Header
  • GÖTEBORG HORSE SHOW

    " Hej på er! Detta är vad jag sysslade med hela dagen igår och därför jag haft en liten paus här på …"

  • LILY AND ROSE

    " Kolla vilket fint armband jag fick av Victor som en liten alla hjärtans dag-present. Enkelt men fi…"

  • SATURDAY

    " Hej på er allihop! Igår lyckades jag och Victor faktiskt åstadkomma en hel del ärenden för en gång…"

Hej på er! Detta är vad jag sysslade med hela dagen igår och därför jag haft en liten paus här på bloggen. Jag gick upp redan 04:30, tog tåget till Göteborg runt 06:30 och var inte hemma i sängen igen förrän 01:30 så snacka om heldag men som alltid så är det jätteroligt att vara där och andas lite häst. Jag hoppas verkligen att jag kan gå även nästa år, längtar redan dit och hoppas då på att kanske stanna även till på söndagen och se finalerna.
Var det någon utav er som befann er på GHS i helgen?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Kolla vilket fint armband jag fick av Victor som en liten alla hjärtans dag-present. Enkelt men fint, kommer bli jättefint att piffa upp en vanlig outfit med. Det kommer från Lily and Rose och finns att hitta HÄR

Likes

Comments

Hej på er allihop! Igår lyckades jag och Victor faktiskt åstadkomma en hel del ärenden för en gångs skull. Så nu har vi lyckats få ut Victors bil på blocket och handlat för denna veckan. Idag har jag i alla fall varit och jobbat och kom alldeles nyss hem därifrån. Tänkte strax börja med maten och sen ska vi faktiskt ge oss ut för en välbehövlig promenad.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Kolla dessa godingar som föll ner i brevlådan häromdagen! Har velat testa denna concealer jättelänge och nu äntligen använde jag mitt presentkort hos Kicks för att inhandla den och ett par fransar. Var bara tvungen att beställa fransarna när jag fick mail om att de äntligen kommit in i lager igen. Har dessvärre inte hunnit testa någon av produkterna än men har höga förväntningar efter allt bra jag hört om dem.

Likes

Comments

Åh kolla vad jag fick av Jenny i inflyttningspresent!! Så himla fin och jag har alltid velat ha någon av Fornis böcker, har hört så mycket gott om dem allihop! Boken är så himla fint utformad och framför allt fint skriven, stort tips till er alla!

Likes

Comments

Kom hem från jobbet för ett ganska bra tag sen, jag var och handlade inför morgondagen direkt efter jag slutade. Har korta pass denna veckan, däremot börjar jag redan 7 på morgonen så var lagom trött imorse.
Ska i alla fall försöka läsa lite i min nya fina bok!! Finns en ganska stor risk att det slutar med en nap också, skulle sitta fint nu.

Likes

Comments

Gårdagen i bilder med mina tjejer. Vi käkade först en god middag hemma innan vi drog till Pinchos och drack drinkar, där åt vi även världens godaste brownie med smak av daim!

Likes

Comments

Nu har jag varit borta i några dagar här och jag får nog främst skylla på jobbet då jag varken orkat innan eller efter. Jag har i alla fall hunnit fixa naglarna, städa hemma och ikväll kommer Jenny och Ellen hit, då ska vi mysa, catcha upp lite och sen ska vi iväg till Pinchos hade vi tänkt.
Vad har ni för planer ikväll?

Likes

Comments


Better Blogging Nouw