View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er

Tror inte jag har så många läsare att säga "hej" till, men ändå värt att skriva.
Skriver för att jag just nu, inte har någon annan utväg. För mig, är skrivandet en sorts medicin. Kanske inte så stark och mest effektiv, men det hjälper lite.

Vad jag önskar mest av allt nu är att sova. Fridfullt, utan någon fruktan för vad mina drömmar kan innebära. Vad som kan ske, när jag inte längre är kontaktbar och ja, sover. Vill vakna upp utvilad och med en bra känsla i kroppen, känna att idag, kommer bli en bra dag. Kanske till och med känna mig glad och lycklig och motiverad till att faktiskt göra något. Något som gör mig på bra humör. Jag vill ha perspektiv. Jag vill vara spontan, motiverad, lycklig och kreativ. Leva.

Kanske har ni uppfattat det ovanstående stycket korrekt. Har ni det, så vet ni att detta inte är något som gått i uppfyllelse. För er som inte förstod-nu vet ni.
Jag har en svacka. En nedförsbacke som gör mig miserabel. Där jag känner mig helt totalt värdelös. Allt är värdelöst. Ingenting betyder någonting och detta, är så otroligt tragiskt och absolut inte det sättet jag vill leva mitt liv på.
Jag är så ledsen å allas vägnar, som upplever detta tillsånd tillsammans med mig och flera tusen andra människor just i denna stund.

Vill säga att ni alla är otroligt bra. Ta hjälpen ni blir erbjudna och dölj inte detta tillstånd för er själva. Det första steget är att acceptera det själv. Och våga berätta för någon.

Ta hand om er 💜

Likes

Comments

View tracker

Skulle kunna göra allt för denna människa.

Likes

Comments

Idaaag åkte jag och pojken iväg till Karlstad och handlade. Jag körde dit och det var första gången i en stor stad för mig, så det kändes såklart lite läskigt och jobbigt, men det är nog bara bra för mig. Det är bra att träna in det så att jag kan köra i stressig stadstrafik och på trafikerade motorvägar. Men det var en bra dag tycker jag!
Tog inte många bilder alls, gör knappt det längre. Försöker vara inne mindre på telefonen nu faktiskt, så att jag kan vara lite mer delaktig i vad som sker i verkligheten och försöka plugga och träna mer. Komma tillbaka på rätt spår igen liksom.

Så nu ska jag ut på springtur och bara sa det lugnt sen. Ni alla får ha en bra kväll!

Likes

Comments

Vet inte ens vad jag menar med detta inlägg. Men lättare att få förståelse för det själv när man delar med sig av det som man undrar så mycket över. Alla dessa tankar man går runt och bär på dag ut och dag in.

Ska iallafall åka och shoppaaa loss på lördag så det fixar sig lite. Men helt fixat blir det väl kanske inte, tyvärr.

Likes

Comments

Idag fyller jag alltså 18 år. Men har dock inte riktigt tagit in det än. Går bara runt och oroar mig för uppkörningen. Sov 3 timmar inatt, kände direkt att nej, detta kommer integå vägen så jag såg på vänner istället. Till kl halv 5 på morgonen.

Snart kommer vänner hit och äter tårta, som jag och päronen tillverkat helt själva! Den blev fin tycker jag, och jävligt maffig så den räcker nog ett par dagar!
Hedda

Likes

Comments

HEJ

Nej. Eller jo.
Har haft 3 långa, men samtidigt snabba veckor. Har denna vecka fullt upp med jobb, träning, vårdcentralen, körkort, uppkörning och hej o ho.
Matteboken får ligga åt sidan ett tag, för att jag måste plugga till körkortet så att jag fixar det. Har största känslan av att det ej kommer gå vägen när jag väl sitter där. Men har inte börjat bli nervös än. Är mest orolig.

Ja men nu ska jag äta. Hedda

Likes

Comments

Hallå

Har ärligt talat ingenting att skriva. Skolan går sådär, har fokuserat så himla dåligt de senaste veckorna och har så lite energi. Men jag får kämpa på ändå. Skoltrötta är vi nog allihopa.

Hejdå

Likes

Comments

Mina helger börjar bli jobbigare än mina vardagar, om jag ska vara helt ärlig. Saknar min klass varenda gång jag sitter ensam hemma en fredagkväll, där jag egentligen ska tycka det är sååå skönt med ledighet. Vilket jag tycker till en början, i kanske 10 minuter sen börjar ensamheten smyga sig på mig och fånga upp mig. Då längtar jag till skolan och mina vänner runt i kring mig. Där det alltid finns något att prata om. Där vi alltid har våra oändliga diskussioner om allt mellan senap och ketchup. Där man kan slappna av, att mellan lektionerna bara få sitta med dessa klasskamrater är så härligt. Så härligt så härligt.

Nej men nu ska jag väl försöka få lite sömn och fokusera på det som komma skall. Det är jobbigt, det kanske blir jobbigare men det kan inte bli hur jobbigt som helst, utan att det vänder åt rätt håll igen. Det finns alltid en nedförsbacke till en uppförsbacke.
Hej hej

Likes

Comments

Jag känner att jag flyr undan stora delar utav min vardag. Problem jag inte vill inse, frågor jag bara vill undvika och många gånger bara gå under jorden. Jag skjuter på det så länge det går, tills jag måste börja fundera på dessa problem och besvara mina frågor. Då inser jag att fan, jag har fattat helt fel beslut om allting. Jag har brutit mina regler mot mig själv, har gjort fel och blir besviken på mina handlingar. Hur? Varför? Värdelösa människa. Så så värdelös.
Jag inser alla mina fel, förstår att jag måste förbättra mig och göra om och göra rätt, både för min skull och andras fördel. Jag gör upp en plan, går igenom den och resonerar med mig själv. Det kan ta mig en hel kväll. Jag kan skriva upp det, skriva upp hela min plan och mina mål och sedan gå och lägga mig, belåten av att ha fixat något.

Sedan, tillbaka på ruta ett. För kanske hundrade gången detta år. Jag försöker, misslyckas, blir besviken och försöker igen. Det finns ett mönster som jag börjar känna igen. Jag börjar lära mig hur jag själv fungerar och med all min kraft, försöker jag kämpa emot detta. Men jag faller tillbaka, dras neråt som om tyngdkraften skulle vara lika stor som min nedvärdering. Kanske är min nedvärdering det största problemet. Kanske bestraffar jag mig helt i onödan och kanske är jag egentligen super duper bra? Kanske, betyder ingenting. Kanske blir genast ett "nej" och genast "du har fel".
Okej jag accepterar det. Karin, gör upp en plan.

Likes

Comments