Header

Så er det igen blevet den første mandag i det nye måned, og endelig inde i sommerferien. Selvom om vejret ikke skriger sommer, så dejligt nok med ferie alligevel. Men her får i, i hvert fald lige min musik fra det seneste måned.

Først og fremmest vil jeg lige nævne, at her i slutningen af måned kom Calvin Harris ud med et nyt album. Jeg er fan, mega godt album og med nogle fede kunstnere. Så derfor, skal i lige have to af mine favoritter derfra.

Men her kommer i hvert fald de seks sange jeg har hørt mest den seneste måned.

Først og fremmest sangen Slide - Chalvin Harris, Frank Ocean & Migos.

Og anden fra samme album er jeg helt vild med Rollin - Calvin Harris, Future & Khalid.

Den sidste og trejde sang fra Calvin Harris nye album, hvilket er sangen Prayers Up - Calvin Harris, Travis Scott & A-Trak.

Så kommer vi videre, og til en anden også ny og vild fed sand hvilket er 2U - David Guetta & Justin Bieber.

Men også DJ Khaled er kommet ud med et nyt album det her måned, nemlig Grateful. Fra det album er jeg blevet ret vild med sangen Don't Quit - DJ Khaled, Calvin Harris, Travis Scott & Jeremih.

Sjette og sidste sang er også fra DJ Khaled nye album, og det er sang Wild Thougts - DJ Khaled, Rihanna & Bryson Tiller.


SÅ giv dem et lyt hvis du ikke allerede i forvejen har hørt dem, for det vil kun give jer en bedre sommer, med nogle fede vibes:)

-Nicoline

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

FREJA WEWER - @frejawewer

JOANNA HALPIN - @joannahalpin

NADIA WILCHES - @nadiawilches

CARTIA MALLAN - @cartiamallan

IDA BROEN - @idabroen

OLIVIA - @thyboroenbo

Tjek dem ud og få noget inspiration, jeg får selv meget inspiration til tøj, nye steder at tage hen og bare til min egen profil, lidt af det hele.

Likes

Comments

Så er det tid til en ny "serie" på bloggen

Og serien kommer til at hedde "opskrift onsdag" der kommer til at være nogle lækre lækkerier såsom morgenmad, frokost, mellemmåltider og aftensmad, men vi starter med en opskrift som jeg har taget fra Nicoline! Det er tunsalat.


Opskriften lyder sådan:

1 dåse tun

1 rødløg

Lidt purløg ( det vælger du selv

1 spsk Mayo

Salt

Peber

Citron saft, eller citron salt

Også blender du det, eller det er i hvert fald det Nicoline har lært mig!


Og så tager du det på noget rugbrød eller hvordan du nu vil spise det ;)

Likes

Comments

Så er det blevet den første mandag i det nye måned, hvilket vil sige musik mandag!

Jeg har den sidste måned specielt hørt disse seks sange, min favorit har dog været sangen Himalaya.

Himalaya som den første af SAVEUS er en mega cool sang, den starte stille og roligt ud og går over i et fedt flow, den er bare vildt fed med trompet spil og det hele. Er helt vild med den.


Nummer to er Mo Bounce med Iggy Azelea, vildt fed sang og fedt at høre noget nyt fra Iggy, og kan super godt lide sangen, man kan ikke stå stille når den kommer på.


Tredje sang er Selena Gomez nyeste, nemlig Bad Liar, den er bare cool, elsker hvordan hendes stemme er i sangen, lidt anderledes fra hendes andre og det fungere bare.


Fjerde sang er Goodbye For Now med Juanes, og den er er bare dejlig, elsker hans stemme og sangen har bare et fedt flow. Kæmpe fan.


Ja tak, femte sang er Humble med Kendrick Lamar og er fra hans seneste album, og tak for det, vildt fedt album, men Humble er dog min favorit, den er bare fed.


Sjette og sidste sang, er Miley Cyrus nye sang Malibu, og gud hvor er jeg glad for at høre nyt musik fra hende og så med lidt country style, det er bare fed og sangen har virkelig bare været ventetiden værd.

-Nicoline

Likes

Comments

Karoline og jeg sov sammen, så vi kunne gøre os klar om morgnen sammen.

Laura og jeg var klædt ud som fangere, og Karoline var politibetjent. Vi var flere piger om i klassen at gå sammen om at være politi og røver, hvilket jeg synes var meget fedt så vi havde matchende kostumer.

Vi fik fælles morgenmad, udelt årets- og klassen priser, og givet lærene gaver som tak.

Efter det så blev der ellers kastet med karameller. Dog var jeg så uheldig at min lille brors årgang ikke var på skolen. Men sjovt var det alligevel.

Karoline, Laura og jeg, samt nogle andre piger fra klassen stod for underholdingen på skolen, hvor vi ude i vores fælles rum havde et par konkurrencer, det var vildt sjovt og alle var med på det. Der var både noget karaoke challenge, rap battle med søskende, what's in mouth challenge og såen lidt.

Derefter spillede vi rundbold mod vores lærere, men pinligt nok, så tabte vi 16-2, men vi overlevede og sprøjtende en masse vand efter dem.

Efter rundbold blev klokken elleve, og vi blev smidt ud af skolen, så gik turen ud til en af pigerne fra klassen hvor vi havde to lærer som skulle dyste i ringridning mod hende. Det var sjovt og anderledes, og vejret var med os.

Efter det skulle vi så enlig bare hjem og gøre og klar til senere at skulle mødes igen ved klokken fire, så vi kunne tage bus sammen ud til hende pigen fra min klasse som stod for festen om aftnen.

Vi mødtes alle ved bussationen og steg på, kørte ud i ingen ting og blev hentet af pigens familie i forskellige biler så vi ikke behøvede gå. Vi endte dog alligevel med at være ti vores bil, det var vildt sjovt, men også rart at vi ikke skulle køre så langt, for der var virkelig klemt.

Når men vi kommer ud til gården, og alle sikkert ud af bilerne. Der er telt i baghaven, samt kæmpe højtalere, og ølbowling er allerede begyndt. Vildt festligt høj musik, og så anderledes at ære til en fest med alle fra sin klasse, helt ny oplevelse. Dog var der et par stykker fra vores klasse som ikke ønskede at deltage hvilket var en skam, for vi andre havde en fest.

Jeg endte dog selv med at være så fuld da vi skulle spise, at jeg ikke kunne spise. Men jeg klarede mig og hyggede mig alligevel.

Festen dør dog ret tidligt og efter klokken tolv var kun omkring syv tilbage, men det endte dog mega hyggeligt med os alle om et bål.

For mig var det en perfekt afslutning på mine folkeskole år, og jeg bare sige tak til min klasse. Fik dog selv ikke rigtig taget nogle billeder, men har lidt.

Nu står den så bare på læse ferie :)

-Nicoline


Likes

Comments

Sådan laver du den perfekte smoothie Bowl

Det du skal bruge er følgende ingredienser :

2 dl blåbær // det er op til en selv hvilken frugt man har lyst til at komme i.

1 dl mango // du kan også bruge frosne bananer

1,5 dl vand // da konsistensen skal være tyk

1 tsk. vanilje pulver // da den skal have lidt sødme

Til topping:
​Mandler // ​valgfri Frosne blåbær

Du skal gøre: Tag dine 3 dl frugt op i din blender derefter tager du din 1,5dl vand op i blenderen, derefter tager du vanilje pulveret op i din blender. Du blender den i ca. 1 minut hvis den mangler vand så stopper den med at køre rundt tilsætter du extra vand og blender den i 1 minut mere. Derefter tager du den op i en skål og tager lidt topping på.


-Laura

Likes

Comments

Så er vores tid kommet til at skulle igennem niende klasses eksamen, det er vildt mærkeligt. Vi har gået i folkeskolen i ti år, og nu kommer enden på det hele.


Fra tirsdag den 2 maj, startede vores skriftlige eksamener, hvor vi har været op i dansk diktat, læsning, matematik færdighed- og problemregning, samt dansk stil.


min oplevelse -

Vores første skriftlige eksamen, som var i dansk diktat og læsning, gik for mig godt, bedre end forventet og jeg blev færdig med alle opgaverne til tiden. Men i læsning nåede jeg lige præcis at sætte streg under det sidste ord da hun råber prøven er slut


Så et tip er helt klart til læseprøve, skim det hele, ikke brug tid på at læse det ordentligt igennem, læs et spørgsmål ad gangen og find svaret på det ved at skimme, så vil de gå ti gange hurtigere og du har bedre overblik.


Ved den sidste opgave hvor du skal sætte streg under det rigtige ord i sammenhængen. Læs ikke det hele læs fra kommaet og til lige efter hvor du skal strege under, så får du lige indblik i hvilke ord du skal bruge, fordi du ved sammenhængen.


Når men nu hvor vi kommer til matematik, så er det virkelig ikke min stærke side, og jeg fik også til prøven ekstra tid. Jeg udnyttede dog ikke den ekstra tid, da jeg ikke kunne finde ud af resten efter at have gennemgået min problemregning flere gange og stadig ikke kunne komme frem til hvordan jeg skulle lave de manglende opgaver.


Men man starter ud med færdigheds regning, der må man ikke bruge hjælpemidler, så en god ting ville være at skrive noter ned dagen inde med de vigtigste regne begreber og så gå dem igennem flere gange, så du lige har lidt i hovedet inden du går ind og ingen hjælp kan få. Til problemregning må man jo så have hjælpemidler med, hvilket gør den lidt nemmere at komme igennem, men i hvert fald hav en formelsamling med dig, en stor hjælp.


Men til sidst så var vi oppe i dansk stil. Det var ret nederen da vi til termins prøve har seks foreskellige ting at vælge imellem, men til prøven kun fire. Jeg var så heller ikke så begejstret for de som så var der, der var ingen novelle, men skrev dog et essay omkring digital mobning, hvilket jeg fornemmer gik meget godt.


Men når du skriver stil, ikke kun tjek den tre gange. Tjek den gerne tre gange på computer, og så print den ud og tjek på papiret, jeg oplever ofte det er nemmere at finde fejlene på papir, og så bare print en ny ud og læs den igennem igen. Finder du så ikke flere fejl og er tilfreds så er det også bare at aflevere den og komme hjem.


Det var for mig meget frustrerende ikke at kunne høre musik, for at jeg ligesom kunne lukke mig inde, for når folk begynder at pakke sammen fordi de er færdige er virkelig frustrerende. Men også når lærerne går rundt og gulvet knirker hvilket jeg også fandt ret så irretrende.

Jo til hjælp for dine klassekammerater så sørg for at din madpakke ikke larmer, glem sølvpapiret og skær dit æble ud, drop chipsene, spis vingummier i stedet. Åben din sodavand inden prøven starter.

- Nicoline
Likes

Comments

Så er det den første MUSIK MANDAG af mange til komme, musik mandag kommer til at blive den første mandag i hver måned, og vil være med sange jeg har hørt mest i måneden forinden. Det bliver for det meste mig, Nicoline, som vil stå for musik mandag. Men jeg vil som udgangspunkt have tre til fem sange med :)


I April har jeg lyttet til fem sange specielt, og synes da lige i skal give dem et lyt.


De første to sange er enlig Justin Biebers nye sange, eller ikke hans men han medvirker i sangene.


Først I’m The One med DJ Khaled, synes sangen er vildt fed og en cool vibe og helt klart et lyt værd hvis du ikke har hørt den endnu.


Den anden er Despacito - Remix med Luis Fonsi, elsker at det både er engelsk og spansk som bliver sunget i sangen, men generelt bare den spanske effekt synes jeg er vildt fed og gør at den er fantastisk at lytte til.


Jeg har for to uger siden været inde at se den nye Fast & Furious film, og blev betaget af sangen i starten af filmen, og så fandt jeg den på spotify og har lyttet til den siden. Sangen hedder Hey Ma og er med J Balvin. Den er mega groovy og bare en fed sang.


SÅ kommer vi videre ZAYN’s nye sang Still Got Time, en vildt fed sang og fedt at hører noget nyt og spændende fra Zayn.


Den femte og sidste sang for denne gang er Foreplay med Jalen Santoy, en sang ret langt fra de andre fire, men den har en fed jazz lys og det giver sangen noget specielt og er helt vild med Jalens stemme.

Likes

Comments

Halløj- Mit navn er Karoline Thomsen, jeg er 15 år gammel, jeg bliver 16 d. 2 september, wuhu. Jeg bor i Sønderjylland. Til dagligt går jeg i folkeskole, i weekenderne er der fest og farver- Jeg elsker at bruge mine veninder og venner, da det er der jeg har mest tid, hvis jeg selfølgelig ikke er på arbejde.

Jeg er meget interesseret i kunst, musik og mode.

Kunst: Jeg tegner selv meget der hjemme, jeg har tegnet næsten hele mit liv, men først nu er jeg begyndt at tage det seriøst. Det jeg tegner falder ikke i alles smag. Jeg tegner nøgne kvinder, faktisk kun fordi jeg ikke kan tegne mænd:)

Musik: Jeg elsker musik, jeg laver ikke selv noget musik men hører musik 24/7. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at begynde med at spille guitar. Jeg har en rigtig bred musiksmag, fra dansk perker musik til cool Jazz. Mit musik har virkelig ændret sig igennem årene, for cirka to år siden hørte jeg faktisk kun musik såsom Zara Larsson osv. Jeg har så fundet ud af det er overhovedet ikke noget for mig. Jeg elsker musik, fordi det er der man kan finde sig selv.

Mode: Mmm jeg elsker mode, jeg elsker tøj, jeg elsker at man kan lave sin egen stil, at man kan skille ud af mængden. Det er så fedt at se piger og drenge gå i det tøj de selv ønsker. Vi har jo alle haft den normale kedelige stil, vi har alle haft den tid "Hvordan kunne min mor lade mig gå ud sådan?", jeg tænker bare det er en fase som alle skal igennem.


Likes

Comments

Hejsa.

Jeg hedder Laura Knudsen, jeg er 15 år, jeg går i 9 klasse så det vil sige at jeg snart er ved vejsende altså hvad det angår, i min fritid laver jeg faktisk ikke så meget for det meste ser jeg youtube.

Efter 9 skal jeg På EUD som er en uddannelse som kun tager et år, derefter skal jeg finde en læreplads ved en Matas da jeg gerne vil være materialist

Det vil betyde rigtig meget hvis i vil følge med på vores blog og selvfølgelig vores Instagram

Hej Hej

Likes

Comments