Nu är det augusti och det är en månad kvar tills skolan börjar igen:( Det här sommarlovet har gått så jäklar fort tycker jag eller så är det bara för jag har haft saker och göra. Men idag så ska jag åka in till Gbg vid halv 2 ungefär för att möta upp en kompis vid 14:15 det tar ett tag för mig att åka in. När jag har möt upp henne så ska vi fika och prata och sen vid 15:15 så börjar våran bio som vi ska kolla på idag. Det ska regna idag så varför inte passa på att gå på bio en regning dag. Det kommer upp ett inlägg vad jag ska göra i helgen och lite sånt i ett annat inlägg❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon på er! Har ni sovit gott? Jag vaknade kl halv 10 då mitt alarm på mobilen ringde. Sen så låg jag kvar i sängen och kollade lite på youtube och insta efter det så duschade jag och gjorde mig i ordning. Nu så sitter jag i soffan och käkar lite frukost och väntar på min pojkvän som ska komma hit. Som ni kanske vet så var jag på Orust i 2 veckor men jag bloggade inte så mycket där eftersom vi var ute med kompisar varje kväll nästan. Sen ville jag bara njuta av att vara där. Men nu är jag tillbaka som vanligt❤️

Likes

Comments

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag iallafall vaknade kl 12 idag. Så det var skönt att få lite sovmorgon. Jag har vaknat varje natt och har varit jättepigg men igår kunde jag sova hela natten. Igår så var jag och min pojkvän i Uddevalla på ett köpcentrum som heter torp. Vi kollade kläder och käkade på Max. Vi kom hem vid kvart över 6 igår kväll men vi hade en toppen dag. Idag så händer det inte så mycket. Jag har städat och tagit hand om disken. Just nu lyssnar jag på musik och väntar på babe som kommer hem snart.

Likes

Comments

Godmorgon på er där ute. Igår var en toppen kväll vi hade lite folk här. Kvällen rullade på tills det Hemska kom. jag satt i köket och skulle dricka oboy. Då small det på fönstret bakom mig. jag blev livrädd och skrek. sen gick jag och en kompis till vardagsrummet och när vi stog där och pratade så small det igen. tillslut så satt alla 5 i soffan LIVRÄDDA som vi va. Det höll på i en timme och tillslut fick vi nog och ringde polisen kl 12 halv 1. polisen kom och dom hittade inget som dom misstänkte. så antagligen så var det några ungdomar som skojade med oss. Men det var ändå skitläskigt  ingen kunde sova i natt jag sov ungefär en halv timme och sen kunde jag inte sova. just nu sitter vi i soffan jag och joel medan min pojkvän är på jobbet. ikväll så vet vi inte vad vi ska göra riktigt med antagligen så blir det att vara med kompisar igen.

Likes

Comments

Hej på er. Just nu är jag hemma hos min pojkvän och kollar på YT. Senare på kvällen så vet jag inte vad vi ska göra. Det beror på vädret vad vi ska göra. Jag kom hit idag och det är verkligen toppen och det är tyst här också. Så det är inte så många bilar och så. Väldigt skönt.

Likes

Comments

Hej på er. Idag är det måndag och idag har jag inte gjort så mycket. Jag har mest varit hemma eftersom vi kom hem från Spanien igår. Vaknade iallafall vid 11 idag och låg kvar i sängen en stund och sen gick jag upp. Käkade frukost och hjälpte till lite här hemma och sen så var jag på ett möte. Det är typ allt jag har gjort idag. Men men det blev en lugn dag idag.

Likes

Comments

Vid 10 idag så åkte vi ett gäng och shoppade i en by. Jag köpte två tröjor och mjukis shorts till mig själv sen köpte jag även en tröja till min kille. Vi gick väl runt där i 3 timmar kanske och alla hittade nåt. Vi har precis käkat lunch så nu ligger jag i sängen och vilar lite. Ikväll så blir det att äta med familjen som äger gården.

Likes

Comments

Som rubriken säger så är jag i Spanien. Vi är uppe hos några kompisar här som har gård. Vi var 18 här för början men 3 har åkt hem så nu är vi bara 15 per. Idag så har några varit uppe på ett berg och gått och kollat på alla djuren. Jag var där nere med pappa och kollade djuren medan dom andra gick upp för en topp. Det var jättefint där uppe. Vi ska vara här i Spanien i en vecka så vi åker hem igen på söndag morgon tror att flyget gick 9. Så vi åker här ifrån vid halv 6 eller nåt för att hinna till flygplatsen och lämna bilarna och så.

Likes

Comments

Hej! Jag som driver den här bloggen heter karin Gustafsson och är 16 år. Jag ska börja 2 på gymnasiet till höst där jag läser handel inne i centrala Göteborg. Jag och min familj bor 20 minuter utanför Göteborg med bil och med buss tar det 20 minuter. Mina intressen är ridning och hänga med kompisar och sjunga.Min blogg kommer mest handla om min vardag,kärlek. Ibland så kommer det komma upp ridinlägg och åsiktinlägg men inte så ofta.

Likes

Comments