Idag blev jag ifrågasatt om mina barn va friska! 

De är tyvärr inte första gången jag känner mig kränkt, hur jag väljer att göra med mina barn för att jag känner dem bäst. Men just idag undrar jag känner jag dem bäst? Är jag en bra mamma? Är de bara jag som känner såhär? Blir fler än jag ifrågasatta? ​

Jag känner mig så otroligt liten och trampad på. Otrygg och ledsen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagen va fullproppad med aktiviteter idag, men de gick i stöpet. Först blev jag lite nere över de, jag va liksom inställd på en heldag med jobb och massa roliga möten! Men de blev till att boka om och sedan va hemma med barnen ❤️

Fick lite gjort ändå under dagen men min kväll blev sååå bra, va iväg och hade en intervju med en tjej så härlig verkligen och som bestämde sig för att testa något nytt och göra en förändring. Hon är verkligen som gjord för detta jobbet, tänk att få berika andra kvinnors liv med denna otroliga möjlighet. 🦋

I morgon väntar lite bröllops bestyr 😍
Nu bockas de av på listan lite varje dag, tiden går så fort kan inte fatta att vi snart är där ❤️

Likes

Comments

Varje morgon startar jag min dag med soffmys med barnen sen lämnas dem vid 8 på förskolan och jag åker hem och gör mig i ordning för jobb samtidigt som jag läser mail och äter frukost. Friheten att styra min egen tid är så viktig för mig, istället för att vi ska behöva stressa varje morgon och få ihop allt som ska hinnas med så väljer jag att innan 8 är mitt fokus bara på barnen! Sen finns de absolut dem dagar vi måste ställa klockan och va uppe innan tuppen men dem är lätt räknade och de är så skönt!

Idag valde vi också att ta cyklarna till förskolan och även hem dock öppnade himlen sig på vägen hem så de va inte lika kul tyckte jag men barnen älskade såklart de 😍

Avslutar dagen med lite fix inför bröllopet som bara kommer närmre för varje dag! Samtidigt som jag njuter av att lyssna på den smattrande brasan 🦋 Love IT!

Likes

Comments

Älskar måndagar!
Då träffas vi och jobbar tillsammans, vi delar med oss av våra tips och idéer. Vi lyfter varandra och peppar oss för att vi är så bra på de! Måndagkväll är en boost kväll!

Kollegor som är guld värda!
❤️

Boostar du dig själv? Hur gör du? 🦋

Likes

Comments

Ibland blir de inte alltid som jag tänkt mig! Just nu skulle jag suttit och fikat med en tjej men hon hade tagit fel på tiden. Så kan du ju liksom bli och i samma veva fick jag inspiration från en annan vän och då kom jag direkt tillbaka till bloggen. Så nu är jag tillbaka och lovar er att jag kommer finnas här bra mycket oftare än tidigare 🦋

Tur jag alltid har jobbet med mig, en Go fika och lite planering. Ska springa en vända på stan med i morgon ska jag nämligen till sömmerskan och sy up min brudklänning om 5 veckor och 5 dagar så gifter vi oss. Galet, massor att göra men så kul!

Trevlig läsning 🦋

Likes

Comments

Igår fick jag frågan om hur jag kunde berätta om hur jag kom igång med träningen igen och vad jag tränar för något så nu blir de lite tränings motivation! :)

Jag har som jag skrev alltid varit en aktiv tjej spelat fotboll och framförallt innebandy på ganska hög nivå och då tränat massor på bestämda tider och alltid kvällstid typ. Sen blev vi föräldrar och livet om prioriterades kan man säga. Fokus på familjen, helt underbart! Men de blev lätt att undanflykter kom när de handlade om träning. Efter några år som småbarnsförälder så insåg jag att nu måste jag må bra om jag ska få livet att funka. Jag vet vad träningen gör och jag är övertygad om att den gör precis samma sak för mig som för dig.

Träningen ger mig energi, ork, mer tålamod, frisk, glad, stark, pigg, en bättre mamma och jag känner mig mer bekväm i min kropp. Jag kan fortsätta att skriva ännu mer ord, men jag tror ni förstår vart jag vill komma. Så jag bestämde mig att nu vill jag må bra och då är de träning som gäller, innan har mitt fokus hamnat på att tappa kilon men nu ligger de bara på att må bra och få energi.

Jag tränar på friskis och svettis för där känner jag mig välkommen och de känns så familjärt på något sätt de är viktigt att trivas på sitt gym annars går du inte dit. Jag varierar min träning ganska mycket, intervall löpning gillar jag och att lyfta skrot som jag säger. Ibland slänger jag inte ett grupp pass för att de är kul men gärna något med lite flås i de gillar jag.

Mitt tips till dig är verkligen att hitta de du tycker är kul och träna när de passar dig, jag är själv en morgontränare älskar de för de ger mig så mycket energi till resten av dagen. Hitta en träning kompis som också vill ha lite drag hjälp är ni 2 så blir de lättare.

Jag hoppas att jag kunnat motivera dig och jag lovar att de kommer mer :)

härlig frukost med mina hjärtan efter grym morgonträning!

Likes

Comments

Energi -
Startade dagen med ett härligt frukost möte med några kollegor, utbildning i ledarskap så himla kul och så härligt att se glöden i dem. Viljan att vilja!

Fredag innebär kort dag på jobbet och för barnen på förskolan så härligt, och vilket väder vi bjuds på idag bara de ger ju så mycket energi SOL. Älskar solen!

Vad ger dig energi? hur laddar du dina batterier?


För mig är energi - familjetid att få vara med barnen och Daniel. Träning ger mig energi, jag har alltid varit en aktiv person men under småbarns åren så försvann de lite men nu har jag hittat dit igen och de är så skönt jag vet ju att de ger så mycket när jag har en bra rutin på min träning. Mitt jobb är också en energi boost, att få ha kollegor som stöttar och delar med sig av sin framgång gör att jag får mer energi att se till att jag själv får mer framgång och vem vill inte nå framgång. :)

Jag önskar er alla en fin fredagseftermiddag

Likes

Comments

Godmorgon Fredag!

Idag vaknade jag upp och hade bestämt mig, bestämt mig för en ny utmaning och jag hamnade här! Häftigt, jag ser fram emot att se vad detta kan leda till och vart de tar mig på min resa. Jag kommer dela med mig av mycket olika saker här inne, bland annat inspiration till att våga prova något nytt motivation till att vilja utvecklas och träning som får dig att må bra.

Ha en fantastisk Fredag!

Karin

Likes

Comments