Header

Vill så gärna ha en till katt verkligen! är så avis på min bror verkligen som har två små kattungar! VILL OCKSÅ HA EN KATTUNGE IGEN!!! Dom e ju bara så jävla mysiga ju!! Men något som e positivt de e ju att Sören då som e min katt då har ju blivit roligare att leka med efter att min brors katter varit här några gånger^^


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Finns de något som e godare än nybakade sconse! Har äntligen hittat ett jätte bra recept som ni självklart ska få ta del av!

4 1/2 DL Mjölk

150g Smör (rumstempererat)

720g Mjöl

30g Bakpulver

9g Salt

Sätt ugnen på 240 grader och låt dom sedan få stå inne i 10 min, receptet är för att göra tre ''bullar''

//Karin

Likes

Comments

Ingen speciell dig idag inte! de är de gamla vanliga helt enkelt nu. går upp, åker till jobbet, jobbar fem timmar, åker hem, thats it! gör inget speciellt när jag kommit hem heller! så intressant liv har man! Pris till Sveriges tråkigaste liv går till MIG!!!!! WHOHO!!

Likes

Comments

Vet inte om ni har sett denna men den e så grymt bra! Dom två är så grymt duktiga verkligen! Så har ni inte lyssnat på någon utav Conor Maynards Sing Offs så gör de! ni kommer inte ångra er!

Likes

Comments

Tjo Bro!

vet att detta med att blogga kanske inte alltid verkar gå så bra men vill verkligen kunna kunna komma igång med detta igen! så nu är de bara att försöka igen då för miljonte gången hehe. Ska även försöka (definiera försöka!) lägga upp lite mer på youtude igen, va ju ganska aktiv ett tag men sen vetefan vad so hände asså! Aja! nu ska jag försöka igen på nytt!

//Karin

Likes

Comments

Detta e något som jag aldrig nämner för min omgivning när de väl gäller. som nu.... Just nu mår jag verkligen skit, känner mig sämst på de jag gör och de jag vill göra. Har prestations ångest på jobbet för vill verkligen bli bättre och bättre på de jag gör. Har prestations ångest över att jag vill starta upp mitt företag men de känns som att jag inte är tillräckligt bra på de jag gör och e utbildad till egentligen... Gråter nästan dagligen för att jag känner mig så jävla dålig.... Känner mig bara så ensam ibland....

Likes

Comments

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt över att jag inte uppdaterat på svin länge! Jag ska vara helt ärlig och jag har helt enkelt glömt bort att blogga..... FÖRLÅT! Ska försöka igen med att komma igång med detta och uppdatera er mer. LOVAR!!

XO KARIN

Likes

Comments

Hej!


som många av er kanske vet så har jag en egen youtubekanal som jag har börjat lägga upp en del på nu, dock så har jag inte kommit in i en rutin än men jag försöker med de. Men skulle jätte gärna vila ha lite tips av er om vad ni gillar att se för sorts videos. har lite ide torka just nu så vet inte riktigt vad jag ska göra för videos, men vill som sagt ha lite tips av er om vad jag kan lägga upp för videos. Så lämna jätte gärna lite videoförslag i komentarena :)

//Karin

Likes

Comments