Hallå! Vilodag vilket känns hur skönt som helst! Blev ett jobbigt cykelpass, eller ja, det ska ju vara jobbigt, och ett riktigt hårt ispass. I söndags körde jag ett roddpass och lite överkropp och sedan vidare mot Borlänge och Kupolen. Det enda jag köpte är var ett par benskydd, halsskydd och damaskhållare. Det behövdes verkligen! En till sak som hände i söndags, som jag är så taggad för, är att jag bokat biljett till en festival. I Budapest, Ungern. Med en mycket härlig person. Denna festival ska tydligen vara rätt så stor och ingen som man hört talas om? Den heter Stiget och den verkar så sjukt kul! Är så taggad! Den är början av Augusti så det är ett tag kvar, men det ska bli så kul! Här är aftermovien 2015 👇


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Idag var första dagen i skolan på sista terminen. Är så skoltrött, men hade tydligen energi nog att kunna koncentrera mig? Jättekonstigt. Det var längesen jag kände mig nästan taggad, men ändå inte. Jag vet inte. Haha, i alla fall, tillbaka till ishallen också. Bara fys idag. Passet jag körde idag såg ut såhär:

Uppvärmning 15min

Knäböj 8-6-4-4-2-2 + 3 squatjumps utan vikter mellan varje set

Utfall fram med stången framför sig 8-8-8-8 fyra reps på varje ben

Hängande frivändning 8-6-4-4-2-2

Jag gjorde lite extra och lade in lite mage i den sista övningen. Körde två olika magövningar, benlyft i ribbstol och russian twist med 10kg. Varvade dem mellan seten. körde lite stretch efter för det behövs verkligen, haha. När jag var klar med träningen tog jag en liten omväg hem. Den promenaden var välbehövlig. Har nu duschat och ätit lite. Ska försöka sätta mig och skriva CV nu och skicka in för jobb. Läskigt!

Likes

Comments


Har nyss käkat lite lunch och promenerat med plutten här ovanför. Eller promenerat, snarare pulsat, haha. Bra för kroppen det med. I varje fall så börjar skolan imorgon. Sista terminen och jag kan inte vara mer skoltrött än vad jag är just nu. Men bara en termin kvar. BARA EN TERMIN KVAR! Helt sjukt är vad det är. Var tog tiden vägen?! Jag har ingen aning. Bara att hålla ut nu det sista. 

Igår blev det en kort tur i skidspåret och även om den var kort så känns det idag. Kroppen är inte van med den sortens rörelser. Var faktiskt den första skidturen för den här vintern och första för i år. Men det behövs åkas betydligt mer för jag kände verkligen hur dålig kondition man verkligen har. Det är hemskt. Kan bli en till tur ikväll annars i helgen. Behöver dock köpa lite nya skidkläder så får börja kolla runt vad priserna ligger på och om man hittar något bra set. Nu under jullovet har det varit lite uppehåll från hockeyn, men nu drar det igång igen. Har ju tränat lite ändå, men inte så mycket som jag kommer göra dem närmaste månaderna. Det är bara att ta nya tag och köra på igen. Hade en period innan jul som inte gynnade mig och hockeyn så bra, men det är något jag vill hålla på med så nu tänker jag köra järnet med träningar! Längtar till våren och sommaren då man kan åka ut på inlines längs strandpromenaden. Härligt! 

Denna vecka kommer bli en bra vecka. Kommer komma igång med träningen och tillbaka till lite rutiner vilket jag i princip inte haft något av under lovet. Eller räknas vila? Men i slutet av veckan händer det något ännu mer kul! Men berättar mer om det då. Så taggad inför det. Ni kommer få se så håll utkik!

Likes

Comments


Kollade in Pdotters blogg nu på morgonen. Hon har hittat en lista som alla kvinnor borde läsa och ta med hem. Bara läs

1. Den där kvinnan du tycker är vackrast och klokast i världen? Du är den kvinnan för någon annan.

2. Du ska prioriteras. Du är inte ett alternativ, sista utväg eller en reservplan. Du är ingens in-between. Varken din egen eller någon annans.

3. Han ljuger. Han kommer göra om det. Det där blåmärket kommer att ersättas med ett nytt.

4. Du bryr dig alldeles för mycket om andras känslor. Du är inte allas extramamma.

5. Ha perfekta betyg, vara smal, en snygg partner, perfekta vänner, familj och media där alla andra bekräftar dig - kommer inte att göra dig lycklig.

6. Bara du kan göra dig lycklig. När allt det andra tas ifrån dig har du bara dig själv kvar.

7. Stanna aldrig kvar i en relation för någon annans skull än din egen.

8. Kräv exakt samma respekt, kärlek och omtanke som du ger. Du är ingen hund som väntar på godis när du varit tillräckligt duktig,

9. Kompromissa aldrig med dina principer. Aldrig. Aldrig.

10. Håll dig borta från fuckboys.

11. Pojkvänner kommer och går. Akademiska poäng består.

12. Slösa ingen tid på "spel" eller "jakt". Använd den tiden till att ta hand om dig själv.

13. Mår du dåligt måste du våga be om hjälp. Du förtjänar möjligheten att göra det bästa av ditt liv. Det är starkare än tystnad.

!4. Det är okej att inte älska varenda del av din kropp. Men du borde. Det borde du verkligen.

15. Den enda anledningen till att män ser bra ut utan smink är för att ingen någonsin sagt till dem att de är fula utan.

16. Hur du ser ut är inte en reflektion av vem du är. Dina prestationer är inte din identitet.

17. Svarar han inte gör han inte det för att han inte vill. Simple as that. Seså, gå vidare med ditt liv.

18. Gå när du vill. Kom när du vill. Ligg med vem du vill och hur ofta du vill. Du har lika stor rätt till din sexualitet som en man.

Likes

Comments


Hittade några frågor som jag tänkte jag kunde svara på så ni får veta lite mer om hur jag är. Here we go!

Namn: Karin Linnea Gruvås

Ålder: 18år

Längd: 175cm

Skostorlek: 40-41

Född: Dalarna

Bor: Rättvik & Leksand

Gör just nu: Svarar på dem här frågorna innan en promenad med min lille hund

​Allmänna frågor:

​Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Humor, glad, energisk

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Svårt att komma till skott med saker, påverkas av omgivningen ganska lätt, funderar på många olika saker som jag inte ens kan ta itu med just nu.

Vad är du rädd för: Att misslyckas, vilket jag inte alls tycker om

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Min bra känsla för mina framtida mål att nå 

Det roligste jobbet du har/haft: På en festival förra året

Har du körkort och egen bil: Ja och ja

När tog du ditt körkort: Samma vecka som jag fick sommarlov i Juni

När grät du senast: Igår

När skrattade du senast: Igår

Vem åkte du bil med sist: Jag körde, men en kompis åkte med

Vem åt du mat med sist: Min familj

Vad var du rädd för när du var liten: Att folk skulle skratta när jag gjort fel, trodde jag, och att pappa skulle bli arg.

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Artist, dansare och prinsessa

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Max 5 gånger kanske

Värsta smärtan du råkat ut för: Mensvärk eller psykisk ohälsa

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: När familjen köpte hund

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Mig själv och mamma

Har du någonsin sportat: I princip hela mitt liv

Någon du ser upp till: Charlotte Kalla

Har du varit utomlands någon gång: Ja, i Portugal, Tunisien, London, Spanien, Thailand, Turkiet och Danmark

Vilken plats var finast: Helt klart Thailand

​Antingen eller frågor:

​Storstad eller landet

Hamburgare eller pizza

Kött eller fisk

​Hund ​eller katt

Mcdonalds eller Max

Vin eller ​öl

​Charter- eller skidsemester ​- kan inte välja

Sverige eller utlandet

​Sport eller nyheter

Hockey ​eller fotboll

Sommar eller vinter ​- kan inte välja här heller

Vår eller höst

Bil eller buss

Likes

Comments


2015 gjorde jag min första tjejklassiker. Det var en bra början. Det fick mig att få upp ögonen för dem olika delarna som ingår. Det som jag inte gjort något förut av är något jag verkligen vill börja träna för min egen skull. Det var cyklingen. Fick en riktigt bra tid som var bättre än förväntat och absolut bättre en den tid jag satt som mål. Ibland så störs en del moment av vissa saker. Ibland är det väder som ställer till det och ibland kan det var sjukdomar av olika slag, men det som är så fascinerande är att alla som tar sig tiden och som jag ser i spåret, på vägen, i vattnet eller ute i löparbanan. Alla är där tillsammans och klarar det på ett eller annat sätt. Så tjejklassikern var verkligen en start på lopp- och tävlingslivet. Mina framtida planer som jag har inför framtiden och som jag ska ha gjort innan jag inte kan gå längre är hela klassikern, en mara, en ultravasa och kanske en ironman. Har inte riktigt bestämt mig med den, men kan nog verkligen bli så att jag kommer köra triathlon. Finns så många olika lopp jag vill genomföra. Min plan för 2017 är att då genomföra halvklassikern så detta år blir mestadels träning inför det. Är så peppad!

Team Jonellie-bilden med orange bakgrund är tagen från Vasastafetten som är en del av Vasaloppets vecka under hösten. En löpstafett med 10 olika distanser som vi i år troligtvis gör för fjärde gången. Den är helt fantastiskt kul där alla verkligen får vara en del av dagen vare sig man springer eller är chaufför. Varför jag säger det är för att det kan vara lite komplicerat med bilar och vem som ska köra där och då så att alla kommer fram till sin start så att man kan komma till Mora och heja på siste man i mål. Så kul och hoppas på många fler år! Dock så krockar det med Ultravasan, men det ska vi nog lösa.

Likes

Comments

Tröja // Craft

Ovan ser ni tröjan jag köpte igår. Hur skön som helst! Snygg är den också.

Följer ni hannalicious på snap? I alla fall så fick man se på hennes mystory när hon öppnade ett paket hon skickat efter från en hemsida som heter NA-KD.com. Gick in och kollade där och fanns hur fina kläder som helst. En massa fin klänningar och kappor. In där och kika tycker jag. Det bästa var att man fick 20% rabatt på ett helt köp när man använde koden HANNA20. Koden gäller dock bara så länge Hannas story ligger uppe vilket endast är i några timmar till. Jag klickade hem några saker som förhoppningsvis kommer i veckan. Visar er då!

Likes

Comments


Halloj! 

Mamma drog med mig till gymmet imorse för och köra lite. Tränade helkropp med en del olika övningar så det ska nog kännas imorgon hoppas jag. Efter träning gick vi hem för gofrukost med ägg och sill och en del annat. Tour de ski har ju också dragit igång så det blev en titt där efter frukost och sedan vidare mot Team Sportia där jag fick presentkort i julklapp. Hittade en riktigt skön tröja som passar perfekt till längdskidåkningen i vinter! Har letat länge och hittat en till bra pris. Nu på eftermiddagen har jag och syster kollat på lite film. Fint väder har dagen bjudit på och en fin promenad med hunden. Dagens träningspass hittar ni nedanför:

Uppvärming - Cykel 5min & rörelse för överkropp med pinne

Benböj 8x3 40KG

Latsdrag 12x3 25KG

Bänkpress 8x3 18KG

Axelpress 5x4 15KG

Benlyft 12x3

Sidolyft på matta 16x3 (8 reps på varje sida)

Likes

Comments