Nu är vardagen igång minst sagt! Efter 7 veckor hemma med barnen och mindre jobb och väldigt mycket bröllop! så har vardagen nu kommit igång vi är inne på vecka nummer 2 av inskolning och de går så bra! ❤️

Barnen gillar de och vill gärna vara kvar när jag kommer för att hämta dem. Så skönt ett bra betyg! 👌🏼
Jag har börjat komma igång med allt jobb igen men har hamnat lite efter så varit mycket nu dem senaste dagarna! Inte riktigt van vid att klockan ringer 06:30 varje dag heller men nu så börjar vi komma in i de!

Igår va de frukostmöte här hemma med scones ovh 2 fantastiska kollegor! Idag har jag haft mål planering med en konsult och avslutar kvällen på bästa sätt med en klass med 4 härliga tjejer! 😍👌🏼

Kom på mitt julöppethus vetja 😍 kommer bli sååå mysigt! 🎅🏼🎁❄️

Likes

Comments

Wow vilken dag vi hade i lördags, kan inte riktigt förstå att dagen är förbi! Bästa dag i vårt liv, en dag full av så mycket kärlek! Vi är så nöjda med allt! Nu väntar vi med spänning på resten av alla bilder från fotografen då kommer ännu en bildbomb!!! 😍

Likes

Comments

Så galet spänd och pirrig inför lördag går inte beskriva. Sover inte jätte bra och så fort jag vaknar till så snurrar tusen tankar! Har vi allt, fixat allt eller glömt ngt?
Att dagen snart är här som man drömt om sedan liten flicka, och att alla fina vänner och familj kommer göra denna dagen. Så mycket kärlek!

Idag hämtar jag nyckel till lokalen och ska inhandla de sista, lämna barnen hos farmor och farfar. Ikväll packar vi bilarna fulla med allt som behövs för att i morgon dekorera lokalen!
De ska bli så kul att dela alla bilder med er sen!!

Ha en fantastisk dag! 🦋

Likes

Comments

Åh så mycket som håller på att bockas av nu lite varje dag!! Snart är vi där i morgon är de bara en vecka kvar! Galet! Kan inte förstå vart tiden tagit vägen. Jag ska gifta mig med mannen i mitt liv ❤️

Ikväll ska jag umgås med mina tärnor ❤️ ska bli så mysigt, vi ska kolla makeupen inför bröllopet och sen ska vi ut och äta och ha en riktig myskväll! ❤️

Jag hade ju världens bästa hippa i augusti! 🔝
Jag skulle vilja uppleva den dagen igen och igen och igen! Har verkligen så många fina människor i mitt liv!
Ni är bäst! ❤️

Likes

Comments

De är så roligt att höra folk säga just de, när ska du skaffa dig ett "riktigt" jobb?

Att vara entreprenör, driva eget företag och bli framgångsrik med hårt jobb är inte de ett "riktigt" jobb? Jag har förmånen att jobba som fristående konsult för ett företag som verkligen ger mig möjligheten att få betalt för de jobbet jag gör! Och när jag vill så kan jag påverka min inkomst och friheten att styra min tid!

Men för många så är ett "riktigt" jobb en anställning där någon bestämmer vad du ska göra och hur mycket du får betalt för de jobbet du gör. Som du närsomhelst kan få sparken ifrån om de går dåligt eller måste skäras ner på personal eller vad de än kan bero på, Vad är de för säkerhet?


Att få inspirera och motivera andra kvinnor att göra de jag gör! Wow vilken känsla de är att se andra lyckas och nå framgång och dela med sig av denna otroliga möjlighet!
Skulle inte byta ut de mot något i hela världen!

Likes

Comments

Jag är så oerhört tacksam!
Att göra en förändring i livet som ger dig möjligheten att måla ditt liv precis som du vill ha de! De är så många som går och tragglar i samma spår och som inte vågar testa något nytt. Jag vill verkligen inspirera dig att våga prova, många gånger så kostar de inte mer än vilja, positiv attityd, ett jäklar anamma!
När jag tog beslutet att måla mitt liv så insåg jag verkligen att jag kan påverka så mycket om jag bara bestämmer mig!

Jag är en entreprenör som hjälper andra kvinnor att uppfylla deras drömmar! Drömmar är till för att uppfyllas de vet ni väl!? Och inga drömmar är för stora!

Yes! You can!
Kan jag kan du!
Vill du ha en förändring?
Gör en förändring vad de än handlar om!
Tro på dig själv!


Lycka till!

Likes

Comments

Jag fullkomligt älskar att ta hand om min hud detta är min favorit bland alla mina produkter just nu!
🌚

Man ser hur den drar ut orenheter i mina porer! 🌚

Likes

Comments

Jag drömmer stora drömmar!
Sätter mål som gör att jag måste sträcka på mig lite till. Jag älskar att utmana mig själv och göra saker som jag tidigare inte gjort! Jag gör detta för att jag älskar de och mår bra av de och de i sin tur leder att min familj mår bra, vi mår bra! De är så otroligt viktigt för mig.

Allt jag gör, gör jag för min familj! ❤️

Likes

Comments

Fullt ös hela dagen, så himla kul att ha huset fullt med nära och kära. Många saknade vi men så är de ju tyvärr alla kan inte alltid. ❤️ Elliot har tjatat om pannkakstårta så de fick de bli och massa annat gott som bakades igår!

Efter Kalaset så övade vi bröllops uppsättning och de känns sååååå bra, oj vad jag längtar nu! Jag hade tänkt mig e svinrygg men efter massa provande så fick jag upp ögonen för en annan! Trots att Lottie gjorde en såå sjukt snygg svinrygg så blev de ett annat val. Känns helt rätt! 😍👌🏼

De blir alltså inte denna ☺️😍

Avslutar kvällen med serie och tända ljus ❤️

Likes

Comments