Header

Älskade jobb!

för er som inte vet så blev ag anställd som skolfotograf förra sommaren och har nu gjort klart min första säsong! Detta är det roligaste jobbet jag haft och kommer självklart att fortsätta till hösten igen. Man får träffa så mycket underbara människor och barn via detta jobb och det bästa för mig är det att man jobbar för det mesta självständigt. Får ni själva skansen till att jobba som skolfotograf så tveka inte! det är ett så underbart roligt jobb!

//Karin

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu ska ag verkligen försöka med att bli bra på att blogga igen!

Vad som jag har gjort sen sist jag blogga är bland annat att jag och pojkvännen var på Summerburst i Göteborg den 2-3 juni! Två dagar fyllda med bara glädje och bra musik! Jag tyckte själv att mike perry och zedd var bäst under dessa två dagarna.  Om i också var där, vilka/ vem tyckte ni va bäst? :D

Ha det bäst!

Karin​

Likes

Comments

Nu är videon äntligen upp och hoppas ni tyckte om den!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen redigerat klart min video! Och imorgon ska jag lägga upp den så fort jag kommit hem från jobbet, och hoppas ni kommer tycka om!

Likes

Comments

Har inte bloggat något under helgen just för att jag inte har varit hemma utan har varit hos pojkvännen i Göteborg. Så har helt enkelt inte haft tillgång till min dator och sen när jag väll träffar honom så vill jag gärna umgås med honom. Men åkte till honom i fredag efter jobbet och åkte hem i söndags kväll. Och saknar honom redan <3

Likes

Comments

Hur snyggt är det inte med marmor naglar! har verkligen blivit besatt i det, är typ det ända jag gör nu förtiden så fort jag ska ficka mina naglar! Det är ju bara så stilrent och snyggt! LOVE IT!!!!!

Likes

Comments

Detta måste nog ändå vara en dag man saknar eller! det har snart gått ett år sen man slutade skolan och tog studenten ju! Vart i hela fridens namn tog tiden vägen! Skulle så gärna vilja uppleva denna dagen igen! en sån underbar dag med en underbar klass!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och spelt in en ny video till er! och självklar så är min bästa vän med i den också. Ska försöka att redigera klart den så fort jag kan så att ni får något att titta på! men idag blir det inte så mycket redigering just för att jag inte har så mycket energi i kroppen på grund av jobbet. Det var tydligen studiedag i Skövde idag vilket gjorde att det kom väldigt mycket folk till restaurangen och käkade helt enkelt. Men ska försöka redigera klart den så fort jag bara kan!

Likes

Comments

Denna människan asså! Fy fan va hon är grym! En vän jag haft i över 11 år nu och som alltid finns där för en. Hon är verkligen den ända vännen jag har som verkligen förstår mig, hon betyder så sjukt mycket för mig verkligen. Du gör mig alltid så jävla glad! Finaste älskade vän! fan vad grym du är! ÄLSKAR DIG TINA!!!!!

Likes

Comments

Vad ska man säg om denna dagen liksom, inget speciellt. Det ända jag gjort idag är att jag har jobbat och städat mitt rum typ, inget mer. Jag har verkligen inte haft orken till att göra något alls idag! vill typ bara sova....

Likes

Comments