"Livet är kort, frigör dig från det som är negativt och umgås med människor som gör dig lycklig". 

Dessa kloka ord från min gamla lärare gick rakt in i hjärtat och jag tänker på flera av hans livsråd till oss elever än idag. Jag har många härliga människor i mitt liv, här är några av dem som gör mig lycklig ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Att umgås med morfar och mormor, äta go middag och dricka vin mitt i veckan - det är livskvalitet för mig!

Likes

Comments

Så lycklig över att mina vänner har hittat en drömlägenhet, de förtjänar det bästa. Ikväll ska vi fira ordentligt och självklart ska de få bubbel i inflyttningspresent!

Likes

Comments

TBT Februari 2016: Brunbrända ben i 30 graders värme påväg till en nattklubb i Miami!

Likes

Comments

Så glad över detta fina armband med berlocken "Sister" som jag fått i present av min bror. Det har redan blivit min stora favorit till både vardag och fest!

Likes

Comments

Bilder från när vi fångade dagen i Färjestaden! 

Likes

Comments

Det är med en klump i halsen och sten i bröstet som jag säger hejdå till mitt älskade Kalmar för den här gången. Jag har haft en fantastisk semester med fantastiska vänner - levt lajf i fyra dagar!!

Vi har ätit glass till frukost, cheesecake till lunch och druckit rosévin till middag..haha. Vi har dansat och skriksjungit hemma, på klubbar, gator och torg! Vi har hängt i solen, på bryggor och i parker. Vi har blivit proffs på att spela golf och paddla kajak. Vi har gått och lagt oss tidiga mornar och sovit till sena eftermiddagar.

Jag har haft det lite för bra! Nästa vecka är det tillbaka till en lite mindre fartfylld vardag och lite mer hälsosam livsstil, inte helt fel det heller även om jag hade velat stoppa tiden och semestra lite till!

Likes

Comments

Details of today: Bomberjacka, hjälm och pilotglasögon. Bra start på helgen!

Likes

Comments

New in: Svarta sandaler med blockklack och gråa ballerina. 299kr för två par skor, H&M levererar!

Likes

Comments