jag kom och tänka på en väldigt viktigt sak, jag satt och skrev en inlämning vi har. Det jag tänkte på var hur viktigt det är att man omges sig själv med personer som bryr sig om en på riktigt. Vänner som utnyttjar dig eller är falska kan man bara slänga. Har själv tänk såhär flera gånger bättre att jag har 5 äkta vänner än 1000 falska. Jag har upplevt detta själv och jag kan säga att nära jag har umgåts med folk som vill mig väl på riktigt som verkligen bryr sig om mig mår jag så himla bra. I högstadiet hade jag inte så jätte många vänner pågrund av att jag måde dåligt osv. Nu äntligen på gymnasiet har jag äntligen kunna välja mina vänner så bra vänner som jag har nu har jag nog aldrig haft i mitt hela liv. Människorna jag umgås med på dagarna bryr sig om mig, dom är inte falska.

Har verkligen lärt mig vad vänskap är!!

ett väldigt intressant ämnet tycker jag....Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu på kvällen hade jag och sanna ett sent födelsedagsfirande för beatrice!! Riktigt mysigkväll. Vi var ute och åt på springrolls. Vi satt där en ganska lång stund haha vi har alltid så mycket att prata om även fast vi träffas varje dag.

Hoppas ni får en grym lördagskväll!!

Likes

Comments

Ännu en måndag har gått dagarna går så fort nu snart lov igen. Men idag hade jag bara en lektion och de var en stylist lektion. Vi pratade om hur man skulle vara som person när man jobbar som stylist man måste tänka på allt man gör eftersom man skapar sitt eget varumärke.
Jag kom hem runt halv 12 och då så åt jag lite mat sen annars har jag inte gjort något speciellt idag, kan vara skönt att ha lugna dagar ibland också!!

kram
hoppas eran dag varit bra!!

Likes

Comments

Först så börjar jag att applicera primer i hela ansiktet men fokuserar mest runt näsan där mina porer syns mest. Denna primern från Benefit hjälper till att minska porer och att hålla sminket på plats heladagen. Efter de så använder jag en concealer från Nyx som jag använder som colourcorrector för att ibland kan jag te.x vara röd runt näsan och då tar jag denna concealern för att grönt minskar rött.

Sen applicerar jag foundation i mitt ansikte. Jag blandar två foundations för att få min rätta nyans. Jag blandar Mac stuido fix fluid med Maybilline dream satin liquid. Mac foundationen är i färgen NC 15 och Maybilline foundationen i True Ivory.

Efter de är det dags att ta concealer under ögonen och jag använder denna ifrån mac i färgen Nw 15, och den heter pro longwear concealer. Sen tar jag ett puder för att sätt min bas. Pudret är ifrån Lumene och är i färgen Translucent.

Sen är det dags för bronzer och contur, jag använder Hoola bronzer i från Benefit för att bronza upp ansiktet. Sen lägger jag contur med Nyx high definition blush den är i färgen Taupe.

Efter contur och bronzer är det dags för highligther och jag använder en highligther pallet i från Sleek i färgen Solstice.

Sen fyller jag i mina ögonbryn med en bryn penna från Nyx som heter Nyx microbrowpencil och med den fyller jag i formen. Sen tar jag mitt ögonbryns pallet i från Ardell och jag använder en kall grå brun färg för att fylla i brynet.

Sist men inte minst använder jag mascara jag använder 4st olika mascaror för att uppnå dom fransarna jag vill ha.

Den första jag använde är från Maybilline och heter Lash sensational mascara. Efter den tar jag en mascara från Benefit som heter The real mascara. Nästa som jag använder efter Benefit mascaran är Volum million lashes från Loreal paris. Sist tar jag en utav mina favorit mascaror och de är Too faced better than sex mascara.

​Använder ni några utav dessa proudukter i eran makeup rutin?

kram<3

Likes

Comments

Idag så började vi skolan vid kl 8 och hade hudvård och då fick vi träna på att noppa varandras ögonbryn.
Jag tyckte de va jätte lärorikt och härligt att få ny noppade ögonbryn gratis. Vi hade bara en lektion idag så slutade vi 11.00 så nu ska jag hem och äta något!!
ha en fortsatt bra onsdag
kram!!

Likes

Comments

Idag har de varit en väldigt lugn dag har varit ute på långpromenad med mamma<3 Efter de så bestämde jag och två utav mina  kompisar Sanna och Beatrice för att gå ut och käka på spring rolls så himla mysigt är de!! Vi har alltid lika roligt när vi är med varandra.
Nu sitter jag i bilen påväg hem ska nog bara ta de lugnt hemma och se någon film Gå gärna in och följ Beatrice och Sannas bloggar!
@beatriceherzberg @sannaclaesson
hoppas ni får en bra lördagskväll!
kram<3här kommer en bild på mig och sanna!

Likes

Comments

Idag var de första skoldagen efter lovet dagen har varit hyfsat bra med har varit väldigt trött idag och så var de ingen go mat i skolan så har varit lite på dåligt humör . Men de bästa var att vi hade inställd lektion första lektionen så vi började 10:30 istället så skönt med lite sovmorgon. Hade först matrial och miljö och sen svenska och slutade 15:35 så hyfsat sent ändå. När jag skulle åka bussen hem så var de redan mörkt. Jag vill bara gå mot ljusare tider nu typ som vår och sommar. Jag tycker de är så obehaglig att gå hem från bussen i mörkret, så jag längtar verkligen till ljusare tider. Det positiva med denna dag var att träffa mitt gäng vi kallar oss " ica ligan" haha för vi är på ica så ofta. Det var vi även idag och vi köpte nocco och satt och drack på lektionen älskar nocco äpple så himla god. De bästa med den är att den är sockerfri och inte har något koffein i sig.


här kommer lite oseriösa bilder från idag!


kram hoppas ni haft en bra tisdag<3

Likes

Comments