Header

Hej på er!! som vanligt så var det ett låångt tag sedan jag bloggade. Har faktiskt varit sugen på att vara mycket mer aktiv framöver, fast det har jag ju sagt några gånger 🤗

Idag är det Måndag och jag kom hem från fastlandet idag. Jag hade sett fram emot några dagar ifrån ön samt fira midsommar med nära och kära. Det var en mysig midsommar med mycket roligt folk men tyvärr så vart jag sjuk. Jag är fortfarande sjuk, jag har halsont samt hög feber. Jag blev rätt besviken eftersom att jag hade sett fram emot att shoppa, och umgås med familjen. Mestadels låg jag helt matt i sängen.
Jag har haft några dagars ledigt från jobbet, (jobbar på ett konditori) nu i sommar och trivs mycket bra förutom att jag inte känner mig 100% säker på alla olika uppgifter, men det lär man sig väl.
Tänkte dela med mig av mina senaste köp men tar det i ett separat inlägg!
Här får ni ta del av min midsommar med lite bilder, stor kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

att känna sig maktlös.
att ständigt ha en kamp mot maten. att varje dag, försöka övervinna mina ätproblem, är det svåraste jag varit med om. allt går i perioder. Ibland funkar maten ändå rätt okej, och jag klarar av att peta i mig mat så att jag orkar med en skoldag, men somnar så fort jag kommer hem. med yrsel och gråt somnar jag och sover djupt i flera timmar. men ibland, som ett slag i ansiktet, går maten inte att få i sig. illamående, brutal illamående. kroppen är inte van med maten.
jag ska fortsätta kämpa. men ibland tar de misslyckande tankarna över. då tänker jag bara på hur otroligt kass jag är, som ännu sitter fast i den här skiten trots att det gått år.

Likes

Comments

Just nu känner jag mig så otroligt ledsen och misslyckad. Nu har jag levt med en ätstörning ett tag, och jag står fortfarande lika still. Det går såklart upp och ner hela tiden, men när jag hamnar i dippar då jag bara kan få i mig protein drycker, då blir jag otroligt less på mig själv.Jag vet att jag har bra stöd runt mig, och det är viktigt att blicka framåt. Jag vet att det ligger i mina händer. Jag vet att det är jag som måste äta. Men för mig är det inte så självklart som det kan vara för andra. Jag blir illamående och måste ta allt steg för steg, för att inte få upp maten igen. Och det är mamma expert på att hjälpa mig med. Ikväll ska jag och mamma äta små saker fast oftare. Imorgon ska jag ner till Lasarettet och få hjälp igen. Nu hoppas jag bara på bättre dagar fram över, för nu känner jag mig rätt långt nere.

stor kram


Likes

Comments

Idag var jag med om en sak som gör mig väldigt uppröd. Jag skulle handla på en Ica butik, då jag märke att en man följt efter mig ett tag. Han kom sedan fram till mig, tog på mig, och bad mig följa med honom. Jag blev otroligt rädd. Jag kände hur jag frös till is och bara stod helt tyst. Jag önskar att jag kunde ryta ifrån och säga att det inte är okej, men jag blev chockad. Han pratade dessutom engelska. Jag skulle gissa på att han är i 50-60års åldern. Han sökte kontakt ett bra tag, tills han sedan sprang ut från affären.

Jag pratade med personalen och bad dom hålla koll på honom, så att inte andra stöter på honom. Jag fick kolla i deras övervakningskameror och peka ut honom. Man såg dessutom klart och tydligt när han var på mig, samt förföljde mig. Uppskattar verkligen att personalen hjälpte mig.

Jag blir så otroligt upprörd. Vad ger honom rätten att hålla på sådär? Det är långt ifrån okej. Det är min kropp och jag bestämmer över den.

Nu ser jag framåt och gör mig redo inför huvudstaden samt Västerås. Glad påsk 🌷

Likes

Comments

I helgen köpte jag lite nytt 🌸
En ny tv-bänk till Tvn
Tröja från bikbok
Blåa,låga converse
Jeans

Likes

Comments

Halloj på er! Hoppas att allt är bra med er. Veeeet ni? Idag tog jag första doppet i havet😳 sjukt kallt var det.

Jag har funderat över en sak. Oftast ser man att människor lever i ett perfekt förhållande. Man ser bilder på instagram när allting är så mysigt och underbart.
Men är det egentligen alltid så bra? Det är jag tveksam på!
Under den senaste tiden har jag mått dåligt. Jag har funderat fram och tillbaka på en massa tankar kring mitt förhållande som jag lever i. Det är det bästa som finns, men samtidigt väldigt jobbigt.
Jag som har en psykiskt ohälsa borde vara väldigt svår att ha en relation med, jag beundrar Gustavs tålamod med mig. Mitt största problem är att jag har otroligt svårt att våga slappna av i ett förhållande. Jag har enormt svårt att våga lita på att personen jag älskar, älskar mig tillbaka. Min hjärna skrämmer mig med en massa tankar som te.x "kommer han träffa någon annan?" , har han tappat känslor?

Jag jobbar med mig själv väldigt mycket just nu, jag får hjälp av min psykolog. Hon kommer med tips på hur jag kan göra för att tänka annorlunda. Vilket jag hoppas & tror kommer att göra en enorm skillnad för både mig och Gustav.

Ta vara på dom du älskar och våga visa det ❤

Likes

Comments

Hoppas att allting är bra med er! ☀️
Idag har det varit vårkänslor här på ön. Soligt men blåstigt. Man blir så himla mycket gladare när det är ljust ute och värmen är påväg. Ni har väl också kommit ihåg att vrida fram klockan en timme? 👏🏼
Det känns otroligt bra att kunna säga att jag mår bättre. För förut var det något som jag bara sa. Men nu känner jag verkligen en stor förbättring, och det är en sådan enormt bra känsla. Att uppskatta roliga stunder, känna glädje och skratt, lovely.
Det känns skönt men en ny vecka framför mig. Snart är det dessutom lov igen. 🐣
Ring från Dyrberg och Kern, supersnygg!! Klocka från Marc by Marc 🌷

Likes

Comments

Tyvärr så ska våran JC butik här i Visby läggas ner. Jag har alltid köpt mina Jeans där och alltid varit nöjd med mina köp. Idag var det deras sista dag som dem hade öppet. Jag hittade ett par snygga jeans från Crocker. Jag köpte även en bomber jacka från H&M, super fräscht till våren 🌸

Likes

Comments

Heej på er!! hoppas att allt är bra med er, med mig är det bra men rätt rörigt. Denna vecka har faktiskt varit en av de jobbigaste / stressigaste jag minns. Igår fyllde jag 17 år!!!! Dagen igår var till en början super mysig, jag blev så glad för alla gratulationer. Tyvärr slutade inte kvällen riktigt som jag hade tänkt mig, och det var pågrund av lite personliga skäl. Men det gjorde inte allt för mycket! Jag, mamma, pappa, min bror och pojkvän Gustav käkade tacos samt diam tårta, såå gott. Jag blev mycket glad över mina födelsedagspresenter. Jag tänkte dela med mig lite av några favoriter som jag fick 😍
Av Gustav fick jag en suuuuuper snygg hoodie som är från Lexington.
Av mina föräldrar fick jag en Tv till mitt rum, och avmarsch fick jag en ring som jag önskat mig! Det som är lite speciellt med ringen är att man kan byta smycke till den, jätte spännande och roligt! Jag fick den i Rosé färg.

Likes

Comments

Äntligen blev mitt hår iallafall lite fräschare än var det var innan!! Jag ringde min kompis och frågade om hon ville göra något kul med mitt hår, så vi färgade och fixade till det lite spontant. Vi har också väldigt bra väder, vårkänslor!! Här är en bild, bilden till höger är tagen före, och den till vänster är tagen efter. 👋🏼

Likes

Comments