Header

Just nu läser jag boken "burpojken". Torey som har skrivit boken, är en psykolog och tar sig an barn med trauman. I denna bok skriver hon om en pojke vid namn Kevin som inte pratar. Så denna bok handlar om Torey och Kevin, deras resa genom åren. Torey märker snabbt att det inte bara är talet som hindrar Kevin utan även barnmisshandel tex. Kevin tvingas äta upp sina egna spyor, ärr efter cigaretter på kroppen m.m.. Kevin har mycket hat och ilska inom sig och Torey berättar vad/hur/varför han känner som han gör och inte vill prata. Rekommenderar starkt denna bok till er som älskar böckerna DET tex.

Då boken har några år på nacken, så finns den bara att komma på Bokbörsen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter och kollar runt på ebay och försöker hitta en snygg och praktisk förvaring till mina nagellack. Kan inte riktigt bestämma mig.. Den första är snyggare och är i metall. Och den andra är mycket mera stabilare. Jag har redan en sådan som på bild tre. Så det kanske är snyggast med den i plast?

Såhär har jag mina nagellack idag:

Det blir bara stökigt och bökigt med den jag har. Förvarningarna som jag kollar på kostar ca 100kr st båda två, skiljer någon krona bara. Men helst av allt så skulle jag vilja ha ett sminkbord! Men det finns inge plats för det... så förvarar allt mitt smink i en hylla på toaletten :(

Likes

Comments

Såg nyss ett inlägg ang. Lösögonfransar med magnet. Är det någon som har testat? Jag ät sugen på att prova, då jag HATAR att limma fast Lösögonfransar fast det är ju nästan ett måste om man skall ut, det blir ju så snyggt!... Skriv gärna om ni har testat dom, för och nackdelar tack :)


Likes

Comments

Jag äter sertralin och har gjort i några veckor. Men just i dag efter att jag hade tagit Sertralinet så började jag bli illamående, yr, gäspar, synrubbningar m.m. Först trodde jag att jag var trött och slut efter alla panikattacker och kraftig ångest. Men det höll i sig i en timme. Så började fundera på om det var blodtrycket, men tyckte inte det stämde (jag jobbar inom vården) Började fundera om det var mitt blodsocker.. Men åkte iväg till en bekant och tog mitt blodtryck som såg bra ut. Jag fick druvsocker och började må mycket bättre. Så det måste ha varit sockret. Om jag blir lika dålig som i morse så jag håller på att svimma så ska jag åka ner på jobbet och ta ett sockerprov.

Tydligen så kan man få lågt blodsocker om man äter sertralin.. Men håller tummar och tår att det bara är idag. För det är väldigt obehagligt..

Likes

Comments

IDAG kom BÅDA paketen som jag skulle fått förre veckan, plus att jag fick den andra boken som jag också skulle fått förra veckan. Jag kanske råkade ut för någon stackars vikarie som inte visste riktigt vad hen skulle göra. Men fortfarande FY FÖR POSTNORD!!!

Likes

Comments

Jaha... Då var det samma igen..

Vaknade i morse och såg att jag inte kunde använda mitt nuvarande abonnemang... Då har den nya leverantören flyttat över mitt numer iallafall, trotts att dom inte skulle flytta över det som vi kom överens om igår.. Så hela förmiddagen har jag krånglat för att få tag i ett SIM-kort. Lyckades hitta ett så kallat "tomt SIM-kort" så leverantören kunde lägga in mitt numer på SIM-kortet så länge.. Fick ringa/sms/mms gratis och fri surf som kompensation för detta :)

Och ja just ja. Postnord var det ja... JAG SKULLE FÅ MINA NAGELLACK IDAG!! MEN HAR DOM KOMMIT? NEJ!! Men finns iallafall en possessiv sak idag, fick EN AV TVÅ böcker jag har beställt! Börjar tröttna på er nu! Först sullar ni bort ett halsband (som jag har fått pengarna tillbaka för) sen skickar ni ett paket som innehåller både telefon och SIM-kort till helt fel ställe! Och nu nagellackerna... Nä fyfan!

Likes

Comments

Jag skall börja med att berätta att hundarna på bilden är Jack till vänster som jag har med min sambo och Fluffy till höger som jag har med ett ex. Så ni förstår sammanhanget

Min dag började 09.00 med att KAFFEMASKINEN var trasig!! lagade den så jag fick mitt kaffe tillslut, men tog ca en timme..

Runt 10.00 får jag ett sms från hundvakten att jack bajsar blod.. Han åt upp en bit av en korkmatta i Måndags och fick diarré efter detta. Och nu var det inte bara Diarré det var även blod.. Ringde ner till veterinären som finns här i Orsa, så klart öppnar inte dom förrän kl 13.00. Ringde till Vettris i Falun MEN dom hade semesterstängt... Hittade ytterligare en veterinär i Falun AniCura. Ringde dit och så skulle dom ringa upp mig ca 14.00. Där står jag med en hund som bajsar blod och vet inte vad jag skall göra. Ringder upp mitt ex och frågar om han kan ta Fluffy om det är så att vi måste åka till Falun med Jack. Han berättar i sin tur att han har blivit misshandlad som ni kan läsa om på DT HÄR. Men han tar självklart Fluffy trotts stygn i pannan och omtumlad.

13.00 ringer jag veterinären i Orsa och dom tycker att jag skall avvakta då Jack ej spytt något. Så jag litar på dom. Han är ju trots allt lika matglad och pigg. (håller tummar och tår)

16.00 kommer min sambo hem, vi hade fått avin. Vi skulle hämta ut våra nya abonnemang och telefoner nere på coop i Orsa. Sambon får sitt paket. Men han i kassan står och kliar sig i huvudet med mitt körkort och avi i handen.. Då visar det sig att MITT paket skall hämtas på en helt annan ort som tar oss två timmars resa fram och tillbaka... Trots att det står "Hämtas på coop konsum i orsa". Och mitt nuvarande nr flyttas över i morgon till den nya leverantören... Jaha tänkte jag, hur fan gör jag nu då... Försöker få tag på den nya leverantören och skall förklara läget, men såklart så krånglar telefonen.. Kommer in i en chatt med en suport efter ca 5 min, men då stängs sidan ner och batteriet håller på att dö.. Men tillsut så lyckas jag efter ca 30 min få tag på dom igen och dom flyttar fram flytten. Lite tur iallafall :)

Och en sak till ang. ponstnord. Beställde ett halsband som skulle komma senast måndag denna vecka. HAR FORTFARANDE INTE FÅTT HALSBANDET!!! Först halsbandet sen en telefon...

Tänker inte köpa någon triss idag...

Likes

Comments

Köpte ett nytt nagellack som stiftar färg beroende på temperatur. Måste erkänna att det är jätte häftigt. Har du långa naglar så blir tippen på nageln en annan färg precis som på första bilden. Eller om du håller i en kall drink, så blir tippen en annan färg även om du fryser men då blir hela naglarna samma färg. Jag valde vitt och blått.

Jag använde CR Cairuo 13, penseln är underbar! Torkar fort dessutom. Jag köpte nagellacket på Wish.

Just nu i skrivande stund är mina naglar helt vita, då jag är varm! Går jag ut och sätter mig blir tippen blå!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag som bara fyller i ögonbrynen och målar ögonfransarna dagligen, om det inte är något speciellt jag skall ut på vill säga. Den är hur bra som helst! Om jag inte tvättar bort sminket på kvällen så behöver jag inte fylla i ögonbrynen dagen efter! Finns i tre olika färger. Kostar endast 75 kr! Viva La Diva är ett underskattat märke. Jag använder även deras ögonskuggor! Ögonskuggan blir precis som den ser ut i förpackningen efter första applicering. Ni vet när man köper en jätte snygg ögonskugga och måste måla på flera gånger för att få den färgen som den visar i förpackningen! Inte med dessa. Testa och se själva, jag rekommenderar Viva La Diva billigt och bra!

Likes

Comments