Nu börjar den första dagen på detta år dra sig mot sitt slut. Vårat främmande som varit här under nyår åkte tyvärr hem idag :(

Direkt efter dom farit drog familjen upp på skidstadion och åkte lite. De gick inte direkt som väntat för jag ramlade över 10 ggr men träning ger färdighet. Men jag hade iaf jätte roligt.

Efter det åkte vi hem och kollade herrarnas 15 km och Hellner kom 10 vilket var suuuper kul. Har även bakat,beställt en ny kalender och rensat ur mitt rum.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har de varit en hemskt mysig dag. Jag vaknade runt 11:30 och åt en snabb frukost sen bar det av emot Gävle. Där köpte jag min efterlängtade längdskidåkningskläder, känns bra i hjärtat men svider rejält i plånboken.
Efter de åkte vi tillbaka hem och efter en stunds avslappning fick vi upp och kollade på Bandy. Aldrig gillat bandy så där jätte mycket men tyckte typ de var ganska kul. Kanske blir mer bandy i vinter
😉 vem vet
Nu är jag bara hemma, ska kolla på Grey’s anatomy och ta de allmänt lugnt.

  • 1 Readers

Likes

Comments

Tänkte bara göra en kort uppdatering:
Julen var underbar för min del och jag är verkligen nöjd med resultat trots mina höga förväntningar.

  • 1 Readers

Likes

Comments

Äntligen helg som jag längtat. Har inte mycket planerat i helhet men ska väl kolla på skidor och sen jobba på söndag.

Min fredag har varit enkel, skola,lite shopping, gymma och häng med N.

Angående träning så är jag fett sugen på att börja träna hårdare och ev börja med proteinpulver osv. Men är rädd att de kan påverka min kropp negativt. Har ju aldrig gillat att träna men nu har jag verkligen börjat brinna för det igen och de känns mycket skönt.

Jag har ju även haft planer på att försöka bli vegan ( i nuläget är jag vegetarian ) men har bestämt mig för att försöka med det nån gång under det kommande året. Tror nog att de är en utmaning som jag kan lära mig utav.

Likes

Comments

Jag har väl aldrig mått skit bra men förra året gick allt åt skogen. Jag började känna mig ensam även fast jag hade flera vänner, jag mådde dåligt men ingenting var egentligen dåligt. De värsta var att ingen märkte de, ingen såg hur jag kämpade mig igenom skolan, hur jag kämpade mig igenom mitt liv. Undrar fortfarande hur ingen kunde märka något, men jag frågade mamma om jag kunde få ta självmord, hon trodde de var ett skämt. Hon insåg senare sitt misstag och kramade mig så hårt hon kunde. Hon kollade mig rakt in i ögonen och sa: Detta ska jag fixa.

Sagt som gjort, hon bokade tid på barnungdomsmottagningen där jag efter tag hittade tillbaka till lyckan inom mig. Jag fick ett par återfall men till slut kom dom mina räddare i skinnande rustning: floxetin. Kan helt ärligt säg att de förändrade mitt liv totalt och har gjort att jag idag mår hyfsat bra. Jag är nästan uppe vid ytan och jag kunde inte varit gladare.

TIPS:

- Kolla bra serier t.ex Vänner, Riverdale och Greys anatomy

- Var mycket med nära och kära.

- Träning är nog de bästa och mest givande tipset

- Drick mycket vatten och försök att undvika socker.

Likes

Comments

Hur kan jag vara besviken över att du är lycklig? Jag är väl bara besviken över att det inte är mig du älskar. Även om vi är så olika så kan vi inte vara utan varandra och jag ser att du känner likadant. Du ser mig på ett sätt ingen annan ser mig och du är allt jag vill ha och att se dig le mot nån annan krossar mitt hjärta i tusen bitar. Vill bara ge dig en kärleksdryck så du kan bli förälskad i mig men varje gång jag inser att den drycken aldrig kommer uppfinnas krossas mitt hjärta ännu mer. Du är och kommer alltid vara min bästa vän även om du tycker att jag är dryg för att jag alltid är på dig, men de är ju för att jag alltid vill vara nära dig. Ditt leende är de ända jag tänker på när jag är ledsen och du är den krossar mig men räddar mig mest. Du är du och jag är jag men tillsammans är vi oslagbara.

Om du bara kunde inse hur mycket du betyder för mig och vilken stor del du har i mitt liv. Jag krossar mig själv genom att älska dig men jag kan bara inte sluta.

Likes

Comments