Min syster och hennes kille har varit hemma i Falun nu över helgen och skulle åka hem idag. Då slog vi våra kloka huvuden ihop så jag följde med ner hit till Västerås. Så åker jag med dom tillbaka på onsdag till Falun. Det blev ett middags stop på burger king i Avesta.Men på tisdag så åker jag och Sara och besöker vår kusin Kajsa i Stockholm. Antingen sover vi kvar eller så åker vi hem samma dag det återstår att se. Nu är det sov dax för mig nattie..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som ni kanske förstod så var jag på stan idag med Nicole. Hittade mitt super fynd och två stycken solglasögon. Dom jag har på bilden och ett par helsvarta pilotbrillor. Det blev även lunch på stan då jag tog en skaldjurspasta som var väldigt god!
Likes

Comments

Gjorde nog det bästa fyndet idag på Gina Tricot. Två stycken par lofers för 38kr ist för 258, de ni det kommer man långt på!


Likes

Comments

Man måste ju testa pokèmon någon gång


Likes

Comments

Jag, Nicole och Maja var på jakt efter någonstans att äta men det var nästan helt omöjligt då det var cruising i stan. Men med massa tur så fick vi sitta på uteserveringen på mimos. Så efter en jordgubbs mojito och en halloumi pizza så var magen riktigt nöjd.Likes

Comments

Det blev en gudomlig brunch på fresh bar. Det är en ganska nyöppnat frukost/lunch/fika ställe i borlänge. Det var första gången jag var där och jag tycker det var himla fräscht och gott. Rekommenderas starkt!

Jag åt en chèvre sallad och en "röd smoothie" som innehöll jordgubb, hallon och ingefära.Likes

Comments

Det blev en sen mys middag på bishops ute servering. Äntligen så fick jag mina blåmusslor som jag har pratat så länge om.Likes

Comments