Igår fick jag frågan om hur jag kunde berätta om hur jag kom igång med träningen igen och vad jag tränar för något så nu blir de lite tränings motivation! :)

Jag har som jag skrev alltid varit en aktiv tjej spelat fotboll och framförallt innebandy på ganska hög nivå och då tränat massor på bestämda tider och alltid kvällstid typ. Sen blev vi föräldrar och livet om prioriterades kan man säga. Fokus på familjen, helt underbart! Men de blev lätt att undanflykter kom när de handlade om träning. Efter några år som småbarnsförälder så insåg jag att nu måste jag må bra om jag ska få livet att funka. Jag vet vad träningen gör och jag är övertygad om att den gör precis samma sak för mig som för dig.

Träningen ger mig energi, ork, mer tålamod, frisk, glad, stark, pigg, en bättre mamma och jag känner mig mer bekväm i min kropp. Jag kan fortsätta att skriva ännu mer ord, men jag tror ni förstår vart jag vill komma. Så jag bestämde mig att nu vill jag må bra och då är de träning som gäller, innan har mitt fokus hamnat på att tappa kilon men nu ligger de bara på att må bra och få energi.

Jag tränar på friskis och svettis för där känner jag mig välkommen och de känns så familjärt på något sätt de är viktigt att trivas på sitt gym annars går du inte dit. Jag varierar min träning ganska mycket, intervall löpning gillar jag och att lyfta skrot som jag säger. Ibland slänger jag inte ett grupp pass för att de är kul men gärna något med lite flås i de gillar jag.

Mitt tips till dig är verkligen att hitta de du tycker är kul och träna när de passar dig, jag är själv en morgontränare älskar de för de ger mig så mycket energi till resten av dagen. Hitta en träning kompis som också vill ha lite drag hjälp är ni 2 så blir de lättare.

Jag hoppas att jag kunnat motivera dig och jag lovar att de kommer mer :)

härlig frukost med mina hjärtan efter grym morgonträning!

Likes

Comments

Energi -
Startade dagen med ett härligt frukost möte med några kollegor, utbildning i ledarskap så himla kul och så härligt att se glöden i dem. Viljan att vilja!

Fredag innebär kort dag på jobbet och för barnen på förskolan så härligt, och vilket väder vi bjuds på idag bara de ger ju så mycket energi SOL. Älskar solen!

Vad ger dig energi? hur laddar du dina batterier?


För mig är energi - familjetid att få vara med barnen och Daniel. Träning ger mig energi, jag har alltid varit en aktiv person men under småbarns åren så försvann de lite men nu har jag hittat dit igen och de är så skönt jag vet ju att de ger så mycket när jag har en bra rutin på min träning. Mitt jobb är också en energi boost, att få ha kollegor som stöttar och delar med sig av sin framgång gör att jag får mer energi att se till att jag själv får mer framgång och vem vill inte nå framgång. :)

Jag önskar er alla en fin fredagseftermiddag

Likes

Comments

Godmorgon Fredag!

Idag vaknade jag upp och hade bestämt mig, bestämt mig för en ny utmaning och jag hamnade här! Häftigt, jag ser fram emot att se vad detta kan leda till och vart de tar mig på min resa. Jag kommer dela med mig av mycket olika saker här inne, bland annat inspiration till att våga prova något nytt motivation till att vilja utvecklas och träning som får dig att må bra.

Ha en fantastisk Fredag!

Karin

Likes

Comments