Ja hur gick intervjun då? jo den gick galant faktiskt. Hade en super bra tjej som intervjuade mig så allt rullade på och självförtroendet hängde med. Nu är det bara att vänta och se. Sen så ska jag ju själv bestämma vart jag ska flytta så allt hänger ju inte på detta. Fortsättning följer som man brukar säga..

Så här såg jag ut under dagens bravader iaf.


Likes

Comments

Hej på er! Har jobbat men är så slut då jag är inne på andra veckan med förkylning och det tar på krafterna. Men till vad jag ska göra nu.. Jag ska sätta mig i bilen och dra iväg till Västerås för imorgon så ska jag på jobb intervju. Sjukt spännande då det är ett ställe som jag har planerat att flytta till så det mesta hänger på hur detta går.Men tankarna går på högvarv när det kommer till framtid, flytt, jobb. Men för mig gäller det nog bara att komma ur det bekväma och ta lite risker. Det värsta som kan hända är att jag flyttar hem till Falun igen..

Likes

Comments

Skulle åka och handla så jag gick och strosa runt och kollade lite. Hittade då denna i te hyllan. En chai te som kostade 40 kr vilket är ganska billigt om man jämför med andra märken. Så den fick åka med hem. Så det första jag gjorde var att testa denna. Jag började med att skumma latte art i kastrull med en elvisp sedan i med smaken å vips har du en varm chai latte. Åhhh mums vad god den var över förväntan faktiskt.

Likes

Comments

Kikat på roshe one skor från Nike ett bra tag så nu tog jag mig i kragen och beställde hem två par. Synd nog så var ena den gråa skon fel limad så den var mycket större men ska skicka tillbaka dom och hoppas dom som kommer tillbaka är perfekta. Så snygga och sköna är dom!

Fick se att någon dag efter jag beställt dom att en ny kollektion har kommit ut Roshe two. Vi får se om jag kan hålla fingrarna i styr och inte beställa haha..


Likes

Comments