Äntligen är det jullov i tre veckor! Dom sista dagarna har varit så sega för jag hade redan typ tagit jullov. Det va en kul avslutning i alla fall och mysiga kramar på slutet!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ikväll klädde jag granen som står i vardagsrummet. Jag tyckte den blev väldigt fin med julgranskulor och glitter och massa annan skit ;) kan inte vänta till jul nu!

Likes

Comments

Asså herregud vad snabbt tiden har gått! Det är två dagar kvar utav den här terminen och det har varit en jävla bra termin, rolig klass och roliga klasskompisar och bra lärare :) Men det ska bli skönt med jullov och det ska väl hända en del på lovet så ska försöka hålla er uppdaterade. Xoxo

Likes

Comments

Igår piercade jag örat. Det är fortfarande väldigt ömt och mina öron är väldigt nära mitt huvud så kan inte lägga håret bakom öronen om det är utsläppt men är väldigt nöjd!
Kram

Likes

Comments

Usch! Kände mig lite krasslig igår men tog mig ändå till skolan för vill inte missa något. Idag är jag väldigt förkyld. Blä! Jag hatar att vara sjuk. Har väldigt dåligt immunförsvar så är sjuk ofta dessutom.
Idag är det ju lördag så har hela dagen idag och imorn på mig att bli frisk.

Men även om jag känner mig dålig så blir det inte alltid bättre av att ligga i sängen hela dagen så när min syster sa att hon skulle ut och springa så hängde jag på med cykeln. Hon sprang inte så mycket så jag fick cykla sakta och behövde inte anstränga mig alls utan fick bara i mig skön frisk luft. Vi hade ju med hennes hund, Tessi, som fick åka i min cykelkorg som vi har lagt en hundfilt i. Hon sov ibland och tyckte det var jätteskönt!
Vi åkte/gick ganska långt, kanske någon mil och det var väldigt skön luft så detta är något jag rekommenderar :)
                            Kram

Likes

Comments

Japp du läste rätt. Igår kväll blandade jag ihop ägg gulor med oliv olja och la det i håret. Tydligen ska det vara bra för håret och gör det glansigt, hälsosammare och starkare. Det luktade äckligt och kändes äckligt men jag måste erkänna att mitt hår känns bättre. Jag har alltid haft bra hår som är glansigt och lent så känner inte jätte mycket skillnad men det är lite bättre. Kommer nog inte göra det igen haha.

FÖRE

EFTER

Likes

Comments

På vägen hem från skolan stannade jag vid kicks för att köpa nagellack. Köpte 3 ESSIE nagellack, svart, vit, ljusrosa. Har beslutsångest vilken jag ska ha först...

Likes

Comments

Idag har varit en dag som vi i min klass har sett fram emot! Vi har fått våra nya datorer idag! Imac med svart skydd runtom. Är så spänd på att lära känna den :)

Likes

Comments

Asså förlåt för att jag inte har varit aktiv alls den senaste veckan. Det är bara det att jag har börjat gymnasiet nu och har varit sjuukt stressad över allting på senaste, har varit gråtfärdig varje morgon och kväll, varit nära att svimma, stressad till tusen och livrädd. När jag väl är i skolan är jag lugn för där har jag hittat några fina kompisar och  känner mig liksom trygg men när jag är hemma utan kompisarnas trygghet är jag superstressad. Det kan vara allt möjligt, är det något jag har glömt att lägga i väskan? har jag på mig bra kläder så jag inte sticker ut? Hur ser mitt smink ut? Kommer jag för tidigt till skolan? Hur är mitt hår? Hittar jag till salen?
Detta är bara några av dom sakerna som stressar mig. Jag har inte varit såhär stressad såhär länge tidigare i mitt liv men märker att jag får massa akne som resultat.
Men jag har blivit mindre stressad nu vecka 2 för nu vet jag lite vart jag ska men är fortfarande stressad. INTE KUL!

Men ska försöka blogga mer nu om jag har tid men bloggen är inte bland mina högsta prioriteringar just nu för jag har aldeles för mycket på hjärnan just nu.

Likes

Comments

Har gått på en kvällspromenad med bästa systern, hennes hund Tessi och min hund Flingan. Jag passade på att testa min "nya" cykel och Lotta kom på att vi kan sätta Tessi i korgen på cykeln, hon la sig ner direkt med huvudet uppe och var så nöjd.

Lotta fick gå runt med Flingan medans Tessi va i min korg. Supermysigt!
Kram!

Likes

Comments