-ENRIQUE IGLESIAS.

Konsert en onsdag - hur lyxigt?! Vi hade jättebra platser och underhållningen var på topp både från scen och från åhörare på raden brevid.. haha..

-Botox och Restylane Event .

Blev bjuden på ett jättetrevligt event på min väns arbetsplats. Har aldrig tidigare haft något intresse eller kunskap om varken botox eller restylane så det var spännande att få en liten inblick.

-AW/Uteservering

Vårens första flaska rosé utomhus! Dubbla filtar, infravärme och fortfarande frusna.. men vad gör man inte för lite sommarfeeling?! ;)

-Pilates

Nu har jag kommit igång med träningen på riktigt! Woop woop! Pilates är favoriten just nu.

-Helgjobb

Vi har haft mycket att göra (full fart är det bästa!) och skrattat mycket! Såklart man kan känna helgstämming även fast man jobbar - Att jobba helg är underskattat!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu sitter jag på tåget igen, den här gången påväg ifrån snön och Dalarna. Jag hade lätt kunnat stanna ett tag till men vardagslivet och våren i stan kallar! Resans höjdpunkter får summeras skoter, safari, solen, potatisgratäng och Gunnar.

Likes

Comments

Dalarna är en av de platser på jorden som jag älskar allra mest. Det är här jag vilar upp mig, fyller på med energi och glädje. TACK fjällen för den här gången, vi ses nästa säsong! 

Likes

Comments

Idag säger jag hejdå till stan och åker mot norr!
En weekend långt bort från vardagen är precis vad jag behöver efter en turbulent tid med mycket intryck och stress.

Kanske blir det några åk i backen, kanske hajk i naturen, kanske en skotertur, kanske en afterski, kanske en heldag i soffan - Ibland är inga planer de bästa.

Skål o GLAD PÅSK

Likes

Comments

Lämnade all stress, bekymmer, måsten osv i Sverige och drog på en cruise. Just nu befinner sig kryssningsfartyget utanför Bahamas, tror inte det kan bli så mycket bättre än såhär. Har druckit en mimosa och en mudslide, funderar på om jag hinner ta en kall bira innan det är dags för lunch..

Likes

Comments

//AW med min favoritkollega//Fint tak på en fin krog//

Ett besök på akutmottagningen, nya möbler o renovering hemma, jobb lör-sön, skrattattacker, träningspass och två utekvällar. Bortsett från sjukhusbesöket har den här helgen varit en toppenhelg. Trots full fart, stress och lite sömn känner jag mig fylld av ny energi och så redo för en ny vecka.

Likes

Comments

Idag är det 368 dagar sedan jag skålade in år 2016. Det har hänt sjukt mycket under dessa dagar, kanske är det året som jag har förändrats, utvecklats och vuxit mest som människa. Början av mitt 2016 var extremt spontant och vardagen var minst sagt omväxlande, slutet av året präglades av full fart och fasta rutiner. Kontrasternas år, verkligen!

2016 har varit fantastiskt och 2017 kommer bli ännu bättre! Jag är glad att jag fick avsluta det gamla året och påbörja det nya med några av dem som betyder allra mest (IRL och på FaceTime..haha).

Jag tycker att det är jätteviktigt att ha mål, drömmar och ambitioner. Jag har många planer för det kommande året. Här är några av de mindre målen inför det kommande året :

  • Bli ännu bättre på att leva i nuet och uppskatta tillvaron. "Stanna upp" oftare och tänka på hur lyckligt lottad jag är som har hälsan i behåll, fantastisk familj, underbara vänner, roligt jobb osv osv osv.
  • Bli ännu bättre på att uppskatta "små saker" som är lätt att ta föregivet.
  • Bli ännu bättre på att boka in roliga saker - hur fantastiskt är det inte att ha en massa att se fram emot?!
  • Bli bättre på att tänka på mitt eget bästa, sänka mina krav och stressa mindre. Hej "Allt-löser-sig"!
  • Sluta skuta upp saker jag vill göra - "här och nu" är det som gäller!!

GOTT NYTT ÅR!

Likes

Comments

Min helg i Köpenhamn har varit toppenbra, jag tycker bara mer och mer om Köpenhamn efter varje besök! Fantastiskt stad verkligen!

Vi har roat oss på Strøget, Nyhavn och Tivolit! Helgens happening var helt klart när vi bestämde oss för att värma oss med lite glögg/varm choklad. Vi trodde att vi beställde en varsin dryck med 6 cl stroh rom men bartendern hade inget mått eller känsla för vad som var rimligt utan körde generöst 50% stroh rom 50% glögg/varm choklad.. Aldrig tidigare har jag druckit varm choklad och sett botten av koppen.. Ingen av oss frös mer den kvällen..haha..

Jag har knappt haft tid att julpynta hemma, se julkalendern eller äta pepparkakor och allt annat som hör juletider till men efter den här helgen har jag fått feeling minst sagt! Snart är det julafton och jag är så redo!


Likes

Comments

Inga förseningar, inga signalfel - allt går som på räls! Tack SJ. KÖPENHAMN HERE I COME.

Blir lite avundsjuk på mig själv som fått den här resan till Köpenhamn i förtidig julklapp. Jobbar vanligtvis 7 dagar i veckan så 2 dagars ledighet o en resa på det är LYX LYX LYX. (Obs, tycker att det är lyx att jobba 7 dagar i veckan oxå eftersom jag har 2 fantastiska jobb.. men tror ni fattar poängen..lite ledighet o miljöombyte är kul ibland!).

Har inte så mycket planerat inför helgen blir nog mest att strosa runt i stan o njuta, så härligt!

Nu ska jag fortsätta bläddra i min tidning och försöka hitta inspiration till en jul- och en nyårsoutfit!

Likes

Comments

Min favoritmat är helt klart tapas tycker det är så gott o mysigt med plockmat. O allra bäst i kombination med Sangria eller bubbel! I helgen har jag ätit tapas två gånger, en kväll hemlagad o en kväll ute. Gott båda gångerna men får väll erkänna att jag har lite att lära av kockarna på tapasrestaurangen... Förutom att äta gott i helgen har jag hunnit med lite Black Friday shopping, spelat biljard och åkt buss..alldeles för länge (dem som vet dem vet).

Nu är mina batterier laddade och jag är mer än redo för 12 dagars jobb!

Likes

Comments