Kendall Jenner

Heyy

Hvis i ikke har regnet den ud endnu, så er mit totale style icon Kendall Jenner. Jeg synes at hun er super cool, og så har hun også en lidt mere speciel/crazyyy stil end de fleste andre. Hendes stil er meget sådan "jeg er rimelig ligeglad" agtig, og hvis hun har lyst til at tage en bh uden over en t-shirt, så er der det hun gør, hahah. Nå men det eneste jeg synes er lidt ærgerligt er at hun stort set altid har solbriller på, hun har selv fortalt i en video med Vogue at hun gerne ville have at folk lagde mere mærke til hendes øjne. Men alt i alt er jeg totalt på team Kendall!
Jeg tror at der er en lille Kendall fan gemt inde i mig...

Vogue video

kyss

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Heyyy

Jeg tænkte at efter som at dette er min totalt favoriteee "after school snack" at jeg ville dele opskriften med jer, så her kommer den.

​Indgredienser
- 3 æg
- 1 1/2 dl mel
- 4 bananer
- 1/2 tsk salt
- 1 tsk kanel

Jeps, og så blander du bare det hele sammen og steger dem på panden!

kyss

Likes

Comments

Heyy

Jeg ville bare lige vise jer denne lækre sag!
Den er fra H&M men jeg kunne ikke finde den på deres hjemmeside, så jeg har fundet nogle der ligner fra
Monki HER og en fra Zara HER.

kys

Likes

Comments

Hejsaaa
I dag har jeg lavet en lille test, hvori du kan finde ud af hvilken topmodel du minder mest om!

Har eller vil du gerne have en tatovering?

1. Nahh
2. Måske en lille en..
3. Jep, selvfølgelig!


Hvad er din favorit sport?

1. Jeg elsker alt sport!
2. Cheerleading.
3. Tennis!


Hvad er din yndlings snack?

1. Gulerødder!
2. Chili cheese fritter
3. BACON!


Favorit farve?

1. Blå
2. Lilla
3. Periwinkle blue (en blanding af blå og lilla)


Hvad er din yndlings emoji?

1. Elefanten!
2. Aben der holder sig for øjnene.
3. Tungen!

Hvad er din livret?

1. Pasta.
2. Pizza, burger, pandekager, ALT
3. Bacon! (jep, igen)


Favorit sneakers?

1. Adidas Superstar
2. ALLE hvide sneaks
3. Nike!


Hvad har du mest af i dit klædeskab?

1. Løbebukser og lange frakker.
2. stramme bukser og t-shirts!
3. Jogging bukser og læderjakker.

SVARENE ER LÆNGERE NEDE PÅ SIDENFLEST 1'ERE?
Du er GIGI HADID!


FLEST 2'ERE?

Du er KENDALL JENNER!

FLEST 3'ERE?
Du er CARA DELEVINGE!

Hvem var i?

Jeg var Kendall Jenner!

Kys K

Likes

Comments

Hey!

Jeg er lige kommet hjem fra en dejlig tur til Italien, og tænkte at jeg lige ville fortælle jer lidt om den. Søndag aften kørte vi til Hamborg og overnattede på et hotel tæt på lufthavnen. Mandag morgen stod vi så op og tog flyet til Pisa. Vi havde cirka 2 timers kørsel fra lufthavnen til vores hotel, men det var fint nok vi sad bare og snakkede og vænnende os til varmen. De første par dage stod egenligt bare på afslapning ved poolen, men så onsdag besluttede vi os for at tage på et market, så vi stod tidligt op og kørte afsteeed. Der gik så måske en halv time før vi fandt ud af at der var alt for mange mennesker og det var meeeega varmt, så vi tog hjem igen badede ved poolen og tog ind på en hyggelig italiensk restaurant om aftnen. Dagen efter tog vi en båd til øen Elba. Det var sådan en fed dag, først gik vi en tur inde i selve byen hvor vi fik frokost og en is, og så gik vi op på sådan en slags sti som førte ned til en lækker strand med både sand og klipper.
Et par pooldayyysss senere, blev min mor og jeg lidt trætte af at der ikke havde været noget shopping. Så vi kørte ind til et outlet der hedder The Mall hvor de har alle de store (og dyre) mærker som fx. Balenciaga, Gucci, Valentino og Stella McCartney. Der fandt vi dog ikke så meget. Men så bag efter kørte vi ind på et andet outlet hvor de kun sælger Prada og Miu Miu, der fik jeg det fedeste par sneakers og en såå fin bluse. De sidste par dage brugte vi ved poolen og i hyggelige italienske byer.

kyyys K

Likes

Comments

Hey!
Der er sket en del her de sidste par dage så jeg tænkte at jeg lige ville skrive lidt om det.

Torsdag efter skole besluttede min veninde Julie og jeg os for at tage på stranden. Det var super hyggeligt og vi fik spist massere af vandmelon og jordbær. Fredag efter skole tog jeg til tennis, min mormor og morfar kom og hentede mig efter træning, så kørte vi hjem til dem og hyggede og spiste boller i karry. Lørdag morgen tog min mormor, Hugo (min lillebror) og jeg på stranden (igen) for at tage en lille morgen dukkert. Omkring klokken tolv kom min mor og hentede mig. på vej hjem kørte vi i Føtex for at handle ind til den fødselsdag som jeg skulle holde senere. Da vi kom hjem gjorde jeg mit værelse rent og gjorde klar til at de kom. Klokken fire kom mine fire veninder Andrea, Anne Sofie og Julie. Vi startede ud med kongespil og vandmelon. Da vi havde spillet i næsten to timer skulle vi ind og spise. Vi sad ude i vores have og spiste sliders (mini burgere). Efter sliders skulle vi have dessert. Vi fik Baymax cupcakes (hvis i kender mig, så kender i også min til min kærlighed for Baymax) der var lavet af @Kagely.dk, de smagte sååå godt. Efter rigtig rigtig meget mad redte vi op udenfor med massere af dyner og puder. Der lå vi så og hyggede med guf og filmen "Now you see me". Søndag morgen spiste vi lækker brunch med bacon, æg, nybagte boller og massere frugt og bær. Pigerne tog hjem omkring klokken 11. Da de så var taget hjem tog min mor, Hugo og jeg i Djurs sommerland med en fra min mors arbejde og hendes tvillinger (Malthe og Anton, 10 år). Vi havde en mega fed dag og sluttede den af med et dyp i havet (igen, igen). Mandag tog min veninde Anne Sofie og jeg på stranden (igen, igen, igen). Der var vi stort set hele dagen. Vi fik spist lots of pizza og kindersnitter.

Det var sådan set det hele!

xxKarla

Likes

Comments

May 17

Iskaffe!

Hey!

Til jer som kender mig, ved i nok at jeg drikker rigtig rigtig meget Chai om vinteren.
Men nu er vejret ved at blive sådan lidt sommer-ish. Og så tænkte jeg iskaffe, hvorfor ikke prøve med iskaffe? Så jeg Googlede lidt og endte med at lave en blanding af lidt forskellige opskrifter, og jeg synes selv at den blev ret god.

1 stor kop
Ingredienser:

3 tsk. Kaffepulver
Ca. 1 dl. kogende vand
1 tsk. sukker
3 tsk sirup
Ca. 3 dl. mælk
4-8 isterninger

Okay, start med at blande kaffen og det kogende vand. Derefter hælder du alt mælken i og rører godt rundt. Nu putter du siruppen og sukkeret i, og stiller iskaffen i køleren (køleskabet) i 1-2 timer. Ps. jo længere jo bedre.
Når det er blevet kølet ned kan du putte isterningerne i, og din iskaffe er klar til at blive drukket!Kys

Likes

Comments