View tracker

Igår fick vi lägenheten som vi sökt om. Ska bli så skönt att flytta. Så igår var vi in och sa upp vår nuvarande lägenhet. Så om 2-3 månader kan vi förhoppningsvis flytta in.

Just för tillfället sitter jag och mina kollegor i bilen påväg till Mora för så kallad nätverksträff. Trevligt! Äter upp kollegans karameller under vägen 😂

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Djur

Min älskade Baileys blir 2 år idag... hurra hurra hurra!

Likes

Comments

Mat och bak, Min vardag

Startade dagen med att städa och kolla bilen en timme innan den skulle besiktas. Upptäckte då att vissa lampor inte fungerade. Fick såklart en liten anmärkning på det men annars var bilen felfri! Första gången det händer 👍 höll dock inte på att komma därifrån för snubben hade satt i rattlåset och jag visste inte hur man fick upp det.. haha fick i panik ringa till Johanna som löste problemet.

Sen har jag städat och julbakat här hemma... Fick bli saffransbullar med vaniljfyllning. Smaskigt! Ikväll ska vi kolla på en lägenhet som vi vill ha.. vill så gärna flytta. Ligger dock tvåa på lägenheten så man ska väl inte hoppas för mycket 😊

Likes

Comments

Utomhus/ i naturen

Lördag, trist och grått. Jag har startat dagen med morgonpromenad och kaffe. Robban sover fortfarande då han vart vaken hela natten och lyssnat på grannarnas höga musik och fått lov att ringt störningsjouren två gånger. Själv var jag så trött så denna gång kunde jag somna fast deras jävla bas dunka enda upp i vår lägenhet.

För en vecka sedan hade vi kristallklar snö, sol och 13 minusgrader. Efter en grå vecka med plusgrader och regn är vintern borta och det ända som finns kvar är slask, is och halka.. värdelöst.

Likes

Comments

Djur, Min vardag

Ledig idag, skönt med långhelg! Ligger just nu i soffan med mina djur. Katten Lollo ligger som vanligt på min mage så fort hon får chansen, och hunden Baileys bredvid ♡ har druckit kaffe med en god vän idag och sedan ätit lunch med min karl. Ikväll ska jag hem till min far på familemiddag, trevligt!

Likes

Comments

Djur, Fotografi

Nyinflyttad på nouw, kändes kul med nånting nytt! Smidigt att man kunde ta med gamla bloggen hit också, vet dock ej om alla gamla bitar sitter på plats än.. 🤔 detta är bara ett testing testing inlägg!

mitt fina ♡ får pryda testinlägget.

Likes

Comments