Header

Contains affiliate links

Klik på billedet, for at komme til linket

Heyy
I dag, har jeg fundet nogle fede konfirmations ønsker. Som nogen af jer nok ved, skal jeg konfirmeres her til foråret. (uhh, glæder mig helt vildt!) Men, det er der nok også mange af jer der skal. Så jeg har valgt, mere at lave en "idéer til konfi ønsker", end "mine konfi ønsker", da jeg synes at det er mere relevant. Jeg har fundet nogle sager i både den dyre ende, og den lidt billigere ende. Dog er der en ting, som jeg ikke ar fået med. Jeg synes nemlig, at det er en vildt god idé, at ønske sig en rejse, eller oplevelse. Det er personligt et af mine største ønsker, at få en rejse, til en fed storby. (shopping og café ture!!) Jeg håber at i har fået nogle flere idéer til jeres ønskeliste. (også hvis i ikke skal konfirmeres!!)
kysss

Likes

Comments

Contains affiliate links

Klik på billedet, for at komme til linket

Heyy
I dag har jeg kigget lidt, på smykke brandet "Pico". Det er et super fedt brand, som sælger smykker, til nogle rigtig gode priser. Jeg mener, at jeg har vist jer "diamant" øreringene før. Men det skader vist ikke, at se dem to gange, vel? Jeg er i hvert fald vilde med dem, og de kunne være vildt fede til et lidt mere sporty look. Deres webside, er desværre lidt "dårlig kvalitet", hvis du spørger mig. Hvilket vil sige at det ikke er de bedste billeder. Det var alt for i dag!
kysss

Likes

Comments

Heyy
Jeg tænker ikke at jeg er den eneste, der er ved at være lidt træt at grå himmel, og regn? Og så begynder det også at sne nu, hvad sker der? Jeg plejer faktisk at elske sne, men nu er jeg 100% klar til sommer. Jeg glæder mig mega meget, til sol og brune stænger! Der sker også ret meget for mig, her de næste par måneder, og det kommer helt sikkert forbi bloggen. Jeg skal blandt andet til Malaga, med min tennis klub, og konfirmeres her i starten maj, hvilket er to ting, som jeg glæder mig vildt meget til! Jeg tænker at jeg måske vil lave en slags konfirmations serie. Så jeg kan give ideer til tøj, gaver og en masse andre sjove ting. Jeg er (på en måde) allerede startet, da jeg har lavet et "konfirmations outfit" indlæg, som kan findes her. Det var alle mine tanker om sommer og konfirmation, for denne gang!
kysss

Likes

Comments

Heyy
Jeg er her for tiden blevet ret vildt med farven lilla/lyse-lilla. Jeg synes at farven er mega cool, og kunne sagtens bruges til at pifte et lidt kedeligt outfit op. Jeg ejer desværre ikke nogle lilla items endnu, hvilket helt sikkert kommer til at ændre sig. Jeg synes især at Weekday laver nogle fede ting, i denne her farve. Og de laver faktisk også overraskende mange ting i lilla, i modsætning til mange andre brands. Huen har jeg haft øje på et stykke tid, efterhånden. Jeg overvejede at købe den i vinters, men fik det desværre ikke gjort (jeg fortryder!!!). Og nu synes jeg at det er lidt åndsvagt, at gå ud at købe en hue, da det er ved at blive forår. Det var sådan set alt for i dag!
kyss

Likes

Comments

Heyy
Jeg er i dag begyndt på en ny serie, kaldet "wanties". Grunden til at jeg har valgt at lave denne her serie, er for at jeg hurtigt kan dele noget med jer, hvis jeg lige falder over noget fedt. Jeg har valgt, at starte serien ud, med disse vildt fede støvler/sandaler (ingen idé om hvad jeg skal kalde dem, hahaha). Jeg synes at de kunne være mega fede, her til foråret. Men jeg tænker også at de sagtens kunne gå, med et par fede sokker i. De ligner ret meget Balenciagas "Ceinture ankle boot", som ligger til over 7000 kroner, hvilket jeg synes er ekstremt dyrt (find dem her). Så jeg tænker at jeg har fundet et ret godt alternativ.
kysss

Likes

Comments

Instagram side: @Valenciatees

Heyy
Jeg er blevet fuldstændig forelsket i denne her hoodie. Den er fra instagram siden "Valenciatees" , og er bare mega cool. Den står vist til 450,- hvilket jeg faktisk synes er rimeligt dyrt, for en ret basic hoodie. Jeg har faktisk overvejet den til min konfirmation, men jeg ved det ikke helt endnu... De har også lavet et par andre fede ting, bla. deres "Chinese tee", som jeg også blevet lidt vild med. den koster 300,- hvilket jeg synes er lidt mere "fair".
Men alt i alt, kunne jeg sagtens finde på at bestille endnu en hoodie hjem :)
kysss

Likes

Comments

Yayy, i dag skal vi snakke lidt om min yndlings serie! Hvis i ikke har gættet det pga. af billedet er det "The Vampire Diaries". Jeg har altid været mest til komedie serier som fx. "How I Met Your Mother" og "Modern Family", men da jeg så "The Vampire Diaries", var jeg solgt. I serien følger du Elena Gilbert, som bliver spillet af Nina Dobrev. I sæson 1, møder hun "The Salvatore Brothers", nemlig Stefan og Damon. De kommer til af følge hende serien igennem, og ændrer hendes liv. Dog er serien lidt "splatter-ish", så hvis du let bliver skræmt, så start ud med en veninde (det gjorde jeg, hahaha). Men, når du har lært personerne at kende er det slet ikke creepy længere. Jeg elsker alle karaktererne i serien, og ville slet ikke kunne vælge, men hvis jeg skulle vælge nogen må det nok være Damon, Alaric og Enzo. Hvis du ikke har set serien endnu, må du jo bare glæde dig til at møde dem. De er lige blevet færdig med at filme den 8. sæson, som kommer på tv til efteråret. Men kun de seks første sæsoner er på netflix, lad os håbe at sæson syv snart kommer. (Jeg har set den, men siden jeg så den på er blevet lukket ned, upsi) Jeg håber at du nu har noget nyt at bruge dine aftner på! ps. hvis du har set serien, skal du totalt meget se bloopers fra serien på youtube, især til sæson seks og syv!!!
kyss

Likes

Comments

Heyy
Jeg er lige kommet hjem fra skiferie her i nat. Vi var i Flachau, Østrig, med nogle af vores venner. Vi kørte fredag aften, og ankom lørdag formiddag, hvor vi så fik lejet ski osv. Vi boede i en slags hytte lige ved siden af pisten, hvilket var vildt lækkert. Jeg elsker at stå på ski, det er så hyggeligt. Meeen, min favorit part, er stadig frokost pause, hahaha. Jeg har en eller anden syg obsession med fries, jeg elsker dem virkeligt. Jeg er sikker på at jeg har spist et par kilo her i ferien, i og med at min frokost bestod af det stort set hver dag (lidt ulækkert, i know). Men ellers har vi bare stået på ski, og hygget. Jeg håber at i har haft en god ferie!
kyss

Likes

Comments