View tracker

Mat.

Ja... Tio dagar sedan förra inlägget. Anledningen till detta är att idag avslutat min första hela skolvecka, och när man sedan innan är van vid att vakna vid tolv och bara kolla film hela dagarna så blir det lite jobbigt när vardagen ändras till ett schema tillsammans med läxor. Jag säger inte att det ända jag gjort är att ha pluggat osv men har inte haft tid till att ta bilder och sådant till bloggen. Men nu har man kommit in i det mer vilket gör det lite lättare... Jag har redan mitt första matteprov nästa vecka, usch. Och Amadeus åkte till Maldiverna i tisdags, så orättvist. Men annars har jag varit på öppet hus på en gymnasieskola och det är faktiskt bestämt att jag ska läsa ekonomi ekonomi på Elof Lindälv. Känns väldigt skönt att inte ha kvar de tankarna nu när nationella proven kommer och sådant. Annars har jag mest bara varit hemma och kollat om Prison break, har ni sett att den nya säsongen kommer i April men jag har tittat om för att få lite uppdatering för jag kommer inte ihåg så mycket... Men igår va jag på det öppna huset på Lindälv tillsammans med min mamma, Lisa och hennes mamma och det va skönt att peta med eleverna som gick där för att få en inblick i hur det är att gå där. Men efter det åt vi på Lokal 10 i Kungsbacka och jag åt tacos, de va så goda! Sen åkte jag bara hem kollade Prison break och duschade. Ja, det var väl typ det. Får se vad som händer i helgen. Kraaaam.

Likes

Comments

Vardag.

New York, New York, New York... Finns det något bättre? Att gå på de människo fyllda gatorna med en Starbucks kaffe eller ta en snabbis in på Moma för att se alla de vackra konstverken. Dent finns verkligen alltid något at göra där, även saker som inte kostar pengar. Att gå i centralpark är jätte mysigt och de kostar ingenting, om du inte då vill stanna vid ett stånd och köpa en färsk stor kringla... New York kalla staden som aldrig sover och det är verkligen så sant! Det är aldrig släkt eller tomt på gatorna, det tycker jag är helt fantastiskt. Jag drömmer iallafall om New York och glöm veklingen inte att det är otroligt viktigt att drömma! Nu ska lilla jag sova, dröm sött! Kram!

Likes

Comments

I onsdags så lagade jag och Amadeus en trerätters middag, det var jätte mysigt att bara lyssna på musik och laga mat. Mat är verkligen en utav mina stora passioner då jag ärvt det av min duktiga mamma. Efter att vi ätit mat så kollade vi på min favoritfilm " the intern" och sen gick vi hem till Amadeus för att sova.

I torsdag var jag på tjejmiddag hos en av mina närmsta vänner Lisa, det var jätte mysigt att bara vara med tjejerna, äta tacos och snacka. Var ett tag sedan jag var med och gjorde sånt så var, så jag tyckte det var jätte mysigt. En utav tjejerna, Jennifer hade gjort en jättegod rawfood kaka! Den var jätte god och fräsch, men otroligt mäktig. Detta är det som hänt under de senaste dagarna... Imorgon bär det av mot stan och på söndag ska jag träffa Amamdeus. Sen kommer den skräckfyllda tisdagen då skolan börjar, försöker förtränga det nu... Men nu måste lilla jag sova, puss.

Likes

Comments

Vardag.

Nu var 2016 officiellt slut och vi är redan inne på 2017, 2016 va ett väldigt upp och ner år för mig. Det var mycket negativt men också mycket positivt, tror dock att allas år och liv funkar på ett sådant sätt. Jag är bara evigt tacksam att när det var mycket negativt så hade jag ändå så fina människor runt omkring mig, det stödet man får utav dem gör en evigt tacksam. Jag tackar också 2016 för mycket som t.ex. Amadeus, att jag kommit närmare mina kompisar, att jag fått byta skola och flyttat. Det händer rätt mycket på ett år efter allt... Jag har också fått resa mycket och varit på Malta en hel månad, New York i en vecka och Sälen en vecka. Men trots allt detta så är det något som jag faktiskt inte har haft på hela detta året, inte ens en minut eller sekund... Och det är själv älskarn. Att kunna älska och acceptera mig själv är något jag har brottats med väldigt länge bara att i år har det varit värre än någonsin. När man har problem att älska sig själv så tär det otroligt mycket på ens självförtroende och lusten att gå ut och se andra mänskor minskar otroligt mycket. Jag beundrar verkligen er med starkt självförtroende och drömmer om att en dag ska jag också vara sån. Varför jag har problem med detta beror otroligt mycket på att jag sätter höga krav på mig själv och om jag inte uppnår dom så anser jag mig själv som värdelös, och jag sätter höga krav varje dag. Jag har också mycket problem med att acceptera mitt utseende... Men bland oss unga är det väldigt vanligt, man jämnför sig mycket med andra. Jag skriver inte detta inlägget för att få medlidande och stöd. Jag skriver detta för att jag är trött på stämpeln man får som bloggare, att jag har ett sånt perfekt liv osv. Jag vill också inspirera andra för 2017 ska bli det året jag börjar älska mig själv, så om du har samma problem som jag, så ta det lugnt. Vi klarar detta tillsammans.

Likes

Comments

Vardag.

Hej på er! Snart gott nytt år! Jag har det helt fantastiskt här i Sälen! Mycket skidor med följd utav mycket träningsvärk, men men... Så ska det ju vara!
Jag kan verkligen inte förstå att 2016 snart är över... Detta år har gått så fort och så mycket som hänt, är det ens möjligt? Ja, antagligen men ändå, så mycket som hänt men det har gått så fort. Jag vet inte hur ni känner men personligen så anser jag att det gått nästan lite för fort, mycket negativt detta år men samtidigt mycket positivt! Ikväll ska vi på nyårs supé på Sälen stugan original och det ska bli jätte mysigt!! Imorgon åker vi hem, tråkigt men ändå skönt! Bara det att imorgon är fet tio dagar kvar tills skolan börjar, ångesten startar redan nu... Jag ville bara önska er alla ett gott nytt år och en väldigt trevlig kväll! KRAM.

Likes

Comments

Följ mig på Instagram. @karlavjerresand