Akutmottagnings besöket slutade efter 8 timmars väntan med att jag ska opereras så en sena i foten gått av. Imorse så ringde dom och berätta att jag fått operationstid imorgon på morgonen. Så idag hade jag för sista gången Jens på mig på ca 8v och inställt mig mentalt på att bli ganska handikappad framöver. Sedan gick ju mig mobilskärm sönder i lördags så utan bilder är jag också.. Men kommer en ny skärm inom kort.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter helgen festligheter så får jag väll säga att jag hade en jäkla otur. Först gick mobil skärm helt sönder, sedan tappa Viktoria sin plånbok där mitt bankkort och id låg, sedan så klagade jag på att jag hade ont i foten, så när jag kommer hem har jag hack rätt ner i foten och nu kan jag inte röra stortån och de gör ont som satan! Så jag ska ta mig i kragen och åka till akuten nu..

Likes

Comments

Detta får ju en att må såååå himla bra! Kan inte vänta tills nästa år. Hoppas dom bara kan ha lite mer kända åkare så det drar lite mer människor. Får dessutom inte glömma vädret idag 😍

Nu väntas efterfesten med alla åkare på magasinet

Likes

Comments

jacka-JC / Tröja-MQ / Byxor-Åhléns / Skor-Nike

Mycket enkel och bekväm outfit bjuder jag på idag. Vad har hänt idag då? Jo massa plugg som ska in imorgon. Så blev att plugga hemma hos William köpte lite blommor till han för att piffa upp lägenheten lite. Ibland kan jag vara snäll allt!

Även planerat för imorgon då det händer mycket roliga saker SJUKT TAGGAD!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Snygga favoriter - MQ 599kr

Likes

Comments

Jag har fått förfrågan att jobba i Frederiksberg över sommaren men inte varit så sugen på att vara där i skogen själv. Sedan kom jag på en sjukt bra ide att fråga om Jennifer och Viktoria kan jobba där med mig. Så jag ringde till pappa och kollade och 2h senare får jag ett sms att vi alla tre kan jobba där. Hur kul kommer det inte bli att spendera hela sommaren tillsammmans med mina pärlor!!

Vi har till och med redan fixat ledigt så vi kan åka till Bråvalla 🙌 livet är på topp nu och det firades med kaffe på Waynes!

Likes

Comments

Snyggaste bikinisarna någonsin typ! Blev helt kär när jag såg dessa i butiken. Dessa kommer definitivt följa med till Rhodos på studentresa.

Ni hitta dom på HM

Likes

Comments