Precis hemkommen från ett besök hos barnmorskan, alltid lika spännande att gå dit. Alla värden och mått ser fina ut och liten växer som han ska.

Jag har klarat mig så himla bra ändå från gravidkrämpor (om man räknar bort illamåendet i början), de värsta jag haft hittills är svullnader i händerna som kommer på kvällen natten och gör ruskigt ont. Imorse kunde jag knappt böja fingrarna. Men gick ju in i v. 39 idag, så jag lite krämpor får man väl räkna med!

Vagnen är bäddad, och de mesta är redo. Nu får liten gärna komma ❤

Likes

Comments

Vänster: Från dagens promenad, fantastiskt väder. Höger: Mellanmål bestående av färsk mango, clementin, chasewnötter, solroskärnor och lite yoghurt.

När jag vaknade imorse låg massvis med nysnö överallt, så himla fint! Dessutom lyste solen så härligt att det inte gick att undvika att bli glad. Jag uppskattar verkligen att våren är på G men att vakna till den synen imorse kändes oslagbart.

Tog en promenad bort till Lugnet, de 500 metrarna enkel väg är ungefär vad min kropp klarar av nu i slutet av graviditeten. Helt galet att de bara är 14 dagar kvar till litens beräknade ankomst. Tiden går så himla fort, men ändå kan jag inte låta bli att önska att den gick ännu lite fortare. Väntan såhär i slutet är verkligen dötrist när kroppen inte orkar i närheten av vad den brukar.

Likes

Comments