Header

Daily

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • Daily

Likes

Comments

Daily , Food, Reviews / Tips

Smoothie:

1 cup frysta jordgubbar
1 cup frusen annanas
1/2 banan (inte frusen)
1/2 cup osötad mandelmjölk
1/2 msk kokosolja

Topping:

Färska jordgubbar (hackade i småbitar)
Dadlar
Granola
Kokos

Smoothie:

2 cup fryst annanas
1/2 banan (inte frusen)
1/2 msk kokosolja
1/2 cup mandelmjölk

Topping:

Kokos
Granola
Färska jordjorgubbar

Smoothie:

1 cup fryst skalat äpple (jag blandade grönt och rött)
1 cup frysen banan
1/2 mandel mjölk
1/2msk kokosolja

Topping:

Granola
Kokos
Honung
Malen kanel pulver

Smoothie:

1 cup fryst annanas
1 cup fryst jordgubbar
1/2banan
1/2 msk cocos olja
1/2 cup mandelmjölk

Topping:

1/2banan
Granola
Kokos
Dadlar
Honung

Likes

Comments

Food, Daily

Halva tiden av vecka 2 har nu gått av min smoothie diet. Känns skit bra och jag mår toppen.

Jag hoppas ni har det bra. Jag har dom senaste dagarna som varit dom sista på lovet bara varit på stranden och chillat sönder och "ätit" acai och smoothie bowls i Burleigh. Kvällarna här har inte varit särskilt galna, umgåtts största delen med Maja och några kvällar träffat Riley vilket dock har varit trevligt. Så livet rullar ändå på framåt!

  • Food, Daily

Likes

Comments

Daily
  • Daily

Likes

Comments

Daily , Entertainment, Reviews / Tips

Om vädret tillåter på söndag (vilket jag tror den kommer då det står 28grader på mobilen) ska jag hit, hur coolt?

Det här är en as fin plats med vattenfall, grottor osv och som ni ser på bilden ser ni "poolen" format som ett hjärta! Så jäkla fint. Ska ta så många bilder så att jag kan visa.

(Om ni också befinner er i Gold Coast och har tillgång till bil rekommenderar jag att åka dit då jag aldrig hört några klagomål. Ska dock inte säga för mycket, men googla "heart pool Gold Coast"!)

Igår på dagen gjorde jag verkligen ingenting förutom en promenad och lite studerandes - funday! Till mitt försvar så sög vädret och regnet bara öste ner...
Senare på kvällen dock blev jag upplockad, och våra planer var först bio men han var så sen så vi sket i det och stannade en snabbis i Surfers istället och köpte lite gott på Starbucks och sedan åkte vi vidare till BroadBeach där vi spelade minigolf (haha). Tyvärr hade jag inte jätte mycket tur och vann men hade väldigt kul ändå<3

Likes

Comments

Daily , Life

Gud vad tiden går snabbt. Jag har varit här i snart 3 månader och har alltså 2/3 kvar snart...


Jag vet inte riktigt vad problemet är men jag har så himla svårt att skriva av mina tankar och känslor men igår så pratade jag i telefon med min älskade Frida som jag saknar så att jag går sönder... Vi två pratade om allt med våran ”main topic” var nog killar och kärlek vilket alltid kul att prata om, speciell med henne. Hon är verkligen någon som förstår livet och det gör allt så mycket lättre.

Den största anledning till att vi pratades vid var för uppdatering om hur det var på min jätte trevliga ”dejt”(lol) med en kille jag börjat pratat med och träffat här nere. Så fin människa, vet inte riktigt vad jag har gjort för att förtjäna detta, är så himla glad här nere.


Men gud vad skillnad det är på kuluren av kärlek osv här nere. Hemma dejtar man inte, eller inte för det mesta. Det går mer ut på att man träffas via gemensamma kompisar på krök eller fest där man löste vilket ledde till att man börja ligga med varandra och seden inser man att det finns starka känslor. Lunch och middags dejterna inne i stan kommer när man officiellt är ett par. Låten Doing It Wrong av Drake tycker jag passar perfekt in i detta blogginlägg.

"We live in a generation of, not being in love, and not being together

But we sure make it feel like we're together

Cause we're scared to see each other with somebody else"

...Ser ni vad jag menar?


Här nere är det fint och kanske lite cliché. Upplockad med bil hemma, sedan middag följt med glass och strandpromenad till parken där det blir småprat, skratt och the perfect moment.

Enligt mig som på film och vem vill inte ha en kärlekshistoria som ser ut som på film? Helt ärligt föredra jag det såhär en hur det är hemma.

Jag och min bästa vän Frida.

Några få dagar innan jag åkte iväg ner hit. Jag och en person så då betydde mycket för mig.

Likes

Comments

Daily

Ledighet är det bästa. Har alltså vårlov i 2 veckor vilket är väldigt väldigt skönt. Inget speciellt planerat förutom umgås med när och kära och stranden dagarna då solen är framme, precis som idag. Har också Brisbane planerat förmodligen till helgen.

  • Daily

Likes

Comments

Daily
  • Daily

Likes

Comments

Daily , Reviews / Tips

The Shack vid Nobby's har väldigt trevlig personal och goda Acai Bowls. Rekommenderar att ta en sväng ner dit!

The Shack at Nobby's Beach have very friendly staff and good Acai Bowls. I recommend to take a walk down there one day and have a smoothie, Acai Bowl or something else that is healthy that the offer.

Likes

Comments