Vardag.

Hej på er finisar!

Jag är så trött, jag vet inte varför men jag hade så otroligt svårt att somna inatt. Jag la mig i sängen redan klockan nio men lyckades inte somna innan klockan var runt halv två, var det någon mer som hade det problemet? Iallafall så har vi för tillfället ganska mycket i skolan vilket jag tycker är väldigt tråkigt för det leder dels till mindre tid till bloggen samt mindre tid till familj, vänner och mig själv, men men...

Igår gjorde jag äntligen nya fransar! Jag har längtat så mycket till att göra det, har känt mig nästan naken de senaste dagarna, blir ju nästa så när man är van att se sig själv med svarta, långa fransar. Jag är alltid väldigt positivt överraskad varje gång jag kommer dit då dom tar hand om en och pysslar om en, jag blir också alltid överraskad att fransarna sitter så länge. Jag har haft ett set fransar i nästan fem veckor och då hade jag många fransar kvar, sedan tror jag också att det handlar om hur rädd man är om fransarna och hur mycket man pillar på dem. 

Jag har också blivit väldigt poitivt överraskad utav själva behandligen då jag alltid tyckt att det varit jobbigt att ligga still så länge och blunda, att man verkligen inte kan göra något annat. Men på denna salongen jobbar det väldigt snabbt samt är väldigt lugn avilket gör att det blir väldigt lätt att somna, de salonger jag gjort fransar på innnan har varit ganska oförsiktiga och hettsiga vilket har gjort det svårt att somna. Salongen och miljön är också väldigt mysig, de spelar piano musik och salongen är helt fylld utav ljusrosa färger som gör en lugn. 

Jag älskar mina fransar ifrån Beauty style salong, de sitter så länge och är väldigt fina!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godkväll på er, eller godnatt.

Jag är så trött, kan knappt hålla nian ögon öppna... Idag hade jag matte diagnos och franska glosor, inte jättekul men men... Vad ska man göra?

Imorgon börjar jag 09.40, så himla skönt med sovmorgon! Njuter verkligen varje gång man kan ligga och dra sig på morgonen, helt underbart är det.

Just nu ligger jag och kollar lite tv, har myst ner mig i sängen med en kopp te och lite levande ljus. Mys!

Hoppas ni får en underbar dag imorgon! PS ni får gärna följa mig på Instagram, karlavjerresand heter jag där. Kram!

Likes

Comments

Hej på er!

Hur mår ni? Själv mår jag helt okej, åt en pizza för ett tag sedan och mår verkligen hur illa som helst nu. Jag har skippat att blogga ett tag nu och anledningen till detta är att jag har inte haft så mycket tid över samt att det har varit mycket med att komma in i rutiner samt börja gymnasiet. Jag har dock börjat komma in i det mer nu så förhoppningsvis kommer bloggen komma igång igen, ska iallafall försöka blogga så mycket som möjligt.

I mitt förra inlägg så fick jag lite frågor angående mitt gymnasiet, matkortet och lite annat, så jag hade tänkt att svara på det nu. Jag går ekonomilinjen på Polhem i Göteborg, skolan ligger på Lindholmen precis vid kajen. Personligen finns det fördelar samt nackdelar med detta, fördelarna är att man kan sitta och äta vid kajen, ha havsutsikt från vissa klassrum och det är typ friskt att vara vid vattnet, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Nackdelen är enbart att det blåser så mycket och när det regnar också känns det som om man lever i en storm.

Jag fick också fråga om vad jag menade med matkort, det är så att min skola har ingen bamba utan istället får vi ett kort som är kopplad till ett antal olika resturanger. På dessa utvalda returangen finns det olika "erbjudande" så att vi kan äta lite billigare då vi max kan äta för 50 kronor per dag, jag tycker det är jättebra att ha matkort då man själv kan äta det man gillar och det man är sugen på. Jag kom ihåg när det var äcklig mat i bamba, då åt man knappt något på en hel dag.

Min skola är ganska stor, det går runt 1 500 elever på den. Skolan består utav 5 våningar och en massa trappor, dom är jag inte lika förtjust i men men...

Jag skulle defenetivt rekommendera Polhem då det är en jättebra skola, hoppas ni får en trevlig kväll!

Likes

Comments

Godkväll på er!

Först utav allt vill jag be om ursäkt för att jag varit lite frånvarande men har varit mycket med gymnasiet och allt annat men nu har allt lugnat sig lite vilket gör att bloggen kommer dra igång några gånger i veckan igen.

Jag älskar gymnasiet! Det är så skönt att få ta lite mer ansvar och bli mer "vuxet" behandlad, plus att jag har fått jätte fina vänner. Matkortet är ju också ett stort plus med skolan samt nollningen nästa vecka... Är väldigt nervös måsta jag erkänna.

Jag kom hem från gymmet för ungefär en timma sedan, mina ben är helt döda, jag kan knappt röra dem... Men men, det blir väl bra resultat som kommer stansas om typ tre månader, hehe.

Jag ska snart gå och lägga mig för jag är helt slut, jag hoppas ni får en trevlig dag imorgon. Kram!

Likes

Comments

Vardag.

Hejsan!

Idag var det tredje skoldagen och allt med gymnasiet känns faktiskt jättebra för mig! Idag drog schemat igång också så min morgon började med femtio minuters matte och redan efter tjugo minuter hade min hjärna lagt av, måste verkligen börja plugga lite hemma så jag kommer igång igen... Men jag var inte den ända i min klass som känns så, så det var ju tur!

Min klass och mitt schema är väldigt skönt, skolan är bra och matkortet är älskvärt! Det är verkligen så skönt att trivas för jag vet inte hur jag hade klarat allt om min klass hade varit för stel, det är ju ändå ganska påfrestande att ha sin vardag i en helt ny miljö, med nya lärare och människor.

Rent skolmässigt börjar redan presentations ångesten och samt stressen över plugget komma sakta men säkert då vi hade vår första schema dag idag, så jag hade matematik, natur och svenska. Man får bara försöka att ligga i, anteckna och plugga så ska det inte vara några problem.

Jag hoppas att ni alla verkligen trivs, har hittat vänner och kommer kämpa i skolan, kram!

Likes

Comments

Vardag.

Hej på er!

Gymnasiet börjar imorgon och jag är så nervös, klart att jag är taggad på att träffa nya människor och få en ny start i en ny miljö men nerverna finns alltid där. För alla er som inte vet så ska jag läsa Ekonomi på Polhem i Göteborg, så jag har runt femton minuter till skolan:).

Som alla andra är jag självklart nervös för både det ena och det andra, så som plugget, kompisar och allmänt för mitt eget psykiska mående (presentations ångest osv). Jag känner samtidigt att alla har väl ögonen öppna för nya vänner i början så det är väl enbart för mig att prata på med alla jag ser, hehe...

Jag ber om ursäkt för att jag inte varit så aktiv på bloggen de senaste men den senaste tiden har jag haft brist på inspiration, men tror det kommer börja flöda igen så fort skolan börjar.

För er som inte börjat gymnasiet ennu så önskar jag er lycka till, annars får ni ha en trevlig dag imorgon, kram!

Likes

Comments

Hej!

Äntligen nya fransar! De är så fina, långa och fluffiga! Jag har återigen ett erbjudande till er, om ni gör ett nytt set fransar så får ni påfyllningen på 5%. I mitt gamla inlägg där jag återigen hade ett erbjudande hittar ni länk till deras baka direkt, annars är telefonnumret +46725861183. Viktigt är att man uppger mitt namn (karla) när man bokar för att få ta del av erbjudandet.

Ni får ha det fint, kram!

Likes

Comments

Godmorgon, godmorgon.

Vaknade runt klockan elva brevis Amadeus, vi träffade kompisar igår och nu när jag har flyttat in till stan igen är det inte jättekul att sätta sig på en buss hem till Göteborg runt klockan tolv så jag blev kvar hon honom inatt.

Och som ni nu då kanske förstår så har jag flyttat till vår lägenhet i Göteborg, det känns jättebra! Jag flyttade de sista av mina saker i Söndags så nu är allt klart inför skolstarten. I söndags så bjöd Amadeus mig på Toso, det var jätte gott!

Jag har också gjort lite nya inköp till skolan som jag är så otroligt nöjd med, inte bara saker som block, pennor osv utan en jacka, väska osv...

Imorgon så ska jag göra nya fransar! Jag är så taggad på bli lite fräsch, jag är dock väldigt förvånad att fransarna har suttit så bra som de gjort! Älskar mitt nya fransställe!

Igår träffade vi kompisar, vi kollade film och tog det allmänt bara lugnt. Det var mysigt då några utav mina kompisar börjar skolan redan imorgon, vi andra börjar då om fem dagar.

Kram!

Likes

Comments

Hej godingar!

Herregud, det är nio dagar kvar tills gymnasiet börjar, nio?! Vart har detta sommarlov tagit vägen egentligen? Jag längtar dock mer tills skolan börjar än att "frukta" det, skönt att få en vardag samt lite rutiner igen.

På söndag börjat mitt liv förflyttas till stan på riktigt, jag tycker det ska bli jätte kul att bo i Göteborg igen! Att ha allt i närheten samt att bo i en stan som alltid är igång och aldrig sover, det är kul att alltid ha någonting att göra.

Så den 21 börjar gymnasiet, jag är så taggad. Nya människor i en ny miljö, det ska bli så kul. På måndag ska jag handla lite skol-saker så som block, pennor osv.

Hoppas ni andra är lika taggade som jag, kram!

Likes

Comments

Något jag hatar mer än människor som smaskar och aldrig kan ha fel är människor som på något sätt känner att de har något att säga till om i mitt liv.

Jag är så trött på människor som känner att de har rätt att säga till om saker i mitt liv, jag äger mig själv och har rätten att göra vad jag vill samt känner. Om jag inte vill raka mina ben eller har en tröja som du anser som ful så vad gör de? Det är ju ändå min kropp och jag som klär på mig de, inte du så varför skulle de på något som helst sätt störa dig?

Jag har gjort många misstag i mitt liv, tagit dåliga beslut och risker, men det gör ju vi alla. Ingen utav oss vet säkert vilka konsekvenser som kommer med ett val, vissa kan man nästan förutspå men inget är säkert. Vi lär oss utav misstag och växer som personer, sen om du anser att du "visste" att de skulle bli så, bra för dig men jag har nu gjort fel och växt som människa.

Det är så tragiskt att vi i dagens samhälle rankar människor efter märken och utseende istället för personlighet, vi vill blunda för detta och neka det men vi alla har gjort de i vissa lägen. Går förbi en alternativ människa på stan som inte ser ut som alla andra och då kommer den negativa tanken, för att samhället har påverkat detta. Alla gör det inte men fördomar, det har vi alla.


Ta hand om var andra, kram.

Likes

Comments

Följ mig på Instagram. @karlavjerresand