Header

Det är visst redan tisdag, men här kommer i alla fall en liten uppdatering om vad jag gjorde i helgen. I fredags gick jag, Fanny och Ella till Snaps och sedan vidare till Carmen. Det var kul! Vi planerade vår resa till Göteborg (vi åker på fredag!!).

På lördagen var det ju för en gångs skull varmt, så jag solade. På kvällen firade vi Hennings födelsedag hemma hos Henning. Det var hans föräldrar och bror, och mina föräldrar, som kom över på middag. Det var trevligt! I söndags åkte vi till Täby centrum, och på kvällen tog jag en promenad med Fanny till Långholmen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har haft två sköna semesterdagar. Tänk att få betalt fast man inte jobbar! Det har jag aldrig fått förut, haha. Igår träffade jag Fanny och Sofie. Vi fikade och gick lite i affärer. Det var kul! På kvällen tog jag en spontan promenad med mamma och pappa. Vi gick från Odenplan till Fridhemsplan där vi satte oss på ett café ett tag. Det är förresten så smidigt att man kan ta pendeln mellan Södra station och Odenplan numera, då kan jag vara hos mina föräldrar på en kvart.

Idag har jag varvat solning och tvätt. Inte jättekul, men strax ska jag träffa Fanny och Ella vid Medis. Vi tänkte ta ett glas vin nånstans.

Likes

Comments

Torsdag och semester, nice! Jag lyckades sova ända till nio idag, brukar vakna runt sju. Det beror framför allt på att de bygger som galningar utanför mitt fönster och de sätter igång redan vid sju. I eftermiddag ska jag träffa Fanny och Sofie, det blir kul!

Vet inte riktigt vad jag ska göra mer idag. Är rätt inne i planeringen för flytten, så kanske fixar något som har med det att göra. Igår skrev vi ut samboavtal som vi ska signera i helgen. Här under ser ni min tidsplan. Tycker det är kul att planera! Synd att jag inte gillar att jobba med människor och speciellt inte att leda människor, annars hade jag nog kunnat bli en bra projektledare.

Likes

Comments

Idag jobbade jag förmiddag på Posten. Det är inte många dagar kvar där nu, känns lite konstigt. Efter jobbet var jag hos optikern. Får så röda och torra ögon när jag har linser. Det var inget fel på ögonen, men jag fick med mig några linser av ett annat material hem för att testa. Hoppas de funkar.

Över till något roligare. Igår sa jag upp min lägenhet! Jag flyttar ju in hos Henning om drygt en månad. Det kändes stort att skriva under pappret. Och lite läskigt, får jag väl erkänna. Nu kommer jag att stå utan lägenhet om det tar slut mellan oss, för den i Kransen är ju hans helt och hållet. Men jag hade ändå bara fått bo kvar i min lägenhet i två år, eftersom det är en ungdomslägenhet. Och det ska bli så kul att flytta ihop. Det känns helt rätt!

Fyra år är nog mer än vad de flesta väntar med att flytta ihop, men jag är glad att vi har gjort det. Vi var så unga när vi träffades (vi är fortfarande unga, men ni fattar) och ingen av oss hade bott ensam innan. Nu har vi båda åtminstone lite koll på hur det är att ta ansvar för städning, räkningar och så vidare. Och hur det är att sova själv hemma, inte minst.

När jag skrev under pappret igår fick jag en flashback till en vinter för snart sex år sedan, när jag fortfarande bodde hemma hos mamma och pappa. Jag var nydumpad och allmänt deppig, och varje kväll stod jag och kollade in på människorna i huset på andra sidan gatan. Det var som att kolla in i ett dockhus, man såg allt de hade för sig (på gott och ont). Precis mittemot mig bodde ett ungt par, ungefär i samma ålder som jag är i nu. Jag brukade kolla extra mycket på dem, och tänka att jag skulle göra vad som helst för få att vara i deras situation och inte min egen. Att få vara 25 istället för 18, sambo istället för olycklig singel.

När jag skrev under pappret igår tänkte jag att "Nu är jag faktiskt där". Det kändes häftigt, även om den starka längtan efter att bli sambo som jag hade som 18-åring var något som gick över ganska snabbt, och jag har hunnit vara både lycklig singel och lycklig särbo sedan dess.

Här ser ni mina nya skor förresten, de som var orsaken till att jag var tvungen att ringa en kundtjänst och prata engelska (se tidigare inlägg). Allt löste sig och skorna sitter bra. Slutet gott allting gott.

Likes

Comments

Igår kväll kom vi hem från Lund. Vi hade det jättebra! Jag ska göra ett inlägg med bilder från de sista dagarna också, men jag pallar inte nu. Det är så många bilder att gå igenom...

Jag har just gjort en läskig sak, nämligen ringt en kundtjänst och pratat engelska. Det kan låta banalt, men jag hatar både att prata i telefon och att prata engelska. Jag hade registrerat ett konto på en sida, och beställt ett par skor, men nu ville jag avsluta kontot för att de inte skulle fortsätta dra pengar varje månad. Tyvärr måste jag ha skrivit in fel mejladress när jag registrerade mig, för kontot gick inte att hitta. Men de har dragit pengar. Kundtjänsten kunde dock inte hjälpa mig över telefon, så nu har jag mejlat dem och väntar på att de ska lösa det. Ska fan aldrig beställa saker över internet igen, det blir bara problem.

Kan åtminstone bjuda på en bild på det jag shoppade under resan:

Likes

Comments

Nu har vi varit här i Lund i typ tre dagar. Vi kom fram lördags kväll och fick nycklarna till vårt fina lilla hus! Det är supergulligt. På nedervåningen är det kök och badrum och på övervåningen två sovrum. Vi använder det ena som förvaringsrum för våra resväskor.

I söndags tog vi bilen till Malmö och käkade lunch där, och sedan åkte vi till stranden i Lomma. Jag badade faktiskt, men det blev bara ett snabbt dopp för det var lite kallt. Igår var det mulet så då bestämde vi oss för att göra en utflykt till Ystad. Där kunde man åka runt på en guidad tur på en gammal brandbil, så det gjorde vi. Sedan åkte vi vidare till Falsterbo, men det var lite av en besvikelse. Visserligen såg vi en del flotta villor, men det var helt dött.

Idag är det bra väder så det blir stranden igen!

Likes

Comments

Här är några grejer jag skulle köpa nu, om jag inte var så snål. Sandalerna är nog rätt fula egentligen, men jag gillar dem ändå. De verkar sköna.

​Blus med broderier Cubus, Sandaler H&M, Vit blus H&M.

Likes

Comments

Ikväll träffade jag Fanny och Ella. Vi tänkte gå till Tak, ovanpå Gallerian, men kön var skitlång. Så vi försökte med Urban Delis takterass på Sveavägen, men där var det också kö. Det slutade med att vi hamnade på Café 60. Men det är väl där vi hör hemma, man ska inte försöka vara något man inte är. Vi hade hur som helst väldigt trevligt och hade mycket att catcha upp.

Om tre veckor åker vi till Göteborg! Ska bli så kul! Och i övermorgon bär det av mot Lund för mig och Henning.

Likes

Comments

Den här veckan verkar jag ha drabbats av en riktig blogglust. Eller ja, vi får väl se hur många dagar det håller i sig.

Idag är förkylningen som bortblåst, vilket är skönt. Jag har jobbat på Posten, och efter jobbet åkte jag till Solna centrum och inhandlade en födelsedagspresent till Henning. Nu har jag faktiskt en hel kasse med presenter som jag på något sätt ska få med mig ner till Lund, där vi kommer att vara på hans födelsedag. Vi tar i och för sig bilen. så det ska nog inte bli några större problem att få med sig presenterna.

Det blev en lunch på Därmed pasta igår:

Likes

Comments

Igår hade jag en härlig dag med Fanny och Minnea. Vi hängde på Josefina på Djurgården i några timmar. Priserna var sjuka, men stället var bra så det var väl värt det. Vi tog några stekiga bilder också.

Idag fick jag inget jobbpass på Posten så jag är ledig. Passar bra för jag verkar ha dragit på mig en lätt sommarförkylning. Ska hur som helst åka och luncha med Henning vid Hornstull strax.

Likes

Comments