Djur, Fotografi, Utomhus/ i naturen

Vilken härlig dag. Började dagen med morgonpromenad i det fina vintervädret, sedan åkte jag och Robban och åt frukost på Tillmans och sedan vidare till Coop och handlade. På hemvägen stanna vi på kaffe hos pappa!

När vi kom hem igen gjorde vi kaffe och tog sparken och hunden ut i skogen en vända till innan solen gick ner. Så mysigt.

Likes

Comments

Fotografi, Utomhus/ i naturen

Slutade tidigt från jobbet idag. Passade på att gå med Baileys i dagsljus och i de knapriga minusgraderna. Så härligt! ❄

Idag är det fredag och ledig helg. Det kommer jag alltid att ha ett bra tag framöver nu. Inga fler helgpass eller kvällspass. Känns tråkigt men det blir nog bra ändå 👍 Idag efter jobbet har jag och Robban åkt skridskor och "spelat" hockey.

Nu på kvällen har vi åkt lite bil och jag ville så gärna fota månen som ser så fin ut på himlen. Men nja, inte får man till några proffsiga månbilder inte 😅

Likes

Comments

Kalas, Utomhus/ i naturen

Igår köpte jag mig en spark. Vi var ute igårkväll och åkte jag och Angelica 👍 Hahah vad roligt. Sedan gick vi in i kolsvarta skogen, satt oss på ett fällt träd och drack vin. Trevligt! 🌲

Likes

Comments

Kalas, Min vardag

På nyårsafton blev det lugnt. Jag och Robban lagade mat och drack vin, sedan kom Angelica över en sväng innan vi tre gick över till grannarna för att avsluta året.

Ända sen nyårsdagen har jag och Robban legat på soffan i världens värsta förkylning. Helt slöa båda två, sova, kolla på tv, sova, kolla på tv, sova.. rätt trött på detta nu efter fyra dagar. I morgon tänkte jag försöka ta mig till jobbet i alla fall.

Likes

Comments

Kalas

Hade en trevlig utgång med mina vänner igår 🍸 Idag har jag inte haft det lika trevligt 😵

Likes

Comments

Djur

Haha min Baileys som lucia igår. Visst ser ho nöjd ut 😂👍

Likes

Comments

Fotografi, Utomhus/ i naturen

Snön har kommit tillbaka och hoppas nu att den kan stanna kvar. Älskar när det är vitt ute. Allt blir så fint i detta magiska vinterland.

Likes

Comments

Mat och bak

Hahaha. Dagens julbak, vetinte vad jag ska säga.. gjorde knäck, chokladkola och daim. Det har kladdats, kokat över, rykt och jävlats. Men nu är det klart.

Likes

Comments