Idag har de varit en väldigt lugn dag har varit ute på långpromenad med mamma<3 Efter de så bestämde jag och två utav mina  kompisar Sanna och Beatrice för att gå ut och käka på spring rolls så himla mysigt är de!! Vi har alltid lika roligt när vi är med varandra.
Nu sitter jag i bilen påväg hem ska nog bara ta de lugnt hemma och se någon film Gå gärna in och följ Beatrice och Sannas bloggar!
@beatriceherzberg @sannaclaesson
hoppas ni får en bra lördagskväll!
kram<3här kommer en bild på mig och sanna!

Likes

Comments

Idag var de första skoldagen efter lovet dagen har varit hyfsat bra med har varit väldigt trött idag och så var de ingen go mat i skolan så har varit lite på dåligt humör . Men de bästa var att vi hade inställd lektion första lektionen så vi började 10:30 istället så skönt med lite sovmorgon. Hade först matrial och miljö och sen svenska och slutade 15:35 så hyfsat sent ändå. När jag skulle åka bussen hem så var de redan mörkt. Jag vill bara gå mot ljusare tider nu typ som vår och sommar. Jag tycker de är så obehaglig att gå hem från bussen i mörkret, så jag längtar verkligen till ljusare tider. Det positiva med denna dag var att träffa mitt gäng vi kallar oss " ica ligan" haha för vi är på ica så ofta. Det var vi även idag och vi köpte nocco och satt och drack på lektionen älskar nocco äpple så himla god. De bästa med den är att den är sockerfri och inte har något koffein i sig.


här kommer lite oseriösa bilder från idag!


kram hoppas ni haft en bra tisdag<3

Likes

Comments

Beställde hem en brun utan sol från cocobrown och sen dess har jag älskat att använda brun utan sol. Känner alltid mig så fräsch när jag är brun. Jag tycker verkligen om den från cocobrow för den ger ett sånt naturligt resultat. Den blir inte fläckig heller och passar även personer som har väldigt ljus hudton. Det ända negativa med den är att när man duschar av den så åker ganska mycket brunt med så därför sover jag alltid med den övernatten för att få den bästa färgen och då har jag märkt att nästan ingen försvinner när man duschar. För att uppnå bästa resultat och slippa fläckar så är det bra om man scrubbar sig innan man tar brun utan sol och även smörjer in sig på ställen där man är torr. Ett till tips för slippa fläckar så är det jätte bra om man beställer en sån brun utan sol hanske resultat blir hundra gånger bättre när man använder sån, man slipper även fläckar på händer.


brun utan solen från cocobrown kan man beställa från cocopanda, samt brun utan sol hansken.

länk till brun utan solen: https://www.cocopanda.se/product/hudvard/3068839/cocoa-brown-by-marissa-carter-1-hour-tan-mousse-150-ml

länk till bŕun utan sol hansken:https://www.cocopanda.se/product/hudvard/3068842/cocoa-brown-by-marissa-carter-pink-tanning-mitt


( ursäkta att brun utan sol hansken är så smutsig på bilden gick inte att få bort smutsen)


Likes

Comments

Idag har jag bara tagit de lugnt och försökt ladda upp för skolan på tisdag. Känns som lovet har gått så fort, man kan ju undra var all tid tar vägen. Jag tycker att de ska bli skönt att komma tillbaks till alla vardagsrutiner. Som sagt så gillar jag min linje väldigt mycket så tycker ändå att de ska bli hyfsat kul att komma tillbaka till skolan igen. Men man får tänka positivt snart är det lov igen och då ska jag och Amanda och min familj till vemdalen och åka skidor och de ska bli superkul så jag har verkligen något har jag att se fram emot. Klara skulle egentligen kommit till mig nu vid 6tiden för en sleepover och en mysig tjejkväll men tyvärr kände både jag och Klara lite krassliga. Så vi bestämde oss för att skippa de. Jag ska nu bädda ner mig och se på någon bra serie och bara ta de lungt och hoppas att huvudvärken går över.Likes

Comments

Hej bloggisen låg nu och tänkte hur 2017 kommer bli jag tror att 2017 blir mitt år för slutet av 2016 har varit så bra, jag har börjat gymnasiet börjat på en super rolig linje trivs så himla bra. Jag går stylist på drottningblanka i borås. Har även fått så himla bra vänner hade aldrig kunna tänka mig att jag skulle få så bra vänner. Sanna,Amanda,Beatrice och Matilda är verkligen så bra vänner dom finns alltid där och vi har redan upplevt roliga minnen tillsammans och fler ska de bli.

Resten av 2016 har inte varit så bra har mått  dåligt har haft ångest men har såklart haft några bra stunder också! Livet är inte alltid en dans på rosor. En utav dom som har betytt mycket för mig under 2016 är Klara och Elin dom har alltid funnits där. Så nu ser jag väldigt ljust på 2017 tror att 2017 kommer bli mitt bästa år hittils.

kramar //Karin<3


Här är lite bilder från 2016 och några från 2017!!


Likes

Comments