försöka ta mig igenom denna veckan lite bättre.

Likes

Comments

Känslan av att vakna av att silver ligger i sängen är nästan oslagbar, så otroligt mysigt. Jag har iallafall precis vaknat, men är fortfarande otroligt trött. Blir söndagsmiddag med lite släktingar för att fira min gammelfarmor och sedan ska jag försöka göra klart det sista plugget så att jag har det färdigt! Men först ska jag mysa lite till med sillen.

Likes

Comments

Efter gårdagens skoldag och några timmars jobb spenderade jag kvällen med Ida. Kollade på tv, fikade och bara myste! Har idag avverkat några timmars jobb, precis tagit mig en dusch och ska försöka komma igenom högen med plugg. Hoppas alla får en härlig lördag!

Likes

Comments