Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag blev det till en början poolen vid hotellet men eftersom vi alla är så uttråkade på det så gick vi och hyrde fyrhjulingar. Vi åkte runt i gamla stan, gick och kollade, shoppade, åt glass vid hamnen, vi hann även med att krocka in i varann och få en p-bot. Nu blir det en liten powernap innan vi ska ut!

Likes

Comments

Nu där det av mot Arlanda för att åka till Rhodos med min älskade klass. Detta kommer bli helt galet.

Likes

Comments

Norges nationaldag firades i Skien med Viktorias familj. Hur fascinerande som helst att se hur alla verkligen går all in. Eftersom majoriteten har bunad så tog jag med min folkdräkt från bjurs vilket blev en hit. Nu blire tacka för den fina och helt underbara långhelgen i Norge och sova då vi nyss kom hem från den åtta timmar långa bil resan..

Likes

Comments

Norge har verkligen tagit mig med storm. Så himla glad att få vara med min bästa vän och få se hennes andra halva. Att få träffa alla dessa härliga människor som tar hand om en till 100 och imon ska jag få vara med på norges nationaldag hur coooolt och vilken ära är inte det? Vill inte åka hem imon..

Dessa bilder är från drömstället brevik

Likes

Comments

299 på bikbok passar till allt och kommer användas flitigt i sommar

Likes

Comments

Invigning redan idag för denna skönhet. Kunde inte hålla mig i morse, så himla skön och lätt att bara dra på sig. Bästa köpet så sjukt billig var den också så perfekt 👌

Likes

Comments