View tracker

Outfit.

Vad är detta? Jo, det är min fina nyårs klänning som ni får en liten peak på... Jag avslöjar inte hela än men den var så fin att jag inte kunde hålla mig. Champagne färg plus paljetter, kan det bli bättre? Jag vill bara ha nyår och jul nu. Kan inte tiden gå snabbare??

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardag.

Hej

Ett litet tag sedan nu... Jag tog en liten spontan paus för jag hade helt enkelt inte tiden att blogga varje dag. Så nu är jag tillbaka med några inlägg i vecka. Hur har ni haft det? Själv har man haft ganska fullt upp med olika saker. Nu är snart skolan slut och man får äntligen gå på ett efterlängtat jullov! Som jag har längtat!

Idag hade jag lite spa dag för att fräscha till mig lite så tänkte jag att jag kunde dela med mig utav mina favorit produkter. Jag har en ansiktsmask från Clinique, det har zink i sig så den lagar huden ( acne, finnar, sår och lugnar ner huden om man klämt). Jag får ofta sår efter finnar så då är detta min favorit produkt att använda. Basironin är krämen som håller min hud ifrån acne, den göt så att finnar inte sprider sig osv... Och sist är det en tandbleknings penna, man använder den innan man borstar tänderna varje dag.

Nu ska jag bli mer aktiv men kan inte lova mer än några inlägg i veckan, ha det bra!

Likes

Comments

View tracker

Mat.

Är det någonting jag absolut älskar så är det att baka lussekatter på vintern, tycker att degen och de färdiga bullarna har en sån otroligt fin färg! Det är så mysigt enligt min personliga åsikt, jag bara önskar att vi kan få lite snö innan. Jag och min mamma bakade iallafall lussekatter idag och nu har vi en hel frys som är fylld med sådana, hehe... Hoppas att ni får en mysig kväll, kram!

Likes

Comments

Trevlig farsdag! Hoppas ni har sovit gott, själv har jag sovit jätte gott efter en rolig kväll igår. Jag, Amadeus och mina föräldrar åt middag i Kungsbacka och efter det kollade vi på bio. Vi åt på Lokal 10, det var första gången vi var där och det var verkligen otroligt trevligt. Alla tog hamburgare, rekommenderar det verkligen. Efter det såg vi Jack Reacher, det var en film som jag tyckte var sjukt bra! Imorgon har jag och Amadeus varit tillsammans i ett halv år så då ska vi laga middag hemma hos mig, ska bli jätte mysigt!

Kram!

Likes

Comments

Vardag.

Det var ett tag sedan nu, har inte hunnit blogga på några dagar med nu är jag tillbaka!

På dagarna jag har varit borta har inget viktigt hänt, bara tråkig skola... Usch. Jag fick iallafall nya fräscha fransar idag, det var jätte skönt då jag nästan inte hade några kvar för de var fem veckor sedan jag fyllde på sist. Efter det köpte jag self tan så nu är jag brun även på vintern, tycker det är så skönt! Vi hörs mer i helgen, t.ex. imorgon ska jag sova hos Amadeus och på Måndag har vi varit tillsammans i ett halvår.

Kram.

Likes

Comments