Header

Huur härliga är inte dessa? Var tvungen att köpa med mig en svart..

Länkar till jackorna finns i bilderna.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​På måndag åker jag till Stockholm och det finns en hel del saker jag har planerat att köpa in i sminkväg faktiskt.
Nya borstar står på inköpslistan, samt en ny beautyblender då min har gått sönder alldeles nyligen. Lite sugen på contour-kitet från Kat von D, vilket verkar vara grymt! Min inköpslista är lång men jag hoppas att jag får med mig en hel del fint i alla fall, längtar riktigt mycket efter att bara få shoppa.

Likes

Comments

Bilder från Weheartit.

Likes

Comments

​Var tvungen att beställa hem några fina skal när jag ändå höll på häromdagen, alla ovan kommer från Gina Tricot och ni hittar alla länkar i bilderna! Så fina allihop och det leopardmönstrade samt det marmormönstrade är i silikon vilket är så smidigt för mig som alltid gör sönder alla skal.

  • Filed under: New in

Likes

Comments

​Detta är bland den bästa videon jag sett på otroligt länge, helt klart värt en visning! Så många otroligt viktiga punkter hon tar upp, så hemskt att allt detta faktiskt sker.

Likes

Comments

I lördags red jag min antagligen sista ridlektion någonsin på stället jag har spenderat 12 år på hittills. Jag har lärt mig allt jag kan här och jag kommer sakna det något otroligt. Mina planer är ju att fortsätta vidare i Örebro framöver men för tillfället går det inte kombinera med jobbet jag har här. På detta stället har jag vuxit både i min ridning och som person. Så många personer jag lärt känna och så många härliga personer jag träffat genom min tid här är helt fantastiskt. Framtiden kommer dock bestå av ännu mer häst om jag får bestämma!

Likes

Comments

Bilder från en jättemysig fika med Hanna på Sällskapet. Åt en dadelboll med någon nöt och mandel som var supergod, till och med godare än en vanlig chokladboll faktiskt.

Likes

Comments

Ny polotröja som jag älskar, jättefin och skön. Köpt på Lindex för 149:-

Hallå på er!
Söndag igen, veckorna går verkligen så himla fort nu. Imorgon startar ytterligare en ny vecka fylld med jobb och på tisdag ska det bli en riktig mysdag med fina vänner. Måndag nästa vecka åker jag till Stockholm och det ser jag verkligen fram emot nu!

Övrigt idag så har jag hunnit med en lunch hos mormor, en fika i stan och snart ska jag bege mig ut på en promenad i det härliga vädret.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw