Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår hände det något riktigt läskigt, både jag och Martin hade världens panik! Ellie har sovit sen nån timma tillbaka och hon hostade till vid tio ungefär och som alltid så kollar vi henne så fort hon låter. Och hon fortsatte hosta man hörde hur igentäppt det var i halsen på henne och hur hes hon var. Hon hade antagligen massa slem i halsen som satt där för ett tag fick hon ingen luft! Hon kämpade riktigt rejält efter att kunna andas, hon hade panik!! Ellie började spy hon kunde andas ut men knappt in! Jag och Martin fick panik och ringde 112 eftersom hon knappt fick luft, en ambulans kom hit kort därefter! Hon fick andas i en mask med medicin i och fick även dricka medicin! Efter det så blev det bättre och hon kunde äntligen andas hyfsat bra! Har aldrig sett henne i sån panik och herregud vad hon skakade hela hon! :( Feber fick hon igårkväll också men idag är den lite bättre bara en näsa som rinner! Det där vill man verkligen inte vara med om igen!!

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag är det söndag och denna dagen kommer bestå utav att städa tvätta och lite sånt som behövs! Martin är och jobbar men hoppas han kommer hem snart och hjälper till här hemma. Ska ut och gå en långpromenad efter lunchen också så kan Ellie få sova i vagnen ute :) Elvin sover just nu så får passa på att börja städa tills han vaknar igen :)

Likes

Comments

Elvin har ju varit förkyld i lite mer än en vecka nu, och i torsdags bestämde jag mig för att jag måste kolla så det inte är rs viruset. Jag ville vara på den säkra sidan, så jag ringde barnmottagningen i Värnamo och fick en tid samma dag. Dom lyssnade på hans lungor och så, hans andning var lite påverkad men än så länge klarar han sig själv bra dom tog även prov på hans snor/slem. Igår (fredag) åkte vi upp igen för vi skulle få svar på provet dom tog, och självklart var det rs viruset han har.. Men som tur är så klarar han sig bra helt själv! Så nu hoppas vi att det inte blir värre än vad det redan är och att han blir frisk nu så man kan slappna av!

Likes

Comments

Det har endast gått tre veckor och jag har snart gått ner alla kilon!! :o så skönt att slippa kämpa för att få dom att försvinna :) har bara cirka 4 kilon kvar sen är jag på samma vikt som innan! :)

Likes

Comments

Tänkte skriva en förlossningsberättelse men den kommer bli väldigt kort då det gick extremt fort!

Allt började den 20/1 klockan 3.00 jag fick starka värkar direkt som gjorde ont, 4-5 minuters mellan värkarna! Vid halv fyra blev dom ännu tätare 2 minuter mellan värkarna knappt man hann andas emellan haha! Jag ringde förlossningen men dom sa att jag skulle ta alvedon och en varm dusch men jag sa nej jag måste komma in! Så vi ringde martins mamma som skyndade sig hit och vi åkte in! I bilen började jag känna att jag snart måste krysta så vi fick lite panik i bilen och Martin ringde förlossningen och sa det och dom mötte oss vid akuten med en säng. Vi gick direkt till ett rum och dom kollade hur öppen jag va och då var jag redan öppen 8cm. Vi skyndade upp till förlossningen och väl där var jag öppen 10cm. Allt gick väldigt snabbt vi hann bara vara på förlossningen i 15-20 minuter innan Elvin kom :) Allt gick jättebra! Ut kom en frisk kille på 4170g och 52cm! <3

Likes

Comments

HEj! Jag undrar om du kan skriva lite om dina graviditeter och hur tidigt efter första barnet du blev gravid igen, hur länge du varit ihop med pappan, går du i skolan? Bor du i egen lägenhet/ eget hus? Är helt ny här inne men du verkar vara en supergullig tjej! Vill veta mer om din historia! Kram!

Svar: När Ellie var cirka 4 månader blev jag gravid igen med Elvin! Jag och Martin har snart varit tillsammans i 4 ÅR!! Helt sjukt haha :p Jag går inte i skolan jag är mammaledig men min plan är när båda barnen börjat dagis så ska jag gå klart skolan och sen skaffa ett jobb :) Vi allihopa bor i en lägenhet i en fyra! :)

Likes

Comments

Idag gick vi upp vid halv nio då ville inte Ellie ligga kvar i sängen längre. Fixade frukost och tog på oss kläder och satte igång en tvätt. Lilleman tog jag upp från sängen vid halv tio och bytte på honom och så :) Vid elva hade vi en tid på bvc för mätning och vägning! :)

Till middag idag blev det gräddstuvad pytt i panna så gott även Ellie tycker om det :) Efter lunchen så somnade Elvin och då myste jag med Ellie i soffan framför en film och även hon somnade, så nu har båda två sovit sen halv två! :)

Storasystern som har stenkoll på lillebror! <3

Likes

Comments

Hej :)

Dagarna verkligen springer iväg just nu, dagarna består av matning, blöjbyten och städning typ haha :p Och på måndag börjar Martin att jobba igen och då ska jag vara hemma med båda barnen helt själv, får se hur det går :) tror det kommer gå bra!

Elvin har blivit förkyld så typiskt.. Hoppas inte han får rs-viruset och att det bara är en vanlig förkylning. Ellie var också lite snorig innan :( Men nu ska jag mysa vidare med lilla Ellie hon somnade vid sju men vaknade vid tio igen och vägrar somna om..

Likes

Comments

Idag är det fredag vilket innebär att Elvin redan är två veckor, det har verkligen gått sjukt snabbt. Och det har faktiskt gått väldigt bra mellan Ellie och Elvin jag trodde Ellie skulle vara jätte hårdhänt och så men hon är verkligen en stolt storasyster! Kommer när han är ledsen ska ge honom nappen och pussa och gosa med honom hela tiden :)

Men ja idag vad har vi gjort..? Efter frukosten gjorde vi oss iordning lite vid 1 åkte jag och fixade naglarna sen hem och ge Ellie mellanmål och lite sånt sen tog vi en promenad till affären och handlade till tacosen vi åt ikväll! Och nu sitter vi i soffan och Ellie ligger och sover, jag ska snart också gå lägga mig i sängen och sätta på en serie. Imorgon får vi se vad som händer :)

Ja dom är ju rätt lika haha, Ellie till vänster och Elvin till höger ;)

Likes

Comments