Header

Ultra HD foundation är en jätte bra foundation, verkligen!! Rekommenderar den lite extra till er som är torrare i ansiktet. Den återfuktar bra och håller hela dagen. Dock är priset väldigt saftigt, tror den landade på 400:-

SLaura Mercier translucent powder är ett jätte bra puder som är toppen att baka med under ögonen. Same here så är priset väldigt saftigt och landade på 400:- men rekommenderar stark!!

Sista produkten är NARS radiant creamy concealer. Toppen under ögonen och på rödheter och sitter en hel dag. Rekommenderar till er som är extra trött på morgonen och inte vill visa det ;) Tror den kostade 240:-

Likes

Comments

Känner ni likadant som mig att man faktiskt inte hatar hösten så mycket? Jag känner verkligen att hösten är välbehövlig och gjord för att lugna människor och skapa tid för de sakerna man aldrig annars hade hunnit med? Jag själv ÄLSKAR att sitta inne medan de regnar och bara ta det lugnt. Precis en sån dag är det idag. Det duggar lite smått ute och jag har myskläder på mig, har fått plugget gjort och tvn står på i bakgrunden, hur skönt?

Likes

Comments

Hej!! Ligger just nu hemma sjuk och har gjort det sedan i Fredags. Tänkte väl mest kika in och berätta lite hur läget var. Min helg har bestått av att krya på mig och letat lägenhet. Ringt ca 50 nummer som resulterade till 0 lägenheter haha. 

Likes

Comments

​Idag har tiden gått extremt sakta och jag är tröttare än någonsin, men det är ju äntligen fredag iallafall!! woho. Oj hej, ja jag är tillbaka, har tagit en lång paus men kände att jag behövde komma tillbaka och skriva av mig. Tycker det är så extremt skönt och avslappnande att bara sätta sig ner och skriva om sin dag eller om dagliga tips som jag tycker är bra. Precis det ska jag börja blogga om och det ska bli jätte kul! Välkomna!! 

Likes

Comments

jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Men efter alla dessa dagar så har jag faktiskt inte haft något att skriva eftersom allt jag har gjort är att jobba. Jag började jobba för ca 3 veckor sedan och har jobbat nästan varje dag sen dess. Jag jobbar på ett ålderdomshem och jag trivs väldigt bra!!

Annars när jag inte har jobbat så har jag umgåtts med min pojkvän, varit ute och ätit och ja tagit det lugnt då jag har varit riktigt trött när jag har kommit hem. Idag är det tisdag och jag jobbar. Ikväll ska jag färga håret och imorgon så är jag äntligen ledig och då ska kanske Frida klippa mig!!! Är väldigt nervös haha, jag vill inte klippa mig!! Imorgon eftermiddag så åker jag, mamma och Sofi till mormor och morfar i Gävle och sover där över natten. På torsdag så åker vi alla en bil upp till Umeå för att stanna där några dagar och sedan så väntas bröllop på lördag! Ha en bra fortsatt dag så hörs vi!!

Likes

Comments

  • 451 readers

Likes

Comments

Hej!! Har inte bloggat på huuur länge som helst men just nu så sitter jag i en stuga på Harge camping!! Väldigt mysigt här. Annars så har inget mer speciellt hänt. I helgen så umgicks jag i massor med min bästa mall och vi solade, badade, shoppade och hade hsm mys!!

Imorgon bär det av hemåt och då ska jag hälsa på mina föräldrar som har varit borta i Turkiet i två veckor!! Sedan kanske vi åker tillbaka hit imorgon natt efter att Sebbe har jobbat! Men nu ska jag vila lite och sedan väntas mat! xo

  • 571 readers

Likes

Comments

Älskar han mest i världen

Likes

Comments