Header

Foto, Träning, Dans

Är verkligen så underbart att kunna börja morgonen med Poledance. Att kunna slänga upp stången när jag vill och köra hur länge jag vill. Det är en underbart frihet. Och det är också sjukt skönt att det går framåt och att jag utvecklas.
Så nu när jag börjat morgonen med Pole och träning känns det som dagen inte kan bli annat än bra. Ska äta lite lunch och sedan åka iväg och skriva på kontraktet för lägenheten.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Foto, Livsstil, Träning, Psykisk ohälsa

- vaknade verkligen inte på rätt sida idag..

- sovit för lite och mitt huvud har gått på högvarv hela natten

+ gick dock upp tidigt i alla fall och nu väntar träning här hemma

+ började också morgon med riktigt god och mättande frukost. Gröt och äggröra, faktiskt väldigt underskattat många gånger

+ idag blir det styrka, fettförbränning och poledance, kan egentligen inte bli bättre start på dagen

+ efter träningen ska jag bege mig och skriva på kontrakt för min nya lägenhet. Ska bli så otroligt spännande och kul. Hoppas även på att få flytta tidigare än planerat, hade inte gjort mig något att komma ifrån min nuvarande lägenhet tidigare

Likes

Comments

Foto, Livsstil, Mode, Träning

Började såklart dagen med ett pass på gymmet. Ben och rumpa blev det idag. Körde igenom några övningar jag inte kört på riktigt länge. Det var tufft och svettigt men riktigt kul. Efter det sprang jag förbi solariet en snabbis. Min förhoppning är att inte vara lika vit som snön i vinter, vi får se hur det går. Sedan bar det av till ICA för att köpa frukt och hämta ut paket. Beställde nämligen en jacka igår. Var i helgen och tittade på en liknande jacka för 4500:- men tycker kanske det är lite mycket för en jacka så jag beställde hem en liknande för 1100:-. Har dock inte bestämt mig än..

Jackan som sagt. Gillar hur den sitter och jag gillar modellen. Dock gillar jag inte luvor. Det är förvisso luva på den andra jackan för 4500:- också.. Ska prova denna jacka några gånger till och känna efter fler gånger. För förutom luvan gillar jag verkligen den, kanske alltså kan komma på ett sätt att leva med luvan i alla fall. Och nu sitter jag med min nyinköpta frukt och njuter. Så himla gott.

Likes

Comments

Foto, Mode

Som jag nämnde tidigare idag så köpte jag ju en ny klänning igår, på REAn. Och återigen undrar jag vem som köper en klänning i Oktober om inte jag haha. Kommer ju inte direkt kunna ha på mig den ute de senaste halvåret, men men. Den är fett snygg, var på REAn och kunde helt enkelt inte låta bli. Jag hittar säkert ett tillfälle att ha den. Säkert någon kommande fest eller liknande. Jag älskar hur som helst klänningar som dessa, de framhäver verkligen mina fina kvinnliga former.

Likes

Comments

Foto, Livsstil

God morgon mina sköna!

Hur är det med er denna måndag? Själv är det riktigt bra och jag är taggad på en ny vecka. Trots att jag jobbar 6 dagar denna vecka haha.. Ska i alla fall börja veckan med ett pass på gymmet, som vanligt liksom. Efter det ska jag hinna fota till bloggen. Rättare sagt fota mitt senaste köp, en klänning som jag köpte igår. Vem köper klänningar på hösten om inte jag? Varmt och skönt.

Likes

Comments

Foto, Träning, Dans

Efter att jag lämnat av Michelle till tåget gick jag raka vägen hem, satte på skön dansmusik, dansade igenom några Ragga Dancehall-danser och tog sedan upp Polestången och tränade på tricks. Och idag gick det verkligen riktigt bra. Satte äntligen några svåra tricks jag inte klarat tidigare och det är en så skön känsla! Nu fick jag även sjuk med motivation att träna oftare och sätta alla tricks som inte riktigt sitter. Man behöver lite framgång för att orka fortsätta.

Likes

Comments

Contains affiliate links Foto, Mode

Äntligen har min tröja från NA-KD kommit och jag verkligen älskar den. Så himla skön, fin färg och bästa budskapet. Kan inte bli bättre ju, right? Girl power är så jäkla tufft och vi brudar är så sjukt bra, självklart måste jag ha denna tröja. Även i rosa, finaste färgen enligt mig.

Likes

Comments

Instagram@karinholen