View tracker

Inga förseningar, inga signalfel - allt går som på räls! Tack SJ. KÖPENHAMN HERE I COME.

Blir lite avundsjuk på mig själv som fått den här resan till Köpenhamn i förtidig julklapp. Jobbar vanligtvis 7 dagar i veckan så 2 dagars ledighet o en resa på det är LYX LYX LYX. (Obs, tycker att det är lyx att jobba 7 dagar i veckan oxå eftersom jag har 2 fantastiska jobb.. men tror ni fattar poängen..lite ledighet o miljöombyte är kul ibland!).

Har inte så mycket planerat inför helgen blir nog mest att strosa runt i stan o njuta, så härligt!

Nu ska jag fortsätta bläddra i min tidning och försöka hitta inspiration till en jul- och en nyårsoutfit!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Min favoritmat är helt klart tapas tycker det är så gott o mysigt med plockmat. O allra bäst i kombination med Sangria eller bubbel! I helgen har jag ätit tapas två gånger, en kväll hemlagad o en kväll ute. Gott båda gångerna men får väll erkänna att jag har lite att lära av kockarna på tapasrestaurangen... Förutom att äta gott i helgen har jag hunnit med lite Black Friday shopping, spelat biljard och åkt buss..alldeles för länge (dem som vet dem vet).

Nu är mina batterier laddade och jag är mer än redo för 12 dagars jobb!

Likes

Comments

View tracker

13e november och så gott som alla julklappar är inhandlade, jag är otroligt stolt över mig själv! Förra året köpte jag den första och sista julklappen den 23e december (skäms fortfarande..). Jag tycker absolut inte att det är tråkigt att handla julklappar, planera och fixa inför julen men ogillar att göra det under stress i sista minuten. Mitt december 2016 ska bestå av minimal stress och maxad glädje, HEJ tid för julmarknader, glöggmingel, julbord, julbak osv.

Psst.. "råkade" visst handla en julklapp till mig själv också.. haha. Nu är det KÖPSTOPP ett tag ;) 

Likes

Comments

Helgen kom, helgen gick. Vare inte fredag nyss? Jaja det är väll ett gott tecken på att man har haft det bra när tiden bara rusar iväg.. Helgens höjdpunkt va helt klart chark kväll med glädjespridaren ovan med flera!

Likes

Comments

Delar av mitt Oktober 2016: Slukat modemagasin, Spenderat tid på sjön, Haft tapas och plockmatskvällar, Skålat med prosecco, Vägrat släppa taget om sommaren, Frusit på uteserveringar,  Bestämt mig för att bli mer hälsosam osv.

Likes

Comments

De senaste veckorna i mitt liv har varit KAOS på gott och ont.. Många snabba svängar o ups and downs hejvilt.

JÄTTEKUL med förändring, nya möjligheter, att få chansen att kombinera en heltidstjänst med en deltidstjänst. Mindre kul att leva med en konstant känsla av att inte räcka till.

Önskar inget hellre än att vara ALLA mina nära och kära till lags. Note to self: Dra i bromsen o bli bättre på att prioritera det som VERKLIGEN betyder något!

BTW: Jag har alltid känt att det är något speciellt med fredagar men idag känns det EXTRA stort. Det är faktiskt min första "riktiga" helg. Sååå välförtjänt!! (om man får säga så till sig själv😉).

¡Hasta luego!

Likes

Comments

"Livet är kort, frigör dig från det som är negativt och umgås med människor som gör dig lycklig". 

Dessa kloka ord från min gamla lärare gick rakt in i hjärtat och jag tänker på flera av hans livsråd till oss elever än idag. Jag har många härliga människor i mitt liv, här är några av dem som gör mig lycklig ❤

Likes

Comments

Att umgås med morfar och mormor, äta go middag och dricka vin mitt i veckan - det är livskvalitet för mig!

Likes

Comments

Så lycklig över att mina vänner har hittat en drömlägenhet, de förtjänar det bästa. Ikväll ska vi fira ordentligt och självklart ska de få bubbel i inflyttningspresent!

Likes

Comments