Ungefär så här såg hela gårdagen ut. Låg i morgonrock tills klockan var halv åtta på kvällen. Då klädde jag på mig gick till affären köpte glass och gick hem och bytte om till myskläder.

Sedan så sa jag ju att jag skulle visa mina naglar jag gjorde men dom blev så extremt fula att jag inte kan visa dom haha.. Får träna lite först innan jag visar dom.

Nu ska jag duscha klä på mig och hitta på något innan jobbet som börjar 16.30.

Likes

Comments

Fick med mig lite saker hem idag. Bland annat lite smått och gått från twilfit och ett par skor från scorette. Skona är jag lite tveksam över måste testa dom här hemma och gå runt lite i dom och testa lite jackor till för å se om dom passar in haha..

Dagen ser förövrigt väldigt lugn ut. Jag beställde förut en massa saker så man kan göra gelenaglar. Men paketen har försvunnit, varit sönder och massa krångel. Men nu så har allt kommit och jag tänkte att jag ska nog sitta och pilla med det resten av kvällen. Så får ni se resultatet imon på mina första egna gelenaglar. Detta kan sluta hur som helst..

Likes

Comments

Eftersom jag jobbade mitt 24h pass till kl 7.10 så är jag ledig hela dagen idag och tänkte ta mig ner på stan en sväng. Få se om jag hittar något kul annars så är det bara nyttigt och försöka lära mig hitta överallt sjukt svårt..

Likes

Comments

Sitter just nu mitt inne i ett 24 timmars jobbpass. Eftersom det inte är något högt tempo så blir man fort trött och lite uttråkad. Så försöker underhålla mig med Youtube och kaffe.

Lördagen hemma i Falun blev en succé Jennifer och Destiny hade ordnat en väldigt lyckad fest. Jag var sjukt nöjd och hade super kul, en av dom bästa festerna lätt! Saknar redan alla där hemma och längtar tills jag ska åka hem igen haha.. Ska försöka ge detta en chans men hemlängtan knackar mig på axeln känner jag.

Likes

Comments

Nu har min första jobbvecka tagit slut här i Västerås. jag trivs jätte bra med jobbet än så länge och det blir nog bara bättre och bättre. Bor just nu hemma hos min syster och hennes kille och det är trångt men funkar nu som tillfälligt innan jag hittat något eget.

Efter jobbet idag så ska jag åka hem till Falun där det vankas festligheter då Jennifer och Dess har fyllt år!!


(Plånboken är nyaste tillskottet från Tiger) 

Likes

Comments

God Jul och Gott Nytt ÅrLikes

Comments

Under black friday så köpte jag mig äntligen en ny dator. Visste inte alls vad jag var ute efter men efter lite letande och kollande i butiker så fastnade jag mest för den här datorn HP pavilion x360. Fullkomligt älskar färgen GULD och dom olika funktionerna med att man kan vrida skärmen 360 grader och pekskärm. Nu har jag haft den nästan en vecka och jag älskar den perfekt storlek för mig 13 tum så man lätt kan ta med den överallt.

Datorn just jag köpte finns HÄR men det finns så sjukt många olika modeller i alla prisklasser. Men denna rekommenderar jag stort om någon är sugen på ny dator.


Likes

Comments

Har du fått julklappstorka och verkligen inte vet vad du ska ge bort i julklapp? Varför inte ge något av dessa som alla behöver och alla använder och det kommer alltid att komma till användning. Passar alla mamma, pappa, syster, bror, kompis osv.. Jag skulle iallafall uppskatta om jag fick något av detta då jag själv helst inte vill lägga pengar på laddare och hörlurar. TIPS från COACH

Likes

Comments