Godnatt...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

"Life is short and the older you get, the more you feel it. Indeed, the shorter it is. People lose their capacity to walk, run, travel, think, and experience life. I realise how important it is to use the time I have."

Likes

Comments

​Ni vet känslan, när er mamma gjort allt för er hela livet. Den känslan när du är skyldig henne världen. 

Och sen få ta med henne på saker hon drömt om som tex få vara vip på melodifestivalen. Att titta på henne stolt när hon står där och ler med sin champagne i handen. .... tack gud tack 


Tack för den här underbara kvinnan, och tack för den här mannen som får henne att le. 

Likes

Comments

Det lilla extra hemma

Likes

Comments

Ibland blir inte livet som man vill, man tror att det är enkelt att säga "nytt år och nya möjligheter". Det betyder inte alltid att ens tanke och vilja gör att dagarna ska gå precis som du vill. Det krävs otroligt mycket kraft för att man ska fullfölja sina tankar och mål. Alla har inte den kraften och alla har inte den viljan.

Jag undrar om det verkligen finns människor som kan säga "jag har allt, jag är lycklig".
Det känns som att alla tycker synd om sig själva. Vissa tycker synd om sig själva för att de inte har pengar, andra för att de förlorat en match och den tredje för att ens familjemedlem har gått bort. Alla de nämna sakerna betyder för var och en lika mycket, kan fälla exakt lika mycket smärta och tårar.


Så..? är den förstnämndas problem större och mer förståelig att gråta över än den sistnämnde?

Har jag rätt att gråta över mina problem? har jag rätt att tycka synd om mig själv?

Bra fråga och jag blir lika dum av att tänka på den. Finns inget svar och jag lovar att du inte heller har det riktiga svaret. Kanske lika bra att bara leva. Leva ut varje dag.Likes

Comments

2017-01-02

Har så mycket att dela, att berätta. Men vill inte gå in för djupt än. Det här året har varit det svåraste året jag någonsin har behövt gå igenom, med det vill jag väl säga jag har gått igenom mycket i mitt liv och inga utmaningar eller händelser har slagit denna kamp, dessa kamper.

Trots allt ont har jag uppnått många mål och har lyckats med väldigt mycket. Jag har överträffat mig själv trots att jag har gjort det från botten. Det visar bara hur stark jag är. Det visar hur stark man blir av utmaningar i livet.

Jag vill glömma förra året och det här året ska bara vara bra.


Gott nytt år, låt oss gå fram , titta inte bak.

💋


Likes

Comments

Likes

Comments

Som alla vet firade vi ju morsdag nyligen i Sverige. Självklart skämde jag bort min egna lilla mamma. Men var också med min Linis hos hennes mamma och satt där en stund. Pratade om allt och inget.

Likes

Comments