Header

Hej!


som många av er kanske vet så har jag en egen youtubekanal som jag har börjat lägga upp en del på nu, dock så har jag inte kommit in i en rutin än men jag försöker med de. Men skulle jätte gärna vila ha lite tips av er om vad ni gillar att se för sorts videos. har lite ide torka just nu så vet inte riktigt vad jag ska göra för videos, men vill som sagt ha lite tips av er om vad jag kan lägga upp för videos. Så lämna jätte gärna lite videoförslag i komentarena :)

//Karin

Likes

Comments

2016.... Vad ska man säga! ett av de bästa åren hittills! Året då jag hittade mig själv som person. ett underbart år med underbara händelser. Studenttiden som jag fick spendera med världens underbaraste klass, en sommar med nästan bara jobb. Med den 11 juli hände såklart de bästa av att på hela året. Jag träffade Carl, killen jag verkligen inte skulle ha kunnat drömt om att han skulle vilja ha mig, killen som jag älskar mest av allt! Så som sagt, 2016 var ett helt unerbart år och ser mycket fram emot 2017 nu.

Karm, Karin

Likes

Comments

hej!

nej! jag har inte glömt er, har bara haft lite saker och göra samt att jag var inte hemma i helgen^^ Jag va i Göteborg hos min pojkvän helt enkelt^^ Men kan säga att jag hade en så otroligt mysig helg<3 jag åkte ner på lördgen då, och då så fick de bli en lite shopping dag och senare på kvällen käkade vi ite indisk mat som var jättegott verkligen! och där efter så gick vi och såg ''Morran och Tobias'' på bio. Den va dock ingen höjdare den den va inte sämst. Sedan på söndagen så åkte jag och Carl in till Liseberg och de va så otroligt mysigt att bara gå runt där och titta! Kan helt enkelt säga att jag hade en otroligt mysig helg och självklart så saknar jag Carl jättemycket!!!! :(

//Karin

Likes

Comments

Tjo!

Tänkte mig att eftersom att jag inte har varit så aktiv på min blogg på senaste tiden så kanske jag hat fått lite nyare förljare nu. Så tänkte att de kan vara kul för er att få reda på lite saker om mig, vem jag är och vad jag håller på med nu för tiden :)

Så vart ska vi börja! Jag är en 19 årig tjej som brinner för att hålla på med foto, film samt skönhet. Jag tog studenten nu i somras viket var helt underbart! nu i somras så blev jag anställd som skolfotograf hos ''Virion Media'' som äger photomic och kungsfoto som jag jobbade åt då. Den periodet tog slut för mig då nu i oktober. En vecka senare så blev jag julanställd hos Cervera i Skövde där jag jobbar några gånger i veckan nu då. Vad mer ska man säga? Träffade världens underbaraste kille i somras som jag nu älskar mer än något annat! <3 Om ni vill få reda på mer om mig så är de ju självklart bara åh fråga :D

Ha de gött!!

//Karin<3

Likes

Comments

Tja!

känner att det jobbigaste med detta bloggandet är de att jag har så svårt för mig att komma på vad jag ska skriva om för er! idag har de ju inte hänt något direkt! var i Göteborg och hälsa p¨å min bror annars har de ju inte hänt något... Skulle bli så sjukt tacksam för er som läser min blogg att ni lämnar förslag på vad jag ska skriva om!

//Karin

Likes

Comments

detta inlägget lär enbart vara dedikerat till min älskade kille!

vi har funnits där för varandra nu över fyra månader, och det är de fyra bästa månaderna i mitt liv! det finns ingen i min omkrets som kan göra mig så lycklig som du gör mig! Att jag tog initiativet till att våga träffa en helt främmande person ångrar jag inte en ända sekund på idag! för hade jag aldrig gjort de kanske jag inte skulle fått träffat dig! vilket gör mig så jävla glad över att jag vågade! att en dag i Göteborg kunde sluta med något så underbart som vi två!

Jag vill att du ska veta att oavsett vad som händer kommer jag alltid att älska dig från djupet av mitt hjärta, det kommer alltid att vara vi två sedan 11/6-16. Du är mitt lyckopiller, min underbaraste, snyggste, finaste, snällaste kille! Du är mitt allt helt enkel! <3

Pay no mind för ingen kommer kan vilja ha dig mer än mig!

Älskar dig!!!!!

Likes

Comments

tjenare tjenare!

idag är en sådan dag då jag verkligen känner för att inte göra någon! jobbar inte förens i morgon så har inget planerat idag alls! så idag blir de bara att ta hand om sig själ lite vilket var ett bra tag sen jag gjorde känner jag! ska sätta på någon bra film och bra pyssla mig idag är vad som står på schemat helt enkelt!

XO Karin

Likes

Comments