Äntligen påsklov, välbehövligt! Skolan igår gick ändå ganska snabbt, vi fick våra klasströjor (kan lägga upp en bild sen i ett separat inlägg), blev ganska bra ändå, tyckte dock texten skulle vart större men iallafall efter skolan väntade jag på att mamma och Alva skulle komma och hämta mig sen efter det så åkte vi ner till banken och fixade kort, så dom kommer på tisdag eller onsdag någonstans där. 

Ikväll kommer Albin hit, det vi ska göra är väl som vanligt, kolla på film haha. Innan vi ska dra och hämta honom kanske jag går ner till affären och köper jordgubbar och choklad så kan vi äta det ikväll, mys. Men det separata inlägget kommer om ett tag, hörs!Likes

Comments

Va ju i Nyköping förut idag. Kom dit runt 4 och drog hem vid halv 7. Vi åt frosen yoghurt och sedan åt vi på citygrillen, det var typ det ända vi gjorde, haha! Men just nu ligger jag i sängen och ska snart sova, är hur trött som helst och måste ha energi tills imorgon då vi har 2 prov. Så säger godnatt nu!


Likes

Comments

Godmorgon, sitter just nu och äter frukost. Börjar bli lite små nervös inför nationella provet.. Men de är bara att köra! 

Idag efter skolan och vi tjejer till nyköping, en liten spontanre, haha. Hörs senare!

Likes

Comments

Har nyss pluggat lite till np i biologi imorgon, vettefan hur det kommer att gå men man gör väl sitt bästa! Innan jag la mig i sängen så duschade jag. Förut vid typ halv 7-7 så gick vi ner till gymmet och drog ett pass, väldigt skönt. Jag körde mycket ben + armar, mage och rumpa. Så det känns skönt. Ska kolla på några avsnitt av gossip girl nu, så godnatt!

Likes

Comments

Hej, haha vad hände förra veckan efter tisdagen ? Ingen aning, haha. Kom hem från skolan för ungefär 20 min sen och har just tagit ett mellanmål. Mycket i skolan just nu.. Np biologi imorgon, på onsdag är det geografiprov och musikprov, torsdag är det inlämningsuppgifter i samhällskunskap och fredag är det filmfestival på våra stopmotion filmer vi gör i boffen. Så ja ganska mycket denna vecka. Men det är bara att ligga på nu eftersom att det är påsklov nästa vecka, så jäkla skönt och behövligt. 

Ikväll blir det att plugga sedan gymma med mami och efter det så kanske jag gör om i mitt rum. Imorgon åker jag, Josefine, Emma, Elvira och Agnes till Nyköping efter skolan, det ända vi ska göra är att äta frosen yoghurt, haha. mysigt blir det nog iallafall! Vi hörs senare! 

Likes

Comments

Då ska vi se vad denna morgon har att bjuda på! Ha en bra dag!

Likes

Comments

Hej, hjälper mamma att laga mat just nu. Jag gör lax i ugn med citron sås med hemmagjord potatismos, en av favoriträtterna.. Kanske ska ner till gymmet med mamma sen och titta lite, då jag inte får börja förns jag har gått igenom maskinerna med Daniel. Så får antagligen bara kolla. Annars har mamma och jag vart nere och handlat och ja har precis satt på potatisen. Så det är nice. Vi hörs!

Likes

Comments