Header

Polotröja - Gina Tricot, Kjol - Gina Tricot, Klocka -Michael Kors

Hallå på er!
Snyggare eller skönare än såhär kan det inte bli idag. Rosa och polo med en vanlig enkel kjol. Trivs riktigt bra i polo tillsammans med mitt hår faktiskt, därav den konstanta polon nu för tiden.

Idag är det jobb på schemat, en heldag från öppning till stängning så ikväll får det bli en riktig slapp kväll.

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks.

Jag har till och från alltid använt mig utav silverschampo men aldrig hittat någon riktig favorit och aldrig heller riktigt satt mig in i denna djungel av produkter. Jag har hört mycket gott om alla ovan och har funderingar på att kanske införskaffa mig en ny.
Har ni några tips på bra produkter som passar för er?

Likes

Comments

Hallå på er!
Idag har varit en riktigt dålig dag måste jag erkänna, har känt mig riktigt låg i energi och känt mig orolig. Var i alla fall och hämtade min bil som vi har köpt i förmiddags och nu ikväll fick jag hoppa in jobba en sväng.
Imorgon är det fredag och vi hoppas på en något bättre dag, jobbar lördag-söndag vilket ska bli skönt faktiskt.

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks.

Någon som kan gissa att jag tycker om polotröjor kanske? Stickade polotröjor är såå skönt men alltid bra att ha en i bomull också. Det är skönt och otroligt snyggt, dessutom höstens stora plagg, framför allt den vinröda och rosa. Slank ner ett par svarta jeans i varukorgen också, sånt som verkligen alltid är bra att ha då dessa är en dröm att ha på sig.

STORT TIPS till alla som söker supersköna och stretchiga jeans!
Testa Molly, för de som tycker om hög midja på jeansen eller Alex för de som hellre föredrar låg midja. Otroooligt sköna, nästintill som att gå i tighta mjukisbyxor. Dock så töjer de sig ganska mycket vilket man får ha i åtanke.

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks.

Här har ni min nya skönhet! Sååå otroligt fin, har länge velat ha den men inte riktigt kommit till. Nu däremot var jag bara tvungen att slå till på en. Den är ju bara hur söt som helst och jag älskar den redan.

  • Filed under: New in

Likes

Comments

​Hallå på er!
Idag har jag äntligen varit hos frisören. Ni förstår inte hur skönt det faktiskt är att ha lätthanterligt hår igen. Mitt hår var bara långt och blev därför sådär fult och tråkigt till slut. Jag är sååå nöjd hittills, verkligen precis så som jag ville ha det och färgen är perfekt.

Likes

Comments

​Hallå på er!
Idag tog jag mig en sväng till Mariestad för att träffa Jenny, vi käkade thai och sushi, hittade outfits inför halloween och pratade på i flera timmar. Det är så skönt att ha någon som henne, trots att vi hörs i stort sett varje dag så har vi alltid otroligt mycket att prata om ändå.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw