View tracker

Filipinerna

När jag var fyra månader flyttade vår familj till Filipinerna och bodde i Manila. Jag kommer förstås inte ihåg något därifrån men skulle så gärna flyga iväg och se var vi bodde och njuta av det ljuvliga landet.

Malta

Jag var så nära att boka en resa till Malta förra året men det blev inte av helt enkelt. Har länge velat se det lilla mysiga landet och Blue Lagoon.

Japan

Japan ligger högt på listan på platser jag vill resa till. Landet blir mer och mer intressant för mej och skulle så gärna resa dit och se allt häftigt som vi inte har här i Finland. Att besöka vackra stränder, stora städer och såklart mina kompisar i Japan skulle vara toppen!

Los Angeles

Los Angeles är ett ställe jag skulle kunna bo på en tid. Kunde bara köpa en tur biljett och åka iväg.

Kram Karin

Likes

Comments

Fredagen spenderades på middag med flickorna och det var hur härligt.

Lördagen var jag på jobb, tränade och kvällen spelades spel hos Alva med ett gäng.

Söndagen steg jag upp pigg och började storstäda i lägenheten. Slutade med att jag slängde massor med saker. Bland annat skor, häften och slarviga saker och det känns så skönt att få bort allt. Efteråt mötte jag Alva på stan och vi shoppade resten av dagen. Fick med mej två toppar och doftljus.

Kram Karin

Likes

Comments

Idag har vi i skolan fått som uppgift att laga en koreografi till valfri låt och sedan hade alla grupper uppvisning åt varandra. Feelis. Efter skolan var jag en stund på majstranden innan jag drog iväg och gymmade. Nu är jag hemma och har fräschat upp mej och ska nu möta upp flickorna för att äta middag. (Ni kan ju försöka gissa vart vi ska.) Trevlig fredag!

Kram Karin

Likes

Comments

Det var Back to School Party på Maxine igår och kvällen var så positiv på alla sätt. Jag och Larisza hade tumistid och förfestade hos mej före och det var verkligen länge sedan vi träffats bara vi två. Vi talade om allt och hade typisk larrekarre-stund och det var så roligt. Väl i Maxine var det bra musik, bra personer och alla var så positiva. Kvällen gick så snabbt när man hade roligt och avslutade festandet med nattmat och taxi hem.

Kram Karin

Likes

Comments

Vilken bra dag det har varit. Var i skolan 08.15 som är vanligt för denna kurs, fixade på grupparbete och hade en dans/gymnastik timme. Vi lärde oss gymnastikövningar som passar för äldre personer och personer med funktions hinder. Det var väldigt roligt och hela timmen bjöd vi verkligen av oss själva.
Slutade tidigt idag eftersom jag valde att studera hemma. Väl hemma var så trött och slut att jag vilade i nån timme för att sedan träffa min kusin som nu är hemma från sitt utbyte. Efter mötte jag upp Jenni och vi gick till gymmet. Så nu är jag medlem i ett nytt gym.
Kvällen har varit chill. Åt mumsiga bananplättar och fräschade upp mej.

Kram Karin

Likes

Comments

View tracker

Hej på er! Hoppas ni har haft en bättre måndag än mej. Den var verkligen horribel och tänker inte gå in på det destu mera. Hade planerat att få ett som annat gjort idag också men allt får bli imorgon. Ny dag och hoppeligen positivtare än denna. Tack och gonatt!

Kram Karin

Likes

Comments

Igår kväll var så rolig! Middag med flickorna, förfest, fest i byholms och vidare till Club Werket.

Kram Karin

Likes

Comments

Den intensiva veckan har verkligen varit intensiv, speciellt när vi börjat med den efter jullovet. Nu har jag en ledig helg framför mej och oj så jag njuter! Ska äntligen få sova ut och bara göra det jag verkligen vill.
Skoldagen har varit rolig med musikterapi där vi dansade som att vi var i duschen, kompade fritt till musik och sjöng mamma mia låtar. Jag var verkligen omotiverad och skeptisk men vår grupp, slöa med fredagshumör var det roligt!

Nu ska jag duscha, äta nåt smått och sätta på halaren. Sen blir det middag hos Jenni och efteråt Club Werket.

Ha en bra fredag!

Kram Karin

Likes

Comments

1 banan
2 ägg
1 msk Chiafrön

Mosa bananerna och vispa sedan samman med ägg och Chiafrön.
Stek sedan i kokosolja, klart!

Mumsade i mej banan plättar idag och testade att tillsätta Chiafrön. Det blev så gott och ska fortsätta med det. Testa du också.

Kram Karin

Likes

Comments

Skoldagen har varit slapp och jag fick inte så mycket gjort av olika orsaker men tar nya tag imorgon. Idag firades det däremot med kaffe och tårta att Arcada toppade listan och är nu Finlands bästa yrkeshögskola. Det var en rolig överraskning.

Efter skolan har jag och Alva planerat en resa till Thailand. Jag har själv inte varit i Thailand sedan jag var en bebis så ni får mer än gärna komma med alla era tips som ni har! Vart gäller det att åka? Vilka stränder/ öar/ sevärdheter ska man besöka?

Kram Karin

Likes

Comments