Header

Här har vi några favoriter dels från min student men också födelsedagspresenter. Klockan och väskan var helt klart bäst men däremot var pikén från Morris en oväntad men jättefin present. I freaking love presenter och jag längtar redan till Victors födelsedag när jag får ge honom massa fina presenter!

Likes

Comments

HERREGUD vad tiden går snabbt! Imorgon inleder jag studentveckan, kan ni fatta det? STUDENTVECKAN!
Jag insåg att jag nu har jobbat på mitt jobb i ett halvår, jag inser hur otroligt gammal jag egentligen är då jag egentligen känner mig som typ 12 fortfarande ibland, jag har skaffat mig en tatuering, jag är så otroligt taggad på vad som komma ska.
Jag inleder morgondagen med fix av lakan till flaket, nya fräscha fransar och ölbrännboll med alla treor.

Likes

Comments

​Hallå på er och godmorgon! Jag har knappt kunnat sova inatt då jag haft så otroligt ont att jag har vaknat med jämna mellanrum. Gårdagen slutade upp på akutmottagningen då jag ramlade av hästen under gårdagens hoppträning och slog i ryggen och svanskotan ganska illa men som tur var så var allting helt i alla fall. Det tog ju sin tid på akuten och att ligga på en hård brits med ont i ryggen var väl inte det allra roligaste heller. Idag stannar jag faktiskt hemma då jag bara har 1 lektion vilket inte känns så värt överhuvudtaget.

Likes

Comments

​Hämtade ut min bikini och den långärmade tröjan igår, blusen invigde jag i fredags och St. Tropez tjuv-testade jag redan förra veckan. Typiskt att jag beställde bikini medan det var varmt och nu är det tillbaka till den normala svenska kylan igen..

Likes

Comments

Work all day och nu äntligen hemma. Jag har nu skrivit på kontrakt inför sommaren och det känns så himla skönt att veta vad man ska göra.

Likes

Comments

Skulle endast gå in och kika men kom därifrån med dessa godingarna. Har sett dessa i stort sett över allt det senaste, men de är ju bara så otroligt snygga! Solglasögonen är från Ray Ban och modellen heter Erika om jag inte minns helt fel.

Likes

Comments

Herrejösses vilken dag detta varit. Vid 8 imorse hade vi en redovisning där två stipendium står på spel vilket gjorde mig något nervös och stressad. Jag och Jenny gick efter skolan ner till stan och tog ett glas vin i solen vilket vi var välförtjänta av! Jag spontanköpte även ett par nya solglasögon, såå snygga.

Idag fyller även min pappa år så ett stort grattis till honom, vi ska passa på att fira honom lite ikväll.

Likes

Comments

Åh herregud vilket väder vi har! Helt sjukt varmt, det är början på maj men känns precis som mitten av juli? Sveriges väder är så sjukt oklart att man blir lika överraskad varje gång man går utanför dörren.
Mat på Mango's och arbete med avvecklingen av UF är vad denna dag bestått av, kände mig dessutom något brunare idag för en gångs skull!

Likes

Comments

Instagram @karrlssonamanda


Better Blogging Nouw