Redan torsdag!! Hur fort går inte veckorna?? Inte alls långt kvar till höstlov, och snart är det julafton också. Det går fortare än man tror!!
Igår hade jag en seg och lång dag, gick till 4. Kom hem runt 5 och åt direkt typ. Senare på kvällen åkte jag iväg till träningen, jobbig träning var det.

Idag har jag inga planer planerade efter skolan vilket för en gångs skull är riktigt skönt. Ska troligtvis bara åka hem efter skolan och plugga. Får dock se hur det blir med det. Ha en bra dag, puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bild på mina nya gråa kostymbyxor som ni hittar HÄR

Igår och idag har varit världens stress dagar. Det känns som att jag har stressat från att jag gick upp igår till att jag kom hem ifrån skolan nu. På skolan pågår just nu en slags nollning och den som samlar mest poäng utav alla klasser i 1an vinner något. Att tälta under en natt ger mest poäng så min klass bestämde sig såklart för att tälta. Så inatt har jag sovit i tält utanför skolan. Eller sovit och sovit kan man väl inte riktigt säga att jag har gjort. Vi sov en halvtimme ungefär, resten utav natten lyssnade vi på musik och åt godis. Sen på morgonen gick vi upp och fixade iordning tältet och hade efter det vanlig skoldag. Har varit så sjukt trött idag så har inte alls hängt med. Nu ska jag försöka sova lite innan Ida och Sofia kommer. Vi ska laga lite mat och antagligen dra till stc och träna. Får se hur det går, puss puss.

Likes

Comments

Haft en underbar söndag idag. Vaknade runt 10 tiden imorse, åt lite frukost och åkte sedan ner till torget för att köpa några saker som jag inte hittade inne i Göteborg igår. Fick med mig ett par gråa kostymbyxor hem, har letat så länge efter de perfekta kostymbyxorna och äntligen hittade jag ett par. Kommer helt klart bli dom nya favoriterna i garderoben. När jag kom hem från torget satte jag på frozen, var så himla längesen jag såg den. Riktigt mysig film när man bara ligger hemma och myser.

Kom nyss hem ifrån stc, körde ett cykelpass samt ett magpass med Emelie. Nu sitter jag och käkar lite, ska snart hoppa in i duschen. Pussar!

Likes

Comments

Gossip girl (min favorit) handlar om ett gäng överklassungdomar i New Yorks Upper East Side. Man får följa ungdomarnas liv som kretsar kring fester, pengar, droger och vänskap.

Grey's anatomy är en sjukvårdserie som utspelar sig på ett sjukhus. Man får följa ett gäng AT- läkare genom deras liv och vad som kommer att hända med dom när de blir större.

Orange is the new black: Handlar om Piper Chapman som när hon var yngre sålde droger. Hon sätts in för 15 års fängelse. I serien får man följa hennes och andra tjejers liv i fängelset. 

One tree hill: Handlar om halvbröderna Lukas och Nathan. Lukas blir vid födsel lämnad utav sin pappa Dan och lever endast med sin mamma. Nathan lever med sin mamma och pappan Dan. Lukas och Nathan har aldrig känt vid varandra och vill inte göra det heller. I serien får man följa deras uppväxt. 

Likes

Comments

Haft en jättemysig dag i stan idag med Linnea. Vi kollade på the martian, den var så sjukt bra! Kan verkligen rekommendera den. Sitter nu på bussen påväg hem, får se om det händer något mer. Puss och kram

Likes

Comments