Header

1. Ganni , 2. Zara , 3. H&M , 4. Mango , 5. H&M
I dag har jeg fundet nogle vildt fede sommerkjoler her til sommer! Håber at i kan lide det.
kyssDesign din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments


VIDEO OF THE WEEK : Jake Paul, WHITE HOUSE 24 HR OVERNIGHT CHALLENGE

Heyy!!
Jeg er lige kommet hjem fra "Classic car race", og er fuldstændig smadret. Denne her weekend har været så fed! Fredag aften tog min mor, lillebror og jeg på stranden, hvor vi spiste pizza og hyggede. Lørdag morgen hoppede min mor og jeg på cyklen, og cyklede ind til Århus, hvor vi nød french toast og avocado madder på en lækker café kaldet "La cabra". Om eftermiddagen bagte jeg en super lækker chokolade kage, som vi spiste til "grill aften", med nogle venner. I dag startede vi ud med at forsøge os med at lave vores egen french toast (vildt lækkert!!). Derefter tog jeg ned til min veninde Anne Sofie. Vi cyklede så ned til stranden, hvor vi hyggede og spiste kage. Ellers har jeg bare været til "Classic car race", som er et bil ræs som bliver afholdt i Århus hvert år.

Ugens video er med Jake Paul, som jeg lige er begyndt at se, skide sjov!
Jeg er btw. lige begyndt at se "Riverdale" sammen med min mor. Vi er først kommet til fjerde afsnit, men jeg er allerede smask forelsket i den serie. Kan klart anbefales! Håber at i har haft en lige så fed weekend som jeg!

kyss

Likes

Comments

Det er lige blevet offentliggjort at der kommer en ny Purpose Tour merch kollektion, kaldet "Purpose The Stadium Tour". Jeg er selv stor fan af Justin Biebers Merchandise, og har et par t-shirts derfra. Men jeg synes virkeligt at det her ser cool ud! Jeg har især forelsket mig den nederste hoodie. Måske jeg kan få fat i sådan en, når jeg skal til koncert her den 5. juni? Det håber jeg! Datoen på hvornår at det kommer op på Purposetourmerch.com er endnu ikke offentliggjort, men skal nok lige prøve at opdatere jer når jeg finder ud af noget!
kysss

Likes

Comments

Heyy, overvej lige hvor fedt vejret har været i dag!! Jeg kan se på alle snapstories'ne at det ikke kun er her i Århus at det har været helt op til 24 grader, whaaat? Nå, men pga. vejret kom jeg i tanke om disse sandaler, er de ikke bare smukke?
Jeg er fuldstændig forelsket! De findes i alt i syv forskellige farver, men dem i ser her over er klart mine favoritter. Dog er de pænt dyre... (det synes jeg efterhånden at jeg skriver ret tit, hahahah) De koster 950$ / 6.345 kr., men altså de står stadig ret højt på min ønskeseddel! Hvad synes i om dem?
kysss

Likes

Comments

Heyy, I dag har jeg fundet nogle af mine yndlings serier frem! Jeg er en total serie narkoman, og hvis jeg ikke spiller tennis eller skriver her på bloggen, så kan i sagtens regne med at jeg sidder i sofaen pakket ind i et tæppe og ser netflix, hahaha! Jeg synes at det er så hyggeligt, og jeg bliver ekstremt fanget af det. De serier som jeg har valgt ligger alle på netflix, og er bare en lille del af alle dem jeg har set! De fleste af de resumere der er skrevet, har jeg altså nakket fra andre steder på nettet, hahaha, tror at de forklarer det bedre end jeg gør. Nå, men her kommer det (tilfældig rækkefølge):

1. 13 reasons why
Internettet går jo amok!! Hvad sker der?
Clay Jensens klassekammerat, Hannah Baker, begår selvmord. To uger senere finder Clay en pakke på sit dørtrin, hvori der ligger 13 kassettebånd lavet af Hannah. I disse bånd forklarer Hannah de 13 grunde til at hun dræbte sig selv. Hvert bånd handler om en person, og det er disse personer, der får tilsendt båndene. For at Clay kan høre sit bånd, og dermed finde ud af sin rolle i hendes liv, må han lytte til båndene i rækkefølge. Disse bånd løfter sløret for mange hemmeligheder om Hannah og deres klassekammerater.

Jeg er stor fan af 13 reasons why, dog synes jeg at den er liiidt uhyggelig. Jeg har slet ikke noget imod splatter, blod osv. Men denne her serie rammer mere en psykisk, og får virkelig en til at tænke over sine handlinger.


2. Modern family
Modern family handler om en skør, splittet og ikke mindst stor familie. (Deres familie træ ser sgu nok ikke helt normalt ud.) Gennem syv sæsoner følger man familien gennem både ligegyldige og kæmpe forandringer.

Must see!! Dette må nok være min yndlings komedie serie. Den er så skide sjov!! Jeg elsker især Cameron og Phil, så hvis i en dag får den set så må i jo lige skrive om i er enige, hahahah


3. The vampire diaries
Serien følger Elena Gilbert, som forelsker sig i vampyren Stefan Salvatore, som resulterer i at hun falder ind i den overnaturlige verden. Senere i serien ender Elena med at forelske sig i Stefans bror, Damon, som er en af Salvatore-brødrene. Dette fører til et trekants drama mellem Elena og de to brødre, da historien udvikler sig og i løbet af serien, drejer fortællingen på skrift mellem den mystiske fortid i byen som involverer Elena ondsindede dobbeltgænger Katherine Petrova. Ironisk nok så var Katherine begge brødres kærlighed for nogle hundrede år siden, Efter sin tilbagevenden med de originale vampyrer, som har ført mange problemer til byen og mod Elena. Senere hen i serien vil vennerne møde tusindvis af flere problemer.

Favoritten af dem alle. Dette er den bedste serie nogensinde, og jeg er SÅ stor fan!! hahahah. Hvis ikke i allerede har set denne serie, så gør jer selv den kæmpe tjeneste og sæt dig foran tv'et NU!


4. How I met your mother
How I Met Your Mother er en kærlighedshistorie, der bliver fortalt baglæns. Serien handler om Ted og hans store forelskelse. Da Teds bedste venner, Marshall og Lily, skal giftes, beslutter han sig for at finde sin egen drømmekvinde. Hans festglade ven Barney, en kronisk single med masser af lumre scoretricks, hjælper ham med jagten. Ted har udset sig den charmerende og selvstændige Robin, men skæbnen har måske tænkt sig noget andet. I tilbageblik fortæller Ted om sin sidste single-tid, datingens op- og nedture og jagten på ægte kærlighed.

Endnu en fantastisk komedie serie! Dette var en af de første serier jeg så, og vil nok altid være blandt mine favoritter.


kysss

Likes

Comments

Heyy, i dag har jeg fundet et par fede hvide hoodies frem til jer. Hvid har nok altid været min yndlings farve, når det kommer til tøj, indretning osv. Men her på det seneste er jeg blevet rigtig glad for de lidt lysere farver. Måske det har noget med vejret at gøre! Jeg havde faktisk nummer fire på til min konfirmation, og det var et hit, lige mig!! Jeg overvejer også virkelig at købe nummer tre, da jeg synes at den er lidt sjov på en eller anden måde. Håber at i kunne bruge det!
kyss

Likes

Comments