Veckan har varit fullspäckad! Sprang i onsdags ut från DLG, de va mäktigt! Här är lite bilder från dagen. Tiden på gymnasiet har varit underbar, till er som börjar trean i höst eller är yngre, NJUUUT och lycka till!<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Varför är det så härligt att köpa smink och underkläder

Likes

Comments

Första studentpresenten som jag fick av Hanna💕

Imorgon är det daaags!

Likes

Comments

Fixade de (förhoppningvis) sista inför student och bal idag. Känns som jag glömt något men är säkert den allmänna stressen kring allt just nu.

Imorgon går jag min sista skoldag, känns lite knepigt men skönt fast mest knepigt. Hoppas i alla fall att denna vecka kommer bli grym!

Likes

Comments

Veckan startade med karnevalen som varje år hålls på De La Gardie någon vecka innan sommarlovet. Min klass va utklädd till sims, jag råkade dricka lite innan jag fixa mig så därav rätt ful :')). Kvällen slutade på stadt, helt ok!

Hade kort skoldag idag så tog en tur på stan med Steph o Kristine samt en fika med Maya ovh Evelyn efter skolan.

Sen har jag hängt en massa med Petter. Mådde såå illa igår så var inte med på ölbrännbollen som planerat, vi matade änder och kolla film istället, 
inte så dumt heller faktiskt!

Likes

Comments

Har precis städat och sitter nu och kikar lite på youtube, just nu Therese Lindgren. Älskar att kolla på makeup tutorials och liknade, få tips och idéer. Ska ikväll även försöka göra klart min SISTA uppgift innan studenten.

Likes

Comments

Kom på att det är morsdag imorgon, eller ah pappa kom på det.

Likes

Comments

Mysigt häng, mysig helg.

Likes

Comments