Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har gått och kärat ner mig i randiga kläder så himla fint! Så idag hittade jag denna underbara på Bikbok och det var den sista så den fick lov att bli min.

Eftersom det var sådan sommarvärme idag när solen tittade fram så gick jag faktiskt barbent på kupolen. Men nu har det blivit lite kyligare och outfiten lite mer höstig.Likes

Comments

Inviger min älskade nya höst kappa från Filippa K. Stilren och passar till allt. Bra köp och finns på dom affärer med Filippa K, min är köpt på byxshoppen och blir din för 3599:-

Dagen för övrigt så har jag varit med Viktoria. Vi har åkt runt och hälsat på lite gamla vänner från skolan, sedan så blev vi bjudna på tacos hemma hos Wille super gulligt och mysigt.
Likes

Comments

jag som trodde att tiden efter studenten skulle bli så fri och man skulle inte ha några måsten eller vara stressad. Nu står jag här stressad som en idiot med ångesten i halsen. Frågor som snurrar som varken jag själv eller någon annan kan svara på. Sedan pressen som alla runt om en lägger på ens axlar. Vad ska du göra nu då? Vad vill du i framtiden? Har du fortfrande ingen plan? svar nej för om jag haft det hade jag inte stått här med ångest.

jag är en människa som ändrar min personlighet 180grader när jag är stressad och inte ser någon utväg från stressen. Det är jätte jobbigt då det påverkar alla runt om mig, familj och vänner men framförallt mig själv då jag inte känner igen mig själv.

Nu har man kommit på hur mycket man ångrar att man stressade igenom hela skolan för att komma till en "friare värld" som egentligen är så himla mycket mer krävande. Så ni som går i skolan stressa er inte egenom det utan gö det så bra ni kan istället. Till alla andra som är i samma sitts som mig ni är inte ensama. KEEP IT UP!!

Likes

Comments

Jag och viktoria är just nu i Västerås och besöker min syster och hennes kille. Dagen har bestått av stan och kom nyss tillbaka och ska fixa oss för att sedan gå ut å äta på stan med Sara och Moa. Mot kvällen vankas det festligheter då Martin ska ta oss ut med studenterna på barrunda. LÄNGTAR!


Likes

Comments

Min favorit jacka/kappa, kalla det vad ni vill. Från fannys mode i bollnäs 799:-


Likes

Comments