Header

Nu är videon äntligen upp och hoppas ni tyckte om den!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen redigerat klart min video! Och imorgon ska jag lägga upp den så fort jag kommit hem från jobbet, och hoppas ni kommer tycka om!

Likes

Comments

Har inte bloggat något under helgen just för att jag inte har varit hemma utan har varit hos pojkvännen i Göteborg. Så har helt enkelt inte haft tillgång till min dator och sen när jag väll träffar honom så vill jag gärna umgås med honom. Men åkte till honom i fredag efter jobbet och åkte hem i söndags kväll. Och saknar honom redan <3

Likes

Comments

Hur snyggt är det inte med marmor naglar! har verkligen blivit besatt i det, är typ det ända jag gör nu förtiden så fort jag ska ficka mina naglar! Det är ju bara så stilrent och snyggt! LOVE IT!!!!!

Likes

Comments

Detta måste nog ändå vara en dag man saknar eller! det har snart gått ett år sen man slutade skolan och tog studenten ju! Vart i hela fridens namn tog tiden vägen! Skulle så gärna vilja uppleva denna dagen igen! en sån underbar dag med en underbar klass!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och spelt in en ny video till er! och självklar så är min bästa vän med i den också. Ska försöka att redigera klart den så fort jag kan så att ni får något att titta på! men idag blir det inte så mycket redigering just för att jag inte har så mycket energi i kroppen på grund av jobbet. Det var tydligen studiedag i Skövde idag vilket gjorde att det kom väldigt mycket folk till restaurangen och käkade helt enkelt. Men ska försöka redigera klart den så fort jag bara kan!

Likes

Comments

Denna människan asså! Fy fan va hon är grym! En vän jag haft i över 11 år nu och som alltid finns där för en. Hon är verkligen den ända vännen jag har som verkligen förstår mig, hon betyder så sjukt mycket för mig verkligen. Du gör mig alltid så jävla glad! Finaste älskade vän! fan vad grym du är! ÄLSKAR DIG TINA!!!!!

Likes

Comments

Vad ska man säg om denna dagen liksom, inget speciellt. Det ända jag gjort idag är att jag har jobbat och städat mitt rum typ, inget mer. Jag har verkligen inte haft orken till att göra något alls idag! vill typ bara sova....

Likes

Comments

Älskar verkligen att lyssna på musik! och nu de senaste har jag börjat med att lyssna mer och mer på svenska låtar och de är dessa låtar som ni ser här ovanför som är mina favoriter just nu och den jag gillar mest måste nog vara ''Tandtråd'' med Tjuvjakt. Tror nog att jag lyssnar på den minst en gång om dagen!

Likes

Comments

Äntligen så har jag införskaffat mig ett par nya glasögon! har inte bytt på snart fyra år så kände att de va dags nu, mina gamla var dessutom påväg att gå av på mitten så... Passade även på att skaffa mig ett par solglasögon med min styra som kan vara väldigt behövligt speciellt när man kör bil när det är soligt ute.

Likes

Comments