Nu är vi äntligen framme i Kata efter 30h resande. Med alltför lite sömn drog vi oss genast till stranden och chillade där tills solen började gå ner. Det var så härligt avkopplande, 30 grader och sol.
Nu ska vi äta något smått och imorgon drar vi iväg till Phi phi.

Kram Karin

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mina senaste inköp, en kjol och ett par solglasögon. Älskar kjolen! Den är så söt och har så fina detaljer. Kommer att använda den massor i sommar.

Kram Karin

Likes

Comments

Sista praktikdagen är nu över och imorgon har jag en ledig dag. Då ska jag hinna med en hel del. Bland annat att lämna in två uppsatser, fixa klart med vikarier, ringa några viktiga samtal, ta ut ett recept och få vaccin, betala räkningar, städa lägenheten och packa resväskan inför Thailand!

Tänk att jag efter några (ganska många) timmar sitter i ett flyg påväg mot varmare breddgrader. Att bara få koppla av från den brådskande verkligheten en stund, dricka lite goda drinkar på en strand där solen lyser starkt med min fina vän. Ska bli toppen. Resan kommer just perfekt.

Kram Karin

Likes

Comments

Eftersom jag har suttit bokstavligen hela dagen och skrivit på olika inlämnings uppgifter tänkte jag dela med mej av några saker som hjälper mej med att komma igång med skrivuppgifter och att uppehålla koncentrationen. Jag har verkligen svårt med att koncentrera mej och vill bara göra allt annat.

  • Först och främst måste jag sitta upprätt och inte ens försöka sitta i sängen eller på soffan och skriva. Det går en stund men inte sen mera.
  • Det som hjälper mej mycket är att jag inte har något/någon bakom mej. Till exempel måste jag alltid sitta längst bak i rummet om det är prov/tent och helst i ett hörn för att kunna fokusera på mitt.
  • Att ha ett fönster i närheten är toppen för det hjälper mej att sortera tankar och få inspiration konstigt nog.
  • Mobilen måste vara utom räckhåll.
  • Jag måste alltid göra en plan med realistiska mål, som att kunna skriva så mycket på en timme eller få klart uppgiften inom den tiden.
  • Lugn instrumentalmusik i bakgrunden är ett måste
  • Ta pauser men inte ofta och rör på dej ordentligt och ta frisk luft om det går.
  • Ät inte godis utan ta hellre frukt.

Det här är några saker jag gör för att få något nerskrivet, annars sitter jag bara i timmar och försöker komma igång.

Kram Karin

Likes

Comments

Igår var det ingen vanlig dag utan min älskade grisbjörn fyllde hela 10 år! Vet på riktigt inte vad jag skulle ha tagit mej till utan Maija, hon har alltid varit stöttande och glad oberoende vad, hon har tröstat mej i svåra stunder och hon är en toppen vän! Vi har gjort resor tillsammans, simmat massor och åkt båt som hon älskar. Vi har tränat tillsammans under min tävlingssäsong och jag har alltid förlorat haha. Hon är helt enkelt den finaste, gosigaste, vänligaste, finurligaste grisbjörnen!

"Vissa änglar har inte vingar. De har fyra tassar, ludna kroppar, runda nosar och ovillkorlig kärlek."

Kram Karin

Likes

Comments

Vilket fint vårväder det har varit! Vinterjackan har bytts ut mot vårjacka och solglasögonen har kommit i användning. Jag älskar vintern men denna har inte varit tillräckligt kall som har lett till att snön har smultit bort mellan varven. Nu ser jag framemot våren som kommer att bli toppen tror ja! Och sen sommaren som kommer att bli ett äventyr. Längtar!

Kram Karin

Likes

Comments

Efter två månader med jobb sex dagar i veckan var jag helt slut igår då jag väl var hemma. Jag åt en sen lunch och mötte sedan upp Kevin på café för en sista gång på sex månader framöver. Det var kiva att ses och bara ta det lugnt samt äta gott. Efteråt gick vi en promenad vid havet då solen lyste så varmt och fint. En avkopplande dag.

Kram Karin

Likes

Comments

Glad Kvinnodag, Tillsammans kan vi! 

Kram Karin

Likes

Comments

Så här såg det ut i helgen. Fredagen var det fullt upp med jobb som vanligt. På lördagen efter det andra jobbet drog jag till Alva, sliten som jag var, på lite vin och ost kväll. Det var avkopplande och vi satt ett gäng och talade om allt möjligt till morgontimmarna. Det blev sleepover och det var mys.

Dagen därpå gick vi på sushi bufé mums. Efter lunchen åkte jag hem ett varv för att sedan fara till mina kusiner där min mormor och moffa också var. Vi firade en födelsedag men en festmiddag, så trevligt!

Det var verkligen ett super bra veckoslut,

Kram Karin

Likes

Comments

Slänger in en bildbomb från den sista dagen i Levi. Så otroligt bra dag! Jag längtar tillbaka så mycket. Tre dagar i backen var lyx med tanke på att jag inte egentligen hade tid med en skidresa, men det gick så fort.. Är så glad att jag bokade resan i sista minuten.

Kram Karin

Likes

Comments