Hei! Mitt navn er Karine og du har på en eller annen måte funnet veien inn på min nyopprettede blogg. Som en tidligere blogger ved blogg.no så kjenner jeg til gamet som en hverdagsblogger ganske godt, men etter at jeg startet med studier så har jeg fått en trang til å starte å skrive igjen - men denne gangen med fokus på å kunne bruke pensumet mitt fra skolen i praksis.

Per i dag studerer jeg Ledelse og servicestrategi ved Markedshøyskolen, noe jeg synes er fantastisk interessant! Jeg lærer utrolig mye spennende pensum og foreleserne jeg har er utrolig dyktige. Det flotte med Markedshøyskolen er at alle forelesere enten har store mengder bakgrunn i faget de underviser i, eller så arbeider de fortsatt i feltet samtidig som de underviser for oss. Foreleserne våre sitter på kunnskap som er up to date, dermed lærer vi alltid relevant fagstoff.

Skolen legger opp til at alle elever skal lykkes og komme seg gjennom løpet med karakterer som vil tåle arbeidsmarkedet som venter på oss der ute. Dette har vi blitt fortalt siden dag 1, noe jeg har dratt god nytte av. Tidligere har jeg ikke vært noe du ville kalt en mønsterelev, om jeg skal være helt ærlig så vil jeg nesten ikke si at det jeg var på videregående var en ordentlig elev engang. Jeg møtte alltid opp på skolen kun for å sosialiseres med venner, og timene ble brukt mest på FaceBookspill. Dette resulterte heldigvis ikke i verdens dårligste karakterer fordi jeg alltid på mystisk vis har glidd ganske greit gjennom de fleste fag. Nå, derimot, så har jeg et stort ønske om å faktisk lære, om å kunne bruke stoffet jeg lærer i en praktisk situasjon. For første gang i livet så føler jeg at jeg er på rett sted, og det stedet er Markedshøyskolen i Oslo by.

Jeg gleder meg til å dele det jeg lærer med dere - forhåpentligvis vil noe av det være verdt å lese, og ikke bare svada. 


- Karine 😊

Likes

Comments