View tracker

Hej, idag drog jag hem ifrån skolan tidigt, skulle slutat 14:25 men åkte vid 10, mådde inte alls bra och skolan var inte rätt ställe för mig att vara på just idag, så jag åkte hem. Tog en sväng med råttan för att pigga upp humöret, sen så har jag tvättat lite och nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och se serier och plugga lite. Bra kombination. Vila, vila vila är det som gäller idag (för hjärnans del)

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon, nu är jag i skolan och har fyra lektioner idag, ganska lugn dag tror jag och sen direkt efter ska jag hem och ta en promenad med råttan, jag är för tillfället helt slut i kroppen men måste puscha mig själv ändå till att göra saker.

Igår då, lång dag i skolan, gjorde ett prov på eftermiddagen som jag tror blev ganska bra, sen var jag och Julia och fikade, sen gick vi på bio, vi såg filmen fyren mellan haven, sjukt bra men väldigt sorglig, rekommenderar den verkligen.Två från gårdagen

Likes

Comments

View tracker

Jag kan om jag bara vill, allt går om man vill, bara jag lägger mig manken till så lyckas jag, bara jag hittar orken och tiden så lyckas jag, så är det bara, men det måste jag bli bättre på att tro om mig själv

Jag vill att vår valp ska komma nu nu nu!

Jag borde göra klart matte och geografi uppgifterna som skulle in förra veckan på studiedagarna.. och jag borde försöka förstå att det är okej att prioritera sig själv, man kan inte hjälpa andra om man inte hjälper sig själv först, men det förstår inte jag..

Jag skulle behöva sova i 7 daga och återhämta mig.

Jag älskar mina djur, mina vänner och min familj

Jag behöver börja träna och röra på mig igen, men jag har någon månad kvar sen börjar jag med min thaiboxning igen, men jag måste bara börja må bättre och hitta energin till det.

Jag Måste börja planera nyårs outfit

Jag får snart träffa faster och kusinerna

Jag Längtar till jag åker till England, för både ledighet och umgås med släkt och vänner där.

2 bilder från sommaren 2015, väldigt blond var jag och råttan var väldigt liten

Likes

Comments

Hej, dagen idag blev längre en jag tänkte, hade lektion till 15:45, sen var jag kvar i skolan för jag skulle intervjua vår nya rektor, sedan tog jag bussen hem och har sedan dess duschat, myst lite med mamma och bokat flyg. Åker till faster och kusinerna under jullovet och dem bor i England så då ska jag vara där under nyår och början på Januari. Nu ska jag ta tag i lite politik plugg, har prov i det imorgon eftermiddag.
Kram

Likes

Comments

Hej på er, jag har funderat på något väldigt länge, och det är det här med att vara frånvarande i vardagen, att det faktiskt är okej att vara frånvarande och leva i sin egen värld, jag själv går gärna runt med hörlurar och musik i öronen och ibland drar mig tillbaka, för det är faktiskt påfrestande att leva i ett samhälle där det gäller att konstant vara uppkopplad på sociala medier eller prata med folk och vara social, jag har alltid varit en social person men på sista tiden har jag verkligen inte haft någon ork. Det finns inget bättre än att lämna telefonen hemma under promenaden eller gå omkring med hörlurar när jag är i skolan, eller sitta i sin egen värd på lektionerna och jobba med sitt. Det som kan bli jobbigt är att en del uppfattar en som sur, irriterad eller ledsen. Jag blir ofta missförstådd och folk tror att jag är på ett humör jag inte är på, när det egentligen bara handlar om att jag inte orkar, ibland är det så, man orkar inte prata om både bra och dåliga saker. men det är okej, du ska inte känna dig skuldbelagd, ibland kanske det är bättre att vara tyst i sin egen värd än att slänga ur sig saker man inte menar eller som kanske inte är nödvändiga. 

Så det jag ville få ut med detta är att det är okej att vara i sin egenvärld och bara vilja vara ensam, låt ingen skuldbelägga dig. 
Kram 


Likes

Comments

Hej, förlåt att jag inte varit så aktiv sista dagarna, det har varit lite mycket och inte riktigt haft någon inspiration. Men dagen idag har varit helt okej, mötet gick ganska bra och sen gick jag hem till en familjevän som jag känt sedan födseln, och skulle leverera lite produkter dem köpt av mig. Sen gick jag ner på stan, fixade äntligen mina glasögon och bytte byxorna jag köpte igår, som vanlig ordning blir jag kvar på middag så vi ska äta lite lasagne snart och sen ska jag röra mig hemåt. Kram

Likes

Comments

Hej, mina lektioner för dagen är klar men jag ska snart på möte, sen ska jag lämna korv hos Anderssons och sen hem och plugga.
Vi får höras senare, kram

Två selfies från dagen

Likes

Comments

Hej, idag har jag varit en sväng på stan med mamma och syster. Köpte jacka, byxor (som jag köpte i fel modell så måste byta) och så samlade jag lite vuxenpoäng genom att köpa blommor, till mig och resterande delar av huset. Jackan jag har på mig köpte jag också, från MQ, riktigt fin, fräsch och varm, perfekt vinterjacka att ha till fest, middagar och skolan. Har en som är lång men den har jag när jag är ute längre stunder och promenader med till exempel råttan.

Nu har jag städat och sorterat garderoben, hittat lite grejer jag ska sälja, några plagg jag har gett till syrran och lite som var trasigt och som kastades.

Just nu ska jag hoppa in i duschen, tvätta håret, slänga på en ansiktsmask och hårinpackning, sen ska jag plugga lite och sedan försöka sova. Vi hörs imorgon.
Kram.

Fick med mig ett av mina favorit doftljus hem också, och dessa blommor blev det, lite julmys på rummet, plus dem rosa krukorna, vet inte riktigt hur jag tycker det ser ut, men det får duga, Känner jag mig själv lever dem här blommorna max 2 veckor

Likes

Comments