View tracker

Hahah oj denna sötnos, min grisbjörn.
Tog en paus i allt skrivande och bläddrade igenom gamla bilder, vet inte om det var en bra eller dålig ide. Ni vet då man kollar tillbaka på gamla sjukt roliga minnen och det tar typ ont. Alla sinnen påminns om hur det var och man önskar tillbaka. Även om det ögonblicket kommer tillbaka så kommer det ändå inte att vara lika bra som den första gången.
Känner mej så stressad för tillfället och bara saknar alla och allt så mycket. Måste bara orka dessa knappt två veckor så är det jullov!

Kram Karin

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu har jag suttit och pluggat hela dagen, några saker är så gott som klara medan andra saker inte gick som önskat. Är ganska trött och seg i huvudet nu och bara drömmer mej långt bort från den stressiga verkligheten som jag befinner mej i just nu.

Tänk om tiden bara kunde stå stilla en stund och man kunde fara och resa till varmare breddgrader. Jag har flera resor planerade men jag är fast med jobb, skola eller annat som hindrar mej ifrån att fara iväg. Men jag ska inte klaga. Jag har mitt drömjobb och studerar till mitt första hands val och dessutom man hinner nog resa sen. Nog för att jag avskyr att säga "sen" för det känns som att det aldrig blir av då. Det ska nog bli av en dag, snart.

Kram Karin

Likes

Comments

View tracker

Glad självständighetsdag!

Min dag har börjat toppen med solsken, favorit frukost, bra musik och en promenad till havet. Väntar som bäst på att maten ska bli färdig och sen fortsätter dagen med att försöka få ihop alla deadlines som ligger på hög.

vi hörs senare,

Kram Karin

Likes

Comments

Oj så rolig denna Glöggrunda var! Den började med att Sandra, Anna, Alva, Oscar och jag satte oss i bilen och körde till Åbo. Vi lyssnade på bra musik och taggade inför Glöggrundan. Vi var framme vid ca 16 och jag gick till Alexandra för att grunda snabbt och lämna mina saker.
Hos Alexandra var också Astrid och Sofia och vi tog vårt pick och pack och drog oss iväg till Domkyrkan där vi bytte ut våra biljetter mot armband, halarmärken och kartor. Vi skildes åt och jag mötte upp med Sandra, Anna, Alva och Oscar igen. Så började rundan.
Poängen med Glöggrundan är alltså att samla stämplar från olika barer genom att köpa en drink. Detta år skulle vi samla drinkstämplar för att få halarmärket magister. Vilket betyder att det är 10 stämplar som vi behövde.
Eftersom det kallas Glöggrundan finns det mycket spetsad glögg, och man ska alltså helt enkelt, gå runt i Åbos barer och dricka spetsad glögg, få stämplar och träffa massa bekanta, de flesta från ankdammen.
Klockan 00 då man samlat ihop till halarmärket och yrat runt i stan är det efterfest som gäller. I år var det Freddy kalas och Nause som uppträdde och sen också Bastu pojkarna med x3m. Jag och några andra såg på Freddy Kalas eftersom jag sett Nause, och det var såå bra!! Vilken feelis.
Jag var hemma hos Alexandra vid klockan 06 efter en sjukt bra kväll. 10/10.

Stannade som sagt hos Alexandra tills Lördagen och vi bara chillade, åt maffigaste hamburgare och hade bästis tid.

(Hade en så rolig kväll att jag bara tog några bilder under kvällen, men de får duga.)

Kram Karin

Likes

Comments

Stressen före jul är nästan till max. Plötsligt har man tusen deadlines i skolan, nästan mer än vad man haft det senaste halvåret. Kommer antagligen vara glest mellan uppdateringarna men ska försöka mitt bästa att slänga in några inlägg nu som då.
Glöggrundan var i torsdas och jag stannade i Åbo tills lördagen då vi åkte hem. Kommer berätta mer om det i nästa inlägg.
Nu ska jag mysa under min filt med bra musik, äta chiapudding med blåbär samtidigt som jag ska läsa ut en bok så jag får en deadline ur världen.

Kram Karin

Likes

Comments

Hej på er! Det har minsann ekat tomt här på bloggen den senaste veckan. Det har varit mer eller mindre med flit eftersom det har varit mycket skola och dessutom har jag haft en rejäl förkylning och feber. Jag har tagit det lugnt så mycket som jag kunnat denna vecka men det var inte så lätt. Detta är lite av allt som hänt sedan senast:

- Hemmafest och Svenska Natten

- Taco kväll hos Alva

- International week som betyder att vi är samlade, nursing students, ergoterapeuter och socionomer, haft skola från 9-17 och gjort allt möjligt.

- Jobb

- Olycka som krävde sjukhusbesök och vi var hemma senare med fem stygn. usch.

- Mamma på besök (eftersom hon hade kurs här)

... och allt detta med feber, kul.

Imorgon väntar en ny dag och ska ta mej till skolan igen eftersom jag haft en feberfri dag. Tyvärr är morgondagen krävande och är hemma först närmare klockan 18.

Kram Karin

Likes

Comments

Mina fredagar nuförtiden består av desto mer jobb och mindre chill. Idag hade ändå tid före jobbet att fara på café med Larisza. Det var toppen! Kändes länge sedan sist och var mycket efterlängtat.

I morgon är det en ny dag och nya jobbturer. Gonatt på er.

Kram Karin

Likes

Comments

Är som bäst ensam hemma i lägenheten efter att ha vinkat hejdå till Gunvor. Dagarna har gått så fort och det har varit så roligt.
Idag var jag till skolan på ett möte (eftersom jag försov mej till de andra föreläsningarna) och efter mötte jag upp Gunvor i stan.
Nu ska jag ta tag i lite studier.

Kram Karin

Likes

Comments

Dagen tillbringades med Gunvor och vi hade en härligt lugn dag. Vi var som tidigare sagt hos mej en stund och efter blev det en sen lunch/middag på stan. Vi satt kvar i timmar och pratade om allt.
Då Johanna hade slutat sin konferans mötte vi upp henne också en stund innan det blev sent och skiljdes åt.

Kram Karin

Likes

Comments

Så här såg min gårdag ut. Mötte upp mina saknade flickor i stan för att äta middag i Iguana. Mycket skratt senare befann vi oss i Aussie bar och kvällen slutade på Molly Malones. Så roligt att äntligen få träffas har verkligen sett framemot detta!

Nu väntar jag på att Gunvor ska komma hit och sen får vi se vart denna dag leder.

Kram Karin

Likes

Comments