Tiden flyger (tyvärr) iväg här och jag lever i nuet samt njuter av varje stund. Det händer massor helatiden så har inte satt tid på bloggandet. Jag har bara två veckor kvar här tills jag flyger hem till Helsingfors igen. Får smått panik då jag tänker på det för vill verkligen vara kvar här. Jag vill inte säga hejdå åt alla fina jag träffat här, för att vi troligen aldrig kommer att ses igen även fast man lovar varandra att vi ska.
Nu ska jag inte tänka mer på det. Såklart kommer det att vara härligt att komma hem igen till familj, vänner och lägenheten i Finland.

Kram Karin

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vilken dag alltså. Efter stranden fixade jag mej och Eveliina och jag drog sedan till Fannys för att fixa inför festen. Vi skulle fira Fanny & Karins födelsedagar. Då allt var klart började det strömma in folk. Festen var i gång med lekar och beerpong. Vi gick vidare till Banana Club och där firades det rejält med ett härligt team. Det var verkligen en toppen kväll igen men det kan inte heller bli nåt annat än lyckat med detta gäng!

Kram Karin

Likes

Comments

Har spenderat sex timmar på stranden idag. Så härligt! Melissa och Eveliina hade halvdag och de kom och joinade mej då de slutat. Så avkopplande, varmt och skönt.

Har just duschat, lackat naglarna och ska nu vila lite före det blir fest. Är så taggad!!

Kram Karin

Likes

Comments

Ondagen åkte jag och Hilde till hamnen för att shoppa och äta middag. Vi fyndade ett dom annat och njöt av god mat vid havet och alla lyxbåtar. Vi pratar norska/svenska sinsemellan så det är kjempebra. Jag har några simgrupper på norska så det är bra träning för mej. Dock har jag en bra bit innan jag kan prata norska flytande. Haha

Kram Karin

Likes

Comments

Flera av kvällarna har spenderats på stranden. Älskar det. 🔝denna kväll satt Melissa, Hilde och jag hela kvällen och pratade om allt möjligt och skrattade åt allt sjukt vi har hunnit med. Alltså dessa tjejer 💯

Kram Karin

Likes

Comments

Dagen började med att slöa på standen efter festandet. Vi blev tillslut ett stort gäng och det var toppen!

Efter fixade vi oss redo för att bergsklättra. Vi åt middag tillsammans ett gäng och så mötte vi upp de andra och äventyret började. Vi var sena i schemat för vår plan var att se solnedgången uppe på toppen men klockan var lite väl mycket då vi började gå. Det ledde till att vi fick skippa stigen/vägen som skulle leda upp till toppen och vi fick istället bara klättra rakt upp.

Det gick bra halvvägs och det var en så vacker vy! Vi pausade en längre stund och så fortsatte vi den sista biten. Men ju närmare toppen vi kom desto brantare var det. Fy så brant det var. Jag som inte har höjdskräck fick hjälpa de andra som tyckte det var så obehagligt, men jag måste säga att jag var chockad då jag kollade ner utan någon säkerhetsutrustning. "Ta det lugnt det går fint". Efter att vi hade bokstavligen dragit upp oss till toppen var det en så bra känsla. Vi hann se solnedgången och knäppa några kort (och vissa även fira med en öl).

Vi väntade tills alla hade nått toppen men sedan tog det inte länge fören solen gick ned och det blev mörkt. Vi började gå ner med raska steg men insåg vart efter hur dumt det var att inte ha någon större koll på var man kunde gå eller inte. Och det blev allt mörkare. Vi var alldeles för stort gäng också att hålla reda på. Vi fick vända om och gå upp igen flera gånger för att det var stup rakt ner. Som tur skadade sig ingen desto värre men flera "vrickade" foten lätt och en annan skadade knät. Dessutom fick två panikattacker så ni kan förstå att det var ganska kaos i mörkret. Vissa ville bara därifrån (jag hehe) för att det var kolsvart, klockan var mycket och jag ville inte träffa på några obehagliga djur. Dessutom var man sliten efter gårdagens festande. Det tog en evighet att komma ner men vi lyckades alla komma ner utan större skador. Dock såg vi ut som krigare med slitna/söndriga kläder och skrapsår hela högen. Så jag kan lugnt säga att denna klättring innehöll bokstavligen blod, svett och tårar!

Trotts hur irriterad jag än var på vägen ner från berget var det så härligt på toppen och upplevelsen i sig, men tills nästa gång vet jag i alla fall vad man inte ska göra.

Kram Karin

Likes

Comments

Här är bilder från förra fredagen. Mina favorit tjejer och några kaos bilder då vi festade loss på Banana Club. haha. Skrattar så mycket åt dem!

Vi samlades hos oss och drack några drinkar med ett stort gäng före vi begav oss vidare till clubben. Kvällen var så lyckad med sjuka stunder, roliga vänner och dans!

Kram Karin

Likes

Comments

Älskar kvällsdoppen här. Så varmt vatten fast det är sent på kvällen. Jag får snart simhud mellan fingrar och tår då jag spenderar mer tid i vatten än på land haha.

Kram Karin

Likes

Comments

Sista dagen då mamma och syster + kusin och moster var här chillade vi på stranden hela dagen. Jag tog dem till Royal Beach på lunch och det var uppskattat.

Dagen därpå flyg de hem till Finland och drt ver verkligen tomt.

Kram Karin

Likes

Comments

En dag åkte jag och syster till Palma för lite sister time och det var så lyckat! Vi gick längs de mysiga gatorna, shoppade och åt middag i den fina staden. Det var så billigt och vi kom hem med flera kassar var. Verkligen lyckat! Saknar min fina syster ♥

Kram Karin

Likes

Comments