Igår blev det en super rolig kväll med Clara och Moa på sigges. Tyvärr så ställde 2 blyga läppar in pågrund utav sjukdom, men vi dansade och sjöng tillräckligt ändå! Idag har dagen spenderats i Jönköping med familjen och ska nu försöka plugga lite.. Sista hela veckan för denna terminen imorgon och jag längtar så till sommarlovet!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Kvällen igår spenderades i Idas stuga med ett härligt gäng tjejer för att fira att hon fyllt 18år. Eftersom att jag skulle jobba idag åkte vi hem igår kväll men min mage vill inte riktigt som jag.. Fick skriva till Bella i ren panik och underbar som hon är tog hon mina första timmars jobb idag. Ska ta lite dunderpiller och sedan bege mig till jobbet.

Likes

Comments

Det är fredag igen och jag förstår inte vart denna veckan tagit vägen. Pluggmotivationen är som bort blåst och längtan efter sol och sommar är större än någonsin. Ikväll ska jag och ett gäng tjejer åka ner till Idas stuga för att fira att hon fyllt 19år, vilket ska bli super mysigt. Imorgon väntas jobb och på kvällen utgång med Clara och Moa. Lite plugg ska göras mellan allt detta och om 20 dagar är jag utomlands. Nu ska jag avnjuta mina knäckebröd med groddar och kolla lite youtube innan det är dags att fixa sig inför kvällen.

Likes

Comments

Helgen gick alldeles för fort, precis som vanligt. Men denna helgen var den bästa på så otroligt länge! I fredags var det äntligen dags att fira att jag fyllt 18 år med alla mina underbara vänner. Vi dansade, skrattade och vi hade super roligt tillsammans. Lördagen fick bestå utav att städa lokalen och sola, samtidigt som det blev en tidig kväll eftersom att söndagen spenderades på jobbet.

Nu är det bara ett fåtal dagar kvar innan vi åker till Rhodos, närmare sagt 24 dagar och det är helt sjukt! Dagarna springer förbi, uppsatserna ligger på högar och nationella proven ger mig sån sjuk panik. Samtidigt som jag ska försöka att klara av det där körkortet mitt i allt kaos. Ändå så är livet väldigt bra, kanske nästan lite för bra!

Likes

Comments

Enda sedan jag var liten har tatueringar fascinerat mig och längtan har varit alldeles för lång. Men när man fyllt 18år får man göra som man själv vill och då får man tatuera sig. Efter att min mormor gick bort förra året har ett visst citat funnits inpräntat i min hjärna. Never run faster than your guardian angel can fly, kanske lite klyschigt för vissa men för mig betyder det så otroligt mycket. Idag blev dagen detta citat fick bli en del utav mig, en del som kommer vara med för all framtid och min mormor kommer för all framtid finnas med mig fortfarande på ett sätt. Jag är otroligt nöjd och är otroligt spänd över det färdiga resultatet när den har läkt.

Gjorde den på studio artcore tattoo i Halmstad hos Rebecca och är mer än nöjd! Lite bläck i plasten och lite svullet just nu, men är helt 100% säker på att den kommer bli super när den är läkt.

Likes

Comments

Både skrivningen och körningen är kuggad och då tänker de flesta att sånt säger man inte till folk. Jag har gråtit och jag har sagt att jag aldrig ska ta körkort, men nya tider är bokade och jag SKA ha det där jävla körkortet! Tyckte nästan lite synd om mannen som var tvungen att berätta för mig idag att jag kuggat, för att gråta är något jag är väldigt bra på. Jag kände mig misslyckad och jag kände mig värdelös, men vem fan bryr sig?! Har man klarat sig 18år utan att köra bil ensam så klarar man sig fan ett tag till. Oavsett om folk tycker att man borde klarat det på första försöket. Kanske kuggar jag även nästa gång vem vet, men tillslut kommer jag klara det! Får vi iallafall hoppas för min ekonomis skull.

Efter att ha legat i sängen hela dagen ska jag tillsammans med lillebror bära ner pellets som pappa beställt. Om inte vi är världens bästa ungar då vetefan asså, haha.

Likes

Comments

Det är ny vecka och det betyder nya möjligheter. Helgen spenderades uppe i Kumla med släkten och det var otroligt mysigt. Denna veckan kommer bestå utav stress över körkortet, en tatuering och lite jobb. Det sägs att jag fyllt 18år och numera är vuxen men tror inte riktigt på det, haha. Inte många dagar kvar till Rhodos och inte heller många dagar kvar till sommarlov. Tiden går alldeles för fort!

En lunch dejt med Julia och Linus fick bli denna dagens höjdpunkt och det var riktigt trevligt!

Likes

Comments

Efter många timmars spatserande på stan, en träff med min efterlängtade vän Felix och massa skratt blev det konsert iallafall. Vilken kväll, vilket jävla band och vilken jävla känsla dem har alltså! Rösten är hes och kroppen är helt slut, precis som det ska vara efter en kväll som denna! Nu rullar bilen mot Kumla där jag och mamma ska spendera våran tid fram tills lördag. Hoppas alla haft en fin torsdag!

Likes

Comments

För sju år sedan var jag och min älskade moster på Tokio Hotel i Göteborg. Jag var alltså endast 11år gammal och hon 10år, ja min moster är yngre än mig och hur coolt är inte det?! Men riktigt så coola som vi trodde att vi var såg vi inte ut. Förstår inte hur min mamma släppte ut mig genom dörren?! Haha.

Jag och mamma sitter nu på tåget upp till Stockholm för att möta upp min moster och hennes pappa för att spendera dagen i Stockholm. Ikväll 7år senare ska vi se Tokio Hotel för andra gången och det går inte att undvika att känna sig som 11år igen, haha. Hoppas på en otrolig kväll och en super mysig dag i huvudstaden.

Likes

Comments

Vi är inne på slutspurten inför påsklov och vi har fler inställda lektioner än vad som är rimligt. Har spenderat eftermiddagen hos Clara med lite mellis och om någon timme ska vi på spinning. Det har varit väldigt dåligt med träning på senaste men ska verkligen försöka komma igång nu igen. Det är iallafall värt ett försök!

Likes

Comments