Hej TVÅTUSENARTON jag har en bra feeling - jag har LIVETS BÄSTA ÅR framför mig!

Att fira in ett nytt år i Las Vegas var helt klart något av det bästa jag gjort. Till 2017 säger jag hejdå med ett leende på läpparna. TACK för nya upplevelser, möjligheter, lärdomar och vänskaper!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Trots en natt av obefintlig sömn känner jag mig piggare än någonsin. Medans de andra resenärerna snarkar ikapp sitter jag här o njuter av ett glas champagne på 10000 meters höjd. Semestern har precis börjat, om några timmar får jag känna värmen slå emot mig och träffa min bror. Det här är helt klart en av livets lyckligaste dagar

Likes

Comments

Oktober..ofattbart..Ibland blir insikten om hur fort tiden går extra påtaglig. Idag swipade jag bland sommarens bilder och tänkte tillbaka på den där veckan i juli när livet levererade lite extra.Likes

Comments

Mina favoritblommor i mina favoritfärger, mitt favoritgodis och min favoritdryck - världens finaste överraskning!

Jag älskar att umgås i kretsar där alla känner sig som "superstars" haha dvs att alla supportar varandra och firar minsta lilla framgång i varandras liv. Och med framgång tänker jag inte nödvändigtvis på "fina titlar", "bra utbildningar", "social status" osv. Helt ärligt är jag precis lika stolt över ALLA mina vänner/släktingar, dem är alla grymt bra på sitt sätt med eller utan högskolepoäng osv.

Likes

Comments

Jag har semester och befinner mig i Palma - lyckan är total! Tempot här är helt klart "Mañana" men heeey vi är i Spanien och nu efter ett par dagar har till och med jag lyckats komma ner i varv utan att känna minsta lilla stress eller rastlöshet. Hasta luego!

Likes

Comments

Min lördagskväll: Systembolaget har stängt och jag letar igenom hemmet i hopp om att hitta en bortglömd flaska, bjuder över min favvo kollega, kastar på mig första klänningen jag hittar i garderoben och bättrar på sminket. Vi skålar lite på balkongen och bestämmer oss för att dra vidare. Hamnar helt fel, går vilse och lyckas balansera över kullersten i klackar men hamnar tillslut på en nattklubb där vi fuldansar och skrattar resten av natten.

Ibland behöver det inte vara så planerat för att bli perfekt. Jag ska se till att sommaren 17 bjussar på flera av dessa kvällar!

Likes

Comments

//Fort Lauderdale//St Thomas//St Martin//Bahamas//

Nu är det ett par månader sedan vi landade i Sverige efter en fantastisk vistelse i destinationerna ovan.

En liten reflektion såhär i efterhand:

FÖRESTÄLLNING:

Semestern ska vara så fantastisk, felfri, harmonisk, ni vet sådär allt-bara-flyter-på-och-är-underbart..

VERKLIGHET:

Oförutsedda händelser, jobbiga situationer, stress, osämjor osv osv..

I stundens hetta är det inte så roligt när en jobbig situation inträffar på andra sidan jorden men i efterhand är det ju faktiskt händelser som "går snett", jobbiga/konstiga/ pinsamma/tokiga situationer som "gör resan" och skapar de bästa minnen.

Kritvita stränder, turkost hav, perfekta middagar, lyxiga hotel i all ära MEN de största leendet och högsta skratten får jag när jag tänker tillbaka på allt som gick snett..

Kan inte dela med mig av alla tokigheter men här kommer några:

•När mitt kreditkort och legitimation flög ut ur min väska på en bro ner i vattnet och snabbt försvann ut över atlanten.

•När jag kastade av mig kläderna och försökte hoppa från en bro efter mina kort men blev stoppad av två vakter.

•När jag åkte en barnkarusell endast för att vinna en vadslagning (Det var ett fem lååånga minuter jag åkte runt runt runt på min sagohäst..)

•När vår taxi stannar mitt på motorvägen, chauffören kliver ur bilen, öppnar dörren till baksätet och kräver oss på pengar innan vi ens har kommit halvvägs till vår slutdestination (Väldigt obehagligt att känna sig så utlämnad mitt i ingenstans i ett helt nytt land).

•När det inte fanns tillräckligt med plats i vår taxi så jag fick sitta i bageluckan med två resväskor som nackstöd (i ca 40 minuter..).

•När vi (ca 10 pers) dansade och klappade händerna runt två äldre damer som somnat mitt på en nattklubb. Kan ni tänka er minen på dem när de vaknade.. ahahaha!!

•När det blåste upp till storm och vårt kryssningsfartyg blev nekade att stanna i Nassau.

•När jag sista kvällen tyckte att packningen och resan hem kunde vänta och beslutade mig för att njuta in i det sista, dricka massa mimosas och hänga i en karaokebar..sov nästan ingenting den natten och packningen.. vet fortfarande inte hur jag lyckades..

•När jag vaknar upp på planet och inser att det är bråk på raden bakom..slagsmål och svordomar..fick nypa mig i armen innan jag insåg att detta händer på riktigt! Det finns människor till allt helt enkelt..

Summan av kardemumman - Allting blir inte som man tänkt sig men oftast väldigt bra ändå.

TACK Karibien för en oförglömlig semester!

Likes

Comments

Åhh va jag älskar den här tiden på året - vill bara trycka på en pausknapp.

Likes

Comments

Det är tyvärr alldeles för många gånger som jag har sprungit på löpbandet, chippat efter luft och ökat hastigheten i hopp om att förbättra konditionen.. Efter läkarbesök i veckan vet jag att det är inte är konditionen som det är fel på, det är mina lungor och min förmåga att syresätta kroppen. Fruktansvärt tråkigt när hälsan inte är på topp men jag tänker inte dra på mig någon offerkofta, tycka synd om mig själv och sluta träna. Nu är det full medicinering som gäller och tillbaka på banan så snabbt som möjligt.

Nya Nike som tyvärr är helt orörda men så fort jag har fått klartecken från min läkare tänker jag att slita ut dem ordentligt! //What doesnt kill you makes you stronger.

Likes

Comments