Header

Bilder: Pinterest

Hello ännu en grå oktoberdag! Fick tvinga mig ut på en promenad efter lunch. Svårt när vädret är som det är. Gick och tänkte på att om bara ett par dagar går jag PW på en strand. I SOL och VÄRME! Så, det är inte direkt synd om mig. Nu ska jag ta tag i packningen. Dags att rota fram svala sommarklänningar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kör en extremt nyttig och hälsosam period just nu (t.o.m. lördag då SEMESTERN börjar, yey!), och det enda jag kan tänka på är allt jag inte "får" äta. Hittade dessa bilder som togs för nästan exakt ett år sen, när jag och min sambo var på Burger & Lobster i Stockholm. Herreguuud, vilken mat! Tips tips! En resa till Stockholm ska bokas PRONTO. Man måste alltid ha något att se fram emot!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Lampa Co Bunkered / Sittpuff House Doctor / Spegel Byondesign / Vas Bloomingville / Kuddfodral Åhléns / Kruka Byondesign

Åhléns har fått in massor av fina höstnyheter på inredningsfronten. Jag är SÅ sugen på att göra om, köpa nytt, inreda allt från scratch, MEN, det får vänta tills vi hittar ett hus. Och den jakten kan pågå ett tag... utbudet är minst sagt skralt.

Likes

Comments

Jaha, vart ska man börja när man haft ett lååångt blogguppehåll? Äh, vi kör bara! Tiden har sprungit iväg sen sist. September bokstavligen försvann! Den här veckan får mer än gärna susa förbi den också, för på söndag drar vi till varmare breddgrader. Ska bli så jäkla härligt att lämna det nu kalla Sverige för två veckor i värmen!

Likes

Comments

Även om sommaren inte är över än (kämpa augusti!), så känns det ändå att hösten börjar smyga sig på. Semestern är slut, man kommer sakta men säkert tillbaka till sina rutiner, och ja, vardagen är ett faktum. Jag tänker NYSTART! Nystart både privat och jobbmässigt. Ska enbart jobba med mitt företag på heltid i två månader framåt. Så spännande och kul! Hur känner ni? Jobbångest? Eller skönt att vara tillbaka?

Likes

Comments

Jag har dille på gult just nu, eller mja, jag har haft det i flera år faktiskt. Tröttnar aldrig! Jag skulle mer än gärna strosa runt i Dagmar-klänningen ovan, som fina Viola har i sin ägo. Hur snygg?!

Likes

Comments

Att gå ut med Doris, tidigt på morgonen, på landet istället för i stan, är rent ut sagt ljuvligt! När allt är lugnt och stilla, och solen sakta går upp över sjön. Jag tror jag har blivit en lantis på senare dagar.... är det åldern månne?!

Likes

Comments