Blickar tillbaka, Djur, Fotografi

Här har man visst inte varit sen januari. Nu har t.o.m våren passerat och vi har sommaren framför oss. En del har hänt sen sist, ny arbetsplats och ny lägenhet bland annat. Hundarna mår bra. Katten mår bra, hon har även blivit utekatt nu när möjligheten finns efter flytt.

Här kommer bilder från senaste månaderna i livet.

Lollos första utevistelse efter flytten.

Mammas söta nya unghundsgäng.

Nästan vår.

Årets första blomma. Årets första grillning.

Älsklingens nya leksak.

Bambi från en vårkväll.

Med mina pälsklingar.

Blandade naturbilder.

Lycklig som hittat denna bland gammalt bröte.

Kosläpp i Leksand.

Försöker odla tomater, potatis och jordgubbar.

Årets första dopp är avklarat! 170527

Besök på Orsa björnpark.

Härlig nationaldag för 4 dagar sen.

Blandade bilder från senaste dagarna. Nu har det vart en del regn, vind och nedblåsta träd.

Och där är vi nu. 10 juni idag och ca 10 dagars väderprognos med regn framåt som de ser ut. Typiskt juni. Om tre veckor har man precis gått på sin första semestervecka! Härligt. Hoppas på mer sol då. Semestern ser ut att bli en biltur uppöver i vårt fina land igen, underbart!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Djur

Går bra med två hundar här hemma. Dom kompletterar varann bra. Nu har dom fått en varsin reflexväst också, haha så söta ♡

Likes

Comments

Kalas

I lördags klädde vi oss varmt och drack varma drycker utomhus och kollade på Slaget om Bysjön. Trevligt trevligt!

Likes

Comments

Djur

Sen igårkväll har vi två hundar här hemma. Min bortskämda ouppfostrade Baileys gillade först inte att det klampa in en stor hane här i lägenheten som gjorde så att hon inte fick all uppmärksamhet längre. Haha shit vad avis hon blir när man pratar med honom. Men nu måste hon lära sig.. det går iaf bra trots att Baileys inte är 100% nöjd.

Idag gick jag första promenaden själv med båda två. Gick hyfsat bra ändå. Lite trassel och lite bökigt blev det dock när Baileys vill gå 5 meter framför mig och dra, medans Diesel vill gå 5 meter bakom i slowmotion. Haha men vi får försöka vänja oss 👍

Likes

Comments

Djur, Fotografi, Utomhus/ i naturen

Vilken härlig dag. Började dagen med morgonpromenad i det fina vintervädret, sedan åkte jag och Robban och åt frukost på Tillmans och sedan vidare till Coop och handlade. På hemvägen stanna vi på kaffe hos pappa!

När vi kom hem igen gjorde vi kaffe och tog sparken och hunden ut i skogen en vända till innan solen gick ner. Så mysigt.

Likes

Comments

Fotografi, Utomhus/ i naturen

Slutade tidigt från jobbet idag. Passade på att gå med Baileys i dagsljus och i de knapriga minusgraderna. Så härligt! ❄

Idag är det fredag och ledig helg. Det kommer jag alltid att ha ett bra tag framöver nu. Inga fler helgpass eller kvällspass. Känns tråkigt men det blir nog bra ändå 👍 Idag efter jobbet har jag och Robban åkt skridskor och "spelat" hockey.

Nu på kvällen har vi åkt lite bil och jag ville så gärna fota månen som ser så fin ut på himlen. Men nja, inte får man till några proffsiga månbilder inte 😅

Likes

Comments

Kalas, Utomhus/ i naturen

Igår köpte jag mig en spark. Vi var ute igårkväll och åkte jag och Angelica 👍 Hahah vad roligt. Sedan gick vi in i kolsvarta skogen, satt oss på ett fällt träd och drack vin. Trevligt! 🌲

Likes

Comments

Kalas, Min vardag

På nyårsafton blev det lugnt. Jag och Robban lagade mat och drack vin, sedan kom Angelica över en sväng innan vi tre gick över till grannarna för att avsluta året.

Ända sen nyårsdagen har jag och Robban legat på soffan i världens värsta förkylning. Helt slöa båda två, sova, kolla på tv, sova, kolla på tv, sova.. rätt trött på detta nu efter fyra dagar. I morgon tänkte jag försöka ta mig till jobbet i alla fall.

Likes

Comments