Hej Allesammen.

I dag kommer jeg med 3 tips, som kan hjælpe dig, med at få styr på din hverdag. Jeg har kæmpet i lang tid med at få styr på min hverdag. Derfor vil jeg komme med et par tips, som forhåbentlig kan hjælpe jer, med at få styr på jeres hverdag.


1) Kalender

Det første tip er det tip, som jeg synes hjælper mest. Ha' en kalender eller lav en todo-liste, hvor du kan se hvad du skal, i løbet af den næste tid. Så er det meget nemmere at planlægge din tid. En rigtig god app til at lave en todo-list på, er TODOIST (fås på appstore). Hvis du vil have en kalender kontakt mig over instagram: @KarlasVerden, eller på mail: karlasverden.dk@gmail.com, så sender jeg kalenderen til dig.


2) Rydde op

Hvis dit værelse er rodet, så har du meget sværere ved at komme op om morgenen, du bliver mere frustreret i dit hoved og det er meget svært at arbejde i rod. Ryd op på dit værelse, i dit hus og på din arbejdsplads, så er det nemmere at komme igennem dagen, og så er der heller ikke rod op i dit hoved.


3) Forkæl dig selv

Det sidste tip jeg har er at forkæle dig selv. Det er lige gyldigt om du køber noget til dig selv, eller om det er et kvarters mindfulness eller yoga på værelset. Ved at gøre noget som gør dig glad, bliver du glad og derfor får du rigtig meget overskud i hverdagen. Jeg elsker personligt selv at lave en lækker morgenmad eller få massage. Det er noget som gør mig glad, og giver mig mod på dagen, som kommer.


Jeg håber, at I kunne bruge mine tips til selv at få en bedre hverdag.

Vi ses snart...

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej Allesammen.

Nu er det blevet efterår, eller det blev det faktisk for en måned siden... Jeg har et par items, som jeg synes, man bare skal have, når det bliver efterår. Efterår er en af mine yndlings årstider. Jeg elsker at komme hjem fra skole, lave noget varm chokolade og sætte mig op på mit værelse og se et par afsnit af min yndlings serie. Jeg elsker når det regner udenfor, og man sidder inde på sit værelse med stearinlys tændt, jeg synes, at det er så hyggeligt. Ikke nok med efterårshyggen synes jeg også, at efterårsmoden er så fed. Den er altid fyldt med fede farver og fede items, så i dag vil jeg vise mine yndlings efterårs items. (Se alle itemsene ovenover).


HUE

Et musthave for mig er helt klart en hue. Jeg fryser altid om ørene, når vejret bliver koldt. Jeg bruger selv min hue hver dag, når vi nærmer os efteråret og vinter, så det er helt klart et musthave. (Her)


HALSTØRKLÆDE

Et halstørklæde er helt klart også et musthave for mig. Et rigtigt lækkert halstørklæde i en fancy farve, som gør dig varm samtidig med, at den spicer dit outfit op er mega fedt. Jeg synes selv, at det fra Pieces er mega fedt. (Her)


VANTER

Jeg er typen, der ikke fryser mine hænder særlig meget, men inden jeg ved det, er mine hænder helt tørre alligevel, derfor er vanter et musthave for mig. Hvis du vil have nogle vanter, som spicer dit outfit op og er mega fede, så klik her . Hvis du mere er til den sorte klassiske læder vante, så klik her .


STRIK

Det sidste musthave jeg har, er en god gammeldags striktrøje. Jeg elsker personligt selv striktrøjer og sweatre, og jeg går i mine hele tiden. Striktrøjer varmer en (især hvis den er lavet af uld), og så ser de bare mega flotte ud. (Her)


Det var alt jeg havde til jer i dag, håber at I nød at læse det.

Vi ses snart...

Likes

Comments

Hej Allesammen.

Jeg har altid haft 3-5 lande/byer, jeg gerne vil rejse til. I dag får I lov til at se, hvor jeg gerne vil hen, og I får også lov til at læse hvorfor.


Amsterdam

Jeg har altid helt vildt gerne rejse til Amsterdam. Jeg synes, at Amsterdam er en af de mest hyggeligste byer. Når jeg ser billeder fra Amsterdam, bliver jeg altid så glad. Min familie og jeg skal til Amsterdam i efterårsferien, efter jeg nu har plaget dem i et stykke tid. Jeg glæder mig så meget, og jeg håber, at Amsterdam lever op til mine forventninger. Vi skal blandt andet en af dagene på Anne Frank Museet, og jeg glæder mig som et lille barn. Jeg elsker Anne Franks Dagbog, og jeg glæder mig til at se, hvor det hele har fundet sted. Amsterdam har ihvertfald været på toppen af min drømmerejseliste, i et stykke tid nu, og jeg glæder mig til at kunne krydse den af.


Tanzania

Jeg har altid gerne ville rejse til Afrika. Jeg har været i Morocco, men jeg gad godt at komme til et afrikansk land, hvor man kan få lov til at opleve, den helt fantastiske afrikanske natur. Efter jeg i fjerde eller femte klasse lavede en fremlæggelse om Tanzania, har Tanzania været en af de lande jeg aller helst vil rejse til. Jeg håber virkelig, at jeg kan krydse den af snart, det vil være en kæmpe drøm.


Island

Jeg vil SÅ gerne til Island. Jeg synes at Island er et af de flotteste lande i verden. Jeg synes at Islands natur er vidunderlig. Der gik nogle rygter på min årgang, at vores klasse skulle til Island på studietur i 9. klasse. Vores klasse ved stadig ikke hvor vi skal hen, men jeg håber så ufattelig meget, at vores klasse skal til Island. Det ville være en kæmpe drøm, der gik i opfyldelse, hvis vi skal afsted. Hvis min klasse ikke skal til Island, SKAL jeg til Island på et andet tidspunkt i mit liv.


Det var alle de steder, som jeg har på min liste med drømmerejser lige nu. jeg håber at i nød at læse og kigge med.

Vi ses snart igen...

Likes

Comments