Header

Tyvärr så ska våran JC butik här i Visby läggas ner. Jag har alltid köpt mina Jeans där och alltid varit nöjd med mina köp. Idag var det deras sista dag som dem hade öppet. Jag hittade ett par snygga jeans från Crocker. Jag köpte även en bomber jacka från H&M, super fräscht till våren 🌸

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Heej på er!! hoppas att allt är bra med er, med mig är det bra men rätt rörigt. Denna vecka har faktiskt varit en av de jobbigaste / stressigaste jag minns. Igår fyllde jag 17 år!!!! Dagen igår var till en början super mysig, jag blev så glad för alla gratulationer. Tyvärr slutade inte kvällen riktigt som jag hade tänkt mig, och det var pågrund av lite personliga skäl. Men det gjorde inte allt för mycket! Jag, mamma, pappa, min bror och pojkvän Gustav käkade tacos samt diam tårta, såå gott. Jag blev mycket glad över mina födelsedagspresenter. Jag tänkte dela med mig lite av några favoriter som jag fick 😍
Av Gustav fick jag en suuuuuper snygg hoodie som är från Lexington.
Av mina föräldrar fick jag en Tv till mitt rum, och avmarsch fick jag en ring som jag önskat mig! Det som är lite speciellt med ringen är att man kan byta smycke till den, jätte spännande och roligt! Jag fick den i Rosé färg.

Likes

Comments

Äntligen blev mitt hår iallafall lite fräschare än var det var innan!! Jag ringde min kompis och frågade om hon ville göra något kul med mitt hår, så vi färgade och fixade till det lite spontant. Vi har också väldigt bra väder, vårkänslor!! Här är en bild, bilden till höger är tagen före, och den till vänster är tagen efter. 👋🏼

Likes

Comments

Psykisk ohälsa är något som många lever med. Kanske lever dom till och med psykisk ohälsa utan att ens själva veta om det. Det kan vara alltifrån stress, ångest, sömnproblem och så vidare. Jag tycker att man borde prata om psykisk ohälsa mer, eftersom att det kan leda till stora problem. Vi människor är olika sårbara för de motgångar vi har i livet. Jag har levt med psykisk ohälsa i tre år ungefär. Under de tre åren har allting gått upp och ner i olika perioder. Ibland har det varit rent åt helvete, och ibland har det varit rätt enkelt att hantera det. Jag började nog fundera mycket när jag skulle börja på högstadiet. Allt var nytt. Man ville passa in. Min mamma drabbades av cancer och jag började få psykisk ohälsa. Sedan den tiden har hälsan utvecklas väldigt mycket. Jag lever just nu med ångestattacker, sömnproblem, matproblematik samt negativa tankar. Jag har fått behandlingar på Bup i flera år. Det är inte förens nu som jag börjat se stora framsteg. Det gör mig super glad. Jag trodde aldrig att jag skulle bli som "vanligt" igen. Det kan vara en lång process men det finns nästan alltid lösningar. Jag är tacksam för all hjälp jag får. Det som stör mig mest är att jag ser mig själv som ett stort problem för människorna runt i kring mig. Jag vill liksom helst klara mig igenom detta själv, vilket jag inte heller klarar av. 
Jag tänker på min pojkvän Gustav. Det är inte lätt att leva med en person som har psykisk ohälsa. Jag tycker verkligen synd om honom ibland, eftersom att mitt beteende och mående kan ändras på en sekund. Det påverkar min vardag mycket. Jag kan bli utmattad i skolan och prestera sämre. Det påverkar mina föräldrar som måste komma in till mig mitt i natten, eller åka ifrån sina jobb för att hjälpa mig.

Likes

Comments

Idag hände det mig en liten speciell händelse!! Jag hade varit i centrum här i Västerås. Jag var påväg hem när jag såg att två män stod och små slogs mot varandra, det var inte så många kring platsen så jag stannade kvar och kolla om det var på allvar. En av männen var väldigt hotfull och hade kniv på sig. Det visade sig sedan att den ena mannen var en polis men inte var i tjänst just då. Privat polisen hade försökt stoppa ett bråk men sedan blivit påhoppad. Den hotfulla mannen började springa från platsen och jag förstod inte riktigt vad det var som hände, jag hade en tanke på att jag skulle göra krokben på mannen men jag vågade inte. Jag började höra starka sirener, och runt hörnet kom det 4 polis bilar och grep mannen. Gripandet var rätt tumultartat, eftersom att mannen som var 37 år var väldigt arg och hotfull, men även berusad.
Lite läskigt att något kan hända så oförberett och snabbt.

Likes

Comments

Det finns ju huuuur mycket snygga kläder som helst. Jag har alltid olika shopping perioder. Ibland vill jag bara köpa skor, ibland bara väskor osv. Till våren är jag sugen på att köra over knees och någon fräsch bomber jacka. Mina senaste köp var en Kappa från H&M, bikinis från H&M produkter från The body shop samt jeans och tröjor från Gina Tricot.
Jag tycker också att det är as ballt med sportiga kläder, nike & adidas.

Likes

Comments

Halloj på er!! Just nu befinner jag mig i Västerås och ska spendera mitt sportlov här. Det är skönt att komma hemifrån men ändå umgås med familjen. Vi har bara hunnit vara här en dag, vi kom upp igår. Vi stannade till i Stockholm och kollade när min bror spelade handbolls match. Det var två roliga matcher. Efter det käkade vi med några vänner på en mysig resturang innan vi åkte bil till Västerås. Idag sov vi alla ut rätt länge, och sedan strosade vi bara runt på stan. Jag köpte en jacka på Lager 157, som var super snygg till våren men även huur billig som helst. Endast 157:-. 

Likes

Comments

Hej på er, hoppas att allt rullar på fint med er! Just nu så ligger jag hemma och är sjuk. Det är verkligen så himla segt när man känner att man inte orkar någonting. Jag ligger bara och sover. Igår var jag vid vårdcentralen och fick antibiotika utskriven av en läkare. Ibland kan det vara lite mysigt att vara hemma sjuk, man kan vila upp sig och ta hand om sig själv lite. Men för mig, just nu, när jag inte orkar göra något är det bara sjukt segt. Idag tänkte jag försöka ta tag i lite skolarbete. framöver är det inte så mycket speciellt som händer, det kommer nog vara rätt mycket i skolan fram tills sportlovet. På sportlovet kommer jag troligen vara i Västerås hela veckan. I helgen var planen att jag och Gustav skulle spela tennis med en kompis till oss, så jag hoppas verkligen att jag blir frisk.

Stor kram 🎀


Likes

Comments

Hej på er och Gott nytt år!! Hoppas att allting funkar bra för er. Jag tycker att det känns väldigt skönt att börja ett nytt år. Jag brukar inte tänka på det så mycket men denna gång så känns det faktiskt lite grann som att påbörja ett nytt kapitel. Alla människor gör misstag och det är då vi lär oss. Jag tror att 2017 kan bli ett spännande år. Dock så har jag ångest inför skolan. Jag trivs inte så jätte bra i min nuvarande klass, vi ska nu börja andra terminen i ettan, på gymnasiet. Jag tycker att det är super viktigt att man trivs med sina klass kompisar, att man känner sig trygg med personerna som man träffar fem dagar i veckan. Jag känner inte den där lugna trygga känslan. Å andra sidan koncentrerar jag mig mycket mer på undervisningen och skolarbetet, vilket är as bra. Men vad är viktigast? Att skolarbetet går bra, eller att man är glad och mår bra i skolan?

I sommar kommer jag att stanna en till säsong på kneippbyn, det känns skönt eftersom att man vet hur det mesta går till. Jag ser också fram emot att ta tag i övningskörningen, hitta på roliga saker tillsammans med Gustav.


Likes

Comments

vad är ens värt? vem är jag ens? när ska jag ta tag i mig själv?
när ska jag lära mig att mat är en självklarhet i livet?
2 dagar kvar till julafton, det är nu man ska mysa runt och känna julstämningen. vad gör jag? jo, jag ligger i soffan och väntar på att "en maskin" ska komma och trycka i mig energi. i väntan så sover jag bara, jag flyr från verkligheten.
Fast innerst inne så vet jag ju att det aldrig kommer att hända. Jag vet ju att allting är upp till mig. Allting är upp till mig. Ingen annan kan äta för mig, det är nånting som jag måste göra. Well, nej. "det går inte".

Likes

Comments