Tänkte även slänga in att jag precis kommit hem från Bulgarien. Jag var med familjen på ett ställe som heter Sunny beach. Ett super fint och härligt ställe som var över förväntan. Som varmast hade vi nog 36 grader. Det var skönt att få komma iväg till en annan miljö med familjen. Skönt avslut på sommarlovet.
Snart drar skolan igång. Köpt lite nytt inför skolstarten!! Look 👐🏽

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!! svar ja, vi har gjort slut. Jag och Gustav höll ihop ett par månader men är inte tillsammans längre. Vilket faktiskt känns bra. Såklart så känner jag mig lite tom och less, men ändå lättnad. Vi hade mycket tjafs i slutet och ingen av oss mådde bra av det. Detta var nog ett beslut vi skulle tagit tidigare.. men när känslor är inblandade blir allt så mycket svårare.

Jag mår rätt dåligt just nu, och har känt det ett ganska långt tag nu. Känner mig trött på allt och alla, inklusive mig själv. Känner att jag bara ska lägga tid på mig själv, min familj och mina nära vänner enbart framöver. Har velat "rensa" mina sociala medier för att bara ha kvar vänner jag umgås med. Så onödigt att andra ska veta exakt vad man gör, och att jag ska veta vad exakt dem gör.

Känner även en enorm ångest inför skolan. Jag vill verkligen bara gå till skolan, göra det jag ska, och sedan bara gå hem. Trivs inte alls med att gå i en liten skola med hur mycket folk som helst. Allra helst inte springa på sitt ex när det ändå är så pass "färskt" som det är.

Min pappa har nu flyttat ifrån Gotland, till Västerås! Och jag har börjat fundera på om jag vill flytta upp nu när vi köpt en ny fräsch lägenhet där. Skulle vara skönt att få komma till något nytt, men man har ju skolan och sina relationer här på ön, så jag lär fundera igenom hur jag vill göra rätt mycket!

Likes

Comments

Ibland suger det att höra sanningen. Men ibland är det även sanningen du behöver höra för att kunna förstå.
Sist jag träffade min läkare, kände jag mig faktiskt lite ställd.
Vi pratade om hur jag följde min kurva samt hur jag personligen tycker att det gått med maten den senaste tiden. Efter att vi pratat om det kollade vi i en katalog tillsammans. Sedan sa hon
"detta är en portion som är gjord för en femåring" , och så pekade hon på en bild.
Hon sa också att det är så lite som jag äter varje måltid. Hon berättade alltså för mig att jag åt som en femåring gör. Vilket är betydligt mindre än vad jag som är sjutton år bör äta.
Jag kände mig helt stum. Tänkte mest att jag är helt konstig.
Å andra sidan kändes det bra att få höra. Bra att höra hur pass lite jag faktiskt äter. Jag fick mig en rejäl tankeställare. Samtidigt som jag blev riktigt ledsen då jag sedan fick se en bild på en portion som jag bör äta. För det såg ut att vara så otroligt mycket mat. Tänkte mest
"hur ska jag någonsin kunna äta sådär mycket mat?"
Min läkare pratade också om en massa bra tips. Tillexempel att jag smått ska utöka mina portioner. Inte gå från att äta så som jag gjort, till att göra mina portioner 3-4 gånger så stora.

Ett besök som både kändes extra jobbigt fast också bra.
Ta hand om er🌸

Likes

Comments

Jag har verkligen blivit förvånad över att dom sänker ner priser på en massa fina plagg, väskor, solglasögon mm. Dessutom sänker dom inte bara lite, utan 70% ibland??!
Mina senaste köp var riktiga rea- fynd!

En superfin jumpsuit från H&M för 50 (!!!!) kr!!
En galet snygg body från River Island, 179:-
En galet fin väska från Victoria's Secret för endast 449kr!! (nypris var 999kr)
Fick även med mig ett par trosor från Victoria's secret, 45:-
Riktigt balla solglasögon från Ur&Penn, 50:-!!!
En gosig jacka från Gina tricot, dock inget REA-fynd men inte dyr! 299:-😍
Även en lite mindre väska från Ur&Penn i en rätt ovanlig men super snygg färg! just nu endast 98:- (tidigare 298kr)
rekommenderar starkt!!
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Likes

Comments

Hoppas att allt är bra med er! Med mig är det rätt ostabilt just nu faktiskt. Men sånt där går ju upp och ner.
Idag fick vi besked att vi vann budgivningen på en lägenhet i Västerås!! Känns mycket kul. Det var en 5a, väldigt fräsch. Det är min pappa som har köpt lägenheten, och jag har nu möjlighet att få flytta till fastlandet. Det är ett stort beslut och jag har bestämt mig för att börja med att bo där på helgerna för att få känna av hur jag trivs. Sen får jag se hur jag vill göra längre fram. Mycket handlar ju om att jag har min pojkvän här, familj, vänner samt skolan. Men väldigt spännande!

Tyvärr är det kanske inte jätte bra i mitt förhållande just nu, super jobbigt. Men det är nog vanligt i en relation, det vore konstigt om relationen inte hade några som helst problem. Men det är självklart inte alls kul, och tar mycket energi och krafter. Jag är en sån person som lägger mycket "skuld" på mig själv. Någon som känner igen sig..?

Jag har fyndat mycket bra shopping den senaste tiden! Tänkte göra ett separat inlägg ang det.

Åker även snart till Bulgarien, sunny beach. Hoppas på mycket fina bilder därifrån. 🌸

Likes

Comments

Ni vet när man älskar en annan människa så mycket att det känns i hela kroppen? Just den känslan, är så himla speciell. Har ni någonsin känt att hjärtat säger att du ska fortsätta att vara med en annan människa, fast hjärnan säger en helt annan sak?
Man känner sig oerhört förvirrad och det är kaos i din hjärna.
Jag har en av de finaste människorna jag träffat i mitt liv, och det är jag lycklig över att ha. MEN, ändå så känns det inte 100% rätt. Småtjafs, tillit samt avundsjuka. Något som säkert dyker upp i det flesta relationerna. Men vad ska man göra om hanteringen med detta inte alls funkar? När det tillslut går så pass långt att man tar mer energi av varann än vad man ger?
Jag menar, om två personer älskar varann borde väl det mesta gå att ordna?

Likes

Comments

att känna sig maktlös.
att ständigt ha en kamp mot maten. att varje dag, försöka övervinna mina ätproblem, är det svåraste jag varit med om. allt går i perioder. Ibland funkar maten ändå rätt okej, och jag klarar av att peta i mig mat så att jag orkar med en skoldag, men somnar så fort jag kommer hem. med yrsel och gråt somnar jag och sover djupt i flera timmar. men ibland, som ett slag i ansiktet, går maten inte att få i sig. illamående, brutal illamående. kroppen är inte van med maten.
jag ska fortsätta kämpa. men ibland tar de misslyckande tankarna över. då tänker jag bara på hur otroligt kass jag är, som ännu sitter fast i den här skiten trots att det gått år.

Likes

Comments

Just nu känner jag mig så otroligt ledsen och misslyckad. Nu har jag levt med en ätstörning ett tag, och jag står fortfarande lika still. Det går såklart upp och ner hela tiden, men när jag hamnar i dippar då jag bara kan få i mig protein drycker, då blir jag otroligt less på mig själv.Jag vet att jag har bra stöd runt mig, och det är viktigt att blicka framåt. Jag vet att det ligger i mina händer. Jag vet att det är jag som måste äta. Men för mig är det inte så självklart som det kan vara för andra. Jag blir illamående och måste ta allt steg för steg, för att inte få upp maten igen. Och det är mamma expert på att hjälpa mig med. Ikväll ska jag och mamma äta små saker fast oftare. Imorgon ska jag ner till Lasarettet och få hjälp igen. Nu hoppas jag bara på bättre dagar fram över, för nu känner jag mig rätt långt nere.

stor kram


Likes

Comments

Idag var jag med om en sak som gör mig väldigt uppröd. Jag skulle handla på en Ica butik, då jag märke att en man följt efter mig ett tag. Han kom sedan fram till mig, tog på mig, och bad mig följa med honom. Jag blev otroligt rädd. Jag kände hur jag frös till is och bara stod helt tyst. Jag önskar att jag kunde ryta ifrån och säga att det inte är okej, men jag blev chockad. Han pratade dessutom engelska. Jag skulle gissa på att han är i 50-60års åldern. Han sökte kontakt ett bra tag, tills han sedan sprang ut från affären.

Jag pratade med personalen och bad dom hålla koll på honom, så att inte andra stöter på honom. Jag fick kolla i deras övervakningskameror och peka ut honom. Man såg dessutom klart och tydligt när han var på mig, samt förföljde mig. Uppskattar verkligen att personalen hjälpte mig.

Jag blir så otroligt upprörd. Vad ger honom rätten att hålla på sådär? Det är långt ifrån okej. Det är min kropp och jag bestämmer över den.

Nu ser jag framåt och gör mig redo inför huvudstaden samt Västerås. Glad påsk 🌷

Likes

Comments

I helgen köpte jag lite nytt 🌸
En ny tv-bänk till Tvn
Tröja från bikbok
Blåa,låga converse
Jeans

Likes

Comments