Hej på er! Var ju hemma i helgen och kom tillbaka till Västerås igår och körde direkt till jobbet och jobbade natt. Var så sjukt fint väder när jag var hemma så passade på att åka långfärdsskridskor för första gången i mitt liv blev inte en gång utan tre dagar i rad haha men var så mysigt. Skulle egentligen ha jobbat i måndags men bytte mitt pass för att inte missa en hockey match hemma Falun mot Surahammar. Surahammar ligger här vid Västerås som inte vet det och det var en sjukt kul match att kolla på. Så vann vi ju också så kunde ju inte bli bättre.

Jag har även jobbat hela dagen idag så 23 timmar har jag jobbat så känner mig lite mosig så ska krypa ner i soffan, ta det lugnt och laga lite mat. Sedan väntas det jobb imorgon också.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag testade jag för första gången att åka långfärdsskridskor. Det var kul men man kände att det var en lite annan teknik mot vanliga skridskor. Förutom det så gick det ju så jävla fort så om man hade ramlat hade man ju dött kändes det som! Men kul vare!

Likes

Comments

Likes

Comments

Contains affiliate links

Har ni någon gång sett en snyggare sko? Så fort dom kommer in i lager igen och så fort jag fått min hela lön då falu-kommun slarvat och bara gett mig 1/5 av den. Då ska jag direkt köpa dessa. Det här är Karin stil till punkt och pricka ÄLSKAR!

(DIREKTLÄNK)

Likes

Comments

Idag har jag varit på utbildning inom utvecklingsstörning vilket var givande. Men jag hatar och sitta stilla och har inte gjort det sen jag satt i skolbänken för 2år sen så det var lite ovant. Mina nya klackar är på som jag köpte igår. Älskar dom!  

Likes

Comments

Efter en sömnlös natt vaknade jag vid halv tre och hann med dom sista solstrålarna på balkongen innan solen försvann. Testade även detta tèet men tyckte inte de va någon riktig höjdare..

Likes

Comments

Hittade finaste kjolen inne på H&M när jag sprang in där en snabbis innan jobbet. Den får nog åka på till helgens bravader tror jag, med en svart spetsbody och ett par spetsiga klackar och väskan från NA-DK. Jag är taggad om inte det märks haha..

Likes

Comments