Header


Vad jag längtar tillbaka till sommaren, Bråvalla med mina bästisar eller alla härliga och mysiga kvällar tillsammans med dem jag älskar mest. Har haft en fantastiskt fin sommar, så många roliga minnen.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Idag har jag och älsklingen tillbringat vår eftermiddagen i Göteborg.

Mötte upp Anneli och Uffe, åt pizza på en mysig restaurang och sedan fortsatt vi till Draken där vi lyssnade Henrik Schyffert.

Sedan åkte jag och Elias vidare till Jul på Liseberg och gick runt och drack glögg och myste. Nu är vi hemkomna och ska sätta på någon film. Pusss

Likes

Comments

Likes

Comments


Senaste fyra från storys.

Likes

Comments


Världens bästa pappa utan tvekan. LOVE YOU

Likes

Comments


Igår hade jag och Rebecca en lugn och skön kväll, lagade mat och kollade på Idol. Älska! Lite senare på kvällen ramlade även även Charlotte och Emma in. Så mysigt!

Nu ligger jag i soffan och kollar Solsidan medans jag letar inspo på Pinterest från köksinredning till naglar och hår ;) Japp ett nytt beroende. Ikväll blir det mys med tjejerna hemma hos mig iallafall. Göttissss!

Likes

Comments


Hur mysigt och gott hade inte jag och tjejerna igår? Drack te, åt croissanter och scones med massvis med sylt och tjöt förståååås. Skulle vilja tillbringa varje eftermiddag såhär. Mmmhm!

Likes

Comments


Haft en mysig eftermiddag hos Charlotte där det bjöds på fika med mina favorit människor. Älskar mest.

Nu ligger jag utslagen i sängen och väntar på maten, är sååå trött, kommer bli en tidig kväll för mig, det är en sak som är säker. Pussss!

Likes

Comments

Instagram@kkarrin