Header

Jag skall börja med att berätta att hundarna på bilden är Jack till vänster som jag har med min sambo och Fluffy till höger som jag har med ett ex. Så ni förstår sammanhanget

Min dag började 09.00 med att KAFFEMASKINEN var trasig!! lagade den så jag fick mitt kaffe tillslut, men tog ca en timme..

Runt 10.00 får jag ett sms från hundvakten att jack bajsar blod.. Han åt upp en bit av en korkmatta i Måndags och fick diarré efter detta. Och nu var det inte bara Diarré det var även blod.. Ringde ner till veterinären som finns här i Orsa, så klart öppnar inte dom förrän kl 13.00. Ringde till Vettris i Falun MEN dom hade semesterstängt... Hittade ytterligare en veterinär i Falun AniCura. Ringde dit och så skulle dom ringa upp mig ca 14.00. Där står jag med en hund som bajsar blod och vet inte vad jag skall göra. Ringder upp mitt ex och frågar om han kan ta Fluffy om det är så att vi måste åka till Falun med Jack. Han berättar i sin tur att han har blivit misshandlad som ni kan läsa om på DT HÄR. Men han tar självklart Fluffy trotts stygn i pannan och omtumlad.

13.00 ringer jag veterinären i Orsa och dom tycker att jag skall avvakta då Jack ej spytt något. Så jag litar på dom. Han är ju trots allt lika matglad och pigg. (håller tummar och tår)

16.00 kommer min sambo hem, vi hade fått avin. Vi skulle hämta ut våra nya abonnemang och telefoner nere på coop i Orsa. Sambon får sitt paket. Men han i kassan står och kliar sig i huvudet med mitt körkort och avi i handen.. Då visar det sig att MITT paket skall hämtas på en helt annan ort som tar oss två timmars resa fram och tillbaka... Trots att det står "Hämtas på coop konsum i orsa". Och mitt nuvarande nr flyttas över i morgon till den nya leverantören... Jaha tänkte jag, hur fan gör jag nu då... Försöker få tag på den nya leverantören och skall förklara läget, men såklart så krånglar telefonen.. Kommer in i en chatt med en suport efter ca 5 min, men då stängs sidan ner och batteriet håller på att dö.. Men tillsut så lyckas jag efter ca 30 min få tag på dom igen och dom flyttar fram flytten. Lite tur iallafall :)

Och en sak till ang. ponstnord. Beställde ett halsband som skulle komma senast måndag denna vecka. HAR FORTFARANDE INTE FÅTT HALSBANDET!!! Först halsbandet sen en telefon...

Tänker inte köpa någon triss idag...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments