Header

Contains affiliate links Mode, Inspiration

Adlinks

Just ordered

Svängde förbi Nelly.com för några dagar sedan och de har ju som alltid så mycket snyggt. Hittar alltid något jag vill ha och inte vill slita mig ifrån, är det någon mer som känner igen sig? Här i alla fall 8 av mina favoriter som jag fastnade för lite extra denna gång. Varav 2 jag fastnade för riktigt ordentligt eftersom jag beställde hem dem. Trosorna har jag länge letar efter men inte hittat rätt modell eller i min storlek, och så fanns de hela tiden på nelly.com haha.. Så det var ett riktigt lätt beslut. Byxorna var däremot ett mer spontant köp, men riktigt söta och säkert sköna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Livsstil, Om mig
Vecka 34

♥ jobba några pass

♥ åka hem till Mora

♥ cykla lopp med mor, som vi brukar göra varje sommar och har gjort i flera år. 4 mil även i år. Och efter loppet är det som alltid buffé på hotellet, grym motivation haha

♥ utgång i hembyn. Ska tillsammans med Majsan se vad som händer ute på lördag. Lär passa på att gå ut medan vi kan, och alltså innan Majsan flyttar till USA (!!)

♥ fota det jag shoppade i Stockholm senast jag var där. Känner att jag verkligen dragit ut på det..

♥ fota och skriva om mitt pågående samarbete, kommer troligen ut i helgen

♥ behöver jag skriva att jag ska träna?

♥ ska försöka få tummen ur rumpan och ringa tatueraren och fråga lite om min kommande tatuering. Kanske också boka en tid (!!)


Likes

Comments

Livsstil, Träning
Måndag 21 augusti 

God morgon!

Ledig måndag för min del och det är så sjukt skönt. Just för att det är måndag tror jag, en sån dag man vill vara ledig, helgen blir lite längre också.
Men i alla fall. La mig väldigt tidigt igår, vid 19 tror haha, så jag gick upp relativt tidigt idag. Nej, det blev nämligen en väldigt spontan utgång i lördags, så var lite trött och sliten igår. Slängde i mig en pizza och lite chips sedan gick jag och la mig direkt. Men idag är jag betydligt piggare och verkligen taggad för ett pass på gymmet, eftersom det inte heller blev något i lördags..

Likes

Comments

Livsstil, Om mig

🍀 Nu när jag tagit studieuppehåll, och är klar med skolan så att säga, kan jag börja planera min framtid. Delvis planera hur jag ska göra längre fram, med studier, jobb, köp av lägenhet osv. Men det är framförallt så skönt att komma in i arbetslivet, tjäna pengar och inte vara fast med skolan. Att få jobba med det jag alltid velat är något jag verkligen ser fram emot.
Trodde aldrig det skulle kännas så hoppfullt att hoppa av skolan. Ett hoppfyllt och nytt kapitel i livet.

🍀 Har återigen fått upp ögonen för nyttig och ny mat. Det går i perioder, tyvärr, men nu äntligen är jag tillbaka på banan. Och det är ju faktiskt riktigt kul, haha, brukar inte tycka det är kul att laga mat eller handla. Väldigt skönt att det har vänt, hade väl annars fortfarande levt på makaroner och korv, haha tragisk tanke...

Likes

Comments

Foto, Livsstil
God morgon!

God morgon på er!

Vilken regnig lördag vi har. Ändå lite mysigt, så länge man slipper gå ut, eller hur?
Vaknade faktiskt av regnet, dock ville jag inget annat än att ligga kvar, och jag ångrar mig lite nu. Är verkligen så trött och sliten, men jag har planer för dagen som jag inte kan sova bort. Men jag kanske kan unna mig en nap senare idag haha...
Så hittills idag har jag hunnit med att dricka en god kaffedrink och kollat igenom bloggen. Ska nu sätta mig och mejla lite, jobba på kommande inlägg, kanske träna en sväng och sedan börja fixa lite inför kvällen.

Likes

Comments

Foto, Mode, Tips
Just ordered

Alltså hur skönt ser inte det här settet ut? Liksom bara enkelt, tunt och skönt spetsmaterial. Kunde inte motstå att beställa. Det ser ju inte bara skönt ut utan är också riktigt snyggt, klart jag beställer haha.
Hoppas på snabb leverans för vill verkligen få hem dom, helst nu, men det är ju nackdelen med att handla påinternet - att vänta. Dom har väldigt mycket fint på sin hemsida så det tog ett tag innan jag kunde bestämma mig, men tillslut kom jag som sagt fram till dessa. Och skulle jag vara nöjd, med allt, är det ju inget som stoppar mig från att lägga en ny beställning en annan gång, right?

Likes

Comments

Kost, Livsstil, Dans

Alltså hur underbart gott är det inte med en sallad? Verkligen så fräscht och inte sådär jobbigt mättande, vill ogärna bli så mätt att det är jobbigt liksom. Och det passar verkligen perfekt efter ett svettigt danspass. Planen från början var att gå till gymmet, men kände inte för det när jag vaknade så därför fick det bli ett danspass istället. Men det är ju bra med variation i träningen så det gjorde bara gott.
Och som om inte denna dag hittills varit bra, fick jag ett mejl om ett eventuellt samarbete. Riktigt spännande och kul! Mer säger jag ju självklart inte nu, men ni kan vara säkra på att ni inom snar framtid kommer veta allt.
Nu ska jag avnjuta denna lunch och sedan bege mig till jobbet,

Likes

Comments

Instagram@karinholen