undefined

Årh gud venner. Det er i morgen!!

Jep. I morgen er dagen jeg har ventet på i så mega lang tid. I morgen rejser jeg til Australien. Hvor det vildt. Jeg kan slet ikke vente. Jeg er meget en person som aldrig græder eller lignende, men jeg må sige at sige farvel til mine aller bedste venner var en svær omgang.

I onsdags inviterede jeg alle mine bedste veninder på noget Pizza Hygge hjemme hos mig. Jasmin, Mathilde, Josefine, Migle, Naja, Thea og Frejaaa. En af mine bedste veninder, Signe, er dsv på ferie ellers skulle hun også være der!! Det var så hyggeligt bare sidde og høre musik og snakke om alt. Jeg elsker deres selvskab. Men pludselig skulle vi self sige farvel. Jeg havde ikke forventet at reagere sådan her. Jeg tænkte, jeg ville sige farvel med et smil. Men det var totalt modsat. Jeg græd virkelig. Normalt græder jeg virkelig aldrig, men jeg havde virkelig svært ved at sige farvel... Årh.

I går havde jeg min sidste vagter på mit arbejde. Det var endnu sværre at sige farvel fordi nogle af mine aller bedste venner også arbejder der. Jeg arbejder på Bøsøre Strand feriepark, og jeg elsker virkelig at arbejde der. Jeg har skabt nogle helt igennem fantastiske venskaber pga det arbejde, og det har modnet mig helt vildt. Jeg ved det lyder sygt, men glæder mig altid til at skulle på arbejde og dropper tit veninder for at work, fordi det er bare en fantastisk sted. Og self græd jeg helt vildt, da jeg skulle sige farvel til mine kollegaer, min chef og bare alle mine bedste venner... Men det ikke et farvel. Det er på gensyn!!

Jeg har aldrig haft det sådan som jeg har lige nu. Jeg er mega spændt, men alligevel er jeg virkleig ked af det, men også mega glad og stolt. Det er så mærkeligt det hele og i aften har jeg en sidste aften med min familie, hvor min bror griller, og vi bare skal hygge, hvilket jeg glæder mig meget til. Jeg elsker grill hygge med min familie.

C u down under <333

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

undefined

Hej alle sammen <333

Det foregik på Nørgaard højskole i Bjerringbro langt oppe i Jylland haha. Det var et stort sted men hyggeligt<3. Vi ankom fredag, hvor vi blev budt velkommen og inddelt i farve grupper. Det var bare tilfældige grupper med alle mulige forskellige udvekslingstudenter, Vi skulle ud på sammenlagt seks workshops med vores farvegrupper. Jeg var selv i mørkeblå. workshopsene strakt sig over hele weekenden faktisk.

I workshopsene snakkede vi blandt andet om, hvilke problemer vi kunne komme ud for på vores udvekslings år, om hvordan man snakker og præsenterer sig selv, hvordan man slapper af i pressede situationer, kultur chok og en masse brugbare rejsetips. Vi hyggede os helt vildt meget, og i forhold til de to andre briefinger jeg har været på med mit eget distrikt, synes jeg den her har været mest brugbare.

Vi fik også udleveret tøj og uhh det havde jeg glædet mig til. I Rotary har alle udvekslingsstundenter nemlig en blazer som vi skal samle pins og minder på. Og det er virkelig et game at få så mange pins som overhovedet muligt. Så jeg har egentlig allerede samlet nogle fra Australien og Frankrig heh. På billederne kan I se mig og en af mine skønne veninder, som skal til Brisbane også i Austrlaien, hele Danmark, mit distrikt og bare en masse hygge billeder.

Vi mødte også vores rejseguide, som er såååå sød, omg, han er virkelig grineren. Det skal nok blive en skøn tur til Sydney med ham haha. Vi fik styr på alt ang. afrejse dagen også. Uh bliver så spændt bare ved at skrive om det. men ja, så mødte jeg også resten af dem jeg skal rejse med. Vi er 20 til Australien, der i blandt 2 til Tasmanien, også er der 2 der skal til Indien. så vi er 22 og, Thomas, vores rejseguide.

Jeg er så spændt, og jeg forstår virkelig ikke at om under 3 uger flyver jeg til Australien, væk fra alt, også et helt år.

"Be first, Be curious, be prepared, be grateful, be of service, be here now"

Kæmpe kys fra Karls😘

Likes

Comments