Header

Godmorgon, jag ligger för tillfället i sängen och är nyduschad och tog mig precis en kaffe. Ska bege mig till skolan om någon timme, ska bara mysa lite med katterna framför youtube en stund. Jag går i skolan till 15:45 idag, jag hoppas er dag blir fin.

Kram


Likes

Comments

Hej, satt förut och funderade på det här med att se saker positivt fastän det är svårt ibland. Jag skrev ju i inlägget imorse om gårdagen och hur den hade varit ångestladdad, jag tror mycket beror på att det är måndag idag, vilket betyder att jag måste ta mig till skolan, att jag måste träffa människor jag helst av allt inte vill se. Att jag måste vara trevlig, klä på mig ordentliga kläder och undvika konflikter. För många låter det som en självklarhet, men för mig är bara det sociala livet jobbigt och gör att jag inte vill utsätta mig själv för situationer jag känner mig obekväm i, jag skulle helst av allt plugga hemma (fast jag vet att jag har svårt för att få skoluppgifter gjorda) så vore det enklare för mig om jag slapp träffa folk, det blir så mycket hets kring små saker bland människor, alla gör minsta lilla grej til en känd dokusåpa.

Men det jag ville få sagt var att jag ska verkligen försöka hitta något bra i varje dag. Kan vara att jag var ute med hundarna, skickade in en uppgift eller bara satte på lite smink, något sånt enkelt, För jag vet att varje dag är inte perfekt eller bra men att det händer i alla fall något positivt varje dag. Och för att försöka göra det enklare för mig själv ska jag verkligen försöka hitta det där positiva i varje dag. Försök ni med, det tror jag kommer underlätta lite i alla fall, sen måste jag lära mig att stänga ute personer jag inte mår bra av, hålla mig för mig själv och inte göra så mycket väsen av mig, men när jag inte gör väsen ifrån mig ifrågasätter folk mig och vad det är med mig, när allt handlar om att jag bara vill vara för mig själv.

Massor med kramar

Likes

Comments

Hej på er, förlåt för noll uppdatering igår, men jag var bara hemma hela dagen, sov och låg i sängen och kollade film. Kom hem sent och vaknade sent. Var ute en liten sväng med hundarna också. Annars låg jag bara i sängen och var inte alls på min topp (läs ångesten låg och ville inte lämna mig ifred) så jag var mestadels irriterad igår. Därför kände jag att det inte var lönt att uppdatera er, för det fanns inget att berätta om, det är så tråkigt att ångest kring en del saker kan förstöra en hel dag, helst av allt hade jag velat ta en lång promenad med vovvarna, städa på mitt rum och få lite skoluppgifter gjorda. Men istället, låg jag i sängen, pratade inte med någon och hade bara dåliga tankar. Jag önskar att jag ALLLTId kunde styra mina tankar, men det är något i mig som har tagit över och gjort att jag inte längre är kapabel till att styra alla känslor och tankar. och det suger. Men trots gårdagen så hade jag en ganska bra helg ändå, nu ska jag försöka kämpa mig igenom veckan. Det är redan måndag och jag vill inte gå utanför mitt hus.

Idag är det i alla fall måndag, jag har planer på att dra mig till skolan, även om jag hellre ligger hemma i sängen och sover. Men ja ja..

Valpis var lika trött som jag igår, så vi hade en mys dag, perfekt

Likes

Comments

Godmorgon eller hej eftersom det inte är morgon. Men jag har bara varit vaken i 2 timmar. Nu är jag i alla fall färdig fixad och påväg in till stan för att ta tåget till Tim.
Vi får se vad denna dag har att erbjuda. Så hörs vi senare.
Kram

Likes

Comments

Hej på er, i förrgår kväll fick jag ett litet ryck och bestämde mig helt plötsligt för att möblera om, är det inte bara typiskt mig? Alla som känner mig vet hur ofta jag ändrar saker eller köper till grejer för jag kan aldrig nöja mig. Men det är lite terapi att städa, för det känns som en grej jag i alla fall kan kontrollera och det är en skön känsla för ett kontroll freak som mig.

Gillar min peppande tavla (lite halvt negativ kanske men ja ja)

På den står det " You need to be cold to be Queen"

Likes

Comments

Hej på er, idag bestämde jag mig för att jag skulle stanna hemma. Försov mig och åkte in till stan för att hämta lite böcker, hade tänkt att jag skulle stanna kvar på min sista lektion men mina ögon ville inte hålla sig vakna, dem var som tunga påsar och nej det fungerade bara inte. Så åkte hem och nu ska jag och Mamma snart ut med hundarna en liten sväng. Sen blir det en fredag i sängen, roligare dag väntar imorgon men jag är så himla trött så jag orkar inte hitta på något.
Hur har er vecka varit? Skolan är igång och tror många behövt vända tillbaka dygnet.
Kram

Likes

Comments

Hur fin är inte denna choker? Perfekt till outfiten vid en fest, eller middag. Jag som inte gillar att bära klänning (gjorde det förr) för mig är detta perfekt att slänga på sig för att outfiten ska bli mer festlig.

Likes

Comments

Hej, jag klarade mig igenom denna dag. Och nu har jag varit hemma i snart 2 timmar, hunnit gå en promenad med Atlas, och snart ska jag ner och ta mig en kaffe. Så kaffe sugen så det är inte klokt. Ska även fixa med min mobil och nya telefonnumret. Det hände faktiskt inte så mycket i skolan idag, imorgon är det fredag och jag går till 12:55. Sen j*vlar har jag helg och det känns så himla bra.

Vad har ni för planer i helgen?
Kram

Likes

Comments