​Asså in love! Så jävla snygg är hon. Hon känns så inspirational för mig, hoppas ni känner likadant!

XOXO

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tänkte dela med mig lite av hur galen nästa vecka kommer vara för min del!
Måndag: Nationella prov svenska del A för halva klassen (min halva).
Tisdag: Samma som måndag fast för andra halvan alltså inte min halva.
Onsdag: Nationella prov svenska del B.
Torsdag: Prov i historia om första och andra världskriget.
Fredag: Nationella prov svenska del C.

Herregud! Gymnasiet...
XOXO

Likes

Comments

Delar med mig lite av vad de tatueringar jag vill ha ser ut, vill inte ha alla utan vissa är bara så söta att dom fick komma med också och tänker också ha dom på andra ställen än på bilderna men warr;or tänker jag göra (har jag bestämt) haha!
XOXO

Likes

Comments

Äntligen är det jullov i tre veckor! Dom sista dagarna har varit så sega för jag hade redan typ tagit jullov. Det va en kul avslutning i alla fall och mysiga kramar på slutet!

Likes

Comments

Ikväll klädde jag granen som står i vardagsrummet. Jag tyckte den blev väldigt fin med julgranskulor och glitter och massa annan skit ;) kan inte vänta till jul nu!

Likes

Comments

Asså herregud vad snabbt tiden har gått! Det är två dagar kvar utav den här terminen och det har varit en jävla bra termin, rolig klass och roliga klasskompisar och bra lärare :) Men det ska bli skönt med jullov och det ska väl hända en del på lovet så ska försöka hålla er uppdaterade. Xoxo

Likes

Comments

Igår piercade jag örat. Det är fortfarande väldigt ömt och mina öron är väldigt nära mitt huvud så kan inte lägga håret bakom öronen om det är utsläppt men är väldigt nöjd!
Kram

Likes

Comments

Usch! Kände mig lite krasslig igår men tog mig ändå till skolan för vill inte missa något. Idag är jag väldigt förkyld. Blä! Jag hatar att vara sjuk. Har väldigt dåligt immunförsvar så är sjuk ofta dessutom.
Idag är det ju lördag så har hela dagen idag och imorn på mig att bli frisk.

Men även om jag känner mig dålig så blir det inte alltid bättre av att ligga i sängen hela dagen så när min syster sa att hon skulle ut och springa så hängde jag på med cykeln. Hon sprang inte så mycket så jag fick cykla sakta och behövde inte anstränga mig alls utan fick bara i mig skön frisk luft. Vi hade ju med hennes hund, Tessi, som fick åka i min cykelkorg som vi har lagt en hundfilt i. Hon sov ibland och tyckte det var jätteskönt!
Vi åkte/gick ganska långt, kanske någon mil och det var väldigt skön luft så detta är något jag rekommenderar :)
                            Kram

Likes

Comments

Japp du läste rätt. Igår kväll blandade jag ihop ägg gulor med oliv olja och la det i håret. Tydligen ska det vara bra för håret och gör det glansigt, hälsosammare och starkare. Det luktade äckligt och kändes äckligt men jag måste erkänna att mitt hår känns bättre. Jag har alltid haft bra hår som är glansigt och lent så känner inte jätte mycket skillnad men det är lite bättre. Kommer nog inte göra det igen haha.

FÖRE

EFTER

Likes

Comments

På vägen hem från skolan stannade jag vid kicks för att köpa nagellack. Köpte 3 ESSIE nagellack, svart, vit, ljusrosa. Har beslutsångest vilken jag ska ha först...

Likes

Comments