View tracker

Under black friday så köpte jag mig äntligen en ny dator. Visste inte alls vad jag var ute efter men efter lite letande och kollande i butiker så fastnade jag mest för den här datorn HP pavilion x360. Fullkomligt älskar färgen GULD och dom olika funktionerna med att man kan vrida skärmen 360 grader och pekskärm. Nu har jag haft den nästan en vecka och jag älskar den perfekt storlek för mig 13 tum så man lätt kan ta med den överallt.

Datorn just jag köpte finns HÄR men det finns så sjukt många olika modeller i alla prisklasser. Men denna rekommenderar jag stort om någon är sugen på ny dator.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har du fått julklappstorka och verkligen inte vet vad du ska ge bort i julklapp? Varför inte ge något av dessa som alla behöver och alla använder och det kommer alltid att komma till användning. Passar alla mamma, pappa, syster, bror, kompis osv.. Jag skulle iallafall uppskatta om jag fick något av detta då jag själv helst inte vill lägga pengar på laddare och hörlurar. TIPS från COACH

Likes

Comments

View tracker

Hejsan va en stund sen jag tittade in här men har haft ganska så mycket annat att tänka på. En sak som har hänt är väl att jag har gått och blivit Gluten intolerant hur konstigt det än kan låta. För ca 7 veckor sen så var jag och testade mig mot gluten. Hade nästan alla symtom som man kan ha när jag väl började kolla. Det började med att jag träffade en tjej som berättade sin "story" om gluten och hon hade ett par utslag som beskrevs precis lika som mina som jag hade då. Så då började jag söka på andra symtom och det var en hel del som faktiskt stämde in. Depression, trötthet, huvudvärk, muskel och ledvärk, utslag, osv.. Så jag bestämde mig för för att ringa och be dom testa så då börjar man med ett blodprov och dom hörde av sig snabbt då testet låg på 95 och sa att jag skulle få göra en gastroskopi (går ner med en kamera till magsäcken och tolvfingertarmen) det måste man göra för att kunna fastställa diagnosen. Det var inte det trevligaste jag varit med om men det gick bättre en vad jag hade förväntat mig. Men då såg läkaren direkt att min tarm var helt förstörd. Så sedan dess har jag ätit glutenfritt och mår idag lite bättre men funderar på om det är något mer fel då min mage inte vill samarbeta men ska väntat ett tag till och se om det blir bättre. Även en kronisk hudsjukdom har jag som hör ihop med gluten, så fort jag får i mig gluten så kommer det utslag i ansiktet som beskrivs som ovanlig med plågsam hudsjukdom och det är precis vad det är. Men med en strikt kost så kommer dom inte fram längre som tur var.

Annars så jobbar jag kvar på förskolan men ska faktiskt börja jobba i Västerås i Januari. Så nya spännande och skrämmande äventyr väntar.

Likes

Comments

köpt min fina glajer som jag älskar. Köpte därför ett par till med silver å guld, mumma!


Likes

Comments

Ja hur gick intervjun då? jo den gick galant faktiskt. Hade en super bra tjej som intervjuade mig så allt rullade på och självförtroendet hängde med. Nu är det bara att vänta och se. Sen så ska jag ju själv bestämma vart jag ska flytta så allt hänger ju inte på detta. Fortsättning följer som man brukar säga..

Så här såg jag ut under dagens bravader iaf.


Likes

Comments

Hej på er! Har jobbat men är så slut då jag är inne på andra veckan med förkylning och det tar på krafterna. Men till vad jag ska göra nu.. Jag ska sätta mig i bilen och dra iväg till Västerås för imorgon så ska jag på jobb intervju. Sjukt spännande då det är ett ställe som jag har planerat att flytta till så det mesta hänger på hur detta går.Men tankarna går på högvarv när det kommer till framtid, flytt, jobb. Men för mig gäller det nog bara att komma ur det bekväma och ta lite risker. Det värsta som kan hända är att jag flyttar hem till Falun igen..

Likes

Comments

Skulle åka och handla så jag gick och strosa runt och kollade lite. Hittade då denna i te hyllan. En chai te som kostade 40 kr vilket är ganska billigt om man jämför med andra märken. Så den fick åka med hem. Så det första jag gjorde var att testa denna. Jag började med att skumma latte art i kastrull med en elvisp sedan i med smaken å vips har du en varm chai latte. Åhhh mums vad god den var över förväntan faktiskt.

Likes

Comments

Kikat på roshe one skor från Nike ett bra tag så nu tog jag mig i kragen och beställde hem två par. Synd nog så var ena den gråa skon fel limad så den var mycket större men ska skicka tillbaka dom och hoppas dom som kommer tillbaka är perfekta. Så snygga och sköna är dom!

Fick se att någon dag efter jag beställt dom att en ny kollektion har kommit ut Roshe two. Vi får se om jag kan hålla fingrarna i styr och inte beställa haha..


Likes

Comments

Fick med mig ett par skor från Erikslund i Västerås. Ett par rosa-beiga skor älskar verkligen färgen. Kommer från din sko.

Likes

Comments