Heyy
I dag sad jeg og kiggede på Zara's hjemmeside, hvor de har kæmpe udsalg! Det vil sige at de fleste af deres trøjer, skjorter, jeans osv. ligger til under 200kr. Jeg synes selv at Zara er et mega fedt mærke fordi at de stort set har alt, hahah. Men som i nok kan se, har jeg fået en lille obsession men denne her lyserøde farve, som Zara bruger rigtig meget. Jeg synes især at kjolen kunne være mega fin til sommer!
kyss

Likes

Comments

Heyy
Den 9. januar blev der afhold et award show kaldet "Golden Globes". Der bliver uddelt priser til skuespillere og tv-personligheder fra hele verden. Jeg vil selvfølgelig kigge lidt på de kjoler som jeg synes var de flotteste. Hvis jeg skal være helt ærlig synes jeg ikke at kjolerne par specielt pæne i år. Jeg synes at enten var de kedelige ellers var de bare super grimme, hahah. Men nu hvor jeg sidder og kigger på dem som jeg har valgt ud, synes jeg faktisk at det ser fint ud. Min yndlings er nok Hailee Steinfelds lilla prinsesse kjole. Den har bare den sejeste farve, og så ser den cool og let ud.
kyss

1. Alicia Vikander 2. Hailee Steinfeld 3. Mandy Moore 4. Giuliana Rancic

Likes

Comments

Tee, 180kr. ps. den fås i mange forskellige farver.

Yaay
Nu er det endeligt blevet weekend!
Jeg har ikke de store planer de næste par dage. Jeg skal være sammen med en veninde lørdag, og så tideligt op og til tennis træning søndag morgen. Så jeg satser på at jeg kan få slappet lidt af. Så fandt jeg også lige denne her mega fede t-shirt på Weekday.com. Jeg tænker at den er super sej med de lange ærmer, og så er den lidt crazyyy farve også lige mig. Håber at i får en dejlig weekend!
kysss

Likes

Comments

Heyyy
Jeg er blevet helt vild med "loafers trenden"! Jeg synes at det ser mega fedt ud, især når der kommer lidt farve/pels på. Gucci er blevet sådan rimeligt kendt på dem med pels rundt i kanten. Men hvis du ikke lige har lyst til at gå ud og bruge 5000 kroner på et par "sandaler", så har jeg fundet nogle alternativer fra asos. Min favorit (ud over dem fra Gucci, hahah) er nok de sorte, med det røde pels. Jeg synes at de er fede pga. at der kommer lidt detaljer og farve på, uden at det bliver for meget. Men alle de andre er også mega fine. Jeg tænker lidt at få fat på et par til forår/sommer. Håber at i kunne lide det!
kysss

Likes

Comments