Började dagen med frukost på subway sedan har det varit shopping på schemat hittade en hel del roligt tyvärr var mycket lite dyrt så man får vänta lite, men någon liten grej blev det ändå.
Nu håller kvällen på att avrundas med hemma mys i soffan med godis och så mycket bättre.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu är det äntligen fredag har varit mycket denna veckan, började ett nytt arbete och skaffade gym kort igen.
Körde rygg på måndagen, axlar på tisdag och idag ben, har fortfarande lite träningsverk i ryggen efter ett bra träningspass.
Jobbet har varit lite omväxlande men roligt och det har varit mycket nytt och lära.
Men nu ska jag njuta i soffan och ha en lugn morgondag innan farsdag på söndag.

Likes

Comments

I går så gick jag och min flickvän igenom vår garderob för att rensa ut allt som känns omodernt och sådant man aldrig har på sig ett ganska stort arbete som tar mycket tid i anspråk. Jag tror äntligen att jag är färdig men vet att min flickvän inte börjat med sina skor än så det är fortfarande ganska mycket kvar.
Annars händer det inte jätte mycket skoj försöker motionera dagligen och gå lite längre med hunden än vad jag normalt brukar, för att försöka bli av med lite fett innan jag börjar gymma igen. Målet är att gå ned 5 kilo innan november men är kanske inte jätte realistiskt men ändå något att kämpa för.
Ha en fin dag.

Likes

Comments

Oj vad länge sedan det var att jag skrev ett inlägg, jag har kommit igång med träning på en regelbunden bas saknar bara lite extra kondition pass och möjligen något rent pass med fria vikter men det är ju alltid en start.
Mitt bil projekt är i slut klämmen nu också alla delar börjar komma hem och jag hoppas att kunna hämta bilen ifrån lacken ikväll. Så det mesta flyter på just nu.
Ha en härlig dag i det fina vädret.

Likes

Comments

Det har varit mycket det senaste, det flyter på med bil renoveringen och jag håller på med den upp till fyra gånger i veckan.
Hoppas bara att katalogen som jag beställt kommer snart så jag kan beställa delarna som tar lite tid att komma.

Likes

Comments

Ska bort till min bil idag så fort jag jobbat klart ska bli skönt förhoppningsvis blir vi färdiga med en del i det stora projektet som det faktist är att renovera en bil, men när en sak är klar tar nästa vid ska både lacka underredet och spackla upp den igen plus har lite lack kvar som ska slipas bort.
Fortsätter att uppdatera här med projektets framgång.

Likes

Comments

Sitter på jobbet, arbetar helg ännu en gång känns som jag gör det hela tiden.
Har egentligen inget emot att jobba men det hade varit skönt med något roligt att göra har en tanke på att starta något eget men det tänker jag inte avslöja (vore dumt).
Problemet är bara att det kostar ganska mycket att starta upp tyvärr i mina planer behöver jag flera hundra tusen, får väll starta något som inte kostar en förmögenhet så kan jag utveckla med tiden.

Likes

Comments

Allt värkar rulla på i gamla spår och man blir bekväm i vardagen jag tror det är farligt att bli för bekväm och aldrig utmana sig det kan dock vara oerhört svårt.
För tillfället är jag så ruskigt trött alltid när jag kommer hem och slappnar av om jag ska få något gjort gäller det att inte sätta sig ned för då stämplar jag ut med en gång.
Det stora problemet kan vara brist på motion och träning vilket resulterar i att jag sover sämre och därmed blir ännu tröttare, med andra ord måste jag försöka ändra på min rutin.

Likes

Comments

Har varit helt värdelös på blogga måste ta mig i kragen nu det rullar på med min bil och det börjar ta form nu ska se om jag kan få upp lite bilder snart.
Träningen har tyvärr ute blivit helt så det är ingen vidare när man tänker på det ska ta ett steg bakåt mentalt och ta koll på läget så jag får tid med allt jag vill göra så inget tar över det andra och kanske minska tv tittandet.

Likes

Comments

Varit kass igen på att blogga, var borta vid bilen igår tänkte köra ett sex timmars pass men efter tre tog gasen till svetsen slut så fick avbryta för att köpa ny men idag blir det förhoppningsvis inga avbrott plus ska få lite hjälp av pappa så ska bli väldigt rolig. Annars händer det inte mycket spännande tyvärr.

Likes

Comments