Header
View tracker

Hej på er allihop!

Tisdag men det känns verkligen som att veckan segar sig fram, längtar redan efter helg. Som tur är så slutar jag snart och då ska jag hem och kolla på House!

Vad gör eller har ni gjort för spännande idag?

Likes

Comments

Det är så himla snyggt med lite posters i hemmet, det gör otroligt mycket och piffar upp det hela.
Alla posters ovan finns att hitta hos Desenio HÄR . Många fina posters och till ett jättebra pris!

Likes

Comments

Nu har jag ÄNTLIGEN bokat en frisörtid för färg och klippning. Tänkte faktiskt köra på balayage för att slippa behöva färga så ofta som med en heluppljusning av håret. Jag tror att det kommer bli jättebra alltihop! Skönt att få fräscha upp håret lite igen och göra någonting lite annorlunda gentemot hur jag haft håret tidigare.

Likes

Comments

Godmorgon på er allihop!
Tänkte passa på att visa upp mitt nya ljus från WoodWick i den absolut godaste doften Campfire Marshmallow. Ni kan hitta ljuset HÄR om ni är sugna på ett likadant.

Planerna för mig ser ut som följande med jobb, posta paket, tanka bilen och sen bara ta det lugnt när jag kommer hem ikväll. Ingenting spännande direkt.
Vad ska ni hitta på idag?

Likes

Comments

Snyggaste skalen på marknaden hittar ni hos Ideal of Sweden. Jag köpte ett till min nya telefon när jag köpte den då jag var rädd för att den skulle gå sönder nu så här i början. Dessutom tycker jag nästan att telefonen blir snyggare med ett fint skal till!

Ni hittar till alla deras produkter HÄR eller genom att klicka på bilden. Där går det även att söka på återförsäljare för att se om de finns i en butik nära dig!

Likes

Comments

View tracker

Denna godingen fick jag med mig hem igår från vår shoppingrunda.
Har sedan tidigare en Face Sculptor Contour som jag verkligen tycker om, färgerna är så himla fina. Pigmentet kunde vara bättre men tycker de är bra för sitt låga pris!

Denna palett har endast kalla färger och heter därför Cool Glow. Älskar den rosa, så himla fin.
Just nu är det dessutom extrapris på denna palett hos Bangerhead och ni hittar den HÄR eller genom att klicka på bilderna.

Likes

Comments

MAT
Planera veckans maträtter och matlådor, slippa behöva småhandla saker man glömt osv. I början var det svårt att veta mängder när vi blev två men jag tycker absolut att vi har kommit in i det nu.

HÄLSA
Lägga en större vikt vid min egen hälsa. Äta bättre mat och fortsätta röra på mig. Mycket pga att mitt jobb är väldigt stillasittande och för att må bättre helt enkelt. Tycker det ska bli roligt att försöka och framför allt kanske testa på nya maträtter och hitta nya favoriter.

PENGAR
Jag ska fokusera mer på sparandet och spara undan så mycket jag kan. Allt detta för att jag vill göra saker, se saker och uppleva saker. För att bidra till sparandet så är det många faktorer som spelar in, exempelvis planerad mat. Utöver sparandet så vill jag lära mig mer om ekonomi och hur jag får mina pengar att växa ännu mer.

FÖRÄNDRING
Jag vill göra en förändring i livet. Jag vill börja jobba mot mina egna mål och därför har jag planer på en förändring under året.


Har ni några speciella mål under 2017? Kommentera gärna dina mål!

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks. Klicka på länkarna ovan för att komma till produkterna.

Det bästa som finns måste nog för mig ändå vara när du har sparat länge för någonting som du till slut kan köpa. För mig är det viktigt att spara mer än vad jag behöver, kostar väskan 3000 kr, då ska jag spara 4000 kr för då har du automatiskt redan börjat spara till nästa pryl och lurar hjärnan lite. Skönt att inte alltid tömma kontot totalt när du ska köpa någonting du vill ha. Jag unnar mig gärna lite dyrare saker där jag vet att produkten kommer användas mer och hålla längre.

Hur brukar ni resonera när ni shoppar? Vad sparar du till just nu?

Likes

Comments


Better Blogging Nouw