​Bilderna är tagna från fredagen då jag och Maija tog en härlig promenad bland löven. Maija åkte tillbaka till Vasa på lördagen och det är verkligen tomt utan henne. Saknar henne så. Men hon kommer nog hit snart igen.
​Är nu första gången ensam i lägenheten, känns konstigt. Var först i Vasa i en vecka, kom hit till Helsingfors med Maija och sen kom Kevin hit och bo i två veckor. Då han flyttat ut kom mamma och syster hit och bo, efter det Alexandra. Oj så roligt det har varit. Kommer slänga in några inlägg imorgon nu när jag har fått bilderna till datorn. 

Kram Karin

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

På söndag kväll kom mamma, syster och Niklas och bo hos mej tills onsdagen. Jag och mamma gick på långa promenader med Maija och njöt av varandras sällskap. På tisdagen besökte Kevin, Niklas, syster och jag Borgbacken där det var den årliga "valokarnevaali". Det var så vacket med alla ljusdekorationer i olika färger. Åkte också några åk i bergochdalbana och ett torn med utsikt över stan. En riktigt lyckad kväll!

Kram Karin

Likes

Comments

​På söndagen åkte jag till Esbo för att träffa min saknade andra halva. Vi catchade upp och tog en åktur till Iso Omena som var så sjukt rolig. Vi hamnar alltid i sjuka situationer då vi är tillsammans och det var inget undantag denna gång heller. Då vi hade äventyrat klart umgicks vi en stund till med resten av gänget ( mina kusiner + mamma och syster ) som var hos våra kusiner då vi kom tillbaka dit. Så roligt att vara med stora släkten igen. Det var en tid sedan jag skrattade så här mycket som denna söndag. 

Imorgon får vi träffas igen och är så taggad!

Kram Karin

Likes

Comments

​Det har varit, som rubriken säger, en så bra vecka. Har helt lämnat bort bloggen för att leva fullt ut och ha fullt program hela tiden. Var beredd på en maraton-uppdatering nu över de senaste dagarna.

Kram Karin

Likes

Comments

Har varit i skolan på min lediga dag och försökt skriva på en uppgift med Larisza. Kom hem för en timme sedan och chillade med min ljuvliga grisbjörn innan jobbet. Maija var inte så förtjust i kameran idag men tyckte dessa bilder ändå var söta. Nu ska jag samla mina krafter i bussen så att det blir en bra jobbtur. Ha en bra fredag!

Kram Karin

Likes

Comments

Började dagen på bästa sätt. Vaknade upp bredvid min pojkvän, av en grisbjörn som viftade glatt på svansen och pussade oss ivrigt. Vi steg upp och gick på morgonlänk som vanligt. Gick sedan via butiken på vägen hem för att köpa några saker för att laga en god brunch. På bilderna ser ni vad det blev. Så gott! 

Kram Karin

Likes

Comments

Under min lediga dag idag har jag gått på länk med Maija, städat lägenheten, handlat och annat vardagligt. Då Kevin slutade lagade jag avocadosoppa till middag som blev så god! Senare på kvällen gick jag till uni bibban för att returnera samt låna böcker. Jag har lärt mej att hitta bra själv i bokdjungeln så är nöjd. På vägen hem gick jag via Bikbok och köpte en mössa och en blus på "day of the girl" rean.

Bilden är tagen då jag väntade på spåran och det är så mysigt med mörka höstkvällar med belysning. Det är efter allt inte så dumt med höst ändå.

Kram Karin

Likes

Comments

Grattis till min barndomsvän Jennie som fyller idag! 💖

Kram Karin

Likes

Comments

Det här kom Kevin hem med idag, alltså åh! Jag älskar verkligen Macarons. Orsaken varför han överraskade mej är för att vi har vår 75te månadsdag. Tänk det 💖

Kram Karin

Likes

Comments

Det var inflyttningsfest hos Micke och PH på lördagen. Jag och Larisza förfestade en stund hos mej före vi drog iväg. Det tog en stund att åka med spåra och buss för att komma fram, men det störde inte oss eftersom vi hade en sjukt rolig bussresa! Då vi hittade fram var huset fullt och festen var i full gång. Vi dansade största delen av kvällen och det var så roligt. Hela kvällen var toppen!!

Kram Karin

Likes

Comments