Nu kör vi Metrostyle 😍

Likes

Comments

Veckan har susat förbi med en väldig fart igen. Denna vecka har det varit ganska samma program med praktik, jobb och gym. Denna onsdag, torsdag och fredag har vi närstudiedagar som omväxling och det är roligt att få träffa alla i skolan igen.

Sitter som bäst och väntar på att föreläsningen ska ta slut för kl 17 idag är det Metrostyle! Helt klart det roligaste evenemanget. ÄR SÅ TAGGAD!!!!

Kram Karin

Likes

Comments

Klickade hem ett par skor för nån vecka tillbaka och jag är så nöjd!

Kram Karin

Likes

Comments

Gårdagen såg ut såhär. Åt lunch med Kevin på Amarillo och gick sedan på stan och senare avslutade vi dagen på Espresso House. En lugn lördag med andra ord.

Kram Karin

Likes

Comments

Long time no see. Det har varit fullt upp med jobb den senaste tiden och har verkligen inte haft tid med bloggen. Synd. Nu ska jag passa på att slänga in några inlägg då jag har en ledig helg, eller en ledig lördag och söndag i alla fall.

Förra veckoslutet firade vi Alva med en så rolig fest. Vi var hemma hos henne med fina personer och fortsatte sedan firandet ute på stan.

Onsdagen mötte jag upp Larisza på stan och det var så roligt! Det är så länge sedan vi träffades kändes det som.

Resten av dagarna har jag bara jobbat och jobbat. Låter roligt eller hur?

Kram Karin

Likes

Comments

Happy Monday!

Sitter som bäst i spårvagnen påväg till praktikplatsen. Himlen är så fint blå och solen lyser så energinivån är på topp, likaså humöret. Tänk så mycket lite solsken kan göra.
Hoppas denna måndag börjat bra för er också!

Kram Karin

Likes

Comments

Lunchade på Friends and burgers idag och hängde sedan på stan resten av dagen. Kom hem med en Nike påse/väska som jag är så nöjd med. Väl hemma har jag ätit en obligatorisk Runebergstårta och klickat hem ett par skor. En bättre söndag.

Kram Karin

Likes

Comments

...at Vapiano. Trevlig lördag!

Kram Karin

Likes

Comments

Tvingar mej som bäst till gymmet. Är så trött och har huvudvärk, har verkligen ingen lust att dra iväg ut i slasket för att sedan kämpa med tunga vikter osv. Haha ni hör hur positiv jag är. Men efter träningspasset kommer det att kännas så bra och man får massor av energi samt gott humör. Nu kör vi 💪

(Nouw var nere ett tag så inlägget postades sent)

Kram Karin

Likes

Comments

Godmorgon! Idag har jag kvällsskift så börjar klockan 13, det passade mej fint efter gårdagen som var ganska hektisk. Jag satt på alarm igår kväll för "säkerhets skull" så att jag hinner göra allt som ska göras före praktiken. Det var tur att jag gjorde det för vaknade av alarmet och insåg att jag sovit gott i tolv timmar. Nu känner jag mej utvilad och har nya krafter. Nu ska jag slöa lite till och sedan äta lunch och fara iväg.

Kram Karin

Likes

Comments