Alexa Chung "It", 175kr // Chanel - 510 Gitane, 200kr // Anni Lu - Bracelet, 755kr // Gucci - Iphone 6 case, 1100kr // Nuitetlinette - Large Bone Tooth, 650kr // Bolia - small, 79kr - large, 359kr // "How to be parisian", 150kr // Ikea - sinnerlig, 399kr

Heyy

Her ovenover ser i et par af mine juleønsker. Som i kan se er der et par bøger på min liste i år, hvilket overhovedet ikke ligner mig. Men jeg tænkte alligevel at det var et fint ønske fra bedsteforældre, tanter, onkler osv... Mit største ønske på collagen er klart Gucci coveret. Det er dog lidt dyrt for et cover, men stadig, det er da smukt! Smykkerne er begge nogle som jeg har ønsket mig i længere tid. Jeg tror at hvis jeg fik armbåndet ville det bare være sådan et jeg havde på hele tiden! Til sidst til de lidt mere random ting har jeg ønsket mig en neglelak fra Chanel. For det første: hvem kan ikke altid bruge en rød neglelak? og for det andet: det er en fin lille ting at have stående fx. på et natbord. Jeg har også valgt en lampe fra ikea, som jeg bare synes er super hyggelig og fed. Til sidst er der en marmor plade fra bolia, hvilket nogen nok ville synes er en rimelig weird julegave. Ooog det er det sådan set også, men fin til pynt.

Her under vil jeg linke til nogle af mine andre julegaver:

Gurls talk tee, Løbe shorts, Bieber billetter, Obey t-shirt, Læder bukser, Løbe trøje, Tennis kjole

Kysss


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

1. Asos - Kimono: 250kr. Pants: 200kr.
2. Asos - Sæt 340kr.
3. Ganni - Sweatshirt 800kr. Sweatpants 900kr.
4. Asos / Shade - Sweatshirt 450kr. Sweatpants 450kr.
5. Asos - Sæt 280kr.

Heyy

I dag har jeg lavet denne lille collage thing, som jeg synes er rimelig relevant i og med at det er søndag, det er mega koldt udenfor og her hvor jeg bor, står det ned i stråler. Jeg er godt klar over at næsten det hele er fra Asos, men jeg fandt hurtigt ud af at det altså var dem der lavede det fedeste, og billigste. Mine favorit sæt er klart 1 og 3, og jeg overvejer virkeligt at bestille et af dem hjem. Jeg synes dog at det grå sæt fra Ganni er ekstremt dyrt, da det i alt kommer til at koste 1700! Men altså jeg kunne også godt finde på, måske bare at ønske mig sweatshirten i julegave.
Det var sådan set alt for nu!

kyss

Likes

Comments

Heyy

I dag vil jeg fortælle lidt om det her mærke kaldet Gurls Talk.
Mærket er lavet Adwoa Aboah, som er en britisk model. Adwoa er kendt for at gå meget ind for stærke kvinder, og hun er efterhånden blevet rimelig stor indenfor fashion branchen. Gurls Talk har (indtil nu) valgt kun at lave hvide tee's med deres fede logo på. Alt det som mærket sælger er genbrug, og er lavet af alt det skrald som folk i hele Los Angeles smider ud hver dag. Jeg vil helt sikkert prøve at få anskaffet mig en t-shirt derfra. (eller måske et godt juleønske?) Men det var sådan set alt for i dag!

kyss

Likes

Comments

Heyy

Jeg ville lige opdatere jer lidt med hvad der er sket her i weekenden.
Det startede i fredags, hvor jeg skulle spille en tennis kamp i Slagelse. Af den grund fik jeg lidt før fri fra skole, fordi min mor og jeg skulle nå en færge. Kampen gik super, og vi var færdige ved 19-tiden. Så kørte vi til København, hvor vi havde lejet et rigtig hyggeligt hotel værelse. Vi var vildt trætte, og orkede ikke til ud at spise. Så derfor bestilte vi roomservice og sad at spiste oste-fritter i sengen, hahah. Lørdag vågnede vi ved halv otte tiden. Da vi lige var kommet op, kørte vi ind på en hyggelig morgen café der hedder Wulff&Konstali. Efter den lækre morgenmad, fik vi lige shoppet et par timer. Btw. fik den fedeste jakke fra H&M x Kenzo! Klokken 12 skulle vi mødes med min onkel og kusine til frokost. Da vi havde spist, kørte vi alle fire til torvehallerne hvor vi købte ind til aftensmad. Derefter nåede vi lige et par butikker inden vi kørte hjem til min tante, onkel og kusine og spiste lækkert aftensmad.  Da vi havde spist og spillet en masse kort, måtte vi hjem til vores hotel værelse. På vejen kom vi lige forbi en købmand, hvor vi fik købt et godt slik lager ind. Søndag morgen skulle vi tideligt op, fordi at jeg igen skulle spille kamp i Slagelse. Denne kamp gik dog ikke så godt, så vi var allerede hjemme i Århus igen ved tre-tiden. Så nåede jeg lige op og spille en times tennis, inden at jeg skulle hjem og pakke og gøre klar til mandag.

Det var sådan set det for denne gang!
kyss

Likes

Comments

Kendall Jenner

Heyy

Hvis i ikke har regnet den ud endnu, så er mit totale style icon Kendall Jenner. Jeg synes at hun er super cool, og så har hun også en lidt mere speciel/crazyyy stil end de fleste andre. Hendes stil er meget sådan "jeg er rimelig ligeglad" agtig, og hvis hun har lyst til at tage en bh uden over en t-shirt, så er der det hun gør, hahah. Nå men det eneste jeg synes er lidt ærgerligt er at hun stort set altid har solbriller på, hun har selv fortalt i en video med Vogue at hun gerne ville have at folk lagde mere mærke til hendes øjne. Men alt i alt er jeg totalt på team Kendall!
Jeg tror at der er en lille Kendall fan gemt inde i mig...

Vogue video

kyss

Likes

Comments

Heyyy

Jeg tænkte at efter som at dette er min totalt favoriteee "after school snack" at jeg ville dele opskriften med jer, så her kommer den.

​Indgredienser
- 3 æg
- 1 1/2 dl mel
- 4 bananer
- 1/2 tsk salt
- 1 tsk kanel

Jeps, og så blander du bare det hele sammen og steger dem på panden!

kyss

Likes

Comments

Heyy

Jeg ville bare lige vise jer denne lækre sag!
Den er fra H&M men jeg kunne ikke finde den på deres hjemmeside, så jeg har fundet nogle der ligner fra
Monki HER og en fra Zara HER.

kys

Likes

Comments

Hejsaaa
I dag har jeg lavet en lille test, hvori du kan finde ud af hvilken topmodel du minder mest om!

Har eller vil du gerne have en tatovering?

1. Nahh
2. Måske en lille en..
3. Jep, selvfølgelig!


Hvad er din favorit sport?

1. Jeg elsker alt sport!
2. Cheerleading.
3. Tennis!


Hvad er din yndlings snack?

1. Gulerødder!
2. Chili cheese fritter
3. BACON!


Favorit farve?

1. Blå
2. Lilla
3. Periwinkle blue (en blanding af blå og lilla)


Hvad er din yndlings emoji?

1. Elefanten!
2. Aben der holder sig for øjnene.
3. Tungen!

Hvad er din livret?

1. Pasta.
2. Pizza, burger, pandekager, ALT
3. Bacon! (jep, igen)


Favorit sneakers?

1. Adidas Superstar
2. ALLE hvide sneaks
3. Nike!


Hvad har du mest af i dit klædeskab?

1. Løbebukser og lange frakker.
2. stramme bukser og t-shirts!
3. Jogging bukser og læderjakker.

SVARENE ER LÆNGERE NEDE PÅ SIDENFLEST 1'ERE?
Du er GIGI HADID!


FLEST 2'ERE?

Du er KENDALL JENNER!

FLEST 3'ERE?
Du er CARA DELEVINGE!

Hvem var i?

Jeg var Kendall Jenner!

Kys K

Likes

Comments