Header

Contains affiliate links

Detta är mina 3 absoluta favoritprodukter och alla kommer från Mac Cosmetics och jag har nog använt i alla fall concealern och pudret i 3 år ungefär. Kommer knappt ihåg hur man sminkar sig utan dessa.. I vilket fall som helst så är jag sååååå glad över att Mac ÄNTLIGEN har kommit till vissa butiker och 2 av dem ligger i Örebro!!
Jag vill verkligen rekommendera Mac's produkter till er allihop, de är av hög kvalité på allt jag testat därifrån alltså har de prisvärda produkter som för övrigt inte kostar speciellt mycket mer än övriga. Jag tycker även att servicenivån i deras egna butiker är fantastisk jämfört med flera andra.

Fredag idag för övrigt och en sak är säker, jag kommer aldrig mer att frivilligt åka och veckohandla på en fredagsförmiddag. Jag börjar i alla fall inte jobbet förrän 15:15 idag så jag har en liten stund av serietittande kvar innan jag beger mig dit. I helgen är jag helt ledig och ska äntligen åka och klippa mig och fräscha till håret lite!

Kram Amanda

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag, precis som nästintill alla andra har testat på att beställa saker från sidan Wish. Det finns hur mycket saker som helst som du kan köpa för nästan ingenting och dessa två saker ovan är mina bästa köp därifrån. Båda kom från min senaste beställning och kom hem för några veckor sedan vilket kan vara det tråkigaste med att köpa härifrån, då det allra flesta sakerna fraktas ifrån Kina så tar det ungefär 1,5-2 månader innan man får hem produkterna.

Tofflorna känns precis som tofflorna du kan köpa på Dinsko eller Skopunkten i princip, ingen jättebra kvalité kanske men för det priset jag betalade så är jag väldigt imponerad! Storleksmässigt passade de perfekt då jag har min vanliga storlek och de är varken för smala eller för breda i fötterna heller.
Tofflorna köpte jag för ca. 65kr inkl. frakt och ni hittar likadana HÄR.

Solglasögonen känns ju plastiga men inte mer än några du hittar på ex. Glitter, Ur&Penn, H&M osv. Dessa är otroligt snygga, sitter bra på och kostade inte heller speciellt mycket för det man fick. Levererades dessutom i en frigolitkartong så de inte kunde gå sönder vilket jag blev förvånad över.
Solglasögonen köpte jag för ca. 20kr inkl. frakt och ni hittar likadana HÄR.

Kram Amanda

Likes

Comments

Hej på er! Äntligen fredag, dock jobbar jag under hela helgen men har hela eftermiddagen och kvällen ledigt idag. Slutade så pass tidigt att jag hann hem och göra dessa goda pannkakor på bilderna ovan. Är så himla fint väder idag också så jag tänkte passa på att gå ut och njuta en sväng.
Ska ni hitta på något roligt i helgen?

Kram Amanda

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag varit ledig hela dagen vilket har varit väldigt skönt med tanke på att jag jobbar i helgen. Har hunnit handla, se väldigt många avsnitt på min favoritserie och ut och gå. Just nu står det en lasagne i ugnen som snart ska ut, efter det har jag bara tänkt ta det lugnt i soffan och invänta Victor så vi kan fortsätta kolla på Criminal Minds!

Förresten ser ni hur fina mina fransar är nu igen? Var och fyllde på dem hos Erika igår, är det någon som letar efter någon som håller på med ögonfransar så rekommenderar jag henne verkligen. Jättehärlig tjej och jättefina fransar! HÄR hittar ni till hennes instagram.

Kram Amanda

Likes

Comments

Hej på er allihopa! Hade en kort men otroligt tidig morgon på jobbet och åkte sedan direkt hem för att äta lite. Hade gjort en snabb sallad med pepparsalami och tärnad bacon vilket faktiskt blev bra.

Nu har jag alldeles nyss kommit hem från Marieberg, var tvungen att spana in H&M Home som äntligen flyttat hit! Blev inget köp där men upptäckte till min förvåning att Kicks precis har fått hem MAC till sin butik och det kunde inte kommit mer lägligt just nu då både concealer, foundation och puder sjunger på sista versen.

Kram Amanda

Likes

Comments


Better Blogging Nouw